- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.863
- 73
- 33
- Konu Sahibi lemansgel1
-
Bebek ve ırgatlık en can alıcı kısmı ama. Daaatt! Elendiniz.
Niye öyle diyon kiz biz de çok öküz sığırız iliskilerdeYani evet sanırsam:) Ben su grubuyum, kovayla asla işim olmaz mesela. Arkadaş olarak muhabbetlerini severim ama duygusal ilişki olmuyor çünkü bambaşka kafalardayız. Kovalar su gruplarına aradıkları romantizmi veremiyor diye düşünüyorum. Ben en çok sığır/öküz burcu erkekle mutlu oldum çok duygusal bir herifti
Aman aslan erkeklerinden uzak durun da hahahaNiye öyle diyon kiz biz de çok öküz sığırız iliskilerde
Evet en gucik olduğum insan tipi basaklar, her b.ku elestirir, espiri yapamaz falan kocamdan biliyorum hfhfhxhay bende öyleyimdir
yani poker face değil sürekli gulen güldüren taraf
kova erkeklerinden farkım kendimde çok gülmesi xjdjsjsns
o yüzden her şeyi eleştirip hiçbir şeye gülmeyen basaklardan hoşlanıyorum herhalde
zaten o evli, bana koca ariyorus şu an,Aman aslan erkeklerinden uzak durun da hahaha
ay ben de gıcık oluyorum ama ASLA VAZGECEMİYORUMMMEvet en gucik olduğum insan tipi basaklar, her b.ku elestirir, espiri yapamaz falan kocamdan biliyorum hfhfhxh
Annem ikizler, ana kiz olmasak meyva bıçağıyla dogramistik simdiye birbirimiziİkizler ve kova uyumunun iyi oldugunu okumustum ama ben mutlaka kavga ediyorum ikizlerle yani sevgili olmasak bile kavga cikiyor bir şekilde.Barinamiyorum o burcla.
Burcun ne canım?zaten o evli, bana koca ariyorus şu an,
ben de sevmem aslan
kova aynenBurcun ne canım?
Yapma yakma kendini bbdhdhkova aynenaccessdenied gibi başak bulup evlenicem inşaallah gidişat o yönde xjdjdj
acılara yürüyorum korkmuyorumYapma yakma kendini bbdhdh
Kova-Başak olmaz. Başak her şeyi takar, eleştirir, sıkboğaz eder. Çok sıkıcı bir düzenliliği, planları vardır. Ama kova sürprizlerle dolu, anı yaşamak ister. Marjinaldir. Genelin kabul ettiğinden farklı düşünür. Başak daha mantıksaldır, kova ise plansız spontane hareket eder. Sana sıkıcı gelir kız.kova aynenaccessdenied gibi başak bulup evlenicem inşaallah gidişat o yönde xjdjdj
benim oğlak stelyumum var tam oğlak gibiyim kişilik olarak.Kova-Başak olmaz. Başak her şeyi takar, eleştirir, sıkboğaz eder. Çok sıkıcı bir düzenliliği, planları vardır. Ama kova sürprizlerle dolu, anı yaşamak ister. Marjinaldir. Genelin kabul ettiğinden farklı düşünür. Başak daha mantıksaldır, kova ise plansız spontane hareket eder. Sana sıkıcı gelir kız.
Bekle seni oğluma alacağım çok güzel anlattın avantaj paket gibi.Öğretmen olsaydınız yazarlardı. Teyzelerin gözünün içi parlar atanmış öğretmen kız bulunca. Neden? Çünkü yarım gün çalışıp yarım gün ( ders programı nedir, okul tam günse neler olur, öğlenci isen neler olur bilmemek) de evinin işini görür, hatta gelir kaynanasının evini de görür. Oğluna maddi destek sağlar hem de aç bırakmaz, çünkü bir kadın için en ideal meslek öğretmenliktir onlara göre.Hanım hanımcık öğretmen bir kız bulmak altın bulmakla eş değerdir onlara göre.
Ama şimdi doktorsunuz siz, yarım gün çalışma söz konusu değil. Hedef dışısınız.
Not: Öğretmenim
Ovvv hem doktor hem akıllı hem babası da zengin seni de beğendim adsadsaben ayda 6/7 gün işe gidiyorum en iyi kaynana hizmeti ben yaparım halbuki
hem de domestik biriyim, ev işi yemek filan çok severimmmOvvv hem doktor hem akıllı hem babası da zengin seni de beğendim adsadsa
Adam, evlilik programına katılıp evin üstüne yapılmasını isteyen tapu kadastro teyzeleri gibi geldi bana.Ya story atıyordum bahçede kediyi köpeği görüyordu. Buluşmak istiyorduk mesela taşındığımız için buluşamıyorduk soruyordu ev sizin mi şimdi ki taşındığınız yer kira mi olacak vs o şekilde öğrendi yoksa tutup ben de bak bizim 3 evimiz var şunumuz var demedim
benim müstakbel bulacağım koca başak.Kim kova, kim ikizler, kim başak beynim yandısayfanın basıyla sonunu okumak hiç mantklı bsey değilmiş
Ya ben ikizlerim en yakın arkadasım kova cok iyi anlasıyoruz ( acep bizde mi skıntı var)Annem ikizler, ana kiz olmasak meyva bıçağıyla dogramistik simdiye birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?