- 2 Şubat 2019
- 129
- 19
- 13
- Konu Sahibi superisi444
-
Zaten destek alacam, çünkü kolay şeyler yaşamadım. Ayıp değil biliuorum. Ama hak etmedim evet böyle şeyleri kimse hakketmiyor ama onca şeyin karşılığı bu değildi inanın banaSizi kırmak için değil olayın gerçekliğine inanamadığım için söyledim onu. Yaşadıklarınızın tek bir normal tarafı yok çünkü.
Şimdi hazır ayrılmışken ve buradaki yorumları gördükten sonra bir silkelenip kendinize gelin. Kurtulduğunuza sevinmeniz lazım.
Değer vermek, sevmek bu değil. İlişki böyle yaşanmaz. Kendi değerinizin farkına varın.
Bununla ilgili sıkıntı yaşıyorsanız gerçekten de gidip bir uzmandan yardım alın. Kötü bir şey değil bu.
İnsan bazen yönünü şaşırabilir, geçmişten getirdiği yükler olabilir, bazı kavramları yanlış değerlendiriyor olabilir. Yardım alırsanız hem bu ilişkiyi daha kolay atlatırsınız hem de ileride daha sağlıklı, mutlu olacağınız ilişkiler kurarsınız.
Yaptım sevindirdim, orucumu da tutacam. Dinine körü körüne bağlı biri değilüm ama hatalar yaptım dersimi aldım. Tek dileğim yaşattuklarını yaşasın o zaman aklına ben düşeyim. Şimdi birileriyle istediği kadar konuşsun kendimi övmek için söylemiyorum hala şuraya onunla ilgili kötü bir şey yazamıyorum ama bana yaşattıklarını beni tanımayan insanlara anlatıyorum. Söylenenler hep aynı şeyler görüyorum. Yalnız pişman olsun hemde çok olsunSimdi bittigi icin uzuluyorsun. Bu normal. Ancak sagliksiz bir iliski imis. Bunun sonu evlilige gitse imis sacini supuge eden hep siz olacakmissiniz. Disaridan yasadiklariniza bir baksaniz, aslinda bitmesinin sizin icin hayirli oldugunu gorurdunuz. Bence bir fakir sevindirin. Boyle hep alici bir adami kimse mutlu edemez.
Simdi bittigi icin uzuluyorsun. Bu normal. Ancak sagliksiz bir iliski imis. Bunun sonu evlilige gitse imis sacini supuge eden hep siz olacakmissiniz. Disaridan yasadiklariniza bir baksaniz, aslinda bitmesinin sizin icin hayirli oldugunu gorurdunuz. Bence bir fakir sevindirin. Boyle hep alici bir adami kimse mutlu edemez.
Bana bir iyilik yaparmisin? Lütfen internetten narsist kişilik bozukluğu ve böyleleri ilişkilerdeki davranışları bir araştır. Göreceksin senin bu bahsettiğin kişi aynen öyle narsist çıkar
Sizi kırmak için değil olayın gerçekliğine inanamadığım için söyledim onu. Yaşadıklarınızın tek bir normal tarafı yok çünkü.
Şimdi hazır ayrılmışken ve buradaki yorumları gördükten sonra bir silkelenip kendinize gelin. Kurtulduğunuza sevinmeniz lazım.
Değer vermek, sevmek bu değil. İlişki böyle yaşanmaz. Kendi değerinizin farkına varın.
Bununla ilgili sıkıntı yaşıyorsanız gerçekten de gidip bir uzmandan yardım alın. Kötü bir şey değil bu.
İnsan bazen yönünü şaşırabilir, geçmişten getirdiği yükler olabilir, bazı kavramları yanlış değerlendiriyor olabilir. Yardım alırsanız hem bu ilişkiyi daha kolay atlatırsınız hem de ileride daha sağlıklı, mutlu olacağınız ilişkiler kurarsınız.
Çok şey var çook hemde. Bende olsam bende aynu tepkiyi verirdim... diyorum ya elimde değüldi gerçekrenKusura bakma dan diye yazacağım ama bildiğin manyaklık yani senin yaptığın. Kardeşim olsan paralardım seni bu nedir böyle adam resmen çöp muamelesi yapmış.
İyi ki ayrılıp kurtulmuşsun.
İlk mesajı okudum sadece Allah bilir devamında ne ayrıntılar var.
Okudum ama hala ona yakıştıramıyorum. Bakın bana bunları yaşattı ama onun diğer tarafında iyi çok şeyde yaşadım. Evet her ilişkide güzel şeyler yaşanır. Ama o güzel şeyler dediğim cafeye gştmek, sinemaya gştmek, canlı müziğe gitmek, şiirler yazması, şarkılae söylemesi.... ama bunlar değğldi istediğim... tek isteğim beni anlaması, bana güvenmesiydi. Sevgide değildi inanın bana
haketmediğim hakaretler, küfürler.. ama özünde çok çok iyi biri...
İkisi de çok severdi. 5 kardeşiz ikisi de beni çok ayrı severdiİnatla bu adamı neden aklamaya çalışıyorsun? Ve daha sormak istediğim: seni çocukken annen mi daha çok severmiydi baban mi sence?
Özünde iyi biri nasıl oluyor yahu?
Adamın içinde siniri gelince,
İşine gelmeyen bir olayda haraket küfür ediyor.
Özü bu!
Valla bazı kızlar bile bile ateşe atıyor kendini.
Ailenizi yabancı 1 erkek için karşınıza almayı çok iyi biliyorsunuz.
Ama sizi üzen bir erkek için silip atmayı bir türlü bilmiyorsunuz.
İkisi de çok severdi. 5 kardeşiz ikisi de beni çok ayrı severdi
Vicdan... herkesi kendim gibi görme... birilerinin beni her zaman ailem gibi koşulsuz seveceğine inanma... herkesi ama herkesi mutlu edebilecek güce sahip olma düşüncem... ilk başlarda gösterdiği ilginin sonucu şimdi bu yoksa gerçekten bu kadar bağlanamazdım... şimdi onunla ilgili milyon tane düşünce var aklımdaİlginc. Çocukluğunuz bu kadar güzel geçtiğine göre, neden böyle davrandığınızı çözmek daha zor. Tanidigim böyle davranışlar gösteren kişilerde genelde evde bir dominant ebeveyn vardir. Cocuk ona ulaşamıyor bir şekilde ve onun sevgisini kazanmak için her fedakarligi yapmaya hazırlar. İşin kötü tarafı bu "sevgi-alışverişi" sonraki ilişkilerine de taşırlar. Yani kabul edilebilmek ve sevilmek adına bir sürü taviz verirler, yapmayacagim dedikleri herseyi yaparlar.siddete bile bir kılıf bulurlar ("hak ettim... Provoke ettim... Gibi). Yani siz neden böylesiniz acaba
Keske evlilikler sadece sevgi ile surse ama cok degiseblcek bir yapidaymis sevgilin suan yasamasan bu durumlari evlendikten sonra yasarmissin.Vardir herseyde bir hayir de gec bence sukret hatta.Şimdi söze nasıl başlanır bilmiyorum.. ilk zamanlar çok güzel giden bir ilişkim vardı herkesin olduğu gibi... anaç yapım var ve herkesi hemen sahiplenim fedakarlığın dibine vuruyorum. Bunu erkek arkadaşıma gösterdikçe daha fazlasını istedi, neler yapmadım. Annesinin evinde temizlik mi yapmadım, ablasının evinde ablasına hizmet mi etmedim... tam tatile gidecekken karar değiştirip ablasının yanına ağrıya mı gitmedim... haketmediğim hakaretler, küfürler.. ama özünde çok çok iyi biri... ben o kadar kendine güvenen ve dik bir insandım ki beni olmadık şekle soktu. Ailemi bile karşıma aldım, konuşmadım.. ona göre onun yüzünden karşıma almadım ailemi... daha 5 gün olmadı ve biriyle konuştuğunu düşünüyorum. Şimdi iyi ki bırakmışsınız diyeceksiniz ama ben hala seviyorum ve özünde gerçekren iyi biri olduğunu biliyorum. Ve evlendiğimizde annesiyle yaşama zorunluluğum vardı.
Vicdan... herkesi kendim gibi görme... birilerinin beni her zaman ailem gibi koşulsuz seveceğine inanma... herkesi ama herkesi mutlu edebilecek güce sahip olma düşüncem... ilk başlarda gösterdiği ilginin sonucu şimdi bu yoksa gerçekten bu kadar bağlanamazdım... şimdi onunla ilgili milyon tane düşünce var aklımda
Bende ilişkiye başlamadan önce saygı dedim. O kadar harika gidiyordu ki bana saygısı ssvgisinden çok öndeydş. O günleri düşündükçe nasıl bu hale geldi diyorum. Bana hem bana bile çizgin olsun diyordu hemde çizgilerimi koyduğum zaman bana gururlu olma diyordu... çelişkiler btüünü anlayacağınız... ona göre saygıyı her şeyi veren oydu ama... kesinlikle ne düşünceme ne bana saygısı vardı... veren hep ama hep bendim kendimden, düşüncelerimden, hayatımdan...Söyle söyliyim: Iyi niyet iyi birseydir, ama siz kimsenin terapi merkezi veya kurtarıcı değilsiniz. İlişkilerde eşitlik her zaman önemlidir. En çok saygı konusunda. Iki tarafta saygılı davranmasi lazım yoksa yürümez. Sevgi/aşk da önemli, ama herşeyin temeli saygı. Eşimle tanıştığım ilk gün söyledim bunu. Bir ilişkide sınırlarımız öyle veya böyle olmalı. Ve bu sınırları korumak bize düşer.
Keske evlilikler sadece sevgi ile surse ama cok degiseblcek bir yapidaymis sevgilin suan yasamasan bu durumlari evlendikten sonra yasarmissin.Vardir herseyde bir hayir de gec bence sukret hatta.
Bu ne tezat bir durum. Özünde iyi olabilir mi saygısız olan bir insan?haketmediğim hakaretler, küfürler.. ama özünde çok çok iyi biri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?