• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve formalite evliligi...

Ada1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
13
1
86
İzmir
Baslikta ki gibi durum bu. Yurt disinda kaliyoruz ve erkek arkadasimla 6 ay once tanistim. Vatandasligini alabilmek icin bir kac sene once bir kadinla anlasmali bir evlilik yapmis, vatandasligini bekledigi icinde hala evliler. Kadin anlasmaya uymadigi icin tahminimce erkek arkadasimi tehdit ediyor ve cok para istiyor. Gecenlerde "su kagit bi elime gecseydi artik, hala para yolluyorum o kadina" diye kiziyordu. Ben sadece formalite evlilik saniyordum ama durumun oyle kolay olmadigini dun elime resimler gecince anladim. Kadinla, cocuklariyla salonda ve yatak odasinda cekilmis birsuru fotograflar var. Muhtemelen bunlari vatandaslik dosyasina "gercekci evlilik" olsun diye cekip koydu, ama resimlerin benimle tanistiktan sonra cekilmis olabilme ihtimali var ve ben bu olaydan cok tiksinip kendimi asagilanmis hissediyorum.
Erkek arkadasimin beni gercekten sevdigini biliyorum, ailesiyle ve yakin arkadaslariyla tanistirdi beni ama bunun gibi birseyle nasil devam edeblirim bilemiyorum. Ayrica formalite evlilik yaptigini benim disimda sadece 2-3 kisi biliyor.

Çocuk ikisinin mi peki? Eğer ikisinin ortak çocuğuysa o nasıl formalite evliliği?
Belki de formalite değildir sizi kandırıyordur. Bana pek gerçekçi gelmedi sanki gerçek bir evlilikte sizinle ilişki kurmak için yalan söylüyor gibi geldi bana.

durumu konuştuğunda ne dedi, sanırım olayı tam anlayabilmen için ülkenin prosedürünü tam bilmen lazım

Çocuk ikisinin mi peki? Eğer ikisinin ortak çocuğuysa o nasıl formalite evliliği?
Belki de formalite değildir sizi kandırıyordur. Bana pek gerçekçi gelmedi sanki gerçek bir evlilikte sizinle ilişki kurmak için yalan söylüyor gibi geldi bana.

Yok cocuklar sadece kadinin bundan eminim. Sevgilim bu ulkeye gelmeden once dogmuslar resimlerdende belli buyukler baya

durumu konuştuğunda ne dedi, sanırım olayı tam anlayabilmen için ülkenin prosedürünü tam bilmen lazım
Resimleri gordugumu bilmiyor, icime kurt dusmustu esyalarini karistirirken buldum. Durumu bana ilk anlattiginda oldugu gibi, vatandaslik alabilmek icin formalite evlilik yaptigini soyledi. Cok pisman keske ulkeme donseydim bu kadina bulasmak yerine falan dedi.

Yok cocuklar sadece kadinin bundan eminim. Sevgilim bu ulkeye gelmeden once dogmuslar resimlerdende belli buyukler baya

Ay ben emin olamazdım ya.
Bence formalite de olsa boşanmaları gerçekleşene kadar ayrı olmanız daha güzel olur. Bir süre sonra gerçek olduğu ortaya çıkarsa ikinci kadın olacaksınız. Ki az kişi biliyorsa dışarıdan da ikinci kadın olarak görülüyorsunuz.
Ben sanırım evlilik bitene kadar ben görüşemem derdim.
Ne olur ne olmaz kendini boşuna yorma. Bırak boşansın öyle gelsin. Riske atma

Resimleri gordugumu bilmiyor, icime kurt dusmustu esyalarini karistirirken buldum. Durumu bana ilk anlattiginda oldugu gibi, vatandaslik alabilmek icin formalite evlilik yaptigini soyledi. Cok pisman keske ulkeme donseydim bu kadina bulasmak yerine falan dedi.

nasıl durabildin ki, bence önce net olarak prosedürü öğrenip, sonra bu konuyu konuşmalısın, yani belkide boşuna kuruntu yapıyorsun

Formaliteden evlenmisler formaliteden sey bile yapmistir bunlar. Ben olsam sindiremem bu durumu ve birakirim.

Ay ben emin olamazdım ya.
Bence formalite de olsa boşanmaları gerçekleşene kadar ayrı olmanız daha güzel olur. Bir süre sonra gerçek olduğu ortaya çıkarsa ikinci kadın olacaksınız. Ki az kişi biliyorsa dışarıdan da ikinci kadın olarak görülüyorsunuz.
Ben sanırım evlilik bitene kadar ben görüşemem derdim.
Ne olur ne olmaz kendini boşuna yorma. Bırak boşansın öyle gelsin. Riske atma
Sagolun.. Bende kendi ulkeme donucem yakinda zaten burda temelli kalmaya gelmedim. Yaptigi evliligin ortaya cikacagini zannetmiyorum senelerdir kimsenin ruhu duymamis kimse bilmiyor. Ne zaman arkadaslariyla bulussak "siz ne zaman evleniceksiniz yahu" diye ikimizide cok sikistiriyolar. Ya disimi 1-2 hafta sıkıp ulkeme donmemi beklicem birdahada onu aramicam, ya da resimleri gordugumu ve kendimi asagilanmis hissettigimi ona bildiricem. Cevabini duyar gibiyim o ayri..

formalite falan çok umursamazdım ben, evli evlidir. bunun evliyiz ama karımla ayrı yaşıyoruz sevmiyoruz , çocuklar için boşanmıyoruz diyen erkeklerden ne farklı var ki?

Kadının görüntüsü nasıl,sence ileri gitmişler midir ilişki vs anlamında?
Çevremde formalite icabı evlilik yapan arkadaşlar var ama kadın bi yerde aşık oluyor,genç Türk erkeğini görünce.Valla onların tabiri böyle :KK70:

Kadının görüntüsü nasıl,sence ileri gitmişler midir ilişki vs anlamında?
Çevremde formalite icabı evlilik yapan arkadaşlar var ama kadın bi yerde aşık oluyor,genç Türk erkeğini görünce.Valla onların tabiri böyle :KK70:
Kadin afedersiniz ama cingene gibi birsey. Valla yatak odasi resminde benimkinin ustunde birsey yoktu, o yuzden formalite mi degilmi bilemem......

Kadin afedersiniz ama cingene gibi birsey. Valla yatak odasi resminde benimkinin ustunde birsey yoktu, o yuzden formalite mi degilmi bilemem......

öyle fotolar dosyaya koymak için çekilmez kimse kusura bakmasın. evlilik dışı da öyle fotolar çekilir ne bileyim. çok çok saçma.

ben olsam konuşurdum ederdim. ülkeme döneceğim içinde bağlantıyı keserdim.

aklıma karımı zaten sevmiyorum boşanıcaz birlikte bile olmuyoruz diyen denyolar geldi.
dosyaya yatak odası resimleri falan koyulmaz inandırıcı olsun diye öyle bi dünya yok.

Back
X