- 23 Ağustos 2012
- 51.866
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.548
- 898
- Konu Sahibi lemansgel1
-
evet öyle dediler ama evlilik kadar önemli bir şeyi insan aylık memur maaşı için nasıl yapar inanamadim
evlilik hayat dostluğudur
para insana dostluğun hangi kısmıni verebilir
bir kere yaşanılan bu hayatı çok kötü değerlendiriyoruz yahu
Ah keşke evlilikler oyle yapılsa bdv %90 daha az çalışırdı maalesefevet öyle dediler ama evlilik kadar önemli bir şeyi insan aylık memur maaşı için nasıl yapar inanamadim
evlilik hayat dostluğudur
para insana dostluğun hangi kısmıni verebilir
bir kere yaşanılan bu hayatı çok kötü değerlendiriyoruz yahu
ay o salaklardan biri ben olurum gibi djsjsjsValla cano toplumdaki erkekler iyice bozdu inan ya da inanma ben de araba ve potansiyel ev için evlenen erkek biliyorum kuzenim oluyorKendisi lise mezunu oluyor, kızın işi gayet iyi arabası varmış ev de alıcam diyince bizimki gitti öylece urbasını alıp. Kızın eve taşındı sonra nikah yaptılar öylece elini kolunu sallayarak gitti. Nikahtan önce eski sevgilisine bakmış kız bunu evden attı, sonra kıza yalvardı dayım gitme dedi ama seviyorum dedi gitti evlendi. Elini kolunu sallayarak gelen çulsuz erkeği kabuleden kadın da çok ille de koca olsun diye, ev bile değil araba için evlenen erkek de var işte
Emeklisi var diye evlenen amcalar biliyorum ben maaşı geçindeyav ayda gelecek 15/ 20 bin için insan evlenir mi
valahi şok oldum ya
kaos ihtiyacmi buradan ve Esra Erol'dan gideriyorumAh keşke evlilikler oyle yapılsa bdv %90 daha az çalışırdı maalesef
tövbe est tovbeEmeklisi var diye evlenen amcalar biliyorum ben maaşı geçinde
Ben olsam neden sevgilim benim yanımda değilde benim karşımda diye düşünürdüm.. yani niçin kpss için nasıl daha verimli calisabilirsin, bu süreçte senin için ne yapabilirim, memur olup atandiginda bak şöyle şöyle güzellikleri olacak gibi motivasyon artırıcı cümleler kullanmak yerine beni bezdirici davranışlar sergiliyorsa üstelik mal varlığım ile ilgili bilgi alıp fikir beyan ediyorsa durum da bir hayırdır ne oluyoruz diye sorgulardım..Arkadaşlar 7 aydır tanışıyoruz 3 aydır sevgiliyiz erkek arkadaşım 27 yaşında adliyede katip ben 24 yaşındayım KPSS hazırlanıyorum, sürekli ders çalış atan vs gibi laflar kullanıyor. Maddi durumumuz iyi şükür, babam vefat etti babamdan kalan 3 ev ve bahçe var sevgilim bunları biliyor sürekli bunlarla ilgili sorular soruyor o kadar rahatsız oluyorum ki gerçekten üzülüyorum beni maddi durumdan dolayı istiyormuş gibi geliyor. Bugün yine ders çalış olmaz böyle vs diye laf etti ben de dayanamadım memur maaşı neye yetecek bu devirde diye bozmak istedim onu, çünkü o bana sürekli bunu yapıyor evde olduğum için kötü hissediyorum zaten o da iyice kötü hissettiriyor. Nasıl davranacağımı bilmiyorum gerçekten sevdiği için değil de maddi yönden benimle olduğunu düşünmeye başladım çünkü sürekli maddi konuları açıyor. Diğer eviniz nerde kirası ne kadar yeri nerde beni bahçeye ne zaman götürüyorsun vs gibi. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Neee? Ne kadar ayıp ya ona neymiş? Kaç bacım kaç.sürekli maddi konuları açıyor. Diğer eviniz nerde kirası ne kadar yeri nerde beni bahçeye ne zaman götürüyorsun vs gibi. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Oha çok iyi plan he. Tepkisi ne olacak acaba bende çok merak ettim. Denenir bu.Pazar gecesi ona de ki erken yatmam lazim yarin sabah tapu islemlerimiz var.Mutlaka soracak ne tapusu diye. Babamdan kalan evleri ve bahceyi anneme devredecegiz dersin sordugunda. Icinde patlasin hevesi
Ne munasebetsiz ona ne evlerin kirasindan vs.
Eger atanamazsan senden ayrilir. Kendini fazla kaptirma derim bu adama.
atan demesinin tek nedeni para olmayabilir ama mal varlığınız hakkında sorular sorması cidden çok çiğ biri olduğunu düşündürdu bana.
sizinle paranız için beraber olduğunu sanmıyorum açıkçası
kimse kimse ile 3 ev ve bahçe için beraber olmaz bence ki tek miras sizinde değil
adam çiğ ben olsam güvenmem karakteri oturmamış belli ama ben sizinle paranız için beraber olduğunu düşünmüyorum
24 yaşında bir insanın 3 evi 1 tarlası normal şartlarda çalışarak olmaz.yani fazla olsa anlayacağım ama çok fazla bir şeyleri var gibi gelmedi bana.
bide bilmiyorum ben pek öyle erkeklere rastlamadım ; ki ailem ciddi olarak iyi durumda;
sadece nerede oturdugumu soran insanlar bile bunu anlar hani (şehri bilen ) malvarlığıni saymama gerek yok .
o yüzden bu tarz erkekleri tanımıyor olabilirim
ama böyle bir durumda olsam daha yükseklere bakardım yani 2/3 eve gitmezdim
3 ev ve tarla sadece onun değil ki ?24 yaşında bir insanın 3 evi 1 tarlası normal şartlarda çalışarak olmaz.
Hatta daha ileri yaşlarda bile 3 ev 1 tarla öyle kolay kolay alınmaz.
Mesela doktor maaşın ile 3 ev 1 tarla almak istersen, uzun yıllar çalışman ve çok kendinden kısman gerekir.
Çocuk bunların farkında. Direkt bunlara erken yaşta , emeksiz sahip olmayı düşünüyor.
Ev var ev var. Büyüklüğüne,muhutine göre değişir o. Ayrıca bahçe dediği öyle küçük bir şeyde değildir bence. Helede öyle ekilen,biçilen bir şeyse ordan da iyi para gelir. Umrunda olmasa neden böyle gereksiz sorular sorsun? Bariz para,pul peşinde.yani fazla olsa anlayacağım ama çok fazla bir şeyleri var gibi gelmedi bana.
bide bilmiyorum ben pek öyle erkeklere rastlamadım ; ki ailem ciddi olarak iyi durumda;
sadece nerede oturdugumu soran insanlar bile bunu anlar hani (şehri bilen ) malvarlığıni saymama gerek yok .
o yüzden bu tarz erkekleri tanımıyor olabilirim
ama böyle bir durumda olsam daha yükseklere bakardım yani 2/3 eve gitmezdim
Yahu evlilik icat edildiği günden beriValla cano toplumdaki erkekler iyice bozdu inan ya da inanma ben de araba ve potansiyel ev için evlenen erkek biliyorum kuzenim oluyorKendisi lise mezunu oluyor, kızın işi gayet iyi arabası varmış ev de alıcam diyince bizimki gitti öylece urbasını alıp. Kızın eve taşındı sonra nikah yaptılar öylece elini kolunu sallayarak gitti. Nikahtan önce eski sevgilisine bakmış kız bunu evden attı, sonra kıza yalvardı dayım gitme dedi ama seviyorum dedi gitti evlendi. Elini kolunu sallayarak gelen çulsuz erkeği kabuleden kadın da çok ille de koca olsun diye, ev bile değil araba için evlenen erkek de var işte
ay benim gibi meraklı bişi sandım ne biliyim xjjdsjEv var ev var. Büyüklüğüne,muhutine göre değişir o. Ayrıca bahçe dediği öyle küçük bir şeyde değildir bence. Helede öyle ekilen,biçilen bir şeyse ordan da iyi para gelir. Umrunda olmasa neden böyle gereksiz sorular sorsun? Bariz para,pul peşinde.
bence tam tersi parası yani evler için birlikte olma ihtimali çok yüksek çünkü artık Türkiye’de memur maaşıyla sıfırdan ev almak artık imkansız gibi bir şeyatan demesinin tek nedeni para olmayabilir ama mal varlığınız hakkında sorular sorması cidden çok çiğ biri olduğunu düşündürdu bana.
sizinle paranız için beraber olduğunu sanmıyorum açıkçası
kimse kimse ile 3 ev ve bahçe için beraber olmaz bence ki tek miras sizinde değil
adam çiğ ben olsam güvenmem karakteri oturmamış belli ama ben sizinle paranız için beraber olduğunu düşünmüyorum
Hayatınızdaki insanın kira gelirini mi sorarsınız?ay benim gibi meraklı bişi sandım ne biliyim xjjdsj
konu sahibine diyomus kiraya mi çıkacaksınız bahçenizin büyüklüğü ne vs
böyle sorulari bende sorarım gibi geldi
vala hayatımda bir adet (sayıyla 1) kira geliri olan evi olan yav hatta arabası olan bir erkek bile olmadı yaHayatınızdaki insanın kira gelirini mi sorarsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?