Sevgilim sürekli maddi konuları açıyor bu da beni rahatsız ediyor

Ceylinim sen nasılsın, konuyu sabote etmek istemiyorum ama nisanlanacagin hiyarla bir durum olmuştu konu açmıştın

Bu çocuktan asla iyi enerji almadım yol yakınken kaç kurtar kendini. Yoksa dersin demişlerdi diye

Koşarak uzaklaş. Bu tip erkeklerin sayısı ne yazık ki arttı. Benim liseden uzun süredir görüşmediğim arkadaşım bile buna benzer bir konu açtı ışık hızıyla soğudum çocuktan. Ve dediğim gibi sadece arkadaşız yani yıllardır görüşürüz. En son görüştüğümüzde sürekli kadınların da çalışmasından, eve destek olmasından bahsedip duruyordu evet haklı tarafı var onda sıkıntı yokta bu konuyu bir türlü kapatmaması ben konuyu değiştirdikçe oraya çekmesinden kadından fazla bir beklentiye girdiğini düşünmete başlamıştım ta ki benim evimden de bahsedene kadar da netleştirdim Bizde müstakil yaptırmıştık zaten eski evi satıp yaptırdık öyle mirasımız, arsamız yok ev dışında. Evi görmüştü çok beğendi sürekli böyle bir evi hayal ettiğini söylüyordu derken '' eee o zaman sen evlenince annen evden gider başka eve geçer sende kocanla yaşarsın dimi? '' deyince çüşş dedim ben :)) Ne demek annen evden gider kim kimi evden kovuyor? Ev annemin zaten ikincisi olmasa bile ne demek iç güveysi olsun diye anne babayı başka eve geçirmek? Bunu ciddi söylerken ben tepki gösterince şaka yaptım ahahah diye salağa yatıyordu. Derken ikinci buluşmada da aynı konuyu açınca '' sen hayırdır evlendiğin kızın evine çökecek misin öyle bir durumla karşılaşsan? '' dedim. '' Aynı durumda senin annen olsa evden çık der miydin? '' deyince hayır diyor mal. Erkeklerde birde bu var kendi aileleri kıymetli kadının ki uzaktan akraba sanki. Sonra şaka yapıyorum yağ tabi ki öylesine dedim gibi kıvrandı baya. Net tiksindiğim bir tip. Hani böylesiyle evleneceğine ömür boyu bekar kal daha iyi. Çok çirkin muhabbetler bana göre. Kadında erkeğe söylese hoş değil. Niyet belli çünkü. Ekonomi kötü gidince çakallığa yatırım yapmışlar. Ve sizin sevgilinizde çok net söylüyorum gözü ne koparabilirsem derdinde :)

Ceylinim sen nasılsın, konuyu sabote etmek istemiyorum ama nisanlanacagin hiyarla bir durum olmuştu konu açmıştın
Çok teşekkür ederim, yolunda sayılır her şey şükür. Bitti tamamen yoluma bakmaya çalışıyorum artık

Yaaa ne kadar sinir oldum insallah ayrılmıştır yakınınız o ayıdan. Pis densiz!

Bir bakarsın deprem olur 3evde gider o yüzden ne yap et meslek sahibi ol mal varlığına sahibim deme bakaninsanlar evsiz kaldi

Denesene şunu bi bana bi miras kaldi bilmemkim amcamdan 10 milyon lira atiyorum. Bununla falanca yerden ev alcam kalaniyla ne yapsam bilemedim sen anlarsın danismak istedim falan de. Sana iyi davranmaya baslayacak mi acaba

senin hatan baba parasına evine güvenmek sevgilinin hatası senin maddiyatın üzerinde hesap yapmak maaşın olmazsa kuru evi kemiremezsin ayrıca devir zor iki maaş şart kusura bakma tek maaşla geçim olmaz ileriye dönük konuşuyorsanız

Sevgilinizin gözü sizden eve bahçeye kaymış onların peşinde gibi bunların sorulması normal değil. Çok güvenmeyin bence bu adama

Evler sizin uzerinize mi başka kardeşin varsa ben hiç bir şey almiycam hepsini o alsın vs gibi konuş ama ciddi konuş bi dene bakalım tavrından anlardın para için mi seninle

Hiç garipsemedim. Türkiye’de çok yaygın bir zihniyet zaten. Memur,öğretmen kadın makbuldür. Evlilikler böyle ucuz hesaplara uygun yapılır. Hanım hanımcık, mazbut memur kadınlar taşra erkeklerinin gözdesidir

Gözü parada pulda resmen sürekli sorması bile seni kuşkuya koymuş söylemişsin ki sürekli onlar hakkında bunaltıcı şekilde soruyor sana. Niyet farklı

15-20 bin anadoluda yaşayan genç insanlar için fena para değil. Garanti para olması da cabası. Memurlara tanınan ayrıcalıklar da çok fazla örneğin kredi çekmek ev kiralamak gibi
bilmiyorum ne gelir ki o paraya yani
mal mülk vs
bence evlenilmez gerçi bence acun seviyesinde değilse kimseyle para için evlenilmez

Ay buna maalesef katılmıyorum kuzu

Ay buna maalesef katılmıyorum kuzu
adamdan hiç o Vibe almadım ya
hem altta bir yerde yaziyo toplam 10 milyon mymus öyle bir şeydi sanki tüm mal varlığı ailesinine
e hepsi çocuklara kalsa bile 3 milyon , ancak bir ev parası
enkonu sahibi henüz çalışmıyor da .
adam para derdinde olsa calisan birini bulur gibi geliyor
bilmiyorum çocuktan her türlü hoşlanmadım ama ben rasyonel bakıyorum sadece.

bilmiyorum ne gelir ki o paraya yani
mal mülk vs
bence evlenilmez gerçi bence acun seviyesinde değilse kimseyle para için evlenilmez
En azından aç kalmayacak kadar parayı garantilemiş oluyorlar akılları sıra. Çalışma saatleri de iyi olduğu için ileride çocuk olursa falan bakıcı masrafından da az buçuk kurtuluyorlar.
-Ne iş yapıyorsun?
+McKinsey kıdemli ortağıyım
-Atandın mı peki??

Gibi diyaloglar duyabilirsiniz o denli önemli memur olup atanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…