Sevgilim sürekli maddi konuları açıyor bu da beni rahatsız ediyor

vala nasıl değer hesapladiniz evleri görmeden bilmiyorum
bana hiç öyle iki milyonluk evler gibi gelmedi açıkçası
konu sahibinden o Vibe i alamadım

ayrıca ekstra olarak siyasete girmek istemiyorum ama iş böyle gitmeyecek değişecek ,
Max bir 5 yıla daha da kolaylaşacak her şey inanıyorum.
ayrıca neden benim dünyadan haberim yok gibi uzun uzun yazdınız anlamıyorum ben sadece 3 ev bir bahçe meselesini sizin gibi düşünmüyorum
konu sahibinin nerede yaşadığı bile belli değil il mıdır ilçe mıdır ? vs vs
çalıştığım yerde ortalama sayılan 2+1 giriş katları 500 bin mesela .
yani çok parametre baz alarak düşünup yazdım

Kesinlikle oyle bir yanlari da var çokta komikler yani benim hayatimdakiler oyleydi ince guzel esprileri oluyor. Esimle de tanistigimiz butun aksam gulumsemistim. Bana poker face derler normalde, gülec bir insan degilim.
ay bende öyleyimdir
yani poker face değil sürekli gulen güldüren taraf
kova erkeklerinden farkım kendimde çok gülmesi xjdjsjsns

o yüzden her şeyi eleştirip hiçbir şeye gülmeyen basaklardan hoşlanıyorum herhalde

Valla böyle yazınca bana da çok geldi şimdi konu sahibesine benim bile talip olasım geldi
ya ev var ev var bahçe var bahçe var
evler düşünülen şekilde pahalı olsa konu sahibinin zengin bir sınıftan olması gerekiyor
ben zengin kimsenin katiple çıktığını görmedim ya da kpss meselesi.
bilmiyorum zengin olup kpss kasan da gormedim
bu olmayacağı anlamına gelmiyor
yanılıyor da olabilirim, sadece fikrimi belirtiyorum.

ama ben yinede konu sahibinin ortalama bir hayat yaşadığını düşünüyorum.
ha demiyorum tabi sevgilisi asla bakmıyor paraya vs o kısmı bilemem zaten yazdım çok muallak bence
ama adam çok çiğ biri.
konu sahibi daha iyilerini hak ediyor.

Hep böyle gitmeyecek evet bende bunu temenni ediyorum ama 5 yıldan uzun sürecek deniyor. Ekonomi berbat halde doların şu an reel değeri aslında 25 30 tl. Bunu her daim artan fiyatlardan anlıyoruz.
Bu para çok değil gibi söylediniz bende yazmak istedim.Çok parametre düşünüp yazdığınızı sanmıyorum. Bende bu ülkede yüzde 60 oranında asgari ücrete çalışan bir grup var diye belirtmek istedim.500 bine ev kaldığını hiç düşünmüyorum (oturulabilecek ev) o yüzden o konuya yorumum yok. Çoğu parametre baz alınırsa yüzde 60 oranında asgari ücret ile çalışan kesim için 500 bin bile iyi paradır.

sarı site orada girip doğu şehirlerine küçük sehirlere bakabilirsiniz

Merhaba, üç aylık bir ilişki mal varlığı konuşmak için çok kısa bir süre bence, ayrıca sinav hazırlık döneminizde destek olacağı yere köstek oluyor, bu daha büyük bir problem bence

Benim de bir flörtüm devamlı paradan bahsederdi devamlı ama.Sohbet edecek bir şey bulamazdık itici geliyordu artık.Kısa bir süre hesapları hep o ödedi sonra bulusmalardan önce bana ne ısmarlıyorsun mevzusuna döndü.Kendi ağzıyla hesap ödetti bir buluşmada.İlk haftalarda ben ödemek isterdim olmaz böyle devamli hesabi sen ödüyorsun derdim karşı cıkardi yavaş yavaş konu hep paraya geldi.Seninle ortak araba alalım demisligi bile var daha 3 haftadır görüşür iken.Parayı seven adamdan korkacaksın.

Tam bir yiyici tip cok aradiniz mi bunu? Ayrilin sizi siz oldugunuz icin sevmiyor sevse bile bu tiple bir omur gecmez. Bir daha sevgiliniz olursada gecistirip boyle bilgileri vermeyin. Var boyle insanlar gercekten sirf mal varligi icin birlikte olup evlenince iyice itip kakiyorlar eziyorlar karsisindakini.

Ben bile okurken rahatsız oldum. 27 iş guc sahibi adamın tavrına bak, sorularina bak..ne kadar çiğ. Niyet ortada. Bir de şöyle bir erkek tipi var: memur değilsen öl

Zamanında isi gücü yerinde bir erkek arkadaşım vardi. İlişkimiz de ciddiydi. Ben de o zaman kpss dershanelerinde surunuyodum. Bana sürekli atan atan atan..baska laf yok. Yıllar sonra öğretmen biriyle evlenmiş. Başı göğe ermiştir.

Bazen Allah koruyor. Bu adamla fazla uzatmayın bence.

Senin neyin var acaba dersin.
Haddini bilsin.
Bu memur şımarıklığı da yani.
Senin mal varlığını ömrü boyunca çalışsa yapamaz ayrıca.
Ezik ya.
Boz susma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…