Sevgilim sürekli maddi konuları açıyor bu da beni rahatsız ediyor

3 ayda gezip tozup sacmalayacaginiz yerde bu konulara nasil geldiniz? Acik acik bu konulari konusmayi sevmedigini soyle

Soruldu mu bilmiyorum ama
Sevgiliniz nerden biliyor bunları konu nasıl açıldı acaba onu merak ettim

kadınlarda maaş kartını kocaya vermesinler
o işi hiç anlamıyorum zaten

Zorla alıyorlar canım, en azından ablamın zorla alıyordu. İsteyince tüm apartmanı inletti bağırdı çağırdı herif. Boşandı da kurtuldu.

Yoksa bi kadınlar çoğu zaman zaten kocadan para almamak için çalışıyor kimse emeğini vermek istemez.
Ortak hesap açılır giderler ortaklaşa yapılır. Birine ev kredisi çekilir birine harcanır fln.

İyy iki sorum, bir videom var.
1) başak -terazi erkeği mi bu?
2) ismi burhan altıntop mu?
Video açılmıyorsa link: xyz

AA dağ ayisina bak ..

ben de onu demek istedim işte gerekirse bosanmali ama vermemeli ,
maaş kartına el koyan kimsenin şu güne kadar hayırlı koca olduğunu görmedim

Sizin gibi düşünürüm , evleri amcama devrettik, kirasını falan o alıyor, babamın zamaninda amcama borcu varmış, oyuzden evler anca borcu karsiladi, anlayacağın ev falan uçtu gitti, sağlık olsun derim. Böylelikle anlarsın ne halt oldugunu

Yayın dünya malıyla işi olmaz ama
Bacım, bu adamı şutla. Benim arkadaşım da görücü usulü evlendi. Arkadaşımın ailesi orta halli ama zamanında iyi yatırım yapıp birkaç daire almışlar, dede ölmüş ondan da arsa kalmış vs. Arkadaşım da tek cocuk,tek mirasçı. Heralde görücü de bunu bildi de geldi. Adam aileye girdiği ilk andan itibaren kızın ailesinin eviyle arsasiyla planlar yapıp yapıp duruyor. Kız hamile kaldı, kocası resmen es ailesinden araba bekledi, gelmeyince bozuldu. 'senin ailen pintilikle onca mal mülk yapmış, insan kızı hamile ise giderken arsa satıp kızına araba almaz mi' falan diye dırdırlariyla kızı yedi bitirdi. Araba gelse de hayatta kıza vermez,kendi kullanır. Öyle birisi
Saçma sapan bir insan.
O hata etti evlendi,bin pişman. Aman siz evlenmeyin

Sen ne burcusun? Hiç sevmem Başak erkeği ya bir elin parmaklarını coook geçen flörtüm olmustur , biri bile başak degil
göreyim direkt çekiliyorum
şu güne kadar hayatıma giren erkeklerin neredeyse hepsi başak etkili , ya kendisi başak ya da yükseleni.
ben kovayim
sevmemek senin icin çok hayırlı olmuş xjzjjs
pek sevilecek gibi değiller zaten xjjzzmz

Aynen öyle, dogru anlamışsın arada aşk yok ,bir an once yol ver.Simdiden boyle olan adam ileride kırdığın yumurtayı sayar

Sizin maddi durumunuz iyi diye biliyorum ,sizin için anlamsız olabilir ama inanın bir ev için ya da sadece memur maaşı için evlenmeye çalışan o kadar çok kişi gördüm ki maalesef.Bu hikayede de kesinlikle öyle bence konu sahibi uzak dursun.

9 yillik kocam sormadi babandan kac daire kaldi diye! Boyle hadsiz adamlarla kafanizi doldurmayin.

evet öyle dediler ama evlilik kadar önemli bir şeyi insan aylık memur maaşı için nasıl yapar inanamadim
evlilik hayat dostluğudur
para insana dostluğun hangi kısmıni verebilir
bir kere yaşanılan bu hayatı çok kötü değerlendiriyoruz yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…