Sevgilim Ve Arkadaşları

Tamam canım seni dinleyeceğim tam olarak neler söyleyebilirim
Ben senin sevgilinim hayatında ilk sırada benim gelmem gerekiyor de nasıl sevgiliyiz biz böyle ilişki mi olur de ama sinirli bir şekilde değil kendini senin yerine koysun yani yavaş yavaş düzeleceğini düşünüyorum seni özlüyorum sana vakit ayırmak istiyorum de

Yorumları okumadam kendi yorumumu yapıyorum. 2.5 yıldır evliyim. Eşim akşamları evde olunca o kadar çok sıkılıyorum ki.. çoğu zaman arkadaşlarını zorla aratıp evden yolluyorum . o gidince rahatlıyorum bi yerlere çıkıyorum ya da evde istediğimi yapıyorum. Sabahları tek olmak istiyorum Tek kahvaltı yapmak istiyorum .. kahvaltıyı çok hızlı yiyip kalkıyor bense bi yumurta bi peynir 4 zeytini 30 dk da yerim onunla olunca 5 dk sürmüyor. Akşam yemeği bile 5 dk... birlikte çıksak bi şey konuşulmuyor otur otur eve gel durumu oluyo.

Önemsemediğini anladm sevgi fedakarlıktir ama fazlası herşeyin zarar olur. Bence sende tepkini koymalısn kimse vazgeçilmez değil

Ayrıl. Evlensen ne olur. Bu tipler evlense kahveden çıkmayan tipler.
Hic üzme kendini, sıkma. Değmez.
İyi biri mutlaka çıkar karşına.

Tamam canım sakince konuşmayı deneyeceğim olmazsa da zorlamayacağım artık bu durum daha çok canımı yakıyor

O kadar iyi anlıyorum ki yazdığınızı benim eşim akşam arkadaşlarıyla dışarıda mesela şimdi sevgili olduğumuzu düşünüyorum eskiden olsa 100 kere arar 500 kere mesaj atar ve trip tavır ne varsa hepsini yapardım ama evlenince bir nefes alsın o da ben de durumu oluyor çünkü zaten aynı evde dipdibesiniz sürekli tamam aşıksın o başka ama sevgililik ve evlilik bambaşka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…