Sevgilim sürekli fotoğraf çekilmek istiyor...

Ilerde yaptigina pisman olirsun sonucda bunlar anisi. Insan bakip mutlu olmak ister.

Bunda ne gibi bi sakınca var ki doğal değil mi fotoğraf çekilmeniz sonuçta erkek arkadaşın

'Düğün' dayatması çok itici olmuş, dereyi görmeden paçaları sıvamak bu olsa gerek. Uyumlu bir çift olup olmadığınız düğünden daha önemli değil mi? Yoksa güven probleminiz mi var, o zaman da güvenmediğiniz biriyle neden çıkıyorsunuz diye sorulur? Cevap:düğün herhalde.

Bir bulusmada 2 3 tane cekmek isterse bu cok normal. Yok her attiginiz adimi mi cekmek istiyor?

Endişeleriniz mi var ya da bir güvensizliğiniz mi ? Bazı insanlar ilişkinin geleceğini göremeyince tedirgin olabiliyor fotoğraflarım karşı tarafta kalmasın diye. Sadece düğün fotoğrafı çektiririm demenizden bunu çıkardım.

Fotoğraflarda fotojenik çıkmadığınızı, çirkin çıktığınızı falan mı düşünüyorsunuz? Biraz kendini beğenmemekle de alakası olabilir, "O güzel çıkıyor ben kötü çıkıyorum" hesabı.

Antika mısın? Burda konu açması gereken erkek arkadaşın sanırsın çekmek foto çekmek istiyor. Valla Bunu namus vs gibi görüyorsan kimseyle sevgili olma direk nikah masasına otur.

anı yaşamanıza engel bir durum yoksa fotoğraf çekinmek gayet normal...

kimisi vardır fotoğraf çekinmek için o anı yaşar. ben de öyle olan arkadaşlarımla pek takılmam, çekinmem.

ama kırk yılda bir gelen sevgilinizle de elbette çekinmek doğal.

sosyal mecraalar paylaşması, bundan rahatsız olma durumunuz varsa o ayrı.

Sevgilinizin isteği çok çok çok normal de sizin bu konudaki tavrınız çok garip geldi.. ileride ayrılırsam kanıt mı kalmasın istiyorsun nedir. Kalsa nolacak altı üstü yan-yana fotoğrafınız olur o da bir hatıra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…