Sevgilim sürekli maddi konuları açıyor bu da beni rahatsız ediyor

bu memuriyette 3. senem (aslında 4 ama 1 kere istifa ettim bı yıllık)
kimse bana memur olduğum için yazmadı gibi yav sjsjjss
ben mi gerizekalıyim acaba xjxjxk
ya da bu memur olsa da çekilmez filan mı diyorlar xjdjkddke

bilmiyorum ne gelir ki o paraya yani
mal mülk vs
bence evlenilmez gerçi bence acun seviyesinde değilse kimseyle para için evlenilmez
Ya bi de bana zengin diyollaa hfhfhdhfh kadinin ortalamasi acun vfbbffb, yivrim milletin acliktan gözü dönük. Herkes romantizmin zirvesinde kafada kelebekler uçuşurken evlenmiyo ki. Cok leş tipler var. Kısaca at hirsizi diyoruz bunlara hfjfhfh. Kadinin sabit geliri var mi? Var. Cem Yılmaz'ın kirmizi donun var mi diye sormasi gibi düşün olayi

sabit geliri var ama aklı yok herhalde kadının böyle tiplerle evleniyolarsa

Kesinlikle ayrılırdım

Çevreniz vizyonludur muhtemelen. Bazı insanlar yaşları genç olsa bile eski kafa düşüncelerden sıyrılamıyorlar. Ya da fazla garantici-düz düşünen kişiler oluyorlar. Azıcık aşım kaygısız başım, bi de helalinden memur kız bulursam benden iyisi yok

helalinden memur kız mi

memur kızda akıllı olsun vermesin kartını filan

Sen de beni kendi bag bahcelerine götür madem bu kadar meraklisin desene

Öğretmen olsaydınız yazarlardı. Teyzelerin gözünün içi parlar atanmış öğretmen kız bulunca. Neden? Çünkü yarım gün çalışıp yarım gün ( ders programı nedir, okul tam günse neler olur, öğlenci isen neler olur bilmemek) de evinin işini görür, hatta gelir kaynanasının evini de görür. Oğluna maddi destek sağlar hem de aç bırakmaz, çünkü bir kadın için en ideal meslek öğretmenliktir onlara göre. Hanım hanımcık öğretmen bir kız bulmak altın bulmakla eş değerdir onlara göre.
Ama şimdi doktorsunuz siz, yarım gün çalışma söz konusu değil. Hedef dışısınız.
Not: Öğretmenim

Sevgili degil mali müşavir anasini satayim

ben ayda 6/7 gün işe gidiyorum en iyi kaynana hizmeti ben yaparım halbuki

Ay ben de kovayim, kovaya aslanim hatta

ben ayda 6/7 gün işe gidiyorum en iyi kaynana hizmeti ben yaparım halbuki
İleriyi düşünüyor onlar canımsu. Nöbetiniz olacak, yoğun çalışacaksınız. Bebeye şebeye kim bakacak? Oğluşuna kim yemek yapacak? Kaynananın misafirine kim hazırlık edecek? Yazın köye kim gelip ırgatlık edecek? Koskoca doktor gelin yapar mı bunu? Öğretmenler memuriyetler arasında en mazlumlarıdır. Ezilmeye müsaitiz vesselam.

ben çok domestik biriyim çok iyi yemek yapardim kaynananın misafirine de yaparım
beni istemeyen kaynana kendi kaybeder
bebek ve irgatlik yapamam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…