Sevgilim sürekli yoğun?

Teşekkürler hayır anlamadım burası soru sorma platformu senede 5 kere soru sormak diye bir kısıtlama mi var sitede anlamadım garip
Hayır kuşum tabii yok ama dön dolaş konularını hep aynı kişiler okuyup yorumluyacağı için senden biraz anlayış ve nezaket talep ediyoruz işimizi kolaylaştırman adına bu da kafa sonuçta

Aslında çalışkan olmaları güzel de siz bu durumdan zorlanıyor musunuz
Evet bende çalışıyorum, adam ne çocuk bakımına ne de ev işinde destek oluyor. Akşam evde çalışınca ödül de almıyor zaten. Hafta sonları bile durum aynı, arada tatile gidiyoruz o kadar. Evlenmemdeki amacı 16 senedir çözemedim. Zaman zaman konuşup biraz yontuyorum sonra gene aynı. O kadar var ama yok ki öğretmenleri boşandınız mı diye çekip sordular. Oğlumun hayatında baba figürü eksikmiş.

Çok üzüldüm
Çift terapisi denediniz mi

Çok üzüldüm
Çift terapisi denediniz mi
Oğlumdan dolayı sınıf öğretmeni, okulun Pdr si, oyun terapisti konuştu. Çift terapisi gibi bi durum yok. Düzelir gibi olup başa dönüyor. Ne yapsın çift terapisti, ne yapabilir. Çok iş var diyor ne der mesela

Birçok şey yapabilir denemeden bilemezsiniz karamsar olmayın neden var o zaman çift terapisti bişey yapamazsa. Faydasını gören çok oluyor.

Evde oturduğu için canı sıkılıyor neyse evlenen kadar böyle idare edicez çünkü başka hiç birşey yapmak istemiyor bizim piremses

Birçok şey yapabilir denemeden bilemezsiniz karamsar olmayın neden var o zaman çift terapisti bişey yapamazsa. Faydasını gören çok oluyor.
Uyumlu bir adam, kızıp bağırıp çalışmıyor. Gidince diyeceklerini biliyorum, mecbur çok iş var yetişmiyor. Çocuğuma yetemiyorum biliyorum. Ama çözüm olmuyor. İşler kalınca sorun yaşıyorum. Vs vs.

Pdr ve diğer oyun terapissti anlattı zaten ona. Ayrıntılı. Benlik de çok sorun değil, oğlumla sorunları var. Çalıştığım yerde psikolog var. Ve konuştum ayrıntılı. Sizin ile ilgili durum yok. Eşiniz gitmeli dedi. Adam gitmiyor. Çift terapisti yetkin biri de yaşadığım ilde yok.

Ben yanında çalıştığımda eve iş getirmiyordu. 1.5 yıl dayandım. O süreçte işleri zorla elinden alıp yürütmüştüm. Yanından kaçmak kısmı uzun , kadının konusunu sabote edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…