- 27 Ağustos 2022
- 6.506
- 11.987
- 178
- Konu Sahibi lemansgel1
-
3 ayda gezip tozup sacmalayacaginiz yerde bu konulara nasil geldiniz? Acik acik bu konulari konusmayi sevmedigini soyleArkadaşlar 7 aydır tanışıyoruz 3 aydır sevgiliyiz erkek arkadaşım 27 yaşında adliyede katip ben 24 yaşındayım KPSS hazırlanıyorum, sürekli ders çalış atan vs gibi laflar kullanıyor. Maddi durumumuz iyi şükür, babam vefat etti babamdan kalan 3 ev ve bahçe var sevgilim bunları biliyor sürekli bunlarla ilgili sorular soruyor o kadar rahatsız oluyorum ki gerçekten üzülüyorum beni maddi durumdan dolayı istiyormuş gibi geliyor. Bugün yine ders çalış olmaz böyle vs diye laf etti ben de dayanamadım memur maaşı neye yetecek bu devirde diye bozmak istedim onu, çünkü o bana sürekli bunu yapıyor evde olduğum için kötü hissediyorum zaten o da iyice kötü hissettiriyor. Nasıl davranacağımı bilmiyorum gerçekten sevdiği için değil de maddi yönden benimle olduğunu düşünmeye başladım çünkü sürekli maddi konuları açıyor. Diğer eviniz nerde kirası ne kadar yeri nerde beni bahçeye ne zaman götürüyorsun vs gibi. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Bahçeyi kedimi ve köpeğimi paylaştğm için öğrendi evleri taşınırken öğrendi kiraya mı çıkacaksınız evi kaça kiraya vereceksiniz şimdi ki ev sizin mi vsSoruldu mu bilmiyorum ama
Sevgiliniz nerden biliyor bunları konu nasıl açıldı acaba onu merak ettim
kadınlarda maaş kartını kocaya vermesinler
o işi hiç anlamıyorum zaten
AA dağ ayisina bak ..Zorla alıyorlar canım, en azından ablamın zorla alıyordu. İsteyince tüm apartmanı inletti bağırdı çağırdı herif. Boşandı da kurtuldu.
Yoksa bi kadınlar çoğu zaman zaten kocadan para almamak için çalışıyor kimse emeğini vermek istemez.
Ortak hesap açılır giderler ortaklaşa yapılır. Birine ev kredisi çekilir birine harcanır fln.
o sırada sevgililerinin çoğu başak olanİyy iki sorum, bir videom var.
1) başak -terazi erkeği mi bu?
2) ismi burhan altıntop mu?
Yay erkeğiİyy iki sorum, bir videom var.
1) başak -terazi erkeği mi bu?
2) ismi burhan altıntop mu?
https://www.facebook.com/
ilk defa yayların birinin parası ile ilgilendiğini görüyorumYay erkeği
Sizin gibi düşünürüm , evleri amcama devrettik, kirasını falan o alıyor, babamın zamaninda amcama borcu varmış, oyuzden evler anca borcu karsiladi, anlayacağın ev falan uçtu gitti, sağlık olsun derim. Böylelikle anlarsın ne halt oldugunuArkadaşlar 7 aydır tanışıyoruz 3 aydır sevgiliyiz erkek arkadaşım 27 yaşında adliyede katip ben 24 yaşındayım KPSS hazırlanıyorum, sürekli ders çalış atan vs gibi laflar kullanıyor. Maddi durumumuz iyi şükür, babam vefat etti babamdan kalan 3 ev ve bahçe var sevgilim bunları biliyor sürekli bunlarla ilgili sorular soruyor o kadar rahatsız oluyorum ki gerçekten üzülüyorum beni maddi durumdan dolayı istiyormuş gibi geliyor. Bugün yine ders çalış olmaz böyle vs diye laf etti ben de dayanamadım memur maaşı neye yetecek bu devirde diye bozmak istedim onu, çünkü o bana sürekli bunu yapıyor evde olduğum için kötü hissediyorum zaten o da iyice kötü hissettiriyor. Nasıl davranacağımı bilmiyorum gerçekten sevdiği için değil de maddi yönden benimle olduğunu düşünmeye başladım çünkü sürekli maddi konuları açıyor. Diğer eviniz nerde kirası ne kadar yeri nerde beni bahçeye ne zaman götürüyorsun vs gibi. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Yayın dünya malıyla işi olmaz amaYay erkeği
Sen ne burcusun? Hiç sevmem Başak erkeği yao sırada sevgililerinin çoğu başak olan
hep başak erkeklerine çekilen ben
göreyim direkt çekiliyorumSen ne burcusun? Hiç sevmem Başak erkeği yabir elin parmaklarını coook geçen flörtüm olmustur , biri bile başak degil
Aynen öyle, dogru anlamışsın arada aşk yok ,bir an once yol ver.Simdiden boyle olan adam ileride kırdığın yumurtayı sayarArkadaşlar 7 aydır tanışıyoruz 3 aydır sevgiliyiz erkek arkadaşım 27 yaşında adliyede katip ben 24 yaşındayım KPSS hazırlanıyorum, sürekli ders çalış atan vs gibi laflar kullanıyor. Maddi durumumuz iyi şükür, babam vefat etti babamdan kalan 3 ev ve bahçe var sevgilim bunları biliyor sürekli bunlarla ilgili sorular soruyor o kadar rahatsız oluyorum ki gerçekten üzülüyorum beni maddi durumdan dolayı istiyormuş gibi geliyor. Bugün yine ders çalış olmaz böyle vs diye laf etti ben de dayanamadım memur maaşı neye yetecek bu devirde diye bozmak istedim onu, çünkü o bana sürekli bunu yapıyor evde olduğum için kötü hissediyorum zaten o da iyice kötü hissettiriyor. Nasıl davranacağımı bilmiyorum gerçekten sevdiği için değil de maddi yönden benimle olduğunu düşünmeye başladım çünkü sürekli maddi konuları açıyor. Diğer eviniz nerde kirası ne kadar yeri nerde beni bahçeye ne zaman götürüyorsun vs gibi. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Sizin maddi durumunuz iyi diye biliyorum ,sizin için anlamsız olabilir ama inanın bir ev için ya da sadece memur maaşı için evlenmeye çalışan o kadar çok kişi gördüm ki maalesef.Bu hikayede de kesinlikle öyle bence konu sahibi uzak dursun.atan demesinin tek nedeni para olmayabilir ama mal varlığınız hakkında sorular sorması cidden çok çiğ biri olduğunu düşündürdu bana.
sizinle paranız için beraber olduğunu sanmıyorum açıkçası
kimse kimse ile 3 ev ve bahçe için beraber olmaz bence ki tek miras sizinde değil
adam çiğ ben olsam güvenmem karakteri oturmamış belli ama ben sizinle paranız için beraber olduğunu düşünmüyorum
9 yillik kocam sormadi babandan kac daire kaldi diye! Boyle hadsiz adamlarla kafanizi doldurmayin.Arkadaşlar 7 aydır tanışıyoruz 3 aydır sevgiliyiz erkek arkadaşım 27 yaşında adliyede katip ben 24 yaşındayım KPSS hazırlanıyorum, sürekli ders çalış atan vs gibi laflar kullanıyor. Maddi durumumuz iyi şükür, babam vefat etti babamdan kalan 3 ev ve bahçe var sevgilim bunları biliyor sürekli bunlarla ilgili sorular soruyor o kadar rahatsız oluyorum ki gerçekten üzülüyorum beni maddi durumdan dolayı istiyormuş gibi geliyor. Bugün yine ders çalış olmaz böyle vs diye laf etti ben de dayanamadım memur maaşı neye yetecek bu devirde diye bozmak istedim onu, çünkü o bana sürekli bunu yapıyor evde olduğum için kötü hissediyorum zaten o da iyice kötü hissettiriyor. Nasıl davranacağımı bilmiyorum gerçekten sevdiği için değil de maddi yönden benimle olduğunu düşünmeye başladım çünkü sürekli maddi konuları açıyor. Diğer eviniz nerde kirası ne kadar yeri nerde beni bahçeye ne zaman götürüyorsun vs gibi. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
evet öyle dediler ama evlilik kadar önemli bir şeyi insan aylık memur maaşı için nasıl yapar inanamadimSizin maddi durumunuz iyi diye biliyorum ,sizin için anlamsız olabilir ama inanın bir ev için ya da sadece memur maaşı için evlenmeye çalışan o kadar çok kişi gördüm ki maalesef.Bu hikayede de kesinlikle öyle bence konu sahibi uzak dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?