- Konu Sahibi _Aquarius_
-
2 yıl bir ilişkide uzun bir süre, elbetteki eski heyecanı bulamazsın....rutinleşmiş biraz....Son zamanlarda eş dost arkadaş rahat bırakmıyor olabilir askerlik meselesinden, ama sen yinede izah et tekrar tekrar ilgisinin azaldığından vs....mantıklı birşeyler söylerse anlayış göster, yok farklı konuşursa otur düşün derim.....haydeee ii teskereler canım
hiç üstüne düşme canım . askere gidince pişman olur kuzenlerini öözleyecek halii yokya tabiki seni daha çok özleyecek . daha kıymetli olursun o askerden gelince
askere gidicek ya aynen arkadaşları,akrabaları rahat bırakmıyordur...ama bak 1 kaç gün sonra arar seni yine hele askere gitsin daha çok özler değerini daha çok anlar keşke sevdiğimle çok vakit geçirseydim diye içi içini yer çocugun
cevabın için teşekkür ederim :)
o sıkıntı yaşanmasın istiyorum,oralarda üzülmesin falan ama malesef anlamıyor beni canım :)
şimdi gidince de benden ilgi beklicek :) kıyamam da şimdi ben ona yine gösteririm ilgi...sanırım yine bayanlara kalıyor anlayışkeşke bizim gibi düşünseler biraz yaa
şimdi gidince de benden ilgi beklicek :) kıyamam da şimdi ben ona yine gösteririm ilgi...sanırım yine bayanlara kalıyor anlayışkeşke bizim gibi düşünseler biraz yaa
kuzenleriyle vakit geçirmek istemiş olabilir canım .sürekli dip dibe olmakta iyi degil sonuçta askere gidince çok arayacak seni . bence ona biraz sitemli ama kesinlikle sakin bir mesaj atmalısın örnegin "askere gidincede artık kuzenlerini özlersin :) " falan gibi kinaye yap o anlar zaten
canım anlayışlı olmak sana düşüyo tabiki. benimde başıma geldi bu durum..1 hafta sonra da gidiyomuş mutlaka birbirinizede zaman ayırmanız gerektigini onada anlat.. ztn anlıyacak senin kıymetini ama ozamnda buluşamıcaksiz
Sen yinede göster ilgini...biraz arkadaşlarınla zaman geçirsin yarın öbür gün özlediğini farkeder..asker telaşıı ayrılık felan çocuğun ilgiye ihtiyacı vardır ne güzel işte şükretsin senin gibi bir sevgilisi olduğuna hem ilgilisin hem seviyorsun belki gidecek ya o yüzden herşeyi senden bekliyorda olabilir :44:
Vay biz yandık 5 yıl oldu beraberiz.
Rutin demek , biz demek o zaman.
Kızlar herkese merhaba
Benim aklıma bikaç şey takıldı sizlerle paylaşıp,dertleşmek istiyorum.
Erkek arkadaşımla 2 yıla yakın güzel bir ilişkimiz var,ilk zamanlarda çok sık msjlaşır işte birbirmizi tanımaya çalışırdık haliyle her gittiği yerden msj atardı arkadaşlarınla takıldıgı anlarlada bile...İlişkimizin süresi uzadıkça haliyle birbirimize daha çok güvenmeye başladık ve msjlaşmalar azaldı.Birbirimizi bunaltmıyoruz artık.Nerdesin?Neden Açmadın teli gibi..
Mesela sevgilim bana biraz işim var veya kuzenlerimle takılıom dediğinde ona hiç yazmam ta ki o bana dönene kadar fakat şöyle bişey var haftaya asker erkek arkadasım ve sürekli akrabaları,arkadaşlarıyla beraber.Ben de üstüne gitmiyorum son günlerini dolu dolu yaşasın diye...Ama sanki bunu kullanıyor gibime gelmeye başladı...Az önce seni çok özlüyorum dedim naz yapmadan,ama kuzenleyiz dedi.Tamam da dedim bu aralar aşkım sanki beni ihmal ediyorsun gibi dedim;hala cevap gelmedi.
Sizce böyle davranmaya devam etmeli miyim?Üstüne düşmeyince o da ben de sıkılmıyorum.Ama özledim de ayrıca gidicek artık
Nasıl bir yol izlemeliyim?Öyle naz,trip falan da yok bizim ilişkimizde hani yapmak alışkanlıgımda da degil,onun da benim de.
Şimdiden sağolun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?