- 30 Ocak 2017
- 14.905
- 200.433
- 598
- Konu Sahibi akustiksever
-
İki muhtemel durumErkek arkadaşım sürekli fotoğraf çekilmek istiyor. Ben de sürekli çekiliriz diyip geçiştiriyorum her buluşmamızda bu tartışmayla karşılaşıyoruz bir erkek neden sürekli sevgilisiyle fotoğraf çekilmek ister ki ben de en sonunda seninle sadece düğünde fotoğraf çekilicem dedim ve biraz morali bozuldu sanırım sizce ne yapmalıyın? Ona sorunca insanın güzel anlarını fotoğraflara bakıp mutlu olması gülümsemesi suç mu diyor.
Farklı şehirlerde okuyoruz sürekli buluşamıyoruz bu faktörü de söylüyor sürekli fotoğrafımız olsun diye son zamanlarda çok ısrarcı. Fikirlerinize ihtiyacım var...
+1İnsan kendine dert ararken yorulur. Ne zor insanlarsınız.
Bu benim de aklima geldi, ama oyle olsaydi dugunde de fotograf cekilmek istemezdi diye dusunuyorum. Tabi konu sahibi kafa bulmus da olabilir, ben bunu ihtimal disi birakarak soyluyorum.Fotoğraflarda fotojenik çıkmadığınızı, çirkin çıktığınızı falan mı düşünüyorsunuz? Biraz kendini beğenmemekle de alakası olabilir, "O güzel çıkıyor ben kötü çıkıyorum" hesabı.
Bu benim de aklima geldi, ama oyle olsaydi dugunde de fotograf cekilmek istemezdi diye dusunuyorum. Tabi konu sahibi kafa bulmus da olabilir, ben bunu ihtimal disi birakarak soyluyorum.
Olabilir tabi, ben kendini begenmiyorsa her sekilde begenmez diye dusundum. Eger oyleyse surekli begendigi sekilde gezsin konu sahibi, kotu cunku bir kadinin kendini begenmemesi. Bir de dugunde o kural var degil mi, aklima gelmedi :-DDüğün fotoğraflarında kötü çıkmak nadirdir ama ya herkes bakımlıdır güzeldir photoshopludur ksjdj. Bir de düğünde yani mecbur çekileceksin. :)
Erkek arkadaşım sürekli fotoğraf çekilmek istiyor. Ben de sürekli çekiliriz diyip geçiştiriyorum her buluşmamızda bu tartışmayla karşılaşıyoruz bir erkek neden sürekli sevgilisiyle fotoğraf çekilmek ister ki ben de en sonunda seninle sadece düğünde fotoğraf çekilicem dedim ve biraz morali bozuldu sanırım sizce ne yapmalıyın? Ona sorunca insanın güzel anlarını fotoğraflara bakıp mutlu olması gülümsemesi suç mu diyor.
Farklı şehirlerde okuyoruz sürekli buluşamıyoruz bu faktörü de söylüyor sürekli fotoğrafımız olsun diye son zamanlarda çok ısrarcı. Fikirlerinize ihtiyacım var...
Sevgili albumumu yapacakmis ne onemi varki fotonun..Erkek arkadaşım sürekli fotoğraf çekilmek istiyor. Ben de sürekli çekiliriz diyip geçiştiriyorum her buluşmamızda bu tartışmayla karşılaşıyoruz bir erkek neden sürekli sevgilisiyle fotoğraf çekilmek ister ki ben de en sonunda seninle sadece düğünde fotoğraf çekilicem dedim ve biraz morali bozuldu sanırım sizce ne yapmalıyın? Ona sorunca insanın güzel anlarını fotoğraflara bakıp mutlu olması gülümsemesi suç mu diyor.
Ya ahahahaa klasik kadin kafasiBu konuyu nasıl evliliğe bağlamayı başardınız tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?