Baslikta ki gibi durum bu. Yurt disinda kaliyoruz ve erkek arkadasimla 6 ay once tanistim. Vatandasligini alabilmek icin bir kac sene once bir kadinla anlasmali bir evlilik yapmis, vatandasligini bekledigi icinde hala evliler. Kadin anlasmaya uymadigi icin tahminimce erkek arkadasimi tehdit ediyor ve cok para istiyor. Gecenlerde "su kagit bi elime gecseydi artik, hala para yolluyorum o kadina" diye kiziyordu. Ben sadece formalite evlilik saniyordum ama durumun oyle kolay olmadigini dun elime resimler gecince anladim. Kadinla, cocuklariyla salonda ve yatak odasinda cekilmis birsuru fotograflar var. Muhtemelen bunlari vatandaslik dosyasina "gercekci evlilik" olsun diye cekip koydu, ama resimlerin benimle tanistiktan sonra cekilmis olabilme ihtimali var ve ben bu olaydan cok tiksinip kendimi asagilanmis hissediyorum.
Erkek arkadasimin beni gercekten sevdigini biliyorum, ailesiyle ve yakin arkadaslariyla tanistirdi beni ama bunun gibi birseyle nasil devam edeblirim bilemiyorum. Ayrica formalite evlilik yaptigini benim disimda sadece 2-3 kisi biliyor.
Erkek arkadasimin beni gercekten sevdigini biliyorum, ailesiyle ve yakin arkadaslariyla tanistirdi beni ama bunun gibi birseyle nasil devam edeblirim bilemiyorum. Ayrica formalite evlilik yaptigini benim disimda sadece 2-3 kisi biliyor.