Sevgilim sürekli fotoğraf çekilmek istiyor...

İki muhtemel durum

1) sevgilin çok yakışıklı ve bolca fotoğraf çekip sosyal medyada yayınlamak istiyor.

2) gerçekten seni özlüyor.

Bence o günden bir anı bir hatıra olması için birkaç poz yeterli. Zaten zor görüşüyorsunuz dönsün de canlısına baksın kaliteli dolu dolu zaman geçirsin.

Sevgilim benle fotoğraf çekilmek istemiyor deseydin gerçekten ortada bir sorun,bir problem arardık ama bence sorun senin içinde bu yüzden bir şey yapamayız onu sen kendi içinde hallediceksin

Belki hediye falan yapıcak alıcak da fotolarınızı biriktirmeye çalışıyodur

Bende başka türlü fotoğraf anladım hey allahim ne var ki bunda anlamadım?

Belkide fotolara bakarak mutlu oluyordur belkide arkadaş ortamında senin fotonu göstererek ne kadar güzel bi kadınla beraberim deyip hava atıyordur :)

Bu benim de aklima geldi, ama oyle olsaydi dugunde de fotograf cekilmek istemezdi diye dusunuyorum. Tabi konu sahibi kafa bulmus da olabilir, ben bunu ihtimal disi birakarak soyluyorum.

Bu benim de aklima geldi, ama oyle olsaydi dugunde de fotograf cekilmek istemezdi diye dusunuyorum. Tabi konu sahibi kafa bulmus da olabilir, ben bunu ihtimal disi birakarak soyluyorum.

Düğün fotoğraflarında kötü çıkmak nadirdir ama ya herkes bakımlıdır güzeldir photoshopludur ksjdj. Bir de düğünde yani mecbur çekileceksin. :)

Düğün fotoğraflarında kötü çıkmak nadirdir ama ya herkes bakımlıdır güzeldir photoshopludur ksjdj. Bir de düğünde yani mecbur çekileceksin. :)
Olabilir tabi, ben kendini begenmiyorsa her sekilde begenmez diye dusundum. Eger oyleyse surekli begendigi sekilde gezsin konu sahibi, kotu cunku bir kadinin kendini begenmemesi. Bir de dugunde o kural var degil mi, aklima gelmedi :-D

Sen neden rahatsız oluyosun bu durumdan

Sevgilimi görsem de bir fotoğraf çekilsek birlikte diye istiyorum ne zamandır. Birkaç fotoğrafta yan yanayız sadece. Şimdi hayıflanıyorum neden fırsat varken çekilmemişiz diye.

Farklı şehirlerde sürekli görüşemediğiniz sevgiliniz ile birkaç anınız olsa bakınca gülümseseniz, fena mı olur? Üç saniyede bir dur fotoğraf çekinelim demiyorsa tabii.

Sevgili albumumu yapacakmis ne onemi varki fotonun..

Ne garipsiniz yahu. Ne var fotograf cekinmekte. Bende esimle hem sevgililikte hem evlenince her yerde fotograf cektirdik. Anilari hatirlamak ister. Mutlu anlar kalsin ister.

Fotograf cekilir ama böyle her dakka hadi selfie yapalım da biraz sinir bozucu oluyo evet. Ben de dışarıda fotoğraf çekinmeyi pek sevmem

Insanlarin onca derdi var burada. Hamis kalmak isteyip kalamayan mi dersin, evladini kaybeden mi dersin, esinden siddet goreni, kayinvalidesinden dayak yiyeni., maddi manevi yokluk cekeni. Derde bak... te allaaahim sen buyuksun yarabbim. Bazen sasiriyorum insanlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…