- 6 Aralık 2010
- 34.488
- 91.176
- 798
- Konu Sahibi papatyalarsenkokuyor
-
Canım ben ona dedim parayı sorun ediyorsan asla etme önemli olan birbirimizi görmek değil mi dedim otururuz arabada hiç önemli değil dedim ama sanırım haklısın..Çalışıyor yani para var, yaşınız çok küçük değil.
Bence bu şartlarda ayda bir görüşmek demek sevgisizlik demek. Hadi evli olsanız düzeltmeye çalışın da, şuan nedir size sevgi vermeyen adamla zorunuz. Sevmek sevilmek gençliği yaşamak varken, sinir stres, ev kuşu olma...
Canım ben ona dedim parayı sorun ediyorsan asla etme önemli olan birbirimizi görmek değil mi dedim otururuz arabada hiç önemli değil dedim ama sanırım haklısın..
Ben fazla üsteliyorum bağıra bağıra beni sevmiyor adam.
O kadar iyi anlıyorum ki yazdığınızı benim eşim akşam arkadaşlarıyla dışarıda mesela şimdi sevgili olduğumuzu düşünüyorum eskiden olsa 100 kere arar 500 kere mesaj atar ve trip tavır ne varsa hepsini yapardım ama evlenince bir nefes alsın o da ben de durumu oluyor çünkü zaten aynı evde dipdibesiniz sürekli tamam aşıksın o başka ama sevgililik ve evlilik bambaşka
Çok emek verdim çok kendimden ödün verdim.
Şimdi iki arkadaşı için bana bunu yapmasını yediremiyorum inan ki..
haha aramalarda azalma olduğu kesin ama arada aşk mesajları da olmuyor değil canım ünlü düşünür cem yılmaz'ın da dediği gibi biz daha ölmedik :)sevgiliyken boool boool Mesajlar aramalar.. evlenince ekmek-soğan-yumurta al mesajları beni şurdan al aramalarına dönüyor :))
Merhaba kızlar.
2 buçuk senelik bir birlikteliğimiz var..
Sevgilim 6 buçukta işten çıkıyor ve çıktığı gibi hooop arkadaşlarının yanına.
işteyken zaten çok sık konuşamıyoruz buna anlam verebiliyorum ama sürekli arkadaşlarının yanına gitmesine sinir oluyorum söyleyince de kavga ediyoruz. Onların yanındayken konuşuyoruz evet ama yarım saatte bir mesaj sürekli bir yerlere gidiyorlar sürekli birlikte vakit geçiriyorlar artık sinir oluyorum sinirlendiğim içinde yazmıyorum şu an çünkü yazsam kalbini kıracağım en son ekimin başında buluştuk ekim bitti gidiyor hala buluşalım görüşelim de demedi ama her akşam arkadaşlarına vakit ayırmayı biliyor..
Kızlar nasıl davranmam gerekiyor ben artık bıktım 11 den önce eve geldiğide yok geldiği gibi yatıyor zaten yarın iş var diye yeter artık.
Ne yapmalıyım kızlar bana bir akıl verin lütfen...
Merhaba kızlar.
işteyken zaten çok sık konuşamıyoruz buna anlam verebiliyorum ama sürekli arkadaşlarının yanına gitmesine sinir oluyorum söyleyince de kavga ediyoruz. Onların yanındayken konuşuyoruz evet ama yarım saatte bir mesaj sürekli bir yerlere gidiyorlar sürekli birlikte vakit geçiriyorlar artık sinir oluyorum sinirlendiğim içinde yazmıyorum şu an çünkü yazsam kalbini kıracağım en son ekimin başında buluştuk ekim bitti gidiyor hala buluşalım görüşelim de demedi ama her akşam arkadaşlarına vakit ayırmayı biliyor..
Kızlar nasıl davranmam gerekiyor ben artık bıktım 11 den önce eve geldiğide yok geldiği gibi yatıyor zaten yarın iş var diye yeter artık.
Acaba oyun falan alışkanlığı varda size mi bahsetmiyor? Benim sevgilimle aramda 15 km var 2 günde bir buluşuyoruz ki bazen işten 9’da çıkmasına rağmen gelip 5 dk’da olsa görüyor beni. Bence bu tamamen önemsemeyle alakalı. Hep derim yine diyorum bir erkek bir şeyi yeter ki istesin herşeyi yapabilir herşeyi. Yapmıyorsa istemiyordur çok net kendimizi kandırmayalım.Merhaba kızlar.
Vermeseydin?Çok emek verdim çok kendimden ödün verdim.
Senin gibi insanları anlayamıyorum. Ne demek vermeseydin. Oradan oturup vermeseydin yazabiliyosunuz. Sevgi emek ister , fedakarlık ister.Vermeseydin?
Uuu aşka saygımız sonsuz anlaşılan
cok ödün vermissin iste ondan böyleÇok emek verdim çok kendimden ödün verdim.
Kesinlikle öyle ama ne yazık ki hayat değerini bilenle yaşayana güzel..Senin gibi insanları anlayamıyorum. Ne demek vermeseydin. Oradan oturup vermeseydin yazabiliyosunuz. Sevgi emek ister , fedakarlık ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?