Sevgilim

Yarının garantisi var mı yok Allah korusun evlendin eşine bir şey oldu o zaman bir mesleğim var dersin ve iş bulursun dimi okulun sayesinde.
Bir de insanlar bir birini tanıyamıyor tanıdığını sanıp aynı eve girince inan tanıyorsun ya huzursuzluk olunca evlenince mesleğin yok ne yapacan katlanacakmısın.
Çok küçük yaşın daha 21 bence okulunu bırakma nişanlına anlat gerçekten seviyorsa seni anlar ailesinede anlatır 2 yıl cok uzun bir süre değil zaten bir yılın bitiyormuş değilmi

20, 21 yaş zaten evlenmek için çok erken. Okulunuz bitirin, mesleğinizi elinize alın ondan sonra evlilik düşünün

Benı çok sevdiğini söylüyor baskasıula evlendirmek istiyolar oda ben senle evlenmek istiyorum okulu bırak gel evlenelim dıyor
Sen bunu ailene söyleyince ailen paramparça olucak. Evlenmeni de istemeyecekler yüksek ihtimalle. Dk bir gol bir mutsuz bir ilişki baslayacak. Geri kalanını zaten herkes söylemiş. Üniversitenin keyfini cıkar hatta bir tane daha oku. Sana tatlı gelen adam, evlenince o kadar tatlı olmayacak orası kesin.

Asla kimse için okulunu okumaktan vazgeçme! Farzedelim bıraktın sevgilin için 3 gün sonra karşına geçip ben artık evlenmek istemiyorum yada ailem istemiyor derse ne olacak? Daha 21 yaşındasınız yerinizde olsam lisansa tamamlar yada 2. Üniversiteyi okurum, dil kursu, bilgisayar kursu vs. Giderim. Ne işiniz var evlilikle, zamanı gelince size köstek olan biri yerine destek olan biriyle hayatınızı birleştirirsiniz.

Marsa çıkacak ilk kişinin kadın olacağı söyleniyor. Almanya,İngiltere,Zelanda,Hırvatistan ve diğer bazı ülkelerin lideri kadın. Ülkemizde subay,polislerimizin bazıları kadın. Arabistan'da bu sene ilk kez bir kadın sunucu haberleri sundu. Rusya'da kadın inşaat işçileri var,İsrail'de kadınlar da askere gidiyor. Dün İsviçre bilim adamlarının termodinamik okunu terse çevirmesiyle zamanı geriye almayı bulduklarını okudum. Ve beyin savaşlarının yapıldığı 21. Yüzyılda yapay zekanın ve insan haklarının rağbet gördüğü 2019 yılında hanım kızımız bir mağara adamının ona aşık olduğunu sanıyor... Bir ilkel pislik için kendi hayatının yazarı olmaktan vazgeçiyor,birey olmak yerine meta olmayı tercih ediyor. Size bu sefil seçiminizde mutluluklar dilerim

21 yaşında erkekler daha coluk çocuk oluyor. 21 yaşında çocuğu alıp koca mi yapacaksınız?
Ben de 21 yaşımda evlendim ama eşim benimle yaşıt olsaydı evlenmez beklerdim bi 25e kadar.

Başkasiyla evlendirecekler acelesi nedir ya daha ne zaman evleneceğine, kiminle evleneceğine kendi karar veremiyor. Aile elbette evlenmesini isteyebilir ama anlattığınız çok abartı birsey. Böyle bir tiple evlenirsen evinizin içini anası babası yönetecek o kadar belli ki.

Ayrıca evlenmek için illa okulu bırakmak gerekmiyor zaten 1 sene kalmış, gayet evliyken de okunur, okunuyor. O kişinin derdi sadece sizinle evlenmek değil kendisi ozguvensizin teki sizi aşağı çekmeye çalışıyor.

Benı çok sevdiğini söylüyor baskasıula evlendirmek istiyolar oda ben senle evlenmek istiyorum okulu bırak gel evlenelim dıyor
Zorla evlendirecek degillerya,hangi donem de yasiyoruz.1 sene daha beklesin seni seviyosa.gerci sen okulu bitirincede calismiycan der bu

O sen beni sevseydın fedakarlık yapar okulu bırakır gelirdin dıyor bende sen sevseydın beklerdın dıyorum böyle bi cıkmaz

Bekleyeceği 1 sene haydi onu geçtim beklemek istemiyorsa ama senin arkandaysa (ki seni gerçekten seviyorsa arkanda durması lazım), evlenelim ama okuluna devam et diye bir teklifte bulunabilirdi.
Yüksek lisans yaparken evlendim, hem de üniversitem farklı şehirdeydi her hafta gidip geldim okula. Evli olup da okurken yurtta kalanlar bile vardı. Hani olay evlenmekse bu şekilde de oluyor.
Ancak sizde durum farklı.
Senin bilgilenmeni , meslek sahibi olmanı, kendi ayaklarının üzerinde durabilmeni, diplomanı kaldıramayacak biriyle evlenmeyi düşünme. Daha yaşın çok küçük, hayatının geri kalanını kendi elinde mi tutmak istiyorsun? Yoksa sevgilinin insafına mı bırakıyorsun? Bu adam sen okulu bitirsen de çalışmana izin vermeyecek o zaman da mı onu dinleyeceksin?

bunu ne hakla istiyor anan mi baban mi egitim hakkini kimse elinden alamaz. bu konuda k bakmasin bizler ozguruz ozgur ulkede yasiyorz zaten seni seviyorsa bekler biz kadinlar nasil sevio bekliyorsak oda onlarda beklesin

sanırım okuma diyen insan evlenince de çalışmana izin vermez ama elin de bir mesleğinin olması her zaman bir avantaj daha çok küçüksünüz bir de hangi bölümü okuyorsun canım

Senden böyle bir seyi isteyen biriyle devam etmek yerine ayrıl derim.Bir insanın hele de bir kadının ekonomik gücü elinde olmayınca ne olur söyleyeyim mi? En ufak bir olumsuzlukta,kavgada önüne serilir,gururu yeri gelince asagılanır ama kadın hicbir sey diyemez.Yarın gir gün cocuk olur,bosanmak zorunda kalırsın ama bosanamazsın cunku hayatını devam ettirecek bir mesleğin yoktur.Ne yaparsan yap ama o okulu bitir.Bitirmezsen gerçekten yorum yapamıyorum

Hayatının en büyük hatasını yaparsın okulu bırakarak. Seni seven sen olduğun için sevsin 21 yaş çok erken evlilik için iyi düşün derim.

Kimse bulunmaz hint kumalı değil ne sanıyo acaba kendisini?Okulunu oku meslegını elıne al.Bu devır ole bı devırkı herkes herkesı bırakabılır.Kendıne bunu yapma.Bir erkek için okul bırakmak bedir?Ayrıca seven insan size destek olur.Hem okuyup hem evlenebılırsınde ayrıca.

Şimdi bununla evlenirsen hayatını sana özet geçiyorum.
1. Okumamak ömür boyu içinde keşke olarak kalacak.
2. Ailesiyle veya onunla sorunlar yaşadığında kendi ayakların üzerinde duramayacaksın. Hep onlara bağımlı olacaksın.
3. Diyelim ki çocuğun oldu ve bu çocuk kız oldu. Erkek çocuk doğuramamakla itham edileceksin. O kız çocuğuna da sana yapılanlar yapılacak. Okuması bir külfet olarak görülecek. Tez elden kocaya verilmeye çalışılacak.
Buradan bakılınca adamın zihniyet bu maalesef.
Düşün bakalım böyle bir hayatı kendine reva görüyor musun?

tabii ki okula devam edin, yaşınız da çok küçükmüş. sanki atlı mı kovalıyor evlenmek için??
seven her şekilde bekler, amacı herhalde sadece evlenmiş olmak,
seven sevdiğini mutlaka bekler ve onun her şartta iyiliğini düşünür kendini değil.

Canım adama göre üniversite kötü muhit oraya giden diyip diyip duruyo. Cahil mağara adamı bırakırsan evlenirim diyo
Kendine muhtaç olsun tek amaç bu o zaman. Bundan 35 sene önce annem babamla evlenmek için üniversiteyi bırakmış babam bırakma diye diretmiş ilerde senin yüzünden bıraktım dedirtmemek için. Gel gör ki o zaman bıraktığı üniversiteyi 50 yaşında 2 torunluyken bitirdi. Yani er geç pişman olunuyor

Tabi ki. Hayır yani hangi çağdayız. Üniversiteyi amerikan pastası mı sanıyor? Cahil adam kadın benden yüksek olmasın bana muhtaç olsun bir de çocukla ooo dışarı çıkamaz. Ayy sinirlerim gerildi. Hayır yani bi de şöyle bişey var. Neden 21 yaşında evlilik. Ben 21 yaşındayım. Bilgisayar müh. bitiriyorum 1 sene sonra. Kısmet olursa iş bulcam. Planlarım var onları yapıcam. Belki üzerine bir yüksek yaparım. 5-6 sene sonra o toplara girerim. Benim aklıma robot kolu parçaları mı alıp yapsam diye bi fikir geliyo. Ama evlilik gelmiyor. Hayır yani dayatılmış gelecek başka bişey değil

Hayatının bir kıymeti varsa evlenmezsin.
Okulu bitirip işsiz ordusuna katılsan bile bu zihniyetteki insanlardan uzak olduğun için her daim karda olacaksın.
Ben önemli değilim, ben hayatımdan vazgeçtim diyorsan sen bilirsin.

Onu başkasıyla evlendırme durumlarrı var o yuzden babası acele edıyor banada okulu bırak beraber evlenelım dıyor

Bir erkeği zorla başkası ile evlendirecekler öyle mi? Ya bu önceden kızlar için geçerli değil miydi? Onu da mı erkeklere kaptırdık :)
Bak kızım daha küçüksün, evlendikten sonra hayatının bir cennete dönmeyeceğini bilmen gerekli. Madem buradasın şöyle 3-5 saatini ayır ve şu forumu geriye dönük bir oku bakalım.
Seni seviyorum, ölüyorum diye kadınları evlenmeye ikna eden adamların sonrasında nasılda o kadınları ortada bıraktıklarını bir gör.
Bölümün ne olursa olsun bir mesleğin olmalı. Daha çok gençsin yoksa ileride pişman olursun. Bizden söylemesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…