• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve formalite evliligi...

yok mu gercekten? para karsi anlasmali evlilik

diyorum ya benim için yok, oturum almak için kağıt üstünde evliyim diyen adamla, mal paylaşımı yapmamak için/çocuklar için/intihar eder diye korktuğum için vs vs sebeplerle kağıt üzerinde evli olan adamın ne farkı var ki?
bi de yatak odasında yarıçıplak resimler falan... benim dayım gibi formalite evlilik yaptığı kadından çocuk yapmasın da...

formalite evliliklerde muhakkak bir gerçeklik payı oluyor bilesin. aralarında kesin geçmiştir bir şeyler. mide bulandırıcı bence. formalite veya değil. adam evli mi, evli. herkes bunu biliyor mu, biliyor. keşke gerçek evlilik yaşıyor olsaydı, en azından bilirdin soru işaretleri olmazdı. bu durum daha düşündürücü bence.

formalite evliliklerde muhakkak bir gerçeklik payı oluyor bilesin. aralarında kesin geçmiştir bir şeyler. mide bulandırıcı bence. formalite veya değil. adam evli mi, evli. herkes bunu biliyor mu, biliyor. keşke gerçek evlilik yaşıyor olsaydı, en azından bilirdin soru işaretleri olmazdı. bu durum daha düşündürücü bence.
Gercekten mide bulandirici.
Herkes bilmiyor ayrica evli oldugunu, gizli sakli isler. Bana da en basinda soylemedi, bakti durumumuz ciddiye gidiyor o zaman soyledi. Ilk baslarda pek kafama takmiyordum formalite icabi diye dusunuyordum ama durumun ciddiyetini anliyorum artik ve morelimi cok bozuyor. Dedigin gibi keske gercek evlilik olsa, ben evlenip bosandim daha once aynilarini yasama gibi bi emelim hic yok...

yatak odasında fotoğraf mı istiyormuş devlet? daha inandırıcı olsun diye sevişme videosu da ister, nasıl bir devletse artık.

Geçenlerde forumda nişanlısı evli çıkani okumustum. Dikkat edin yinede çok güvenmeyin. Resimler basiliysa formalitedir bence ama değilse daha şüpheli

B Began arkadaşıma katılıyorum.

Öyle bir devlet yok.
Adam devlet inansın diye dosyama koydum demiş olsa, yalan söylüyor diyeceğim.. Ama adam açıklama yapmamış gördüğünden bile haberi yok. Sen geçip muhtemelen inandırıcı olsun diye dosyasına koymuştur diyorsun. Herşeye inanmaya bu kadar hazırsın.

Evliliğin formalitesi kalmamış .eş ve çocuk var ortada fotolar var.vazgec bu sevdadan

Ya belki kızacaksın bana ama ya o evlilik formalite değilse ve o kadını seninle aldatıyorsa aynı şekilde sende aldatılıyorsan yani fotoğraflar var diyorsun yatak odasında tavla oynamıyordular herhalde ya o çocuk onu da leylekler mi getirmiş ? valla prosedürü bilmiyorum ama burnuma hiç iyi kokular gelmiyor :110:

Vatandaşlık almak için özgürlüğünü satan biri olarak görürdüm. Senden sonra fotoğraf çektirmesi mesele değil bence.
İlişkinin boyutu önemli, o kadın da kuru yere kabul etmemiştir kendisine menfaati olmayan evliliği.
Kadının çıkarı neymiş ki?

formalite evliliklerde diger tarafa en az 10.000 lira 10.000 dolar gibi paralar odeniyor ve oturum alana kadwr evli kaliyorlar bu sure 10 seneyide bulabilir bazen oturum alamayada bilir eger evliligin gercek olduguna inandiramazsa bir sure birlikte yasamak zorundalar cunku gidip kontrol edebiliyolar diye biliyorum muhtemelen sevgiliniz ya parayi taksitle oduyo yada kadin tehdit edip para istiyo hala bu tarz olaylar cok fazla maalesef bosanip sizi le orda evlenirse kalabilirmi bilmiyorum bosaninca durum ne oluyor ama bunu bi arastirin derim ben olsaydim kabul etmezdim boyle birini

O resimler formalite icabı mı çekildi bakalım ya yetkililer o resimlerin de formalite icabı çekildiğini anlamaz mı?

Kuzenimin eski erkek arkadaşı da böyle formalite evlilik yapıp İsviçre'ye gitti. Valla onların resimi falan yoktu böyle dediğiniz gibi nereden biliyorum çünkü kuzenim bayağı yasını tutmuştu çok ilgilendik bu konuyla. O pislik herif şu an kadının ağzının içine bakıyor ve sevmediğine zerre inanmıyorum arada buraya izne falan geliyorlar görüyorum resmen lafta 'formalite'. Kadın için pis tabirler var hemde yani anlarsınız işte gururuna yediremedi lafta dedirtiyor anlayacağınız. Bence bu işin içinde de bir şey olabilir. Bende mi sorun var bilmiyorum ama kimsenin sevgisine sorgusuz sualsiz inanmayı bırakalı çok oldu.

Bence bir şey muhakkak yaşamışlardır ya ben inanmıyorum en azından cinsel olarak mutlaka olmuştur gibime geliyor. Ateş-barut. Gözleri kara olmasa böyle bir şeye kalkmazlar zaten.

Back
X