• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve annesi...

Henüz sevgiliyken böyle bir şey icin konusmaya baslarsaniz gunah kecisi hep siz olursunuz...

Ki şuan sevgiliyken annesiyle asik atamazsiniz olan size iliskinize olur.. Bu yüzden ayrildiginzi duyarsa bir de tobe billah araniz duzelmez kaynanayla...

Eğer ben buna tahammül edemem diyorsaniz barismayin... Barisacaksaniz da biraz göz ardi edin..

Sevgiliyken konusulmazsa ileride nişanli sözlüyken evliyken bunu düzeltmek daha zor olmaz mi? Suan ayrilabiliyoruz kimseye hesap vermeden ileride olmus olsa ailem de cok üzülürdü söz atılmış olsa mesela

Canımı cok sıkan artık ıcımde tutmak ıstemedigim bikac sey anlaticam kızlar sıze:( 3yıllık bi birlikteligim var.sorunum su ki sevgilim annesiyle birbirine cok bagimli.en basta olur tabki insan annesini sevmeli saymali dedim ama boyle adamla nasil evlenirim bilmiyorum.cunku ben ailemdende biliyorumki anneci erkekle evlilik cok zor...sorun su ki aslinda annesi beni seviyo bunu hissedebiliyorum ama kıskanclıgından gına geldi.kadınla ilk tanısmamızda bana gozdagi verir gibi oglunun sırtını sıvazliyarak bu benim aslanım bu benim aşkım falan dedi,neyse dedim erkek annesi düskün olur guldum gectim yinede ilk tanismaya gore abartili bi hareketti.zaten bu tip hareketler bana abartili gelir normaldede ne gerek var.neyse daha sonra bi semsiye olayı oldu ben hava bulutsuz diye almamistim sonra ıslandım sevgilimi dinlemedim, anneside herkesin icinde bıyık altı gulerek ogluna baktı oyle ıslanırsın ıste dedi.ben yine kötü niyet aramadim aslada ogluna sölemedim.bi kere kapıdan evlerıne ugradık gecen kadın yıne aşkım dıye bırsuru konustu banada sarıldı onra biz ogluna diyo ki ay ben sana sarıldım dimi.en son ki olayda cuzdanda benim resmim duruyodu birazda benim dursun demiş sevgilim tamam annecim demis.biz arabadayken arıyo ogluna diyoki pazara goturmicek misin beni anneni gezdirme sen falan,ki sevgilim haftada iki gun mutlaka alisverise goturur. Asıl onemli konuysa kızlar, sevgilimde annesine düskün ve bir dedigini ikiletmez hiç kıyamaz.bu guzel bisey ende oglum öyle olsun isterim ama sevgilim anesinin hareketlerini göremicek kadar kör!! Ben annen beni kıskanıyo hoş degil dedm dayanamadim sonunda nedn resmimi kaldırdın dedim tripledim,bana dediki sen kıskanıyosun kadın napiyo sana hediyeler alıyo seni cok seviyo sen comak sokuyosun alınıyosun o benim annem tabi sevicem sanki kimin resmini koydum falan baska kadının koymadım ya o benim annem ve diger olaylardan ben bahsetmedim bile....ben şok oldum ve ayrıldım.aramaya basladi aksamdan beri acmiyorum cok kırıldım.sizce ne yapmaliyim?? Duzelir mi? Anneci bi erkekle asla evlenmek istemem gorduklerimden sonra

gözünü korkutmak istemem ama anne ve oğul birbirine normalden fazla bağlı ise çok sıkıntı yaşarsın hatta şimdiden böyle ise daha nişanlı bile değilken evlendikten sonrasını görür gibiyim. ben kötü bir tecrübe yaşadım eski kv. benimle ilk tanıştığında oğlumu ellere vermem diye gereksiz ve aptalca bir laf etmişti ve aramızı bozmak için de elinden geleni yaptı en sonunda da oğlundan da soğudum nefret ettim evliliğimi bitirdi hasta ruhlu kadın

Bi arkadasimin babasi derdiki: kızım istediginle evlen ister okumamis olsun ister fakir olsun ister baska dinden olsun,sen zaten dogru secim yaparsin.ama anneci adamla asla evlenme,evlendirmemde.... Adamcagiza simdi hak vermeye basladim

Sevgiliyken konusulmazsa ileride nişanli sözlüyken evliyken bunu düzeltmek daha zor olmaz mi? Suan ayrilabiliyoruz kimseye hesap vermeden ileride olmus olsa ailem de cok üzülürdü söz atılmış olsa mesela

simdi sevgiliyken bunu yaparsan esin oldugunda biz sevgiliyken de boyleydin annemi bir sevemedin sen onyargilisin gibi cümleler duyarsin.. Senin hakliligini asla görmez.. Ama sen barismak istemiyorsun gördüğüm kadariyla..

Benzer şeyleri bende yasadim ama tek kelime etmedim sevgilime de annesine de hep güler yüz gösterdim çünkü sadece laftan ibaret bana da hediyeler yollar annesi.. Sana hediyeler aliyormus yanlis okumadiysam kadin dusunmese sempati duymasa yapmaz değil mi

Son düzenleme:
ayrılmakla iyi etmişin dicem ama sevgilini tanımıyorum ondan o konuya yorum yapmıyım..
şöyle diyim,sevgilimin annesi melek gibi kadın gerçekten,kaynana olacak biri değil ne yalan diyim
ama en küçük bişeyde hemen beni şikayet ediyor :1: mesela bi örnek,okula sabahın köründe gidiyorum ve dolayısıyla aşırı uykum oluyor,onlara gidip sonra diğer derse geçicem,o kadar yorgunumki,giderken öpmemişimmm(!!) kii ben öpmeyi seven biri de değil hani böyle sırnaşamıyorum kimseye kolay kolay,sen git bunu oğluna şikayet et,hoş sevgilim de beni korumuştu ama o da bana söyledi annem böle böle diyor diye :1:
yani anlıycan,melek de olsa,iyi de olsa,sen el kızısın,her yaptığından bi yorum üretirler,onun için bence yontmaya falan kalkma,sen bişey desen 'O BENİM ANNEM,AİLEM' moduna giriyorlar..dur dur kaç yani

Son düzenleme:
Hepinize yorumlari icin tesekkur ederim. Kotu yorum yapanlarin benim ne kadar üzgün oldugumu gormediklerini dusunuyorum ve cevap vermiyorum!! Ben de anne adayıyım benimde annem benim icin en degerlimdir su oglan anneleri burda yazilanlarda bunu anlamiyo malesef.benim derdim aşkım aslanım demesi degil benim yanımda beni dışlamasıydı herneyse...zaten düzelicek gibi degil aramiz eger sevgilim o dengeyi kurabilseydi o kadar anneci olmasaydi buraya gelmezdim.anne sevgisi baska annecilik baska sunu anlayin artik hanımlar! destekleriniz icin tesekkurler:(

Bence sen giremiyorsun sevgilinin annesini kiskandigini. Bende ogluma askim derim. Yazik ya siziin gibiler yuzunden mutsuz erkekkler ve anneler esle aileller oluyo. Anasi anasi sevcek tabi. Sen gidicisin bak ayrilabiliyosun. Napsin yillardir cocugunu boyke seven kadin senin yuzunden bunumu deistirsin. Madur rolu yapan ama karsisindakileri madur eden bundan bi haber insanlardansiniz saniri. Oglana uzuldum asik olmus bi kere oynat parmaginda

Eminim annesini siziin onunuzde terslese nasil mutlu okursunuz. Anne olunca akliniza gelsin, dilerim sizii. Gibi birine oglunuz asik olur. Siziin onu sebmenizii kiskanir. Araya nifak sokmaya calisir.

Öncelikle gelin adaylarına yaptığınız yoruma cevap vermek istiyorum Sn. Samyelipoyraz. Her erkek annesi böyle değildir ama bazı erkek annelerinin baş belası olduğu da bi gerçek. Eğer siz oğlunuza duyduğunuz sevgiyle, oğlunuzun hayatını birbirinden ayırdedebilecek bi anne olacağınıza eminseniz neden sinirleniyosunuz ki ? Ben bu kadar hiddetlenmenizden bu konuda kendinize güvenmediğiniz anlamından başka bşy çıkaramıyorum malesef.

İsterseniz baş belası anne örneklerinden vereyim de gelin adaylarına yüklenmekten biraz vazgeçersiniz: Kuzenim! 7 yaşında dünya tatlısı bi oğlu var ve kuzenimi de çok severim ama bana açık açık şunu söylüyo. "Oğlumun yanına bi kızın yaklaştığını düşünmek beni deli ediyo" Daha 1.sınıftaki çocuk için bunu söyleyen bi anne. Aslında kuzenim de çok hoşgörülü, önyargısız sevecen bi insandır ama anne olarak müstakbel gelini için tam bir tehlike!

Benim eski erkek arkadaşımın annesi. 1.5 yıl sürdü birlikteliğimiz. Okulun klübüyle şehir dışına çıktığımızda yolda konuşurlardı nerde olduğumuzu öğrenir 2 dk.sonra arar ben baktım internetten şu kadar km. kalmış derdi. Erkek arkadaşım ve kardeşlerimizde birlikte yurtdışı turuna katılmaya karar verdik. 1 sene öğrenci harçlığımızdan ayırıp para biriktirdik. Tam turlara bakıyoruz (o sırada anne öğrenmiş planı belli) eski sevgilim bi sinirle geldi. Annesi birlikte gideceğimizi duyunca hemen gidip 2 oğlu ve kendisi adına yurtdışı turu için sözleşme yapmış. Yaparken bunu sevgilime sormamış ve üstüne üstlük diyoki ben turun hepsini karşılayamadım sizin biriktirdiklerinizi de katalım. Bizim 1 senelik planı yedi! Daha neler neler. Üstelik sevgilim de ağzını açıp tek kelime etmedi o kadar sinirlenmesine rağmen.

Sonuç olarak anneler sevilesidir, ona hiç itiraz yok. Şuanda sözlüm de dile getirir bak ailem özellikle de annem benim için çok değerlidir, bu konuda çok hassasım diye. Ama hiç 2.plana atıldığımı hissettirmedi bana ne kendisi ne annesi. Ben de sözlüme her zaman şunu söyledim "Herkesin annesi canıdır ciğeridir. Ben evleneceğim insanın annesi nasıl olursa olsun susar otururum diyen biri değilim. Ben de bi annenin evladıyım, kimsenin benim hakkımı yemeye hakkı yok. Ama senin annen böyle olduğu sürece canım feda" ve çok samimiyim de.

Canım kısacası ben seni çok iyi anlıyorum. Malesef anne var anne var. Dikkatli ol derim. :18:

Son düzenleme:
simdi sevgiliyken bunu yaparsan esin oldugunda biz sevgiliyken de boyleydin annemi bir sevemedin sen onyargilisin gibi cümleler duyarsin.. Senin hakliligini asla görmez.. Ama sen barismak istemiyorsun gördüğüm kadariyla..

Benzer şeyleri bende yasadim ama tek kelime etmedim sevgilime de annesine de hep güler yüz gösterdim çünkü sadece laftan ibaret bana da hediyeler yollar annesi.. Sana hediyeler aliyormus yanlis okumadiysam kadin dusunmese sempati duymasa yapmaz değil mi

Soyledikleri agir geldi bana.tamam annesi bir yana ama sevgilimin o savunucu tarafina anlam veremiyorum..zaten oyle dusunuyorsa benle ne işi var bende öle söledim ayiralim yollari sende bende rahat edelim dimi ama.kızgınlıkla cogu zaman dogrular söyleniyo boyle

Hayatta annecim annecim insanlardan haz etmem,herşeyin bi dozu var ya. O zaman annesinin memesinden ayrılıp da kız peşine düşmesin.

Öncelikle gelin adaylarına yaptığınız yoruma cevap vermek istiyorum Sn. Samyelipoyraz. Her erkek annesi böyle değildir ama bazı erkek annelerinin baş belası olduğu da bi gerçek. Eğer siz oğlunuza duyduğunuz sevgiyle, oğlunuzun hayatını birbirinden ayırdedebilecek bi anne olacağınıza eminseniz neden sinirleniyosunuz ki ? Ben bu kadar hiddetlenmenizden bu konuda kendinize güvenmediğiniz anlamından başka bşy çıkaramıyorum malesef.

İsterseniz baş belası anne örneklerinden vereyim de gelin adaylarına yüklenmekten biraz vazgeçersiniz: Kuzenim! 7 yaşında dünya tatlısı bi oğlu var ve kuzenimi de çok severim ama bana açık açık şunu söylüyo. "Oğlumun yanına bi kızın yaklaştığını düşünmek beni deli ediyo" Daha 1.sınıftaki çocuk için bunu söyleyen bi anne. Aslında kuzenim de çok hoşgörülü, önyargısız sevecen bi insandır ama anne olarak müstakbel gelini için tam bir tehlike!

Benim eski erkek arkadaşımın annesi. 1.5 yıl sürdü birlikteliğimiz. Okulun klübüyle şehir dışına çıktığımızda yolda konuşurlardı nerde olduğumuzu öğrenir 2 dk.sonra arar ben baktım internetten şu kadar km. kalmış derdi. Erkek arkadaşım ve kardeşlerimizde birlikte yurtdışı turuna katılmaya karar verdik. 1 sene öğrenci harçlığımızdan ayırıp para biriktirdik. Tam turlara bakıyoruz (o sırada anne öğrenmiş planı belli) eski sevgilim bi sinirle geldi. Annesi birlikte gideceğimizi duyunca hemen gidip 2 oğlu ve kendisi adına yurtdışı turu için sözleşme yapmış. Yaparken bunu sevgilime sormamış ve üstüne üstlük diyoki ben turun hepsini karşılayamadım sizin biriktirdiklerinizi de katalım. Bizim 1 senelik planı yedi! Daha neler neler. Üstelik sevgilim de ağzını açıp tek kelime etmedi o kadar sinirlenmesine rağmen.

Sonuç olarak anneler sevilesidir, ona hiç itiraz yok. Şuanda sözlüm de dile getirir bak ailem özellikle de annem benim için çok değerlidir, bu konuda çok hassasım diye. Ama hiç 2.plana atıldığımı hissettirmedi bana ne kendisi ne annesi. Ben de sözlüme her zaman şunu söyledim "Herkesin annesi canıdır ciğeridir. Ben evleneceğim insanın annesi nasıl olursa olsun susar otururum diyen biri değilim. Ben de bi annenin evladıyım, kimsenin benim hakkımı yemeye hakkı yok. Ama senin annen böyle olduğu sürece canım feda" ve çok samimiyim de.

Canım kısacası ben seni çok iyi anlıyorum. Malesef anne var anne var. Dikkatli ol derim. :18:

Ben o yorumlari dikkate almadim gormek bile istemiyorum araya nifak sokmak falan..ne kadar yanlış.inşallah benim gibi gelin adayim olur bu kadar dusunceli olurda bnde oğlumun mutlulugu icin elimden geleni yaparim bu beddua degil dua olmuş.siz beni anlamissiniz Sanirimkelebek.

Anne ile kaynana arasındaki fark diye bi yazı vardı herkes okumalı, nolursa olsun sen el kızısın kabullenemiyolar iki iki dört.

sanmıyorum sevgilinin değişeceğini sana bu konuda hak vereceğini, hatta evlendiğiniz zaman kavgalarınızda ilk koşacağı yer annesi olacak anne kuzusu insanla yaşamak çok zor kendi ailemden biliyorum babannemden nefret ettim hatta ne diyim düşün iyice kararını ver

Ben o yorumlari dikkate almadim gormek bile istemiyorum araya nifak sokmak falan..ne kadar yanlış.inşallah benim gibi gelin adayim olur bu kadar dusunceli olurda bnde oğlumun mutlulugu icin elimden geleni yaparim bu beddua degil dua olmuş.siz beni anlamissiniz Sanirimkelebek.

Anladım tabi canım insan en iyi yaşadığında anlıyo.

Yalnız benim sana tek bi tavsiyem olucak barışırsanız eğer benzer olaylar olursa, sana zararı dokunmuyorsa eğer birlikte olduğun insana lafını etme. Çünkü cidden sen kötü olursun. Belki bizim hüsnü kuruntumuz, belki de sadece o lafları yiyen insanın alttaki mesajı anlayabiliyor olmasındandır bilemiyorum ama senin gördüklerini sevgilinle paylaşman seni kıskanç ve paranoyak gibi gösterir bi süre sonra. Eğer sana zararı dokunuyosa müdahale et. Siz birlikte plan yaparken seni bıkarıp anneye giderse lafını et ama annesi çağırdığı halde "sevigilimle planımız vardı annecim sonra yapalım" der ve gitmezse sesini çıkarma. Annesiyle ilgili bi şikayetin olduğunda düzeltmesi gerektiğini bilsin, sürekli duyarsa bi süre sonra bağışıklık kazanıyo.

Canimmm benimm sevgilimmde aynii o fotograf olayini bende yasadimm... Annesinii cok seviyor benim bu gercekten hosuma gidiyor , annesi kiskaniyormu bizi bilmiyorumm tam olarak ama ikisi birbirine inanilmaz duskunn.. annesiyle henuz tanismadimm fakat kendisinii gormeden inanilmaz seviyorumm.. fotograf konusuna gelince ben sevgilimle ayrii ulkelerde olmasam yaninda olsam derdimm kii annenin gonlu olsun koy fotografi. Fakat uzaktayim beniim fotografim kalsin istiyorumm , odaaa annesini kiskandigimi saniyor :(

Sevgilinle konus annesinin yaninda mesela anlasinn annesiyle beraberken sos icin evet annecim seninkiler daha guzel desin ... Boylecelikle kiskancligini azaltir biraz ..? Sen alttan all sevgilin orta yoluu bulaniliyorsa eger ... Ayrilma bu sebebten derim ben hemm soyle dusun ailesine onem veren erkek sana ilerde iyi ve sadik bi es olur.. ben hep istedigim sey sevgilimm ne annesinin yaninda beni kucuk dusursun nede benimm yanimda annesine laf soyletsinn.. bennimm hayalimmde hepp beni kizi gibi seven bi erkek annesii diledimm daha tanismadimm onlarla ama insallah oyle olur...

Son düzenleme:
Iliskini olumsuz yonde etkilemiyorsa bikez daha dusun.. sevginden eminsen eger ... Umarim hersey gonlunce olur canim..

canımm ayrılma sevgilinden annesi naısl oğlunuın yanında sana samimi davranıyor alttan alttan iğneliyorsa sende aynısını yap sevgilinin gözünde iyi görün. sen böyle trip atıp bunları dile getirirsen her konuda her zaman sen suclu cıkarsın. benim nişanlımda ailesine özellikle annesine çok düşkündü ağzından çıkan 2 lafa bakıyordu. flört döneminde her zaman iyi davrandım nişanlım 1 alıyorsa ben iki aldırdım annesine kardeslerine hediyeler falan nişanlandıktan sonra yavas yavas uzaklastırmaya basladım. gerektiği yerdede tartıstım ve flört döneminde yaptıklarımı yüzüne vurdum ben öyle yaptıkça annesi daha çok kıskanmaya başladı ve o kıskanç davranışlarını oğlunun yanında yapıp dile getirmeye başladı ve böylece nişanlım bana hak verdi. nişanlımın babası beni çok sever sağolsun nişanlımla babam kaynanamla görümcemi baya sıkıştırdılar şimdi ikiside tam melek. ve şu anda ne sıkıntı olursa olsun direkt suç önce onlarda aranıyor :)

canımm ayrılma sevgilinden annesi naısl oğlunuın yanında sana samimi davranıyor alttan alttan iğneliyorsa sende aynısını yap sevgilinin gözünde iyi görün. sen böyle trip atıp bunları dile getirirsen her konuda her zaman sen suclu cıkarsın. benim nişanlımda ailesine özellikle annesine çok düşkündü ağzından çıkan 2 lafa bakıyordu. flört döneminde her zaman iyi davrandım nişanlım 1 alıyorsa ben iki aldırdım annesine kardeslerine hediyeler falan nişanlandıktan sonra yavas yavas uzaklastırmaya basladım. gerektiği yerdede tartıstım ve flört döneminde yaptıklarımı yüzüne vurdum ben öyle yaptıkça annesi daha çok kıskanmaya başladı ve o kıskanç davranışlarını oğlunun yanında yapıp dile getirmeye başladı ve böylece nişanlım bana hak verdi. nişanlımın babası beni çok sever sağolsun nişanlımla babam kaynanamla görümcemi baya sıkıştırdılar şimdi ikiside tam melek. ve şu anda ne sıkıntı olursa olsun direkt suç önce onlarda aranıyor :)

Sen de az değilmişsin hani :1:

Ama takdir ettim! Ayrıca şu ruh öküzüm tabiri de ayrı bi komedi :52:

Ayrılarak en iyisini yapmışsınız çünkü asla değişmiyorlar.Çok yıpranırsınız.

Back
X