- 16 Mart 2017
- 433
- 293
- 23
- Konu Sahibi papatyalarsenkokuyor
-
Ciddi ciddi konuş o zaman en son çare yani böyle ilişki olmaz de nasıl sevgiliyiz biz blöf yap bakalım önemseyecek mi seni kaybedeceğini düşünüpSürekli arkadaşlarını tercih ediyor bıktım ben ya
Benim öyle olmama fırsat vermiyor ne yazık ki canım
Ettim bırakmadı kiÖdün verdin diye daha fazlasını vermek zorunda mısın?
Senin terketmeni bekliyor gibi geldi bana.
Tamam canım seni dinleyeceğim tam olarak neler söyleyebilirimCiddi ciddi konuş o zaman en son çare yani böyle ilişki olmaz de nasıl sevgiliyiz biz blöf yap bakalım önemseyecek mi seni kaybedeceğini düşünüp
Senin durumun farklı ama. Konu sahibi aşık.Bilmiyorum ya ben beklentisi sıfır olan bi insan olduğum için bana normal geldi hatta bence daha iyi bile ben bazen evdekinden daralıyorum da arkadaşlarının yanına gönderiyorum
Ozaman hiç üzerine düşmeyin. Ara aramadıkça aramayın hele buluşalım görüşelim hiç demeyin. Bakalım napacak?Ettim bırakmadı ki
Doğru düzgün konuşmak istiyorum ama her şeyi ters anlıyor ne gibi şeyler söylemeliyim ki :/
Ben senin sevgilinim hayatında ilk sırada benim gelmem gerekiyor de nasıl sevgiliyiz biz böyle ilişki mi olur de ama sinirli bir şekilde değil kendini senin yerine koysun yani yavaş yavaş düzeleceğini düşünüyorum seni özlüyorum sana vakit ayırmak istiyorum deTamam canım seni dinleyeceğim tam olarak neler söyleyebilirim
Uuu aşka saygımız sonsuz anlaşılanSenin durumun farklı ama. Konu sahibi aşık.
Merhaba kızlar.
2 buçuk senelik bir birlikteliğimiz var..
Sevgilim 6 buçukta işten çıkıyor ve çıktığı gibi hooop arkadaşlarının yanına.
işteyken zaten çok sık konuşamıyoruz buna anlam verebiliyorum ama sürekli arkadaşlarının yanına gitmesine sinir oluyorum söyleyince de kavga ediyoruz. Onların yanındayken konuşuyoruz evet ama yarım saatte bir mesaj sürekli bir yerlere gidiyorlar sürekli birlikte vakit geçiriyorlar artık sinir oluyorum sinirlendiğim içinde yazmıyorum şu an çünkü yazsam kalbini kıracağım en son ekimin başında buluştuk ekim bitti gidiyor hala buluşalım görüşelim de demedi ama her akşam arkadaşlarına vakit ayırmayı biliyor..
Kızlar nasıl davranmam gerekiyor ben artık bıktım 11 den önce eve geldiğide yok geldiği gibi yatıyor zaten yarın iş var diye yeter artık.
Ne yapmalıyım kızlar bana bir akıl verin lütfen...
Önemsemediğini anladm sevgi fedakarlıktir ama fazlası herşeyin zarar olur. Bence sende tepkini koymalısn kimse vazgeçilmez değilBunuda düşünüyorum aslında canım ya sadece arkadaşlarını bana tercih etmesine çok kızıyorum dün gece 11 de geldi belki yarım saat anca konuştum uykum var dedi yattı. Çok üzülüyorum önemsemiyor mu beni acaba
Tamamdır tatlım böyle yapacağım zaten şu anda yazmıyorum ona sinirimin geçmesini bekliyorum o sürede ne kadar üstüme düşecek görmek istiyorum.Ozaman hiç üzerine düşmeyin. Ara aramadıkça aramayın hele buluşalım görüşelim hiç demeyin. Bakalım napacak?
:) aşık olmadığım adamla aynı evde kalmam bırak görüşmek istemeyi.Uuu aşka saygımız sonsuz anlaşılan
Ayrıl. Evlensen ne olur. Bu tipler evlense kahveden çıkmayan tipler.Merhaba kızlar.
2 buçuk senelik bir birlikteliğimiz var..
Sevgilim 6 buçukta işten çıkıyor ve çıktığı gibi hooop arkadaşlarının yanına.
işteyken zaten çok sık konuşamıyoruz buna anlam verebiliyorum ama sürekli arkadaşlarının yanına gitmesine sinir oluyorum söyleyince de kavga ediyoruz. Onların yanındayken konuşuyoruz evet ama yarım saatte bir mesaj sürekli bir yerlere gidiyorlar sürekli birlikte vakit geçiriyorlar artık sinir oluyorum sinirlendiğim içinde yazmıyorum şu an çünkü yazsam kalbini kıracağım en son ekimin başında buluştuk ekim bitti gidiyor hala buluşalım görüşelim de demedi ama her akşam arkadaşlarına vakit ayırmayı biliyor..
Kızlar nasıl davranmam gerekiyor ben artık bıktım 11 den önce eve geldiğide yok geldiği gibi yatıyor zaten yarın iş var diye yeter artık.
Ne yapmalıyım kızlar bana bir akıl verin lütfen...
Tamam canım sakince konuşmayı deneyeceğim olmazsa da zorlamayacağım artık bu durum daha çok canımı yakıyorBen senin sevgilinim hayatında ilk sırada benim gelmem gerekiyor de nasıl sevgiliyiz biz böyle ilişki mi olur de ama sinirli bir şekilde değil kendini senin yerine koysun yani yavaş yavaş düzeleceğini düşünüyorum seni özlüyorum sana vakit ayırmak istiyorum de
O kadar iyi anlıyorum ki yazdığınızı benim eşim akşam arkadaşlarıyla dışarıda mesela şimdi sevgili olduğumuzu düşünüyorum eskiden olsa 100 kere arar 500 kere mesaj atar ve trip tavır ne varsa hepsini yapardım ama evlenince bir nefes alsın o da ben de durumu oluyor çünkü zaten aynı evde dipdibesiniz sürekli tamam aşıksın o başka ama sevgililik ve evlilik bambaşkaYorumları okumadam kendi yorumumu yapıyorum. 2.5 yıldır evliyim. Eşim akşamları evde olunca o kadar çok sıkılıyorum ki.. çoğu zaman arkadaşlarını zorla aratıp evden yolluyorum . o gidince rahatlıyorum bi yerlere çıkıyorum ya da evde istediğimi yapıyorum. Sabahları tek olmak istiyorum Tek kahvaltı yapmak istiyorum .. kahvaltıyı çok hızlı yiyip kalkıyor bense bi yumurta bi peynir 4 zeytini 30 dk da yerim onunla olunca 5 dk sürmüyor. Akşam yemeği bile 5 dk... birlikte çıksak bi şey konuşulmuyor otur otur eve gel durumu oluyo.
Kanaatimce aşk kısa süreli bi seraptan başka bir şey değil sevgilimi seviyorum :):) aşık olmadığım adamla aynı evde kalmam bırak görüşmek istemeyi.
Kulvarlar farklı
Bunu da umursamayıp dinlemezse zaten akışına bırak artık canım seni çok iyi anlıyorum inşallah düzelirTamam canım sakince konuşmayı deneyeceğim olmazsa da zorlamayacağım artık bu durum daha çok canımı yakıyor
Defol dedi banaBunu da umursamayıp dinlemezse zaten akışına bırak artık canım seni çok iyi anlıyorum inşallah düzelir
Birgün o serapı gördüğünde şuanki durumundan dolayı pişman olmazsın umarım. SevgilerKanaatimce aşk kısa süreli bi seraptan başka bir şey değil sevgilimi seviyorum :)
Ne dedin ki defol dedi nasıl ya cidden garip tavırları anlam verilemiyorDefol dedi bana
çok üzülüyorum şu an allah kahretsin ya
Bitti yazmak için neyi bekliyorsun peki?Defol dedi bana
çok üzülüyorum şu an allah kahretsin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?