SEVGİLİMDE SOĞUDUM MU :(

Canım ondan bu kadar eminsen sana şunu söyleyeyim: Aklındaki olumsuz düşünceler sadece şeytanın vesvesesidir. Rahat ol ve bu günlerinin tadını çıkar :)
umarım dediğin gibidir çok sağolun

askere gittiğini yazmışsınız peki özlüyormusunuz onu ?

Senin cevrendekileri bilemem, ama ben de uzun bir iliskiden sonra ayrilip cok kisa sure icinde esimle evlendim. Bunun kesinlikle "ilk bulduguyla evlenme" mantigi oldugunu dusunmuyorum. Benim aklimda hic evlilik yokken esimle tanistigimda onunla bir omur gecirmek istedim ve evlendim. Yani bunu her zaman firsati kacirmamak olarak falan degerlendirme. Bir insanin 16-18 yaslarinda verdigi kararla 25 ustunde verdigi karar ayni olmaz. Fiziksel olarak sana cekici gelen erkek profili bile degisir. Eger erkek arkadasina olan askini sorguluyorsan, acele etme. Bence her insan hayatinin askiyla evlenmeyi hakediyor. Ayrilmak okadar dramatize edilecek bir olay degil.

Doğruyu söyle. Sevgilin askere gidince çevrende ilgini çeken başka biri belirdi mi?

Bu kadar artının yanında anlattıkların bunu gösteriyor..
Başka birine kaydı aklın..İlişkini sorgular oldun..

Doğruyu söyle. Sevgilin askere gidince çevrende ilgini çeken başka biri belirdi mi?

Bu kadar artının yanında anlattıkların bunu gösteriyor..
Başka birine kaydı aklın..İlişkini sorgular oldun..
hayır öyle bir şey olmadı

askere gittiğini yazmışsınız peki özlüyormusunuz onu ?
evet özlüyorum. onunla çok şey yapmak istiyorum okadar çok hayalim varki evlenince yapmak istediğim. Belkide birbirimize çok uzak uzak kalmaktan oldu bu duruma çok alıştık. Ama neden şuan bunları düşünüyorum gerçekten bilmiyorum

hayır öyle bir şey olmadı

O zaman çevrende mutsuz evliliklere falan mı şahit oldun ki korkmaya başladın.

Eğer durum böyleyse kendi ilişkini onlarla kıyaslama.
Mutsuz olma gibi bir ihtimal her ilişkide var.

Kimse evlenirken bir garanti ile evlenmiyor.
Allah kimseyi pişman etmesin.

Seviyorsan sebepsiz bulandırma aklını..

yok kesinlikle o şekilde söylemedim. sadece bende o şekilde olmaktan korkuyorum ve bunca yılımın sevgimin boşa gitmesinden çok korkuyorum

benım ilişkimde 7 yıllık 19 yasında tanıştık,şimdi evlenmeye karar verdik ve ilk baslarda ben resmen herseye kavga cıkarıyodum,dısarı çıkmak gezmek eglenemek ıstemıyordum ,ama sonra bı kendıne gel dedim ve düşündüm o olmasa hayatımda nasıl olurdum dıye ve cok kötü hissettim kendimi,belki sende de evlilik öncesi gerginlik olmuştur

Eğer bunları düşünüyorsan birşeyler ters gidiyor demektir
bu ters giden birşeyide sen bulabilirsin ancak
belki ondan sıkıldın sevgin bitti bunlar cok normal birşey ama 7 yıl sonuçta
alışkanlık bağlılık başka biri ile olma düşüncesi korkutuyordur seni
Yola başkasıla devam edemeyeceğini düşünüyorsundr
Çünkü insanın alışkanlıklarndan vazgeçmsi cok zordur
İllaki ilkim diye onunla evlenmek zorundada değilsin
Kendine bile itiraf edemiyorsundur artık
Bence bir süre zamana bırak iyice ölç tart duyguların
Onu gerçekten seviyormuyum aşıkmıyım ? yoksa yılların verdiği güven Alışkanlık mı
buna görede bir yol cizersin kendine
Sende birazda korku var bunca yılım boşa gider korkusu
Sevgin bittiyse 7 yıl hiç birşey .

yok kesinlikle o şekilde söylemedim. sadece bende o şekilde olmaktan korkuyorum ve bunca yılımın sevgimin boşa gitmesinden çok korkuyorum

Valla ben de senin yaslarindayken cok korkuyordum ziyan olacak bu kadar sevgi, vakit diye :)
Simdi iyiki boyle olmus diyorum, insallah hic pisman olmam

Kesinlikle her cumlene katiliyorum. Aliskanlikla ask bir zaman sonra karistiriliyor. Insanin icinde biseyler eksiliyor ama ne oldugunu anlamiyorsun.

umarım öyledir.evet onunla evlenmek çok istiyorum seviyorum da ama doğru kişimi hep bunu düşünüyorum. belkide iş biraz ciddileşince bu duruma geldim bilemiyorum

O değilde TOKİ taksidine girseniz taksit şimdiye bitmişti. 7 yıl dilekolay

Ne kadar oldu askere gideli? Kisa donemmi uzun donemmi?
Oralarda telefon elinde dolasamiycak.bence zaman gectikce dahada agir basicak ozlem. Heycan tekrar gelicek bende. Herseyini ozluyceksin

sevgilin sende alıskanlık yapmıs olabilir. sevgiden zıyade ona alısmıssınjdır dile kolay 7 sene

Ne kadar oldu askere gideli? Kisa donemmi uzun donemmi?
Oralarda telefon elinde dolasamiycak.bence zaman gectikce dahada agir basicak ozlem. Heycan tekrar gelicek bende. Herseyini ozluyceksin
kısa dönem acemiliğini bitirdi ustalıga başlıcak bir haftaya şimdiye kadar telefon kullandı izmirde ama bakalım ustalıkta nasıl olacak bilmiyorum

Bak canim bende 8 yil oldu 24 yasndayim 16 yasnda tanistim bizde ne yazikki uzaktan ilski yuruttuk cok zor bi cok sorunlar oluyor hatta burdada sorunlarımi paylasmstm dicegim su ki uzakta yurutmeye alistigmzdan sanırım ve evlilik hayalleri uzadikca insan hep hayal kurmaktan sıkılıyor artik olsun istiyor sanirim surekli sunu yapariz bunu yapariz evlenince die hayaller kuruyorsun cocuk yasta tanistigmz icn cok seyi bekliyoruz evlilik hayaller erteleniyor ertelendikce sanirim hayal kurmaktan vazgeciyoruz bence sevgin bitemez 7 yil dile kolay kiskanan insanda cok sever bu benim görüşüm evlilik yaklastkca sasiyor olablrz cunku cocuk yasta ilski yasadgmz icn cok bekledik ve suan bocaliyor olablrsn bende nisanlimda sorunlar yasadik ama atlattik duzeldik ALLAHIMA cok sukur eminim duzelirsin bunlari dusunme artik hayallerin elini uzaticagn kadar yakin tadini cikar INSALLAH evlenip mutlu olursunuz canim uzaktan iliski yaşayan ve ilsikiye cocuk yasta baslayan biri olarak nacizane dusuncelerimi yazdim sogumamissin bence olagan bisey sorun yok gibi geldi bana tabi sen daha ii bilirsin mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…