Sevgilim sürekli maddi konuları açıyor bu da beni rahatsız ediyor

Sıkıcı be başaklar bosver henüz aday değil nasılsa boşan gitsin
en sonuncu Başağa 7 senemi verdim .
kendisi sıkıcı karaktersiz, pislik kaba herifin tekiydi.
AMA PİSMAN MİYİM ? verdiğim fal paraları için evet .
gerisi için hayır .
köpek gibi aşıktım ya böyle bildiğin köpek gibi görünce aşırı heyecandan olmayan kuyrugumu salliyodum djkdkdkdkd

Vay goddik
Senin birine fütursuzca bu derece baglanmana cok şaşırdım desem ( bende yaptm öyle seyler ama sana şaşırdım)
O heyecanlar falan cok güzelde işte giden zamana ve paraya cok yazık

Diyorum anlamiyo, adam arada sanki girtlagimi sikiyo, sikbogaz kelimesi cok dogru

hem de domestik biriyim, ev işi yemek filan çok severimmm
ama kaynana bulamadım yok işte
Ev isi yemek falan seven doktor basakla mutlu olursun evet mümkün, benim aslanım agir basiyo, yattigim yerde sagdan sola dönmem icin bile önceden bu tempoya hazirlamaliyim kendimi hfhfhd, basakin korkulu rüyası tembel insan evladi benim

ay yok ben aşırı takıntılıyim her yer temiz olucak düzenli olacak
hayatımda düzenli olacak verdiğim her söz tutulacak
her iş yapılacak her şey ama her şey düzenli gidecek

ay yok ben aşırı takıntılıyim her yer temiz olucak düzenli olacak
hayatımda düzenli olacak verdiğim her söz tutulacak
her iş yapılacak her şey ama her şey düzenli gidecek
Ay doktor dedik hasta cikti vfhxhxhxhfh tamam annem yapcaz hepsi olcak

Anneme kalsa niye evleniyorsun ne erkeği rahat mı bakıyor hepsinin köküne kibrit suyu der
Işte feleğin cemberinden gecmis, erkek milletinin kitabini yazmis, anyayi konyayi görmüş analiz etme firsati bulmus zeki kadin profili, tipkinin aynisi ben

Işte feleğin cemberinden gecmis, erkek milletinin kitabini yazmis, anyayi konyayi görmüş analiz etme firsati bulmus zeki kadin profili, tipkinin aynisi ben
Öyle, iki tane sıkıntılı herifle uğraşıp şutladı hepsini(Biri benim babam) . Sonra da kızıyla kendi ayaklarının üzerinde güçlü ve muhteşem bir hayat kurdu. Şimdi kafası rahat. Kadırgalı hükûmet kadın ya

Kusura bakmayın araya gireceğim ama konu sizin yaşadığınız semtten bağımsız biraz.

memur maaşıyla geçinmeye çalışan bir adam vs
Atanmak üzere olan 3 evi bir bahçesi olan kadın.

Böyle bir adamın karşısına kaç kere evi olan maaşlı kadın çıkar ki.

Konu siz değilsiniz yani

Tabii canım adama piyango vurdu kendi çapında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…