- 17 Aralık 2015
- 27.122
- 49.578
- 598
- Konu Sahibi Sananeeebex
-
iyide okulu niye birakiyosun okurken evlenilmiyomu bugun evlenmeye karar verdik desen zaten 1 sene bisanlilik su bu ancak 1 senede olur dugunOnu başkasıyla evlendırme durumlarrı var o yuzden babası acele edıyor banada okulu bırak beraber evlenelım dıyor
Bende tam bunu diyecektimBir erkeği zorla başkası ile evlendirecekler öyle mi? Ya bu önceden kızlar için geçerli değil miydi? Onu da mı erkeklere kaptırdık :)
Sakın sakın sakın okulunu bırakma eğer gerçekten sana değer verseydi engellemez tam anlamıyla destek olurdu . Eğer seviyorsanız ona beklemesini söyleyin hayatınızı kimseye emanet etmeyinSevgilimle 2 yıldır birlikteyız daha oncsınde 5-6 yıllık da birbirimizi tanımışlığımız var. Askere gitti geldı bekledım 12 ay. Benım üniversiteye gitme durumum yoktu gitmeyecektım evde oturacktım oda işini gücünü kurup evlenecektık. Sonra ben liseden mezun oldım ve o askerdeyken unıversıteyi kazandım gitmeye başladım. Hiç istemedi gitme gitme diye tutturdu ama ben dinlendim gittim 7 ay oldu başlayalı oda bana ister istemez destek oluyodu ama artık olmak istemediğini benımde üniversiteye gitmek istemediğini söyledi eğer gidersen ben yokum ama gitmezsen gel evlenelım dıye yalvarıyor. Unıversıtem 2 yıllık bir yılı zaten bitti. O 22 ben 21 yasındayım. İşi var ama evı yok ne yapmalıyım?
"Oraya giden" insanı ne sanıyor ki allahın cahili.kendı benım üniversite okumamı istemiyor tek derdi bu ilişkiyi bıle gözden cıkardı oraya gıden insan istemiyorum diyor
Senin baban gibi adamlar eskide kaldı bunu bil. Şimdiki erkekler bencil daha çok ezsin, egosunu tatmin etsin. Kendi annen baban karışmıyor ki seni dünyaya getiren insanlar. Elin herifinin hayatında söz sahibi olmasına izin verme. Ne halt ederse etsin. Seni gerçekten sevse bekler okulunu bitirmeni. Çünkü o okul senin kendini geliştirmeni sağlayacak sana bir meslek kazandıracak ileri de de daha iyi bir işe girmeni sağlayacak. Ne okuyorsun bilmiyorum ama daha 4 senelik bir okul bile okuyabilirsin. Yaşın çok genç.Benım annem calısmadı okumadı da öyle bi aılrden geldım ama annem benım okumama engel olmadı okumanda sakınca yok dedi o yüzden belki kendımı onun yanında babamla annem gbi okumayan kadın aynı vızyonda göruyorum. Ama babam annemı hiç ezmesi arabasına kadar herşey elınin altında vardı
Benı çok sevdiğini söylüyor baskasıula evlendirmek istiyolar oda ben senle evlenmek istiyorum okulu bırak gel evlenelim dıyor
22 yaşında daha 50 değil.zaten 1 senen kalmış ne bu ya.o kadar seviyorsa diyemiyor mu seneye okulu biticek evlenicez zaten böyle böyle beraberiz diye.koca olmaz bu adamdan zaten belliOnu başkasıyla evlendırme durumlarrı var o yuzden babası acele edıyor banada okulu bırak beraber evlenelım dıyor
Oku üniversiteni bitir, elinde meslegin olsun saglam yere ayaklarin basarsin ilerde kocanin basinda olmuycaksin baktin ki hadi en kötü ihtimali düsün ya aldatti diyelim yada anlasamadiniz diyelim sence nolcakti? Bunlari düsün ne olur ne olmaz diye eline meslegine sahip cik sakin adamin aklina kanmasina izin verme pisman olursun ilerde!Sevgilimle 2 yıldır birlikteyız daha oncsınde 5-6 yıllık da birbirimizi tanımışlığımız var. Askere gitti geldı bekledım 12 ay. Benım üniversiteye gitme durumum yoktu gitmeyecektım evde oturacktım oda işini gücünü kurup evlenecektık. Sonra ben liseden mezun oldım ve o askerdeyken unıversıteyi kazandım gitmeye başladım. Hiç istemedi gitme gitme diye tutturdu ama ben dinlendim gittim 7 ay oldu başlayalı oda bana ister istemez destek oluyodu ama artık olmak istemediğini benımde üniversiteye gitmek istemediğini söyledi eğer gidersen ben yokum ama gitmezsen gel evlenelım dıye yalvarıyor. Unıversıtem 2 yıllık bir yılı zaten bitti. O 22 ben 21 yasındayım. İşi var ama evı yok ne yapmalıyım?
Sen de bunu yiyonBenı çok sevdiğini söylüyor baskasıula evlendirmek istiyolar oda ben senle evlenmek istiyorum okulu bırak gel evlenelim dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?