- 10 Ekim 2014
- 32.543
- 146.285
- 798
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Ha anladım sadece hoşlandığını dile getirmiş sevgiliniz olduğunu biliyor muydu peki? Sevgilinizin yaptığı her türlü yanlış tabi ben korkutucu biri olarak gördüm ama kimseden zarar görmeyeceğiniz kesin kendisi hariçBeğendiği söylemişti arkadaşlık etmek istedi bende tersledim ve bir daha böyle bir şey söylerse şikayet edeceğimi belirttim özür dileyerek kapadı
Gerçek mi yazdınız bunlarıİrmikciğim, erkek arkadaşın zorba değil, çok korumacı, errrkek gibi erkek böyle üç rli erkek; diğer erkekler bok yesin yani o derece erkek, testosteron akıyor paçalarından oluk oluk, yürüdüğü kaldırımlar "Erkek yaaa" diye bağırıyor, öylesine bir alfa bu. Yaşatır kadınını bu erkekler, öyle yaşatırlar ki, Rapunzel gibi. Kulelerin tepesinde yaşarsın. Ancak neticede Rapunzel bir prensesti değil mi? İşte bu alfalara ancak sen gibi prensesler gider İrmikciğim. Gir kanatları altına bu aşkın; öyle bir tutkudur ki bu, biz sıradan faniler anlayamayız. Doğaüstü bir şey sizin aşkınız, eşi benzeri görülmemiş. Tıp ilmine bakma, "Hastalıklı, paranoyak manyak" filan diyeceklerdir böyle alfalara ama onların hepsi epsilon, beta erkeği, kadın filan. Gerçek bir üç rli alfa erkeğinin bilimle de işi olmaz.
Tamamen korumacılıktan bu, true love dedikleri şey. Şiirlere konu olur.
Asla ayrılmayın, evlenin lütfen.
Gerçek mi yazdınız bunları
Kim ki bu arkadaş? Erkek mi kadın mı karışmış işler. Bir de kendisi açıklama yapma gereği duymuyor, görmezden geliyor.Kutup yıldızı abi nabersin ya? Nerde kalmıştık? Hah, sevgilim diyordun ayı ayı hareketlerinden soğumuştu, kadından 1 yıldır haber alamıyordun. Devam et abi dinliyom ben .
Kafam karıştı inanın herkes farklı söylüyor kimisi iyi yapmış erkek sen kendini koruyamaazsın kimisi ise sen şikayet etseydi yada senide döver ileride zorba falanNiye sordunuz? Dalga geçtiğimi mi düşündünüz? Dalga geçeceğim bir sebep gösterin bana lütfen?
Kafam karıştı inanın herkes farklı söylüyor kimisi iyi yapmış erkek sen kendini koruyamaazsın kimisi ise sen şikayet etseydi yada senide döver ileride zorba falan
İrkek. Anlattığı da kendisi. Parayı bulunca değişiyormuşuz biliyor muydun?Kim ki bu arkadaş? Erkek mi kadın mı karışmış işler. Bir de kendisi açıklama yapma gereği duymuyor, görmezden geliyor.
Bazen insan sahip çıkılmaktan hoşlanır ama bu şekilde rızasız bir müdahale kimseyi memnun etmezKıskandıkları için diyorlar; herkes kıskanıyor seni İrmik. Hangi kadın istemez böyle bir koca kendine? Hı? Sen istemez misin?
Böyle insanlar her yerde var ben kendimi koruyamaz mıyım
Aferin bak gelişme var sende.Bazen insan sahip çıkılmaktan hoşlanır ama bu şekilde rızasız bir müdahale kimseyi memnun etmez
Kendinin kadınlar tarafından nasıl yorumlandığını anlamaya mı gelmiş buraya? Şu sıralar da bir değişik oldu burası, dünde perdeci bir abi vardı galiba. Tam ne dediğini bile idrak edemedim ben :)İrkek. Anlattığı da kendisi. Parayı bulunca değişiyormuşuz biliyor muydun?
Ay o nerde görmedim ajajajjKendinin kadınlar tarafından nasıl yorumlandığını anlamaya mı gelmiş buraya? Şu sıralar da bir değişik oldu burası, dünde perdeci bir abi vardı galiba. Tam ne dediğini bile idrak edemedim ben :)
Bazen insan sahip çıkılmaktan hoşlanır ama bu şekilde rızasız bir müdahale kimseyi memnun etmez
Kadin profili ile aramıza sızan bi irkek var1 dk ben anlamadim. Noluyor?
Bende uyarılsın yada değişsin dedim komple çıksın demedim ama işler öyle gelişti işte her zaman fevri halleri olur ama bu en fazlası olduHuyunu biliyorsunuz paylasmamaniz daha doğru olurdu. Birinin işten cikarilmasina sebep olmuş resmen büyük rahatlık. En azından uyari alabilirdi adam.
Erkek arkadaşınız Fevri biri onunla evli iken napcaksiniz o zaman da böyle olursa hiçbir şey denmez adama . Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Biraz zor biri zira yedi yıl nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?