- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.863
- 73
- 33
- Konu Sahibi lemansgel1
-
ne havadan gelmesi kadın çalışıcakAy ortalik ac köpek dolu, senin begenmedin aylik 20 bin kimine büyük para, havadan gelecek ise özellikle, bu tipler o paraya çöker, evin yolunu da unutur.
bu memuriyette 3. senem (aslında 4 ama 1 kere istifa ettim bı yıllık)En azından aç kalmayacak kadar parayı garantilemiş oluyorlar akılları sıra. Çalışma saatleri de iyi olduğu için ileride çocuk olursa falan bakıcı masrafından da az buçuk kurtuluyorlar.
-Ne iş yapıyorsun?
+McKinsey kıdemli ortağıyım
-Atandın mı peki??
Gibi diyaloglar duyabilirsiniz o denli önemli memur olup atanmak
Ya bi de bana zengin diyollaa hfhfhdhfh kadinin ortalamasi acun vfbbffb, yivrim milletin acliktan gözü dönük. Herkes romantizmin zirvesinde kafada kelebekler uçuşurken evlenmiyo ki. Cok leş tipler var. Kısaca at hirsizi diyoruz bunlara hfjfhfh. Kadinin sabit geliri var mi? Var. Cem Yılmaz'ın kirmizi donun var mi diye sormasi gibi düşün olayibilmiyorum ne gelir ki o paraya yani
mal mülk vs
bence evlenilmez gerçi bence acun seviyesinde değilse kimseyle para için evlenilmez
Adama havadan geleyorne havadan gelmesi kadın çalışıcak
yani çalışıp kartını vermesin kimse ya akıllı olsunlar
sabit geliri var ama aklı yok herhalde kadının böyle tiplerle evleniyolarsaYa bi de bana zengin diyollaa hfhfhdhfh kadinin ortalamasi acun vfbbffb, yivrim milletin acliktan gözü dönük. Herkes romantizmin zirvesinde kafada kelebekler uçuşurken evlenmiyo ki. Cok leş tipler var. Kısaca at hirsizi diyoruz bunlara hfjfhfh. Kadinin sabir geliri var mi? Var. Cem Yılmaz'ın kirmizi donun var mi diye sormasi gibi düşün olayi
Kuzum herkesi kendin gibi zannediyosun ya ben cok üzülüyorum sanabbxvxvxvxvsabit geliri var ama aklı yok herhalde kadının böyle tiplerle evleniyolarsa
hayır istiyorum ki kadınlar kimseye kendi paralarini yedirmesinler,Kuzum herkesi kendin gibi zannediyosun ya ben cok üzülüyorum sanabbxvxvxvxv
Kesinlikle ayrılırdımArkadaşlar 7 aydır tanışıyoruz 3 aydır sevgiliyiz erkek arkadaşım 27 yaşında adliyede katip ben 24 yaşındayım KPSS hazırlanıyorum, sürekli ders çalış atan vs gibi laflar kullanıyor. Maddi durumumuz iyi şükür, babam vefat etti babamdan kalan 3 ev ve bahçe var sevgilim bunları biliyor sürekli bunlarla ilgili sorular soruyor o kadar rahatsız oluyorum ki gerçekten üzülüyorum beni maddi durumdan dolayı istiyormuş gibi geliyor. Bugün yine ders çalış olmaz böyle vs diye laf etti ben de dayanamadım memur maaşı neye yetecek bu devirde diye bozmak istedim onu, çünkü o bana sürekli bunu yapıyor evde olduğum için kötü hissediyorum zaten o da iyice kötü hissettiriyor. Nasıl davranacağımı bilmiyorum gerçekten sevdiği için değil de maddi yönden benimle olduğunu düşünmeye başladım çünkü sürekli maddi konuları açıyor. Diğer eviniz nerde kirası ne kadar yeri nerde beni bahçeye ne zaman götürüyorsun vs gibi. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Çevreniz vizyonludur muhtemelen. Bazı insanlar yaşları genç olsa bile eski kafa düşüncelerden sıyrılamıyorlar. Ya da fazla garantici-düz düşünen kişiler oluyorlar. Azıcık aşım kaygısız başım, bi de helalinden memur kız bulursam benden iyisi yokbu memuriyette 3. senem (aslında 4 ama 1 kere istifa ettim bı yıllık)
kimse bana memur olduğum için yazmadı gibi yav sjsjjss
ben mi gerizekalıyim acaba xjxjxk
ya da bu memur olsa da çekilmez filan mı diyorlar xjdjkddke
helalinden memur kız miÇevreniz vizyonludur muhtemelen. Bazı insanlar yaşları genç olsa bile eski kafa düşüncelerden sıyrılamıyorlar. Ya da fazla garantici-düz düşünen kişiler oluyorlar. Azıcık aşım kaygısız başım, bi de helalinden memur kız bulursam benden iyisi yok
Tosun ne yapti pekiLatte asla öyle değil bir yakınım 3 yıllık kocasının arkadaslariyla konuşmalarını okudu sırf memur olduğu için evlendim bu tosunla diye bahsetmişti karısından. Ev araba vs değil sadece memur maaşı için.
Sen de beni kendi bag bahcelerine götür madem bu kadar meraklisin deseneKesinlikle hiç bir zaman sormadım ama o sorunca ben de kendi kafamda düşünmeye başladım bu bana böyle yapıyor ben çalışmadığım halde bir şeylere sahibim kendisi 3 senedir memur sadece arabası var kirada oturuyor madem sen benimle geleceğinin sağlıklı olması için benimlesin ben neden seninle konuşayım diye ayrılmayı düşündüm ama o böyle düşünmemi sağladı sürekli maddiystı açınca ister istemez midem bulandı çok gurur kırıcı bir durum
Öğretmen olsaydınız yazarlardı. Teyzelerin gözünün içi parlar atanmış öğretmen kız bulunca. Neden? Çünkü yarım gün çalışıp yarım gün ( ders programı nedir, okul tam günse neler olur, öğlenci isen neler olur bilmemek) de evinin işini görür, hatta gelir kaynanasının evini de görür. Oğluna maddi destek sağlar hem de aç bırakmaz, çünkü bir kadın için en ideal meslek öğretmenliktir onlara göre.bu memuriyette 3. senem (aslında 4 ama 1 kere istifa ettim bı yıllık)
kimse bana memur olduğum için yazmadı gibi yav sjsjjss
ben mi gerizekalıyim acaba xjxjxk
ya da bu memur olsa da çekilmez filan mı diyorlar xjdjkddke
Sevgili degil mali müşavir anasini satayimBahçedeki kediyi köpeği paylaşıyordum soruyordu sizin mi büyük mü vs diye. 2 hafta önce taşınıyorduk buluşamadık mesela soruyordu kiraya mı çıkacaksınız yeni ev mi aldınız taşındığınız ev ne olacak ne kadar kiraya vereceksiniz vs gibi
ben ayda 6/7 gün işe gidiyorum en iyi kaynana hizmeti ben yaparım halbukiÖğretmen olsaydınız yazarlardı. Teyzelerin gözünün içi parlar atanmış öğretmen kız bulunca. Neden? Çünkü yarım gün çalışıp yarım gün ( ders programı nedir, okul tam günse neler olur, öğlenci isen neler olur bilmemek) de evinin işini görür, hatta gelir kaynanasının evini de görür. Oğluna maddi destek sağlar hem de aç bırakmaz, çünkü bir kadın için en ideal meslek öğretmenliktir onlara göre.Hanım hanımcık öğretmen bir kız bulmak altın bulmakla eş değerdir onlara göre.
Ama şimdi doktorsunuz siz, yarım gün çalışma söz konusu değil. Hedef dışısınız.
Not: Öğretmenim
Ay ben de kovayim, kovaya aslanim hattagöreyim direkt çekiliyorum
şu güne kadar hayatıma giren erkeklerin neredeyse hepsi başak etkili , ya kendisi başak ya da yükseleni.
ben kovayim
sevmemek senin icin çok hayırlı olmuş xjzjjs
pek sevilecek gibi değiller zaten xjjzzmz
İleriyi düşünüyor onlar canımsu.ben ayda 6/7 gün işe gidiyorum en iyi kaynana hizmeti ben yaparım halbuki
ben çok domestik biriyim çok iyi yemek yapardim kaynananın misafirine de yaparımİleriyi düşünüyor onlar canımsu.Nöbetiniz olacak, yoğun çalışacaksınız. Bebeye şebeye kim bakacak? Oğluşuna kim yemek yapacak? Kaynananın misafirine kim hazırlık edecek? Yazın köye kim gelip ırgatlık edecek? Koskoca doktor gelin yapar mı bunu? Öğretmenler memuriyetler arasında en mazlumlarıdır. Ezilmeye müsaitiz vesselam.
ben kovaya akrepAy ben de kovayim, kovaya aslanim hatta
Bebek ve ırgatlık en can alıcı kısmı ama. Daaatt! Elendiniz.ben çok domestik biriyim çok iyi yemek yapardim kaynananın misafirine de yaparım
beni istemeyen kaynana kendi kaybeder
bebek ve irgatlik yapamam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?