- 2 Aralık 2022
- 72
- 54
- 8
- 29
- Konu Sahibi lemansgel1
-
Tamamvala nasıl değer hesapladiniz evleri görmeden bilmiyorum
bana hiç öyle iki milyonluk evler gibi gelmedi açıkçası
konu sahibinden o Vibe i alamadım
ayrıca ekstra olarak siyasete girmek istemiyorum ama iş böyle gitmeyecek değişecek ,
Max bir 5 yıla daha da kolaylaşacak her şey inanıyorum.
ayrıca neden benim dünyadan haberim yok gibi uzun uzun yazdınız anlamıyorum ben sadece 3 ev bir bahçe meselesini sizin gibi düşünmüyorum
konu sahibinin nerede yaşadığı bile belli değil il mıdır ilçe mıdır ? vs vs
çalıştığım yerde ortalama sayılan 2+1 giriş katları 500 bin mesela .
yani çok parametre baz alarak düşünup yazdım
Hanım efendi mal varlığımız var diye KPSS çalışmamalımıyım hazır mal varlığını mı yemeliyim hali hazır da bir işim yok Konya’da yaşıyoruz evin biri söylediğiniz gibi çok lüks değil 800 anca eder ama diğer ikisinin toplamı nerden baksanız bi 4ya ev var ev var bahçe var bahçe var
evler düşünülen şekilde pahalı olsa konu sahibinin zengin bir sınıftan olması gerekiyor
ben zengin kimsenin katiple çıktığını görmedim ya da kpss meselesi.
bilmiyorum zengin olup kpss kasan da gormedim
bu olmayacağı anlamına gelmiyor
yanılıyor da olabilirim, sadece fikrimi belirtiyorum.
ama ben yinede konu sahibinin ortalama bir hayat yaşadığını düşünüyorum.
ha demiyorum tabi sevgilisi asla bakmıyor paraya vs o kısmı bilemem zaten yazdım çok muallak bence
ama adam çok çiğ biri.
konu sahibi daha iyilerini hak ediyor
Hanım efendi mal varlığımız var diye KPSS çalışmamalımıyım hazır mal varlığını mı yemeliyim hali hazır da bir işim yok Konya’da yaşıyoruz evin biri söylediğiniz gibi çok lüks değil 800 anca eder ama diğer ikisinin toplamı nerden baksanız bi 4 milyon eder yani bahçe deseniz keza en azından bi 3 4 ederya ev var ev var bahçe var bahçe var
evler düşünülen şekilde pahalı olsa konu sahibinin zengin bir sınıftan olması gerekiyor
ha demiyorum tabi sevgilisi asla bakmıyor paraya vs o kısmı bilemem zaten yazdım çok muallak bence
ama adam çok çiğ biri.
konu sahibi daha iyilerini hak ediyor.
teyit mi ediyor ahahaha aç mı bu cidden rezilliğe bakTamam
Hanım efendi mal varlığımız var diye KPSS çalışmamalımıyım hazır mal varlığını mı yemeliyim hali hazır da bir işim yok Konya’da yaşıyoruz evin biri söylediğiniz gibi çok lüks değil 800 anca eder ama diğer ikisinin toplamı nerden baksanız bi 4
Hanım efendi mal varlığımız var diye KPSS çalışmamalımıyım hazır mal varlığını mı yemeliyim hali hazır da bir işim yok Konya’da yaşıyoruz evin biri söylediğiniz gibi çok lüks değil 800 anca eder ama diğer ikisinin toplamı nerden baksanız bi 4 milyon eder yani bahçe deseniz keza en azından bi 3 4 edersevgilim sizin gibi merak ettiği için merakından da sormuyor hani mesaj da sorduysa yüzyüze gelince yine teyit ediyor bazı şeyleri niyetini apaçık belli ediyor
Evlilik için daha fazla bir lüks lazım onu kastteti , sevmedigim biri ile evlenmem için ciddi anlamda para lazım3 ev 1 bahçeye fazla bir şeyleri yokmuş mu?? Kaç kişinin 3 evi var türkiyede? Millet 2000 lira için adam kesiyor. Gerçekten siz başka bir gezegende yaşıyorsunuz.
Sen hayırdır? Derdim. Şakaya vurarak aaa benim babamın malının tasası sana mi düştü derdim. Anlamazsa da benimkileri bırak da senin anan baban kaç kazanıyordu, eviniz kira mı, kaça oturuyorsunuz, ee başka eviniz yok mu, niye başka ev almamışlar, parayı hep yemişler mi, yarın bi gün oğlumuz evlenirse gelinin takısını nasıl yaparız diye düşünmemişler mi, bankada üç beş kuruşları vardır inşallah iyice baldırı çıplak değiller di mi? Diye arka arkaya, kendi yaptığı hadsizliği anlayana kadar sorardımArkadaşlar 7 aydır tanışıyoruz 3 aydır sevgiliyiz erkek arkadaşım 27 yaşında adliyede katip ben 24 yaşındayım KPSS hazırlanıyorum, sürekli ders çalış atan vs gibi laflar kullanıyor. Maddi durumumuz iyi şükür, babam vefat etti babamdan kalan 3 ev ve bahçe var sevgilim bunları biliyor sürekli bunlarla ilgili sorular soruyor o kadar rahatsız oluyorum ki gerçekten üzülüyorum beni maddi durumdan dolayı istiyormuş gibi geliyor. Bugün yine ders çalış olmaz böyle vs diye laf etti ben de dayanamadım memur maaşı neye yetecek bu devirde diye bozmak istedim onu, çünkü o bana sürekli bunu yapıyor evde olduğum için kötü hissediyorum zaten o da iyice kötü hissettiriyor. Nasıl davranacağımı bilmiyorum gerçekten sevdiği için değil de maddi yönden benimle olduğunu düşünmeye başladım çünkü sürekli maddi konuları açıyor. Diğer eviniz nerde kirası ne kadar yeri nerde beni bahçeye ne zaman götürüyorsun vs gibi. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Ne biçim yorum ya bu? Kadınların erkeklerine eline bakması normal? Feminen?Hiç hoş değil bir erkeğin bunları dile getirip sorması kadının da hoş değil tabii ki. Zaten artık erkekler kadınların eline bakacak nerdeyse öyle bir devir erkekler femine olmaya başladı. Utanmasalar kadın çalışsın bize baksın diyecekler. Hesapçı kitapçı bir sevgiliniz var, iyi düşünün derim.
Zenginliğinde sınıfları var. Şimdi Koçlar da zengin,Sabancılar da zengin. Ama bunlar baya baya zengin milyarder insanlar. Zenginlik tanımınız bu ailelerin tarzında bir hayatsa tabiki konu sahibi size göre zengin gelmez. Ama ülkemizde kaç aile bu tarzda bir zengiliğe sahip ki? Bu saydığım aileler ülkemizin baya az bir yüzdelik dilimi.evler düşünülen şekilde pahalı olsa konu sahibinin zengin bir sınıftan olması gerekiyor
ben çalışmaz demedim yahu?Zenginliğinde sınıfları var. Şimdi Koçlar da zengin,Sabancılar da zengin. Ama bunlar baya baya zengin milyarder insanlar. Zenginlik tanımınız bu ailelerin tarzında bir hayatsa tabiki konu sahibi size göre zengin gelmez. Ama ülkemizde kaç aile bu tarzda bir zengiliğe sahip ki? Bu saydığım aileler ülkemizin baya az bir yüzdelik dilimi.
Zengin olup çalışma mevzusuna gelince. Uzun yıllardır Antalya'da yaşıyorum Antalyalılar ve oraları bilenler ne demek istediğimi anlar. Ben daha Antalya'nın yerlisi olupta fakir olan kimse görmedim. Hepsinin en kötü 1 evi ve serası oluyor ama yinede yan işlerlerde uğraşıyorlar özelliklede turizmde. Hele Serikliler. Son çalıştığım otel Seriklilerden geçilmiyordu hepsinin bağı,bahçesi,serası vardı ama aynı zamanda otelde çalışıyorlardı. Şimdi bu adamlara kalkıp fakir diyebilir misin? Ama tutup bir Sabancı ailesi zenginliğide bekleyemezsin. Yani malı,mülkü olan adam çalışmaz diye bir şey yok. Aksine daha çok çalışıyolar.
Sen birtane ev alabil bakalım düzgün biryerdenyani fazla olsa anlayacağım ama çok fazla bir şeyleri var gibi gelmedi bana.
bide bilmiyorum ben pek öyle erkeklere rastlamadım ; ki ailem ciddi olarak iyi durumda;
sadece nerede oturdugumu soran insanlar bile bunu anlar hani (şehri bilen ) malvarlığıni saymama gerek yok .
o yüzden bu tarz erkekleri tanımıyor olabilirim
ama böyle bir durumda olsam daha yükseklere bakardım yani 2/3 eve gitmezdim
jdjdjdjd konu sahibi kendisi mi ev almışSen birtane ev alabil bakalım düzgün biryerden
E tamam çokta bir şey fark etmiyor ki?ben çalışmaz demedim yahu?
kpss kasmaz dedim
nasıl etmiyor ya xjdjkdE tamam çokta bir şey fark etmiyor ki?
Otelde çalışan durumu iyi insanlarla tanıştım diyorum,siz diyorsunuz ki tanıdık falan. Siz maddi durumları iyi olan insanları sanırım sadece şirketlerde,plazalarda çalışan,üst mevkilerden insanlar falan olduğunu sanıyodunuz? Biraz fazla mı dizi izlediniz?nasıl etmiyor ya xjdjkd
ozelde çalışıyorlar tanıdıkları oluyor vsvs
bence benim zengin anlayışım biraz farklı ya
yooOtelde çalışan durumu iyi insanlarla tanıştım diyorum,siz diyorsunuz ki tanıdık falan. Siz maddi durumları iyi olan insanları sanırım sadece şirketlerde,plazalarda çalışan,üst mevkilerden insanlar falan olduğunu sanıyodunuz? Biraz fazla mı dizi izlediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?