Sevgilim Zorba mı korumacı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

KahveCekirdegi7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
2.681
1.074
63
31
Merhaba,

Yaklaşık 8 senelik bir ilişkim var. Sevgilim aşırı korumacı ve baksın biri kafasına koyduğunu yapar pek dinlemez beni. Hatta bazen bu öyle bir hal alıyor ki beni korkutabiliyor yapabilecekleri. Konuya gelelim. Farklı şehirlerde yaşıyoruz çalışıyorum. İş yerimin servis görevlisi tarafından taciz vari bir söylem aldım. Ona ağzının payını verdim. Bunu erkek arkadaşımla paylaştım ama cevabını verdiğimi bir sıkıntı olmayacağını söyledim. Bunu duyunca deliye döndü. Gelip adamı döneceğini söyledi. Ona saçmalama konu kapansın iş yerindekiler duymasın rencide olurum dedim. İsmini telefonunu istedi asla vermedim bana güvenmesini söyledim. Direk gelip adamı şikayet edeceğini söyledi. Çıkartılmasın dedim adamın çoluğu çocuğu var bana şikayet edip benim güzergahımdan değiştirilmesini söyleyeceğini belirtir bebde ısrarla böyle bişey yapmaması gerektiğini asla duyulmayasınız gerektiğini rahatsız olacağını söyledim. Ailemde konuştu yapma istemiyor kendisi halletti dedi dinletemedik. Ertesi gün kendi kafasına göre çıkıp gelmiş servis şirketini bulmuş bizim şirketin ev güzergahıma verdiği servisciyi buldurmuş hatta az daha yanlış kişiyi bulmuş başka birinin başını yakıyormuş. Sonra bana yine adını sordu bumu dedi yok asla söylemeyeceğim benim rızam dışında bir iş yapıyorsun kafana göre dedim. Ben bulurum dedi. Az daha suçsuz birini dövdürüp işten çıkarttıracakmış. Sonra uzun araştırmalarıyla gerçek kişiyi buldu servis şirketine onun güzergah değiştirilmesini talep etmiş ben kesinlikle bu konu bizim şirkette duyulmasın dedim ona. Sonra masamda oturuyorum idari işlerden masa telefonum aranarak böyle bir talebim olup olmadığı soruldu erkek arkadaşınız gelmiş vs denildi kızardım bozardım şirkette duyulmasın demiştim oysaki. Sonra durumu bozmamak adına güzergahı değişse iyi olur rahatsız oldum dedim. Allahtan ki konu müdürlerime vs gitmedi. Sonra akşam öğrendim ki adamın güzergahı değiştirilmemiş direk çıkarılmış. Sonra ben benim yüzünden bir vicdan azamı duydum erkek arkadaşıma çok kızdım sana yapma demiştim hani çıkarılmayacaktı ben konuştum onu uyardım oda özür diledi neden beni dinlemedin kafana göre hareket ettin diyerek kızdım kavga ettim. Ailemde neden erkek arkadaşına söyledin o böyle biri dedi. Şuanda konuşmuyoruz aşırı baskın dediğim dedik ayrılıcam gelip böyle birşey yaparsan desem bile yapar. Sizce doğrumu yanlış mı ne yapmalıydım ben. Beni koruyup böyle davranmakta haklı mıydı. Daha önce böyle şeyler yaşayan oldu mu.

uzak durun acil ayrılın

Karakteri boyleymiş kac yil olmis biliyorsunuzfur niye anlattinizki. Sirkette duyulsa ne olacak sizde suc yok sonuçta. O adam da 2 cocuklu biriyse servisini devamli kullanan bir kadina laf atmayacak pardon da cikartsalar uzulmezdim en azindam birdahaki işyerinde ayagini denk alir. Sevgiliniz sizi sallamamiş bence asirı derece takinti yapmis abartmaya gerek yok siz bir bireysiniz calisan bir kadinsiniz onun korumasına mi ihtiyaciniz var sanki. Ben sevgilinizi tehlikeli buldum. Anneniz de yurdum kadini suci sadece size bulup kapatmis konuyu. Deseydi ya kizim anlatmakta hatali ama o kendininkorumasini bilir diye

İnanın şirkette arandığımda çok zor bir duruma düştüm yüzüm kızardı nişanlım değil eşim değiş düşünsenize sizi idari işler veya İk arayıp erkek arkadaşınız gelmiş böyle bir talebiniz oldu mu sizi rahatsız etti mi diye soruluyorsunuz ve ondan saklasam hiç anlatmasam yarın bir gün iş ilerlese ona mahçup olurum baştan deseydin ben ona haddini bildirirdim der söylersiniz bu şekilde kendisi halletmeye çalışır ki ben kaç yaşınd abine bireyim neredeyse 30 olacağım hayatımın bir noktasında o olmaya bilir kendimi koruyamaz mıyım yani

Mesele olgun şirkette duyulması değil benim için kendisi gelip şikayet etmemiş erkek arkadaşı yaa ordan gelmiş hallediyor durumu

Annem zaten erkek arkadaşıma anlattığım için kızdı herşeyimi anlatıyorsun o böyle laftan anlamayan biri sen kendini koruyabilirsin enden söyledin diye bana kızdı onuda uyardılar ama o bildiğini okudu ona gerekirse babama söylerim o durumu halleder dedim

Adamin hareketleri normal degil. Sizi de korkutuyor. Böyle seyleri daha önce yasamadim cünkü böyle ayarsiz insanları hayatimda tutmam. Sizde tutmasaniz iyi edersiniz. Böyle anlamadan dinlemeden kendini dünyanin merkezi zanneden biri bir arkadasimi bicakladı. Komaya girdi zor kurtarildi. Bunun sebebi ne biliyormusunuz? Böyle ayarsizlari kimse zamaninda kimse durdurmadigi icin, "o böyle biri" diyen aileler yüzünden.

Erkek arkadasiniz problemli uzak durun siz bence

Ayril daha cok basın yanar

Böyle feminist düşüncelerle birbirinizi gazlıyorsunuz eliniz para görüncede evde sözümüz geçer sanıyorsunuz kadın milleti az para görünce değişiyor

Nasil ya? Ayni kisi misin? Ne ayaksin oglum sen?

Ha bu arada erkek arkadaşınız apayrı değerlendirilmeli. Böyle bir zorba ile nasıl hu kdr uzun ilişki kurabildiniz nasıl sizi dinlemez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…