- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi lemansgel1
-
Oh oh daha ne olsun on parmağında on marifethem de domestik biriyim, ev işi yemek filan çok severimmm
ama kaynana bulamadım yok işte
Sıkıcı be başaklar bosverbenim müstakbel bulacağım koca başak.
en sonuncu Başağa 7 senemi verdim .Sıkıcı be başaklar bosverhenüz aday değil nasılsa boşan gitsin
Vay goddiken sonuncu Başağa 7 senemi verdim .
kendisi sıkıcı karaktersiz, pislik kaba herifin tekiydi.
AMA PİSMAN MİYİM ? verdiğim fal paraları için evet .
gerisi için hayır .
köpek gibi aşıktım ya böyle bildiğin köpek gibi görünce aşırı heyecandan olmayan kuyrugumu salliyodum djkdkdkdkd
aşk işteVay goddik
Senin birine fütursuzca bu derece baglanmana cok şaşırdım desem( bende yaptm öyle seyler ama sana şaşırdım)
O heyecanlar falan cok güzelde işte giden zamana ve paraya cok yazık
Diyorum anlamiyo, adam arada sanki girtlagimi sikiyo, sikbogaz kelimesi cok dogruKova-Başak olmaz. Başak her şeyi takar, eleştirir, sıkboğaz eder. Çok sıkıcı bir düzenliliği, planları vardır. Ama kova sürprizlerle dolu, anı yaşamak ister. Marjinaldir. Genelin kabul ettiğinden farklı düşünür. Başak daha mantıksaldır, kova ise plansız spontane hareket eder. Sana sıkıcı gelir kız.
Fav programın Esra Erol mu, icine komsu Mikbile teyze mi kacti yavrum seninbenim oğlak stelyumum var tam oğlak gibiyim kişilik olarak.
ayrıca kova marjinal ise ; favori programım Esra Erol'a katılan herkes kova mi
istasyondakilere(işyerim) zorla izletiyorum jxjdjdjd hocam bide doktor olacaksin bu nedir diye söyleniyorlarFav programın Esra Erol mu, icine komsu Mikbile teyze mi kacti yavrum senin
Ev isi yemek falan seven doktorhem de domestik biriyim, ev işi yemek filan çok severimmm
ama kaynana bulamadım yok işte
ay yok ben aşırı takıntılıyim her yer temiz olucak düzenli olacakEv isi yemek falan seven doktorbasakla mutlu olursun evet mümkün, benim aslanım agir basiyo, yattigim yerde sagdan sola dönmem icin bile önceden bu tempoya hazirlamaliyim kendimi hfhfhd, basakin korkulu rüyası tembel insan evladi benim
Ikizler benim de cok yakin arkadaşım var ben akraba olarak hoşlanmıyorum ikizlerden bfhfhfYa ben ikizlerim en yakın arkadasım kova cok iyi anlasıyoruz ( acep bizde mi skıntı var)
Ay doktor dedik hasta cikti vfhxhxhxhfh tamam annem yapcaz hepsi olcakay yok ben aşırı takıntılıyim her yer temiz olucak düzenli olacak
hayatımda düzenli olacak verdiğim her söz tutulacak
her iş yapılacak her şey ama her şey düzenli gidecek
ay AHAHAHAJAJJJAJAJAAJAAy doktor dedik hasta cikti vfhxhxhxhfh tamam annem yapcaz hepsi olcak
Anneme kalsa niye evleniyorsun ne erkeği rahat mı bakıyor hepsinin köküne kibrit suyu derFav programın Esra Erol mu, icine komsu Mikbile teyze mi kacti yavrum senin
Işte feleğin cemberinden gecmis, erkek milletinin kitabini yazmis, anyayi konyayi görmüş analiz etme firsati bulmus zeki kadin profili, tipkinin aynisi benAnneme kalsa niye evleniyorsun ne erkeği rahat mı bakıyor hepsinin köküne kibrit suyu der
Tosun ne yapti peki
Öyle, iki tane sıkıntılı herifle uğraşıp şutladı hepsini(Biri benim babam) . Sonra da kızıyla kendi ayaklarının üzerinde güçlü ve muhteşem bir hayat kurdu. Şimdi kafası rahat. Kadırgalı hükûmet kadın yaIşte feleğin cemberinden gecmis, erkek milletinin kitabini yazmis, anyayi konyayi görmüş analiz etme firsati bulmus zeki kadin profili, tipkinin aynisi ben
Anladim zatenÖyle, iki tane sıkıntılı herifle uğraşıp şutladı hepsini(Biri benim babam) . Sonra da kızıyla kendi ayaklarının üzerinde güçlü ve muhteşem bir hayat kurdu. Şimdi kafası rahat. Kadırgalı hükûmet kadın ya
yani fazla olsa anlayacağım ama çok fazla bir şeyleri var gibi gelmedi bana.
bide bilmiyorum ben pek öyle erkeklere rastlamadım ; ki ailem ciddi olarak iyi durumda;
sadece nerede oturdugumu soran insanlar bile bunu anlar hani (şehri bilen ) malvarlığıni saymama gerek yok .
o yüzden bu tarz erkekleri tanımıyor olabilirim
ama böyle bir durumda olsam daha yükseklere bakardım yani 2/3 eve gitmezdim
Tabii canım adama piyango vurdu kendi çapındaKusura bakmayın araya gireceğim ama konu sizin yaşadığınız semtten bağımsız biraz.
memur maaşıyla geçinmeye çalışan bir adam vs
Atanmak üzere olan 3 evi bir bahçesi olan kadın.
Böyle bir adamın karşısına kaç kere evi olan maaşlı kadın çıkar ki.
Konu siz değilsiniz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?