- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.597
- 248
- Konu Sahibi lemansgel1
-
Pekiyoo
ben kendimi ve ailemi orta sınıf görüyorum
mesela.
zengin kategorisine almam.
ailemin sadece kendi oturduğu ev konu sahibinin bahsettiği toplam malvarlığıdan fazla
Ceylinim sen nasılsın, konuyu sabote etmek istemiyorum ama nisanlanacagin hiyarla bir durum olmuştu konu açmıştınLatte asla öyle değil bir yakınım 3 yıllık kocasının arkadaslariyla konuşmalarını okudu sırf memur olduğu için evlendim bu tosunla diye bahsetmişti karısından. Ev araba vs değil sadece memur maaşı için.
Bu çocuktan asla iyi enerji almadım yol yakınken kaç kurtar kendini. Yoksa dersin demişlerdi diyeArkadaşlar 7 aydır tanışıyoruz 3 aydır sevgiliyiz erkek arkadaşım 27 yaşında adliyede katip ben 24 yaşındayım KPSS hazırlanıyorum, sürekli ders çalış atan vs gibi laflar kullanıyor. Maddi durumumuz iyi şükür, babam vefat etti babamdan kalan 3 ev ve bahçe var sevgilim bunları biliyor sürekli bunlarla ilgili sorular soruyor o kadar rahatsız oluyorum ki gerçekten üzülüyorum beni maddi durumdan dolayı istiyormuş gibi geliyor. Bugün yine ders çalış olmaz böyle vs diye laf etti ben de dayanamadım memur maaşı neye yetecek bu devirde diye bozmak istedim onu, çünkü o bana sürekli bunu yapıyor evde olduğum için kötü hissediyorum zaten o da iyice kötü hissettiriyor. Nasıl davranacağımı bilmiyorum gerçekten sevdiği için değil de maddi yönden benimle olduğunu düşünmeye başladım çünkü sürekli maddi konuları açıyor. Diğer eviniz nerde kirası ne kadar yeri nerde beni bahçeye ne zaman götürüyorsun vs gibi. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Çok teşekkür ederim, yolunda sayılır her şey şükür. Bitti tamamen yoluma bakmaya çalışıyorum artıkCeylinim sen nasılsın, konuyu sabote etmek istemiyorum ama nisanlanacagin hiyarla bir durum olmuştu konu açmıştın
Yaaa ne kadar sinir oldumLatte asla öyle değil bir yakınım 3 yıllık kocasının arkadaslariyla konuşmalarını okudu sırf memur olduğu için evlendim bu tosunla diye bahsetmişti karısından. Ev araba vs değil sadece memur maaşı için.
Evleri sattık borc ödendi tarzında bir muhabbet açın bakalım ne olacak.Umarım meraktandır da beni çok merak ettiği için soruyodur bunları
senin hatan baba parasına evine güvenmek sevgilinin hatası senin maddiyatın üzerinde hesap yapmak maaşın olmazsa kuru evi kemiremezsin ayrıca devir zor iki maaş şart kusura bakma tek maaşla geçim olmaz ileriye dönük konuşuyorsanızArkadaşlar 7 aydır tanışıyoruz 3 aydır sevgiliyiz erkek arkadaşım 27 yaşında adliyede katip ben 24 yaşındayım KPSS hazırlanıyorum, sürekli ders çalış atan vs gibi laflar kullanıyor. Maddi durumumuz iyi şükür, babam vefat etti babamdan kalan 3 ev ve bahçe var sevgilim bunları biliyor sürekli bunlarla ilgili sorular soruyor o kadar rahatsız oluyorum ki gerçekten üzülüyorum beni maddi durumdan dolayı istiyormuş gibi geliyor. Bugün yine ders çalış olmaz böyle vs diye laf etti ben de dayanamadım memur maaşı neye yetecek bu devirde diye bozmak istedim onu, çünkü o bana sürekli bunu yapıyor evde olduğum için kötü hissediyorum zaten o da iyice kötü hissettiriyor. Nasıl davranacağımı bilmiyorum gerçekten sevdiği için değil de maddi yönden benimle olduğunu düşünmeye başladım çünkü sürekli maddi konuları açıyor. Diğer eviniz nerde kirası ne kadar yeri nerde beni bahçeye ne zaman götürüyorsun vs gibi. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Evler sizin uzerinize mi başka kardeşin varsa ben hiç bir şey almiycam hepsini o alsın vs gibi konuş ama ciddi konuş bi dene bakalım tavrından anlardın para için mi seninleArkadaşlar 7 aydır tanışıyoruz 3 aydır sevgiliyiz erkek arkadaşım 27 yaşında adliyede katip ben 24 yaşındayım KPSS hazırlanıyorum, sürekli ders çalış atan vs gibi laflar kullanıyor. Maddi durumumuz iyi şükür, babam vefat etti babamdan kalan 3 ev ve bahçe var sevgilim bunları biliyor sürekli bunlarla ilgili sorular soruyor o kadar rahatsız oluyorum ki gerçekten üzülüyorum beni maddi durumdan dolayı istiyormuş gibi geliyor. Bugün yine ders çalış olmaz böyle vs diye laf etti ben de dayanamadım memur maaşı neye yetecek bu devirde diye bozmak istedim onu, çünkü o bana sürekli bunu yapıyor evde olduğum için kötü hissediyorum zaten o da iyice kötü hissettiriyor. Nasıl davranacağımı bilmiyorum gerçekten sevdiği için değil de maddi yönden benimle olduğunu düşünmeye başladım çünkü sürekli maddi konuları açıyor. Diğer eviniz nerde kirası ne kadar yeri nerde beni bahçeye ne zaman götürüyorsun vs gibi. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Gözü parada pulda resmen sürekli sorması bile seni kuşkuya koymuş söylemişsin ki sürekli onlar hakkında bunaltıcı şekilde soruyor sana. Niyet farklıArkadaşlar 7 aydır tanışıyoruz 3 aydır sevgiliyiz erkek arkadaşım 27 yaşında adliyede katip ben 24 yaşındayım KPSS hazırlanıyorum, sürekli ders çalış atan vs gibi laflar kullanıyor. Maddi durumumuz iyi şükür, babam vefat etti babamdan kalan 3 ev ve bahçe var sevgilim bunları biliyor sürekli bunlarla ilgili sorular soruyor o kadar rahatsız oluyorum ki gerçekten üzülüyorum beni maddi durumdan dolayı istiyormuş gibi geliyor. Bugün yine ders çalış olmaz böyle vs diye laf etti ben de dayanamadım memur maaşı neye yetecek bu devirde diye bozmak istedim onu, çünkü o bana sürekli bunu yapıyor evde olduğum için kötü hissediyorum zaten o da iyice kötü hissettiriyor. Nasıl davranacağımı bilmiyorum gerçekten sevdiği için değil de maddi yönden benimle olduğunu düşünmeye başladım çünkü sürekli maddi konuları açıyor. Diğer eviniz nerde kirası ne kadar yeri nerde beni bahçeye ne zaman götürüyorsun vs gibi. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
15-20 bin anadoluda yaşayan genç insanlar için fena para değil. Garanti para olması da cabası. Memurlara tanınan ayrıcalıklar da çok fazla örneğin kredi çekmek ev kiralamak gibiyav ayda gelecek 15/ 20 bin için insan evlenir mi
valahi şok oldum ya
bilmiyorum ne gelir ki o paraya yani15-20 bin anadoluda yaşayan genç insanlar için fena para değil. Garanti para olması da cabası. Memurlara tanınan ayrıcalıklar da çok fazla örneğin kredi çekmek ev kiralamak gibi
Ay buna maalesef katılmıyorum kuzuatan demesinin tek nedeni para olmayabilir ama mal varlığınız hakkında sorular sorması cidden çok çiğ biri olduğunu düşündürdu bana.
sizinle paranız için beraber olduğunu sanmıyorum açıkçası
kimse kimse ile 3 ev ve bahçe için beraber olmaz bence ki tek miras sizinde değil
adam çiğ ben olsam güvenmem karakteri oturmamış belli ama ben sizinle paranız için beraber olduğunu düşünmüyorum
Ay ortalik ac köpek dolu, senin begenmedin aylik 20 bin kimine büyük para, havadan gelecek ise özellikle, bu tipler o paraya çöker, evin yolunu da unutur.yav ayda gelecek 15/ 20 bin için insan evlenir mi
valahi şok oldum ya
adamdan hiç o Vibe almadım yaAy buna maalesef katılmıyorum kuzu
En azından aç kalmayacak kadar parayı garantilemiş oluyorlar akılları sıra. Çalışma saatleri de iyi olduğu için ileride çocuk olursa falan bakıcı masrafından da az buçuk kurtuluyorlar.bilmiyorum ne gelir ki o paraya yani
mal mülk vs
bence evlenilmez gerçi bence acun seviyesinde değilse kimseyle para için evlenilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?