- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.863
- 73
- 33
- Konu Sahibi lemansgel1
-
çok troll oluyorlar ya kova erkekleriBen de koç burcuyum kovalara elim gitti hep. Dusununce hep guzel olan iliskilerimdeki erkekler kovaymiş.
Kova disinda yasadigim ilişkiler kotu sayilirdi.Garip sey burclar
çok troll oluyorlar ya kova erkekleri
vala nasıl değer hesapladiniz evleri görmeden bilmiyorumÇok fazla şeyleri yok mu?
Şu an 3 ev 1 bahce var. En az değerden hesaplasak 6 milyon evler eder. Bahce de büyükse en az 3 5 milyon arasi eder. Konu sahibine tahminen en az 5.5 milyonluk mal varlığı kalacak. ( nasip olursa)o da evler daha fazla da edebilir. 10 milyon da kalabilir.
Tahminen durumunuz çok iyi sizin için yaklaşık 6 milyon para değil. Siz durumu cok iyi olan azınlıkta birisiniz. Sizin için iyi Allah bozmasin ama şu an ülkemizde bulunan yüzde 60 oranındaki vatandaşlar için bu para hayal bile edilemeyen bir para. Şu an ülkemizde yaklaşık yüzde 60 oranında çalışan kişiler asgari ücret ile çalışıyor. Bu kişiler tüm ömürleri boyunca yemeyip içmeyip çocuk yapmayıp tatile gitmeyip yillarca aynı üstü başı giyseler bile asla 3 ev alamazlar. Belki 20 25 yılda o da iyi semtte olmayan bir ev alabilirler. ( 2 milyonluk ev misal)
Artık öyle ev almak kolay değil. Ki araba almak bile çok zor. Eskiden öğretmen kişiler wolksvagen polo mu alsam golf mu alsam diye konu açardı. Şimdi o arabalar 1, 1.5 milyon. Şimdi insanlar Fiat egea giriş seviyesi otomobil bile alamıyor maalesef. Devir çok değişti. O uyguna kredilerle mal mülk sahibi olunan devir bitti maalesef. Ya aileden atadan mal mülk kalacak ya da çok paralar kazanacaksın. Yoksa ancak zorla herşeyden kısarak anca 20 25 yılda bir ev alabilirsin maalesef.( ortalama maaş baz alınırsa)
ay bende öyleyimdirKesinlikle oyle bir yanlari da var çokta komikler yani benim hayatimdakiler oyleydi ince guzel esprileri oluyor. Esimle de tanistigimiz butun aksam gulumsemistim.Bana poker face derler normalde, gülec bir insan degilim.
Bilmem ben kovalarla tutku yasadim bayaEşim de kova.
Boga burcu sadece bir tane sevgilim olmustu sanirim, ondan da nefret etmistim.
Çok fazla şeyleri yok mu?
Şu an 3 ev 1 bahce var. En az değerden hesaplasak 6 milyon evler eder.
O öküzle iyi başladık ama sonra ben de nefret etmiştim boğaların öküz olduğu konusunda herkes hemfikir sanırsam
ya ev var ev var bahçe var bahçe varValla böyle yazınca bana da çok geldi şimdi konu sahibesine benim bile talip olasım geldi
bayılıyorum ikizlerlereBoga, ikizler veee akrep çok feci,
özellikle de ikizler ve akreple birbirimize 1 haftadan cok tahammul edemedik oyle bir olmazlik, uyumsuzluktu.
bayılıyorum ikizlerlere
beni acayip kafaliyorlar laflariyla xjkdkdkd
o kafalanma olayını seviyorum
Hep böyle gitmeyecek evet bende bunu temenni ediyorum ama 5 yıldan uzun sürecek deniyor. Ekonomi berbat halde doların şu an reel değeri aslında 25 30 tl. Bunu her daim artan fiyatlardan anlıyoruz.vala nasıl değer hesapladiniz evleri görmeden bilmiyorum
bana hiç öyle iki milyonluk evler gibi gelmedi açıkçası
konu sahibinden o Vibe i alamadım
ayrıca ekstra olarak siyasete girmek istemiyorum ama iş böyle gitmeyecek değişecek ,
Max bir 5 yıla daha da kolaylaşacak her şey inanıyorum.
ayrıca neden benim dünyadan haberim yok gibi uzun uzun yazdınız anlamıyorum ben sadece 3 ev bir bahçe meselesini sizin gibi düşünmüyorum
konu sahibinin nerede yaşadığı bile belli değil il mıdır ilçe mıdır ? vs vs
çalıştığım yerde ortalama sayılan 2+1 giriş katları 500 bin mesela .
yani çok parametre baz alarak düşünup yazdım
sarı site orada girip doğu şehirlerine küçük sehirlere bakabilirsinizHep böyle gitmeyecek evet bende bunu temenni ediyorum ama 5 yıldan uzun sürecek deniyor. Ekonomi berbat halde doların şu an reel değeri aslında 25 30 tl. Bunu her daim artan fiyatlardan anlıyoruz.
Bu para çok değil gibi söylediniz bende yazmak istedim.Çok parametre düşünüp yazdığınızı sanmıyorum. Bende bu ülkede yüzde 60 asgari ücrete çalışan bir grup var diye belirtmek istedim.500 bine ev kaldığını hiç düşünmüyorum (oturulabilecek ev) o yüzden o konuya yorumum yok. Çoğu parametre baz alınırsa yüzde 60 oranında asgari ücret ile çalışan kesim için 500 bin bile iyi paradır.
Çok zenginleştik(!) her şey milyonluk oldu:)Valla böyle yazınca bana da çok geldi şimdi konu sahibesine benim bile talip olasım geldi
Merhaba, üç aylık bir ilişki mal varlığı konuşmak için çok kısa bir süre bence, ayrıca sinav hazırlık döneminizde destek olacağı yere köstek oluyor, bu daha büyük bir problem benceArkadaşlar 7 aydır tanışıyoruz 3 aydır sevgiliyiz erkek arkadaşım 27 yaşında adliyede katip ben 24 yaşındayım KPSS hazırlanıyorum, sürekli ders çalış atan vs gibi laflar kullanıyor. Maddi durumumuz iyi şükür, babam vefat etti babamdan kalan 3 ev ve bahçe var sevgilim bunları biliyor sürekli bunlarla ilgili sorular soruyor o kadar rahatsız oluyorum ki gerçekten üzülüyorum beni maddi durumdan dolayı istiyormuş gibi geliyor. Bugün yine ders çalış olmaz böyle vs diye laf etti ben de dayanamadım memur maaşı neye yetecek bu devirde diye bozmak istedim onu, çünkü o bana sürekli bunu yapıyor evde olduğum için kötü hissediyorum zaten o da iyice kötü hissettiriyor. Nasıl davranacağımı bilmiyorum gerçekten sevdiği için değil de maddi yönden benimle olduğunu düşünmeye başladım çünkü sürekli maddi konuları açıyor. Diğer eviniz nerde kirası ne kadar yeri nerde beni bahçeye ne zaman götürüyorsun vs gibi. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Benim de bir flörtüm devamlı paradan bahsederdi devamlı ama.Sohbet edecek bir şey bulamazdık itici geliyordu artık.Kısa bir süre hesapları hep o ödedi sonra bulusmalardan önce bana ne ısmarlıyorsun mevzusuna döndü.Kendi ağzıyla hesap ödetti bir buluşmada.İlk haftalarda ben ödemek isterdim olmaz böyle devamli hesabi sen ödüyorsun derdim karşı cıkardi yavaş yavaş konu hep paraya geldi.Seninle ortak araba alalım demisligi bile var daha 3 haftadır görüşür iken.Parayı seven adamdan korkacaksın.Arkadaşlar 7 aydır tanışıyoruz 3 aydır sevgiliyiz erkek arkadaşım 27 yaşında adliyede katip ben 24 yaşındayım KPSS hazırlanıyorum, sürekli ders çalış atan vs gibi laflar kullanıyor. Maddi durumumuz iyi şükür, babam vefat etti babamdan kalan 3 ev ve bahçe var sevgilim bunları biliyor sürekli bunlarla ilgili sorular soruyor o kadar rahatsız oluyorum ki gerçekten üzülüyorum beni maddi durumdan dolayı istiyormuş gibi geliyor. Bugün yine ders çalış olmaz böyle vs diye laf etti ben de dayanamadım memur maaşı neye yetecek bu devirde diye bozmak istedim onu, çünkü o bana sürekli bunu yapıyor evde olduğum için kötü hissediyorum zaten o da iyice kötü hissettiriyor. Nasıl davranacağımı bilmiyorum gerçekten sevdiği için değil de maddi yönden benimle olduğunu düşünmeye başladım çünkü sürekli maddi konuları açıyor. Diğer eviniz nerde kirası ne kadar yeri nerde beni bahçeye ne zaman götürüyorsun vs gibi. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?