- Konu Sahibi Menekse2000
-
yok sevse çıldırır her fırsatta arar merak eder cinsellik için konuşuyor demekkiBilmiyorum kendini düzeltti sohbet etmiyoruz zaman ayırmıyorsun deyince ama bu sefer de mevzu cinsellkten dönüyor devamlı ben özledim zaman ayır derken bunu kastetmemiştim işi bitince de uyuyor zaten
Cildirmasina gerek yok niyetinin de ciddi olduğundan eminim amayok sevse çıldırır her fırsatta arar merak eder cinsellik için konuşuyor demekki
Niye böyle yapıyor cozemedimyok sevse çıldırır her fırsatta arar merak eder cinsellik için konuşuyor demekki
ciddiyse niye ciddiymiş gibi sevişmek haricinde üstüne düşmüyor?Cildirmasina gerek yok niyetinin de ciddi olduğundan eminim ama
Cinsellige çok düşkün bu belli azıcık konuşuyoruz bakıyorum konu oraya kaymış muhabbet ona dönmüş ben normal sohbetlerden bahsediyorum onları umursamıyor dinlemiyor bir an önce o konulara girelim istiyor konuşuyoruz sonra bakıyorum bittikten sonra ortada yokciddiyse niye ciddiymiş gibi sevişmek haricinde üstüne düşmüyor?
Şu var ki ilk 8 9 ay hiçbir şey yapmadık o da beklediciddiyse niye ciddiymiş gibi sevişmek haricinde üstüne düşmüyor?
olsun bu senı sevdiğini göstermezŞu var ki ilk 8 9 ay hiçbir şey yapmadık o da bekledi
sevmıyor işte sevse böyle olmazzzzzzCinsellige çok düşkün bu belli azıcık konuşuyoruz bakıyorum konu oraya kaymış muhabbet ona dönmüş ben normal sohbetlerden bahsediyorum onları umursamıyor dinlemiyor bir an önce o konulara girelim istiyor konuşuyoruz sonra bakıyorum bittikten sonra ortada yok
Ne yapar peki cepte görüyor olabilir mi çünkü bir tık daha ciddiye taşıdık belki garanti gördüğü için bu kadar rahat davranıyor aradi açmadım surat da yapmiycam kendi hatasını anlasın madem biz normal konuşamıyoruz hiç konuşmayalım öyle gitsin daha iyisevmıyor işte sevse böyle olmazzzzzz
cıddı derken yüzük mü taktınız senı istedi mi? ciddi olarak adlandırılan şey nedir?Ne yapar peki cepte görüyor olabilir mi çünkü bir tık daha ciddiye taşıdık belki garanti gördüğü için bu kadar rahat davranıyor aradi açmadım surat da yapmiycam kendi hatasını anlasın madem biz normal konuşamıyoruz hiç konuşmayalım öyle gitsin daha iyi
annemle tanıştı sonra evin diğer üyeleriyle tanışmak istiyor işi ciddiye bindirmek istiyor. Bize gelmek istiyor mesela artık adı konulsun istiyor he beni kendi tarafından herkesle tanıştırmadi kardeşiyle (yine yaşları birbirine yakın)uki arkadaşı ve eşleri vardi o kadar. O ciddiyet istiyor da şuan maddi hazır değilim bizimkiler erteliyor bir süre dahacıddı derken yüzük mü taktınız senı istedi mi? ciddi olarak adlandırılan şey nedir?
ya bırak Allah aşkına böyle adamlardan hayır gelmez siz neyi zorluyorsunuz anlamıyorumKendini düzeltti konuşmuyoruz sohbet etmiyoruz diye yakışmıştım ya düzeltti ama bu sefer de konuyu cinsellige getiriyor işi bitince de uyuyor
Yavrum biz adamla telefonda fikfikliyoruz, bir bucuk saat konusuyorsak sadece yarim saati bu oluyor. Seks konusup kapatmiyoruz yani.Cinsellige çok düşkün bu belli azıcık konuşuyoruz bakıyorum konu oraya kaymış muhabbet ona dönmüş ben normal sohbetlerden bahsediyorum onları umursamıyor dinlemiyor bir an önce o konulara girelim istiyor konuşuyoruz sonra bakıyorum bittikten sonra ortada yok
Zorlamiyorum zaten boşverdim ararsa arar aramazsa aramaz öyle yapıp gün içinde de gönlümü almak için arıyor 5 dk ligina bu da bana samimi gelmiyor ertesi sabah gönlümü almaya çalışıyor. Az önce konuştuk babası hastalanmış onunla ilgilenirken uyuyakaldım falan dediya bırak Allah aşkına böyle adamlardan hayır gelmez siz neyi zorluyorsunuz anlamıyorum
Bu akşam da yine işi var mesaiye kalacak 12 gibi gelirim dediya bırak Allah aşkına böyle adamlardan hayır gelmez siz neyi zorluyorsunuz anlamıyorum
FikfikliyoruzYavrum biz adamla telefonda fikfikliyoruz, bir bucuk saat konusuyorsak sadece yarim saati bu oluyor. Seks konusup kapatmiyoruz yani.
Adamin seninle alakali olarak ilgisini sadece seks cekiyor.
Yarin yatakta sevistikten sonra kıçını döner uyur bu.
kendi düşen ağlamaz burdan da size bundan sonra kimse vakit bile ayırmaz inşallah çabuk atlatırsınız iyi günlerBu akşam da yine işi var mesaiye kalacak 12 gibi gelirim dedidüşünün yani
Noluyor anlamadım ben tepki verdim zaten zaman ayirmadigi için baktım böyle yapıyor daha aramiyorum yazmıyorum hatta ara ara yaz dedi yazmiycam ben aksi bir şey mi söyledim niye cellallenndinizkendi düşen ağlamaz burdan da size bundan sonra kimse vakit bile ayırmaz inşallah çabuk atlatırsınız iyi günler
size sizi sevmiyor deniyor seviyor diyorsunuz ciddi değil diyorlar ciddi diyorsunuz sizi belki gün içinde istemeye geldiler adam bunlarla ilgilenmiyor bile gündüz ne yaptığınız umru değil ne kadar yoğun olsanda ararsın sevdiğini. gece 12 den sonra başka amaçla arayıp işi bitince uyuyor. size iş bulun deniyor bir çabanızda yok çünkü evdesiniz aynı şeyler adamın dikkatini çekmiyor en fazla ne anlatabilirsiniz. yazmıyorum diyorsunuz gece 12 de de açma telini ozmaan bak böyle adamlar sizi bu şekilde elde tutar ama başka biriyle evlenir. diyoruz ama dinlemiyorsun bile sonra niye kızdınız diyorsunNoluyor anlamadım ben tepki verdim zaten zaman ayirmadigi için baktım böyle yapıyor daha aramiyorum yazmıyorum hatta ara ara yaz dedi yazmiycam ben aksi bir şey mi söyledim niye cellallenndiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?