Sevgilim sürekli maddi konuları açıyor bu da beni rahatsız ediyor

Valla cano toplumdaki erkekler iyice bozdu inan ya da inanma ben de araba ve potansiyel ev için evlenen erkek biliyorum kuzenim oluyor Kendisi lise mezunu oluyor, kızın işi gayet iyi arabası varmış ev de alıcam diyince bizimki gitti öylece urbasını alıp. Kızın eve taşındı sonra nikah yaptılar öylece elini kolunu sallayarak gitti. Nikahtan önce eski sevgilisine bakmış kız bunu evden attı, sonra kıza yalvardı dayım gitme dedi ama seviyorum dedi gitti evlendi. Elini kolunu sallayarak gelen çulsuz erkeği kabuleden kadın da çok ille de koca olsun diye, ev bile değil araba için evlenen erkek de var işte

Ah keşke evlilikler oyle yapılsa bdv %90 daha az çalışırdı maalesef

ay o salaklardan biri ben olurum gibi djsjsjs
vala asiksam evsiz adamı evime alıp evlenirim hiç umrumda olmuyor
mal / mülk / kariyer vs
inşallah benimde arkamdan demezler tosunu kaptik filandbjsjsnsks

tombiş desinler bari dhdjdsj

Ben olsam neden sevgilim benim yanımda değilde benim karşımda diye düşünürdüm.. yani niçin kpss için nasıl daha verimli calisabilirsin, bu süreçte senin için ne yapabilirim, memur olup atandiginda bak şöyle şöyle güzellikleri olacak gibi motivasyon artırıcı cümleler kullanmak yerine beni bezdirici davranışlar sergiliyorsa üstelik mal varlığım ile ilgili bilgi alıp fikir beyan ediyorsa durum da bir hayırdır ne oluyoruz diye sorgulardım..

Pazar gecesi ona de ki erken yatmam lazim yarin sabah tapu islemlerimiz var.Mutlaka soracak ne tapusu diye. Babamdan kalan evleri ve bahceyi anneme devredecegiz dersin sordugunda. Icinde patlasin hevesi
Ne munasebetsiz ona ne evlerin kirasindan vs.
Eger atanamazsan senden ayrilir. Kendini fazla kaptirma derim bu adama.

Oha çok iyi plan he. Tepkisi ne olacak acaba bende çok merak ettim. Denenir bu.

24 yaşında bir insanın 3 evi 1 tarlası normal şartlarda çalışarak olmaz.
Hatta daha ileri yaşlarda bile 3 ev 1 tarla öyle kolay kolay alınmaz.

Mesela doktor maaşın ile 3 ev 1 tarla almak istersen, uzun yıllar çalışman ve çok kendinden kısman gerekir.

Çocuk bunların farkında. Direkt bunlara erken yaşta , emeksiz sahip olmayı düşünüyor.

Arkana bakmadan kaç. Daha 3 aylık ilişkin varmış. Zaman harcayıp, çok emek verdiğin bir ilişki de değil. Körkütük aşık da değilsindir umarım. Adamın niyeti belli. Tapu sorması, kira gelirini öğrenmek istemesi bunlar olacak şey değil.
Benim 18 yıllık eşim ailemin malını şimdiye kadar hiç sormadı. Kaldıki ailemim durumu çok iyidir. Nerede neyimiz var bilmez, kira gelirlerim var kaç tl bilmez ilgilenmez. Bu üç günlük adama ne oluyor da senin ailenin malının hesabını yapıyor

3 ev ve tarla sadece onun değil ki ?
annesi var kardeşi var ?
ayrıca ev var ev var yani
atama için böyle uğraştığına göre konu sahibi o evler inanılmaz evler değil.
bilmiyorum ya
ben buna tav olunmaz diyordum ama emekli maaşına olan varmış
sustum artık ne diyim

Ev var ev var. Büyüklüğüne,muhutine göre değişir o. Ayrıca bahçe dediği öyle küçük bir şeyde değildir bence. Helede öyle ekilen,biçilen bir şeyse ordan da iyi para gelir. Umrunda olmasa neden böyle gereksiz sorular sorsun? Bariz para,pul peşinde.

Yahu evlilik icat edildiği günden beri
neslin korunması çocukların anası babasının belli olması nesep miras vs. işlerinin düzenlenmesi, hükme kurala bağlanması, ki böylece uymayana yaptırım getirilmesi gibi sebeplerle yapılmış
on bin senedir de erkekler kadınla güzel ve doğurgan diye kadın erkekle çoluğuma çocuğuma ve tabii bana bakar diye evleniyor

aşk evliliği denilen şey bir hollywood efsanesi, kaç nesil aşk evliliği yapmış dünyada? kaç nesilde kaç kişi?
fazla büyütüyoruz aşk evliliği denilen şeyi gözümüzde
bir insan gayet kendine bakacak birisiyle evlenebilir...en mantıklı hayat tercihlerinden biri. (varsa bakacak enayi)

kadınlar nesillerdir kendine bakacak erkeklerle evlenmiyor mu? so what?

ay benim gibi meraklı bişi sandım ne biliyim xjjdsj
konu sahibine diyomus kiraya mi çıkacaksınız bahçenizin büyüklüğü ne vs
böyle sorulari bende sorarım gibi geldi

bence tam tersi parası yani evler için birlikte olma ihtimali çok yüksek çünkü artık Türkiye’de memur maaşıyla sıfırdan ev almak artık imkansız gibi bir şey

Hayatınızdaki insanın kira gelirini mi sorarsınız?
vala hayatımda bir adet (sayıyla 1) kira geliri olan evi olan yav hatta arabası olan bir erkek bile olmadı ya
nerde züğürt orada ben

ya hepsi toplanınca farklı niyet çıkıyor olabilir bir şey diyemiyorum ama
farazi olarak sevgilimin bir bolgede evi varsa ben diyebilirim orada kiralar ne kadar ne kadar aliyosun filan
meraklı biriyimdir
yarın bir gün benim içinde konu açmazlar umarım hcjdjd neyseki erkeklerden hoşlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…