- 2 Eylül 2017
- 63
- 50
- 38
- 29
- Konu Sahibi papatyalarsenkokuyor
-
Dedim kiNe dedin ki defol dedi nasıl ya cidden garip tavırları anlam verilemiyor
Sakın cevap verme. Sayıp sövmek için de verme. Zekasız bi herifmişDefol dedi bana
çok üzülüyorum şu an allah kahretsin ya
yazdım canımBitti yazmak için neyi bekliyorsun peki?
Nefret ediyorum böyle olmasından ya yazık çok yazık....Sakın cevap verme. Sayıp sövmek için de verme. Zekasız bi herifmiş
Bence daha cevap yazma hatasını anlasın anlamazsa da kendi bilir gerçekten hayret birşeyyazdım canım
Lanet olsun gerçekten böyle olunca çok sinirleniyorum sayıp sövesim geliyor ama kendimi tutacağım.Bence daha cevap yazma hatasını anlasın anlamazsa da kendi bilir gerçekten hayret birşey
Sıkmamaya çalışıyorum canım ama kendime yediremiyorum da.Ayrıl. Evlensen ne olur. Bu tipler evlense kahveden çıkmayan tipler.
Hic üzme kendini, sıkma. Değmez.
İyi biri mutlaka çıkar karşına.
Evlilikte ve sevgililikte farklı oluyor sanırımYorumları okumadam kendi yorumumu yapıyorum. 2.5 yıldır evliyim. Eşim akşamları evde olunca o kadar çok sıkılıyorum ki.. çoğu zaman arkadaşlarını zorla aratıp evden yolluyorum . o gidince rahatlıyorum bi yerlere çıkıyorum ya da evde istediğimi yapıyorum. Sabahları tek olmak istiyorum Tek kahvaltı yapmak istiyorum .. kahvaltıyı çok hızlı yiyip kalkıyor bense bi yumurta bi peynir 4 zeytini 30 dk da yerim onunla olunca 5 dk sürmüyor. Akşam yemeği bile 5 dk... birlikte çıksak bi şey konuşulmuyor otur otur eve gel durumu oluyo.
Benden önce o koydu canım ne yazık ki..Önemsemediğini anladm sevgi fedakarlıktir ama fazlası herşeyin zarar olur. Bence sende tepkini koymalısn kimse vazgeçilmez değil
Hiç gitme görüşme diyince inadına tam tersini yapıyorlar canım ama sen onu kendine çekince kendiliğinden düzelebiliyor yani seninle daha çok görüşünce onlara az vakit ayırıyor dolayısıyla ama senin sevgilin biraz inatçı yapılı mı bilmiyorum zaten su an hiç adım atma o sana gelsinLanet olsun gerçekten böyle olunca çok sinirleniyorum sayıp sövesim geliyor ama kendimi tutacağım.
Sanki kötü bişey söyledik hiç gitme görüşme dedik hayret birşey ki ne kadınlar tanıyorum bunu yapabilen.
Nasıl ayrıldı mı ?Benden önce o koydu canım ne yazık ki..
Sevgime ona verdiğim emeğe acıyorum yazıklar olsun yani
Boşver hic takma önüne bak. Akilli kizsin bak önceden gördün olumsuzluğu.Sıkmamaya çalışıyorum canım ama kendime yediremiyorum da.
Yazık gerçekten çok yazık acıyorum sevgime
Ne yazık ki biz gündüz buluşuyoruz akşam yine onlarla canım hastalık gibiler ya yapıştılar nefret ediyorum arkadaşlarından da ondan da bana ayıracak vakti olmamasından da.Hiç gitme görüşme diyince inadına tam tersini yapıyorlar canım ama sen onu kendine çekince kendiliğinden düzelebiliyor yani seninle daha çok görüşünce onlara az vakit ayırıyor dolayısıyla ama senin sevgilin biraz inatçı yapılı mı bilmiyorum zaten su an hiç adım atma o sana gelsin
Kesinlikle canım arkadaşlarıyla artık ne hali varsa görsün hiç umrumda değil ben elimden gelenin de fazlasını yaptım onun için.Boşver hic takma önüne bak. Akilli kizsin bak önceden gördün olumsuzluğu.
Arkadaslariyla mutlu mesut olsun.
Defol dedi canım bende sen defol dedimNasıl ayrıldı mı ?
Ne gibi şeyler olabilir sence canım ben hep böyle olumsuzlukları önceden bilmek istiyorum ki yolumu çizeyim ona göreAyrılır misin bilmem ama sakin evlenme
Ya şu an benim eşimin bekar halini anlattın o da bir ara öyleydi ama insan gibi konuşmaya çalıştım kendi anladı normal olmadığını yani onlar şöyle düşünüyor gibi sevgiliyken arkadaşlarımla takılayım evlenince nasılsa rahat gezemem diye ama yanlış işte sen kendini geri çek şu anda umarım anlar hatasınıNe yazık ki biz gündüz buluşuyoruz akşam yine onlarla canım hastalık gibiler ya yapıştılar nefret ediyorum arkadaşlarından da ondan da bana ayıracak vakti olmamasından da.
Demek ki özlemiyor canım demek ki ben ona onun verdiğinden daha çok değer vermişim anlam yüklemişimArkadaşlarının yanında daha mutlu herhalde. O değilde özlemiyor mu hiç ?ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?