- 19 Ocak 2015
- 852
- 1.599
- 113
- Konu Sahibi Sananeeebex
-
Sen bunu ailene söyleyince ailen paramparça olucak. Evlenmeni de istemeyecekler yüksek ihtimalle. Dk bir gol bir mutsuz bir ilişki baslayacak. Geri kalanını zaten herkes söylemiş. Üniversitenin keyfini cıkar hatta bir tane daha oku. Sana tatlı gelen adam, evlenince o kadar tatlı olmayacak orası kesin.Benı çok sevdiğini söylüyor baskasıula evlendirmek istiyolar oda ben senle evlenmek istiyorum okulu bırak gel evlenelim dıyor
Zorla evlendirecek degillerya,hangi donem de yasiyoruz.1 sene daha beklesin seni seviyosa.gerci sen okulu bitirincede calismiycan der buBenı çok sevdiğini söylüyor baskasıula evlendirmek istiyolar oda ben senle evlenmek istiyorum okulu bırak gel evlenelim dıyor
O sen beni sevseydın fedakarlık yapar okulu bırakır gelirdin dıyor bende sen sevseydın beklerdın dıyorum böyle bi cıkmaz
bunu ne hakla istiyor anan mi baban mi egitim hakkini kimse elinden alamaz. bu konuda k bakmasin bizler ozguruz ozgur ulkede yasiyorz zaten seni seviyorsa bekler biz kadinlar nasil sevio bekliyorsak oda onlarda beklesinSevgilimle 2 yıldır birlikteyız daha oncsınde 5-6 yıllık da birbirimizi tanımışlığımız var. Askere gitti geldı bekledım 12 ay. Benım üniversiteye gitme durumum yoktu gitmeyecektım evde oturacktım oda işini gücünü kurup evlenecektık. Sonra ben liseden mezun oldım ve o askerdeyken unıversıteyi kazandım gitmeye başladım. Hiç istemedi gitme gitme diye tutturdu ama ben dinlendim gittim 7 ay oldu başlayalı oda bana ister istemez destek oluyodu ama artık olmak istemediğini benımde üniversiteye gitmek istemediğini söyledi eğer gidersen ben yokum ama gitmezsen gel evlenelım dıye yalvarıyor. Unıversıtem 2 yıllık bir yılı zaten bitti. O 22 ben 21 yasındayım. İşi var ama evı yok ne yapmalıyım?
Canım adama göre üniversite kötü muhit oraya giden diyip diyip duruyo. Cahil mağara adamı bırakırsan evlenirim diyoEvlenip okula devam edin bence. Zaten evlenme sürecinde okulunuzun da bir kaç ayı kalmış olur. Sakın sakın okulu bırakmayın çok pişman olursunuz.
Kimse bulunmaz hint kumalı değil ne sanıyo acaba kendisini?Okulunu oku meslegını elıne al.Bu devır ole bı devırkı herkes herkesı bırakabılır.Kendıne bunu yapma.Bir erkek için okul bırakmak bedir?Ayrıca seven insan size destek olur.Hem okuyup hem evlenebılırsınde ayrıca.Sevgilimle 2 yıldır birlikteyız daha oncsınde 5-6 yıllık da birbirimizi tanımışlığımız var. Askere gitti geldı bekledım 12 ay. Benım üniversiteye gitme durumum yoktu gitmeyecektım evde oturacktım oda işini gücünü kurup evlenecektık. Sonra ben liseden mezun oldım ve o askerdeyken unıversıteyi kazandım gitmeye başladım. Hiç istemedi gitme gitme diye tutturdu ama ben dinlendim gittim 7 ay oldu başlayalı oda bana ister istemez destek oluyodu ama artık olmak istemediğini benımde üniversiteye gitmek istemediğini söyledi eğer gidersen ben yokum ama gitmezsen gel evlenelım dıye yalvarıyor. Unıversıtem 2 yıllık bir yılı zaten bitti. O 22 ben 21 yasındayım. İşi var ama evı yok ne yapmalıyım?
Kendine muhtaç olsun tek amaç bu o zaman. Bundan 35 sene önce annem babamla evlenmek için üniversiteyi bırakmış babam bırakma diye diretmiş ilerde senin yüzünden bıraktım dedirtmemek için. Gel gör ki o zaman bıraktığı üniversiteyi 50 yaşında 2 torunluyken bitirdi. Yani er geç pişman olunuyorCanım adama göre üniversite kötü muhit oraya giden diyip diyip duruyo. Cahil mağara adamı bırakırsan evlenirim diyo
Tabi ki. Hayır yani hangi çağdayız. Üniversiteyi amerikan pastası mı sanıyor? Cahil adam kadın benden yüksek olmasın bana muhtaç olsun bir de çocukla ooo dışarı çıkamaz. Ayy sinirlerim gerildi. Hayır yani bi de şöyle bişey var. Neden 21 yaşında evlilik. Ben 21 yaşındayım. Bilgisayar müh. bitiriyorum 1 sene sonra. Kısmet olursa iş bulcam. Planlarım var onları yapıcam. Belki üzerine bir yüksek yaparım. 5-6 sene sonra o toplara girerim. Benim aklıma robot kolu parçaları mı alıp yapsam diye bi fikir geliyo. Ama evlilik gelmiyor. Hayır yani dayatılmış gelecek başka bişey değilKendine muhtaç olsun tek amaç bu o zaman. Bundan 35 sene önce annem babamla evlenmek için üniversiteyi bırakmış babam bırakma diye diretmiş ilerde senin yüzünden bıraktım dedirtmemek için. Gel gör ki o zaman bıraktığı üniversiteyi 50 yaşında 2 torunluyken bitirdi. Yani er geç pişman olunuyor
Onu başkasıyla evlendırme durumlarrı var o yuzden babası acele edıyor banada okulu bırak beraber evlenelım dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?