Sevgilim sürekli maddi konuları açıyor bu da beni rahatsız ediyor

Tamam
Hanım efendi mal varlığımız var diye KPSS çalışmamalımıyım hazır mal varlığını mı yemeliyim hali hazır da bir işim yok Konya’da yaşıyoruz evin biri söylediğiniz gibi çok lüks değil 800 anca eder ama diğer ikisinin toplamı nerden baksanız bi 4
Hanım efendi mal varlığımız var diye KPSS çalışmamalımıyım hazır mal varlığını mı yemeliyim hali hazır da bir işim yok Konya’da yaşıyoruz evin biri söylediğiniz gibi çok lüks değil 800 anca eder ama diğer ikisinin toplamı nerden baksanız bi 4 milyon eder yani bahçe deseniz keza en azından bi 3 4 eder sevgilim sizin gibi merak ettiği için merakından da sormuyor hani mesaj da sorduysa yüzyüze gelince yine teyit ediyor bazı şeyleri niyetini apaçık belli ediyor

teyit mi ediyor ahahaha aç mı bu cidden rezilliğe bak
hayır ya kpss ye çalışmamak değil
çevremde mal varlığı olup kpssye çalışan görmedim bu da benim deneyimim sadece.
siz tabiki çalışın kendi paranızı kazanın
her kadının o ya da bu şekilde herkesten bağımsız bir maddi özgürlüğü olmalı diye düşünüyorum

3 ev 1 bahçeye fazla bir şeyleri yokmuş mu?? Kaç kişinin 3 evi var türkiyede? Millet 2000 lira için adam kesiyor. Gerçekten siz başka bir gezegende yaşıyorsunuz.
Evlilik için daha fazla bir lüks lazım onu kastteti , sevmedigim biri ile evlenmem için ciddi anlamda para lazım

Sen hayırdır? Derdim. Şakaya vurarak aaa benim babamın malının tasası sana mi düştü derdim. Anlamazsa da benimkileri bırak da senin anan baban kaç kazanıyordu, eviniz kira mı, kaça oturuyorsunuz, ee başka eviniz yok mu, niye başka ev almamışlar, parayı hep yemişler mi, yarın bi gün oğlumuz evlenirse gelinin takısını nasıl yaparız diye düşünmemişler mi, bankada üç beş kuruşları vardır inşallah iyice baldırı çıplak değiller di mi? Diye arka arkaya, kendi yaptığı hadsizliği anlayana kadar sorardım

Hoşuma gitmedi. Ben memur olsam sevgilim de normal de kpssye çalışsa amacı memur olmaksa motive etmek için kitap da alırdım ders de çalış derdim.

AMA bana malımı mülkümü soracak hesabını kitabını yapacak ve bu daha 3 aylık bir ilişkide olacak benlik değil

Ne biçim yorum ya bu? Kadınların erkeklerine eline bakması normal? Feminen?
Sonra neden kadınlar eziliyor, çünkü erkeğin parasını yemek sizin için kadınsal ve normal. Erkek çalışsın bize baksın diyen milyonlarca kadın ayıp etmiyor ama… umarım oğullarım ev işi se yapan çalışan da çocuk da bakan erkekler olacaklar. Kızım da, çalışan ev işi yapan ve çocuk bakan bir kadın olacak. Çünkü kadın erkek olmak, bunlarla ilgili değil ki önemi yok. Erkek nasıl olunur yerine nasıl insan olunuru tartışırız umarım

Zenginliğinde sınıfları var. Şimdi Koçlar da zengin,Sabancılar da zengin. Ama bunlar baya baya zengin milyarder insanlar. Zenginlik tanımınız bu ailelerin tarzında bir hayatsa tabiki konu sahibi size göre zengin gelmez. Ama ülkemizde kaç aile bu tarzda bir zengiliğe sahip ki? Bu saydığım aileler ülkemizin baya az bir yüzdelik dilimi.

Zengin olup çalışma mevzusuna gelince. Uzun yıllardır Antalya'da yaşıyorum Antalyalılar ve oraları bilenler ne demek istediğimi anlar. Ben daha Antalya'nın yerlisi olupta fakir olan kimse görmedim. Hepsinin en kötü 1 evi ve serası oluyor ama yinede yan işlerlerde uğraşıyorlar özelliklede turizmde. Hele Serikliler. Son çalıştığım otel Seriklilerden geçilmiyordu hepsinin bağı,bahçesi,serası vardı ama aynı zamanda otelde çalışıyorlardı. Şimdi bu adamlara kalkıp fakir diyebilir misin? Ama tutup bir Sabancı ailesi zenginliğide bekleyemezsin. Yani malı,mülkü olan adam çalışmaz diye bir şey yok. Aksine daha çok çalışıyolar.

birgün sağlam bir bozun onu
hayırdır sen ikide bir bunları neden soruyorsun senin neyin var gibisinden

midem bulandı benim bu adamdan
çok itici

ben çalışmaz demedim yahu?
kpss kasmaz dedim

Sen birtane ev alabil bakalım düzgün biryerden

nasıl etmiyor ya xjdjkd
ozelde çalışıyorlar tanıdıkları oluyor vsvs
bence benim zengin anlayışım biraz farklı ya
Otelde çalışan durumu iyi insanlarla tanıştım diyorum,siz diyorsunuz ki tanıdık falan. Siz maddi durumları iyi olan insanları sanırım sadece şirketlerde,plazalarda çalışan,üst mevkilerden insanlar falan olduğunu sanıyodunuz? Biraz fazla mı dizi izlediniz?

yoo
ben kendimi ve ailemi orta sınıf görüyorum
mesela.
zengin kategorisine almam.
ailemin sadece kendi oturduğu ev konu sahibinin bahsettiği toplam malvarlığıdan fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…