Sevgilim Zorba mı korumacı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özünde iyi niyeti iyi beni korumak bile olsa yani bana saygı duysun istiyorum birde o dönem şirkettedir sorun yaşadığım bir dönemdi birde beni öyle bir durum yaşattı. İstediğim şey rica ettiysem karışma şuan dediysem haddini bulup durması gerektiği yerde Dursun. Ama yok ille karışacak bildiğini okuyacak bana o hareketi yapmasam ileride en son sen indiğinde seni başka bir yere götürse ben nasıl müdahale edicem komple çözdüm sorunu işte kurtuldun dedi aklım kalmaz dedi kendi çözdü olayı yani.

Taciz boyutunda birşey yaşatan servisci işten çıkarılma asla üzülmem. Bu boyutta olduğunuzu söylediğiniz için söylüyorum.

Fakat ben işime bu kadar karışan birisi ile yapamam. Size normal geliyor ki 8 senedir hayatınızda.

Erkek arkadaşınız zorba orası kesin hatta ayrılalım deseniz ne der endişelendirmiyor değil sizi hiç dinlemiyor çünkü dikkatli olun derim. Onun dışında kovulan kişi taciz mi ediyordu sizi onu tam anlayamadım? Öyleyse özürde dilese kovulmayı hak etmiş. Yanlış okuduysam eğer kusura bakmayın ama tacizcilere de son vermek gerek.

8 yıllık erkek arkadaşınızı hiç mi tanımıyorsunuz da bu olayı söylediniz? Ne olmasını bekliyordunuz bu karakterde bir adam ne yapacaktı başka?

Ayrıca servisciye de üzülmeniz çok saçma. Taciz bu. Servisçiliğini yaptığı her gün gördüğü kadına cesaret ediyorsa gitsin zaten.

Olay neydi tam olarak?
Erkek arkadaşınızın yaptığı zorbalık. Ama olaya da hakim olmak lazım basit birsey ise neden söylediniz, değilse baştan paylaşmaliydiniz yada ztn çıkarılmalıydi derim
Ben ona herşeyimi anlatırım saklamam hiç ama sonra pişman oldum. Bence basit ona göre ilerlerse boyutu aşacak bişeydi

Beğendiği söylemişti arkadaşlık etmek istedi bende tersledim ve bir daha böyle bir şey söylerse şikayet edeceğimi belirttim özür dileyerek kapadı

Zorbalık falan değil adam sizin yapmanız gerekeni yapmış. Bakacak ailesi olan adam kadın taciz etmez işini layığı ile yapar ki ailesini geçindirebilsin.

Adamın karakteri sorunlu bu biiiirr. Siz bunu bile bile böyle bir olayı haz alabilmek içim “aa bak kıskanıyor beni koruyor” diyebilmek için anlatıp gaza gelmesine sebep olmuşsunuz bu da ikiiii. Tam birbirinize göresiniz bence. Zira mesela benim kaba bir şekilde beni koruyacak bir erkeğe ihtiyacım YOK. Bu bana haz vermez bence bir kadının bir başına gelebilecek en kötü erkek tiplerinden biri. Benim eşim de beni korur kollar ama horoz gibi değil. İnsanca.

Böyle insanlar her yerde var ben kendimi koruyamaz mıyım

Adam bildigin maganda korumaci mi demisHee korukmaci he.
Hayir madem adam boyle hirt bi tip,neden gaza getirip soyluyorsunuz.Kendiniz cvbini vermissiniz zaten.

Böyle insanlar her yerde var ben kendimi koruyamaz mıyım
Yoo bazen koruyamazsın.
Erkek gücü diye birşey var(fiziksel)
Tacizin boyutu artarsa kolay kolay hiç bir kadın kendini koruyamaz o an.

Ama adam dövdüren dangozlarla da birlikte olmamak lazım. O da ayrı konu.
Medeniyetsiz insan her yerde başa bela açar.

Senin fake olduğun ispatlı artık ama olsundu.. Yazdımdı.

Erkek arkadaşın zorba mı bilmem ama senin seni taciz eden birini koruman çok saçma. Evet koruman! Ondan önce sen şikayetçi olmalıydın. Bide işten çıkarılmış dye üzüldün mü. Çoluğunu çocuğunu o düşünseydi. Böyle şerefsizler gün gelir bizim çocuğumuzu taciz eder. Hayır neyden çekiniyorsun ya duyulursa duyulsun şirkette. Hatta bi zahmet duyulsun. !!

İrmikciğim, erkek arkadaşın zorba değil, çok korumacı, errrkek gibi erkek böyle üç rli erkek; diğer erkekler bok yesin yani o derece erkek, testosteron akıyor paçalarından oluk oluk, yürüdüğü kaldırımlar "Erkek yaaa" diye bağırıyor, öylesine bir alfa bu. Yaşatır kadınını bu erkekler, öyle yaşatırlar ki, Rapunzel gibi. Kulelerin tepesinde yaşarsın. Ancak neticede Rapunzel bir prensesti değil mi? İşte bu alfalara ancak sen gibi prensesler gider İrmikciğim. Gir kanatları altına bu aşkın; öyle bir tutkudur ki bu, biz sıradan faniler anlayamayız. Doğaüstü bir şey sizin aşkınız, eşi benzeri görülmemiş. Tıp ilmine bakma, "Hastalıklı, paranoyak manyak" filan diyeceklerdir böyle alfalara ama bunu diyenlerin hepsi epsilon, beta erkeği, kadın filan, kıskançlıklarından diyorlar. Gerçek bir üç rli alfa erkeğinin bilimle de işi olmaz zaten.

Tamamen korumacılıktan bu, true love dedikleri şey. Şiirlere konu olur.
Asla ayrılmayın, evlenin lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…