- 29 Ocak 2024
- 1.075
- 23
- 38
- 25
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Teşekkürler hayır anlamadım burası soru sorma platformu senede 5 kere soru sormak diye bir kısıtlama mi var sitede anlamadım garip15 tanesi filan sevgilisiyle ilgiliymiş üyenin çalışması kendini geliştirmesi gerek ama şu an ihtiyacı bu demekki anlayamıyor bazı şeyleriyine de patetik olarak görmüyorum ben yada direkt bir kişiye öyle denmesi bence hoş değil.
Benimde 7-8 aydır diz ağrım var ve hayatım durdu sürekli aklımda dizlerim çünkü her adımımda ağrıyor. Sürekli onla ilgili konu açıyorum. 2016 dan beri üyeyim ve kk yı hiç bu kadar kullanmamıştım. Dönem dönem olabilir bence birçok insan için bu tarz şeyler
Doğru ya bu özelliği kötü ama mesela maddi manevi yardımı oluyor beni bir adım ileri tasimaya uğraşıyor onu ogretirin bunu ogretirim diyor he gel gelelim konuşamıyoruz bazen düşünüyorum beni istemiyor mu acaba diye günlerce konuşmadan gecirebiliyor çünkü arıyor ama sadece haber vermek için şu isim var demek içinO sana bu kadar yormuyor. Zaman ayırmasa da kafa yormak senin elinde kendine bir sor bence neden bu kadar kafa yoruyorum diye. Başka biri olsa senin yerinde işine gücüne odaklanır eğer memnun değilse de ayrılır. Adam değişmeyeceğine göre ya sen bakış açını değiştireceksin yada bitireceksin.
Eski konularında ayrıl yazmıştım e ayrılmıyorsun. İlgisiz değil benimle konuşuyor sorunu çözdük diyorsun ama gördüğün gibi ilgisiz davranıyor. Belki de bu ilişki artık onu tüketiyor enerjisi bitmiştir. Şuan evde olduğun için ekstra düşünüyorsun. Ama ne kadar çalışırsa çalışsın kadın erkek fark etmez, mesaj atacak zamanı ayarlar bir şekilde. Şimdi biz burda ne yazsak boş. Çünkü sen ayrılmak istemiyorsun hayatının merkezine almışsın onu. Her şeyin O olmuş.Çalışicam tabiki haber bekliyorum. Onun yanında çalışma meselesini aileme söyledim sıcak bakmadilar evet evde durmaktan calismamaktan kafam ona takılıyor devamlı aslında evde de isim gücüm um oluyor ama düşünün ki geceye kadar bekliyorum ama sonuç vasat sonra tekrar uyuyorum üzgün üzgün
farkında mısın ama hala aynı yerde sayıyorsun. beklemeyeceksin bu kadar net. biraz kaybetme korkusu yaşasınİlgisiz kalmak cidden çok zor ve kötü bir şey gecelere kadar beklemek konuşmayı konuşmak için can atmak ama sonuç çıkmaması hayır birde 2 haftadır insan 1 gece bile müsait olmaz mi yani tutar kendini ne bileyim
Ayarlar tabiki mesaj atar arar ne bileyim buarada ilişki enerjisini tüketiyor demişsin yaa nerde tam olarak enerjisi tüketiyor ki asla onu bunalttigimi düşünmüyorum trip atmıyorum kolay kolay nazlanmiyorum bazen zoruma bisey gidince bile ona söylemiyorum da o sesimden bakisimdan anlıyor tabi onun dışında devamlı tartışmam kavga etmem rahatbirakirim beklerim çok aramam ama az öz ararım zırt pırt deli gibi aramam yani ya böyleyim tam olarak nerde enerjisi bitecek kiEski konularında ayrıl yazmıştım e ayrılmıyorsun. İlgisiz değil benimle konuşuyor sorunu çözdük diyorsun ama gördüğün gibi ilgisiz davranıyor. Belki de bu ilişki artık onu tüketiyor enerjisi bitmiştir. Şuan evde olduğun için ekstra düşünüyorsun. Ama ne kadar çalışırsa çalışsın kadın erkek fark etmez, mesaj atacak zamanı ayarlar bir şekilde. Şimdi biz burda ne yazsak boş. Çünkü sen ayrılmak istemiyorsun hayatının merkezine almışsın onu. Her şeyin O olmuş.
İlk kez cinsellik konuşmuştuk cinsellik olunca zamani bolduEski konularında ayrıl yazmıştım e ayrılmıyorsun. İlgisiz değil benimle konuşuyor sorunu çözdük diyorsun ama gördüğün gibi ilgisiz davranıyor. Belki de bu ilişki artık onu tüketiyor enerjisi bitmiştir. Şuan evde olduğun için ekstra düşünüyorsun. Ama ne kadar çalışırsa çalışsın kadın erkek fark etmez, mesaj atacak zamanı ayarlar bir şekilde. Şimdi biz burda ne yazsak boş. Çünkü sen ayrılmak istemiyorsun hayatının merkezine almışsın onu. Her şeyin O olmuş.
Emin ol ustune fazla dusmuyorum zırt pırt arayıp durmuyorum az arıyorum öz arıyorum birde asla onu bunaltmiyorum kızarsam da hemen geçiyor nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum gerçekten bu zamana kadar devamlı ben bekledim onun musaitolmasini yeri geldi işim varsa bile onunla konusucam diye erteledim millet saatlerce konuşuyor sohbet ediyor her şeyden illa canım cicim demek gerekmiyor her şeyden konuşabiliriz yani düşün ya bilmiyorum yakın arkadaşım iyi geceler mesajı atmmadan uyudu diye kavga ederdi sevgilisiyle. Öyle kavgalar etti ki sevgilisiyle fındık kabugunu doldurmayacqk sebeplerden adam hep alttan alırdı şimdi evlendiler he bir zaman sonra adam kıza isteksiz soğuk davrandı ama evlendiler işte sonuç olarakfarkında mısın ama hala aynı yerde sayıyorsun. beklemeyeceksin bu kadar net. biraz kaybetme korkusu yaşasın
Muhabbetiniz sadece cinsellikten ibaretse bu sıkıntı. Onun dışında iki taraf da ilişkiden, cinsellikten beklentisini söylemeli bunlar doğal şeyler. Ama sen "sevgilim bana çanta ,ayakkabı aldı kıyafetlerimi beğenmiyor kendi istediği gibi alıyor. Çantamı çöpe attı" gibi bir şey yazmıştın. O konudan aklımda kalmışsın öyle. Açıkçası beni kısıtlayan, değiştirmeye çalışan, olduğum gibi sevmeyen bir erkekle işim olmazdı çoktan kapıyı göstermiştim.Başlarda da öyleydi ilk zamanlar çok uzun süre böyleydi o ara düzelmisti ama hatta demiştim yazmıştım cevap olarak birilerine yanlış hatırlamıyorsam. Çok kısa sürede düzeldi de o sıralar cinsellik konuşuyorduk cinsellik konuştuğumuz için daha çok konuşmuş oluyorduk halbuki sohbet muhabbet değildi bizimki. Sonra ben bunu farkedince dedim ki daha konuşmayalım sohbet edelim ileriyi konuşalım orda bitirdik cnsllik konuşmayı.
Cunku konu ilgisini çekiyordu, heves ediyordu. Simdi ilgisini ceken bir sey olmadığı icin konusma geregi duymuyor.Ayarlar tabiki mesaj atar arar ne bileyim buarada ilişki enerjisini tüketiyor demişsin yaa nerde tam olarak enerjisi tüketiyor ki asla onu bunalttigimi düşünmüyorum trip atmıyorum kolay kolay nazlanmiyorum bazen zoruma bisey gidince bile ona söylemiyorum da o sesimden bakisimdan anlıyor tabi onun dışında devamlı tartışmam kavga etmem rahatbirakirim beklerim çok aramam ama az öz ararım zırt pırt deli gibi aramam yani ya böyleyim tam olarak nerde enerjisi bitecek ki
bu zamana kadar konuşamayan ilgisiz davranan hiç bir erkekle evlenebilen kız görmedim. böyle tipler ne yardan vazgeçer ne serden. başkasını bulup sana da yol verirler. kaçan kovalanır unutma. bi mesajında da cinsellik konuşurken hep konuşuyorduk yazmışsın. al gör işte demekki başka konular dikkatini çekmiyor. cesur ol bi dene bakalım beni arayıp sormayanı ilgilenmeyen adamla işim olmaz de ne yapacak peşinden koşacak mıEmin ol ustune fazla dusmuyorum zırt pırt arayıp durmuyorum az arıyorum öz arıyorum birde asla onu bunaltmiyorum kızarsam da hemen geçiyor nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum gerçekten bu zamana kadar devamlı ben bekledim onun musaitolmasini yeri geldi işim varsa bile onunla konusucam diye erteledim millet saatlerce konuşuyor sohbet ediyor her şeyden illa canım cicim demek gerekmiyor her şeyden konuşabiliriz yani düşün ya bilmiyorum yakın arkadaşım iyi geceler mesajı atmmadan uyudu diye kavga ederdi sevgilisiyle. Öyle kavgalar etti ki sevgilisiyle fındık kabugunu doldurmayacqk sebeplerden adam hep alttan alırdı şimdi evlendiler he bir zaman sonra adam kıza isteksiz soğuk davrandı ama evlendiler işte sonuç olarak
Bir süre cinsellikten ibaretti ilk kez konusuyorduk bir süre devam ettik ama sknra ben bitirdim o sohbeti o konuşmalar olunca ekstra zaman yaratırdı tabi cok cinsellge düşkün biri. He evet öyle birseyler yazmıştım öyle yapmıştı devamlı güzel giyin şunu giy bunu giyme. Ama şey diyor sen güzel giyinince hoşuma gidiyor yanımda çiçekli böcekli kıyafetlerle durman renkli giyinmen öyle giyinip yanımda gezince falan demişti öyle biseyler olmuştu işte bir yerde insan bunalıyor bu doğru çünkü aynı baskıyı ben ona yapmıyorum insan rahat etmek istiyor olduğu gibi olmak istiyor. Diğer yandan önemsediğini düşünüp mutlu oluyorMuhabbetiniz sadece cinsellikten ibaretse bu sıkıntı. Onun dışında iki taraf da ilişkiden, cinsellikten beklentisini söylemeli bunlar doğal şeyler. Ama sen "sevgilim bana çanta ,ayakkabı aldı kıyafetlerimi beğenmiyor kendi istediği gibi alıyor. Çantamı çöpe attı" gibi bir şey yazmıştın. O konudan aklımda kalmışsın öyle. Açıkçası beni kısıtlayan, değiştirmeye çalışan, olduğum gibi sevmeyen bir erkekle işim olmazdı çoktan kapıyı göstermiştim.
Öyle doğru doğru yalan söyleyemem siz linclersiniz diye cinsellik olunca ekstra zaman yaratıyor cinsellik konuşmayı kesince tekrar eskiye döndü cinsellige çok düşkünCunku konu ilgisini çekiyordu, heves ediyordu. Simdi ilgisini ceken bir sey olmadığı icin konusma geregi duymuyor.
Aslında evlenmek için çok ilgili iş hemen ciddiye binsin istiyor buluşunca ilgili buluşmaları seviyor ama gel gelelim uzak kalınca fıs bekle Allah bekle gece 11 12 oluyor azıcık bir konuşma o kadar evet cinsellik olunca çok güzel konuşuyor ama neden insan sevgilisiyle her şeyi konuşmak istiyor siyaseti gündemi ya her şeyi ben öyle 7 24 canım cicim olalım diye bile bekleyen biri değilim ki normal konulardan konuşsak bile okehim yeter ki konuşalım yani çünkü insan çok özlüyor sanki arkadaşınla sohbet ediyosun gibi güzel bisey bu sohbet muhabbet iletişim olmadan olmuyor kibu zamana kadar konuşamayan ilgisiz davranan hiç bir erkekle evlenebilen kız görmedim. böyle tipler ne yardan vazgeçer ne serden. başkasını bulup sana da yol verirler. kaçan kovalanır unutma. bi mesajında da cinsellik konuşurken hep konuşuyorduk yazmışsın. al gör işte demekki başka konular dikkatini çekmiyor. cesur ol bi dene bakalım beni arayıp sormayanı ilgilenmeyen adamla işim olmaz de ne yapacak peşinden koşacak mı
Bu resti çekersem muhtemelen peşimden koşar eminim bunabu zamana kadar konuşamayan ilgisiz davranan hiç bir erkekle evlenebilen kız görmedim. böyle tipler ne yardan vazgeçer ne serden. başkasını bulup sana da yol verirler. kaçan kovalanır unutma. bi mesajında da cinsellik konuşurken hep konuşuyorduk yazmışsın. al gör işte demekki başka konular dikkatini çekmiyor. cesur ol bi dene bakalım beni arayıp sormayanı ilgilenmeyen adamla işim olmaz de ne yapacak peşinden koşacak mı
Belki de cinsellik yaşayınca cepte görmüştür ona bir kere demiştim şimdi böyle şeyler konuşuyoruz ben daha önce konuşmadım o şekilde kimseyle olmazsa Allah korusun falan diyoedum belki cepte gördügu içindir biseyler yaşadik bırakmaz diye düşünüyordur kim bilirMuhabbetiniz sadece cinsellikten ibaretse bu sıkıntı. Onun dışında iki taraf da ilişkiden, cinsellikten beklentisini söylemeli bunlar doğal şeyler. Ama sen "sevgilim bana çanta ,ayakkabı aldı kıyafetlerimi beğenmiyor kendi istediği gibi alıyor. Çantamı çöpe attı" gibi bir şey yazmıştın. O konudan aklımda kalmışsın öyle. Açıkçası beni kısıtlayan, değiştirmeye çalışan, olduğum gibi sevmeyen bir erkekle işim olmazdı çoktan kapıyı göstermiştim.
Offff ne kadar saçma sapan düşünceler bunlar ya. Cinsellik yaşanınca soğuyan uzak duran erkek bir zahmet hayatında olmasın. Cinsellik yaşayıp birbirine çok değer veren, seven evlenen birçok çift var. Ayrıca hiçbir kadın cinsellik yaşandı diye erkeğe muhtaç değildir. Yoksa sen cinsellik yaşandı diye mi ondan ayrılmak istemiyorsun?Belki de cinsellik yaşayınca cepte görmüştür ona bir kere demiştim şimdi böyle şeyler konuşuyoruz ben daha önce konuşmadım o şekilde kimseyle olmazsa Allah korusun falan diyoedum belki cepte gördügu içindir biseyler yaşadik bırakmaz diye düşünüyordur kim bilir
Evet eğer cinsellik olduktan sonra soguuyorsa sevmemistir neden olana kadar israr ediyorlar ama. Evet aslında cinsellik olunca ekstra olsun istiyorsun çünkü 9 10 ay sonra yaşadık ve ilk kez yaşadım konuştum yaniOffff ne kadar saçma sapan düşünceler bunlar ya. Cinsellik yaşanınca soğuyan uzak duran erkek bir zahmet hayatında olmasın. Cinsellik yaşayıp birbirine çok değer veren, seven evlenen birçok çift var. Ayrıca hiçbir kadın cinsellik yaşandı diye erkeğe muhtaç değildir. Yoksa sen cinsellik yaşandı diye mi ondan ayrılmak istemiyorsun?
dene bakalım diyeceğim ama denemeyeceksin kendin diyorsun arkadaşlarım peşlerinden koşturuyorlar diye. sende yap bakalım onlar gibi madem çok eminsin peşinden koşacağına dememekten zarar gelmezBu resti çekersem muhtemelen peşimden koşar eminim buna
Ne diyeyim peki bilemedimdene bakalım diyeceğim ama denemeyeceksin kendin diyorsun arkadaşlarım peşlerinden koşturuyorlar diye. sende yap bakalım onlar gibi madem çok eminsin peşinden koşacağına dememekten zarar gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?