Sevgilim

Onu başkasıyla evlendırme durumlarrı var o yuzden babası acele edıyor banada okulu bırak beraber evlenelım dıyor
iyide okulu niye birakiyosun okurken evlenilmiyomu bugun evlenmeye karar verdik desen zaten 1 sene bisanlilik su bu ancak 1 senede olur dugun

22 yaşında çocuğun zorla evlenmesini niye istiyorlar, ne biçim aile bunlar.
Seninki de sessiz. Buna bile sesini çıkaramıyorsa yandın sen.
Ayaklarının üstünde durmak zorundasın , oku !

ha birde evleneceksende seni koreltmeye calisan daha simdidedn senin hakkindaki hayati kararlari kendisi vermeye calisan bir adamla evlenme
ben 5 senelik evliyim birde cocugum var esim hersene uni sinavi olacagi zaman bana sorar harc yatirayimmi sinava girermisin diye kpss de dahil
evli olmak okumaya mani degil

Sakın sakın sakın okulunu bırakma eğer gerçekten sana değer verseydi engellemez tam anlamıyla destek olurdu . Eğer seviyorsanız ona beklemesini söyleyin hayatınızı kimseye emanet etmeyin

Senin baban gibi adamlar eskide kaldı bunu bil. Şimdiki erkekler bencil daha çok ezsin, egosunu tatmin etsin. Kendi annen baban karışmıyor ki seni dünyaya getiren insanlar. Elin herifinin hayatında söz sahibi olmasına izin verme. Ne halt ederse etsin. Seni gerçekten sevse bekler okulunu bitirmeni. Çünkü o okul senin kendini geliştirmeni sağlayacak sana bir meslek kazandıracak ileri de de daha iyi bir işe girmeni sağlayacak. Ne okuyorsun bilmiyorum ama daha 4 senelik bir okul bile okuyabilirsin. Yaşın çok genç.

Benı çok sevdiğini söylüyor baskasıula evlendirmek istiyolar oda ben senle evlenmek istiyorum okulu bırak gel evlenelim dıyor

Kadının altın bileziği düğünde koluna takılanlar değil, geleceği için kendisine yaptığı yatırımlardır. ( Haha buraya yazarken kurdum cümleyi, duvar yazısı olur bundan :)) )
Daha hayatın o kadar başındasın ki. Senin yaşında olsam belki bende ikilemde kalabilirdim. Ama sana şunu söyleyeyim, kendi menfaati için senin geleceğinden vazgeçmeni isteyen birinden koca olur ama hayat arkadaşı olmaz. Seni destekleyen, ileri gitmen için çaba sarfeden adamı sev. Çünkü onda hem merhamet, vicdan vardır, hemde nefsini terbiye edebilmiştir. Evlilik 10 sene sonrada olur ama bu yaşına tekrar geri gelip geleceğini inşa edemezsin. Seviyorsa bekler 1 yıl daha, beklemezse de zaten sevmemiştir. Aileni düşün okulu kazanman için maddi manevi yanında oldular muhakkak. Ve okuduğun sürecede bunu sürdürüyorlar. Bir erkek için neden onları hayal kırıklığına uğratıyorsun ki. Aşk kalıcı bir şey değil tatlım. Toz pembe bulutlar dağılıp evliliğin sorumluluğunu yüklendin mi başlar asıl hayat. He diplomanı kullanmayacak çalışmayacak, sandıklara saklayacak olsan bile, hayatın her durumuna göre güvencen olarak kalsın bir köşede. Belki çok mutlu olacaksın, süper bir evlilik yaşayacaksın ama ölüm (Allah korusun o ayrı) gibide bir gerçek var. :

Dipnot: Kendi sefası için senin geleceğinle oynayan adam seni gerçekten sevmiyordur emin ol. 2*2=4 kadar değişmez

oku,oku.
hatta eski konuları araştır bak buradan boşanan,boşanmak ısteyıpde boşanamayan kadınların pişmanlıklarına bak..
erkek için tahsil hayatı bıtırılmez.

Ayrıca babasının mutlaka bu sene evleneceksin lafı da yalandır kalıbımı basarım. Neden 22 yaşında işi gücü olmayan adamı koştur koştur evlendirmek isteyesin ki. Seni hıza getirmek, gözünü korkutmak için söylemiştir. Birde geleceğini mahvetmek için yalan söylemesi. Bence bırak evliliği sevgili bile olma zamanına yazık. Yaşayıp göreceksin.

Onu başkasıyla evlendırme durumlarrı var o yuzden babası acele edıyor banada okulu bırak beraber evlenelım dıyor
22 yaşında daha 50 değil.zaten 1 senen kalmış ne bu ya.o kadar seviyorsa diyemiyor mu seneye okulu biticek evlenicez zaten böyle böyle beraberiz diye.koca olmaz bu adamdan zaten belli

El üstünde değil ayaklarının altında ezmek istiyor. Yaşınız küçükken istediği kişiye çevirmek isteyen erkek tipi. Bu zamanda üniversite mezunu bile iş bulmakda zorlanırken lise diplomasıyla ne yapacaksınız?

Oku üniversiteni bitir, elinde meslegin olsun saglam yere ayaklarin basarsin ilerde kocanin basinda olmuycaksin baktin ki hadi en kötü ihtimali düsün ya aldatti diyelim yada anlasamadiniz diyelim sence nolcakti? Bunlari düsün ne olur ne olmaz diye eline meslegine sahip cik sakin adamin aklina kanmasina izin verme pisman olursun ilerde!

Benı çok sevdiğini söylüyor baskasıula evlendirmek istiyolar oda ben senle evlenmek istiyorum okulu bırak gel evlenelim dıyor
Sen de bunu yiyon afferin sana bırak okulu hemen evlen.. Ama şunu düşün eşin ki kendisi kendi ailesine söz geçiremiyo sen yarın o ailede bit kadar değerin olmayacak. Sesini çıkarsan kayınpeder dahil herkesten çekeceksin.. Sen kararını vermişsin bu cevabından onu anladım ama yarın bi gün buraya eşim sözümi dinlemiyo kayınpederim kaynanam beni dövüyo falan deme tamam mı ablası

Kendini neden ömür boyu bir adamın vicdanına terkedeceksin ki? Ya başkasına aşık olursa? 3 çocukla seni bırakıp çekip giderse? Bunlar hep başkasının başına gelecek diye düşünme lütfen, hayatın ta kendisi. Kocaya, babaya bağlı yaşamak ne kadar zevk verecek sana ya da kuş gibi evde oturmak? birilerinin canı senin okumamanı evde oturmanı istiyor diye her şeyden vaz mı geçeceksin yani? eee senin hayatın ne olacak peki? Bence “acele etmezsek beni başkasıyla evlendirecekler, seninle evlenelim.” diyen sevgiline başkalarıyla mutluluklar dile. Kendine çağdaş düşünen birini bul. yıl olmuş 2019, hala karısı okumasın, çalışmasın isteyen adamcıklar mevcut... Taviz vermeyin kendinizden asla

1.si yaşınız küçük evliliğin acelesi yok kaçmıyor bir yere. Biz 26 yaşında olmamıza rağmen sağlam işlerimiz olmadığı için öyle bir adım atamıyoruz. 2.si okumanı istemeyen adam güçlü olmanı istemeyen adamdır, okulu bırakırsan pişman olursun. 3.sü bence 1 sene daha bekleyebilir ama illahaki mecbursanız buna da evlenip okuluna devam et ne diyim

Ay bir de dusunuyor musunuz okulu biraksam mi diye?
1 sene nedir ki goz acip kapayana kadar gecer.
Okulunuzu bitirin.
Bunu kabuk etmecek adami da gonderin gitsin.
Daha 21 yasindayim diyosunuz cok mu mecbursunuz yahu şöyle adamlara.
Çok mu ariyorsunuz bu tipleri.
Valla sinirlerim zipliyor.

Seviyor istiyorsa gerçekten okulunun bitmesini bekleyebilir.1-1,5 yıl beklemek niye zor olsunki.Hem yaşınızda küçük daha.Bir akrabamızın kızı okul kazanıp gideceği sıralar ona talip olan bir delikanlı vardı.Okumasına gerek yok çalışmasınıda istemiyorum zaten deyip biran evvel evlenmek istedi kızla.Kızın babası sonrasında ister çalışır,ister çalışmaz ama,ben okulunu bitirene kadar evlendirmeyeceğim kızımı,ister beklersin istemezsen beklemezsin dedi damat adayına.4yıl okulunu bitirmesini bekledi damat bey öyle evlendiler.Sonuç,çalışmasına gerek yok diyen adam kendisi emekli oldu karısı halen çalışıyor şuan.

Ya zorla nikah masasına mi oturuyorlar. Sevdiğim okuyor diyemiyor mu. Yapmayın Allah askina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…