Sevgilimden ayrıldım

Çünkü o beni ailesinin içine aladak bana güven verdiğini fedakarlık yaptığını söyledi. Ailesini karşısına aldığını söyledi. Yapmadığım şey yüzünden ben suçlandım. Annesi ablaları bana sen bu evin kızısın annesi bana benim doğurduklarım el oldu sen benim gerçek kızımsın diyen insan. Ablası bana senin terbiyen karşısında biz mahcup oluyoruz dşyen insan. Ama sırf oğluna sırf kardeşine sinirlendş diye beni ayaklar altına almaya hiç utanmadılar. Sizde annesiniz olur mu? Yapılır mı?

Bana da korku filmi gibi geldi, gerçekse ne hayatlar var ya, okuyup okuyup şükrediyorum Rabbim bana akıl verdiği için.
Gerçek hanımefendi. Akıl bende de var ama bazen öyle birine denk geliuorsunuz ki sınanıyorsunuz. Bende bunları yaşayacağımı bin yıl düşünsem aklıma gelmezdi kendimi geç çevremdeki herkes aynı düşüncede. Bu davranışları bana ykıştırmıyorlar. Ama maalesef hala iyi
Bir insan diyevek kadar aptallık yapabiliyorum!

Sizi çok iyi anlıyorum. Bazen asla yapmam dediğimiz şeyleri yaparken buluyoruz kendimizi. Olan olmuş bundan sonrası sizin elinizde..

Bu konu gerçek mi
Gerçekse bile ben fakemiş gibi hayatıma devam edeceğim. Kimsenin bu kadar şuursuz olduğuna inanmak istemiyorum çünkü.

Gerçekseniz bir uzman yardımı alın. Sağlıklı düşünen hiçbir insan kendine bu muameleyi yaptırmaz.

İşi hakaret boyutuna getirmeyi size hak görmüyorum. Eğer o kişiyi yadırgıyorsanız şu anda sizde aynı şekilde davranıyorsunuz. Ki sevdim değer verdim. Bunları ondan yaptım. Hakaret yemek içinde yazmadım buraya.

El kızına hak görmek değil siz bunu kendinize hak görmüşsünüz. Siz kendinize ne değer biçerseniz, karşınızdaki de size o değeri verir unutmayın.

El kızına hak görmek değil siz bunu kendinize hak görmüşsünüz. Siz kendinize ne değer biçerseniz, karşınızdaki de size o değeri verir unutmayın.
Ben her defasında böyle biri olmadığımı söylüyordum ailemin beni el bebek gül bebek büyüttüğünü... yapıyordu pişman oluyordu hastayım ben diyordu pat yine aynı şeyler oluyordu. Kendime bunu hak görmedim sadece çook sevdim. Evet lafla olacak iş değildi ama kendime onun kötü biri olmadığına inandırdım. Şimdi ise biriyle görüştüğüne adım gibi eminim

Yazdığım yorumun tek bir kelimesi bile hakaret değil. Bunu nereden çıkardınız?
"Şuursuz" yerine "bilinçsiz" de diyebilirdim, ikisi eş anlamlı. Hakaret değil ki bu.

Sağlıklı düşünmediğiniz konusunda da fikrim sabit. Bu da hakaret değil.
Şiddet görmüşsünüz, hakaret, küfür ne ararsan var. Hala "seviyorum, özünde çok iyi biri" falan diyorsunuz.
Sizce sağlıklı bir ruh hali mi bu? Olan neyse onu söyledim.
Adama her şeyi hak görmüşsünüz, ben gerçekleri söyleyince mi zorunuza gitti?

Yaşadığınız şeylere sevgilinize değer verdiğiniz için göz yumduysanız "değer" kavramıyla ilgili sıkıntı yaşıyorsunuz demektir. Bunun için uzman yardımı almak ayıp değil, bunu önermek hakaret değil.

Annesinin evinde temizlik mi yapmadim deyince ilk tepkim "Ooooo"oldu. Gercekten fedakarligin dibine vurmussun. Bu kadarina artik fedakarlik denmez ki. Ayrildigin icin sevinmelisin. Annesiyle yasamak zorunda olmayacagin icin de. Cunku hersey super olsa da ev ev ustunde olunca yurumuyor. Ozunde iyi biri demissin. Herkesin ozunde bir iyi bir de kotu taraf vardir. Kimilerine ayni kisi iyi tarafini gosterirken kimilerine kotu tarafini gosterir. Bu kisi sana hep kotu tarafini gostermis. Sana saygisi hic olmamis. Olsa idi annesine temizlige gitmene izin vermezdi. Bittigi icin sevinmelisin. Bir gun gercek sevgiyi yasadiginda bu hissettiklerinin ne kadar sacma oldugunu goreceksin.

Gorusuyosa ne olacak ye i biriyle? Ne alaka size yaptiklariyla yeni biriyle gorusmeye baslamasinin ? Hayir gorusmese ve tekrar baslayalim dese kosarak gidicek resmen.
Ozunde iyi biri diye kendinizi kandirmaya devam edin ve size tekrar donmesi icin dua falan edin ne diyelim.

Haklısınız ben ordaki şuursuzca kelimesine takıldım. Evet her dediğiniz de haklısınız ama çok zoruma gidiyor

gerçekten özünde iyi biri olsa hakaret, küfür eder mi hadi etti şüphelerinizde doğruysa 5 günde birini bulur mu? siz o kadar fedakarlık yapmışsınız ne geçti? sevgiliyken falan bu kadar fedakar olmaya değmez

Gerçekren sevildiğümi hissettirdi bana ama öyle güzel hissettiyordu ki ilk zamanlar ama... o bana bunları gösterdikçe onu mutlu etmeliyim dedim ama ben verdikçe artık daha fazlasını istedi yapmadığım zamanlar ayrılıkla tehdit etti nasıl yalvarıyordum kendisine anlatamam size

Oldum çok oldum bu anlattığım diyorum ya binde biri değil neşer neler... hem avuntum özünde iyi ama bana değil herkese iyi ama bana kötü hemde çok kötü

Beni bu kadar harap edip bir başkasını mutlu etmesine üzülürüm... yaptığım o kadar şeyin gerçekten bir hiç için olmasına üzülürüm

Beni bu kadar harap edip bir başkasını mutlu etmesine üzülürüm... yaptığım o kadar şeyin gerçekten bir hiç için olmasına üzülürüm

Iyi de yaptiklarin normal bir sey degil ki ? Annesi ,ablasi kim ki sen gidip hizmetci gibi temizlik yapiyorsun.Bunlar normal ve dogru seyler degil zaten.
Bir baskasina da aynisini yapacaktir o ozunde iyi dedigin adam.

Canım şimdi sevıyorum hala dersın ozluyorum dersın ama zaman herseye ilaç gercekten ömür boyu mutsuz olacagın bir yoldan donmussun bence zaman ver kendıne bıraz bunu sen de farkedıceksın....

Ona göre peşinde koşan milyon tane kız var, ben hayatındayken ablası birkaç kişi öneriyordu. Erkek arkadaşımın yanına gitmeme tamam desin diye ablası bunlarla görüşürsen gelebilir bende kalabilir diyen bir insan bulması onun için çok kolau

Canım şimdi sevıyorum hala dersın ozluyorum dersın ama zaman herseye ilaç gercekten ömür boyu mutsuz olacagın bir yoldan donmussun bence zaman ver kendıne bıraz bunu sen de farkedıceksın....

Son senemdi yüksek lisans doktora yapma hayallerim vardı zaten geç başladım üniversiteye bide bu oldu. Özlüyorum, maalesef seviyorumm ama bende farkındayım bana yaptıklarını ama kalp bu hadi unutayım deyince olmuyor. Bir daha bu kadar fedakarlık mı asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…