Sevgilimden ayrıldım

Buradaki insanların yorumlarını çok çok dikkate almanızı öneririm.
Burda tecrübeli,yaşça büyük güçlü kadınlar var.
Hak yemeden yaşattığı güzel anılar diyorsunuz ya,
Herşey karşılıklıdır emin olun.
Bir düşünün?karşılığını almadan kimse kimseye gülümsemiyor bile..
Merhaba kelimesi bile karşılıklı.
Ailenizin hakkı daha fazladır üzerinizde.
Bence önce bi ailenize karşı hakkını yediğiniz kim varsa orayı düşünün.

He birde birini çok seviyorsunuz diye,
Varınızı,yoğunuzu ortaya koymayın.
Gün gelir eline verdiğiniz herşey suratınıza teker teker vurulur.
Aileniz kötü bile olsa bu konuda kimseye taviz vermeyin. Bu sizin aileniz tabi ben bunu genel olarak söylüyorum.
Tamam belki bizler şimdi çok tecrübeden böyle konuşuyoruz ama söylenenlere kulak verin.
Kalbini hislerinizi bir kenara bırakıp mantığınızla bu insanı bir düşünün bakalım...

Hem cinsimi asla üzmek,yerden yere vurmak niyetim olamaz.
Ama işte eleştiriyoruz ki belki bişeyleri,
Aa evet bu doğru. Ben hiç böyle düşünmemiştim. Dersiniz.
Doğrular tokat gibidir.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Dediğim gibi: tüm anlattıklarınızdan yola çıkarak bu insanda narsist kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Bu "ah kendini beğenmiş" le karıştırmayın asla. Bu tür insan vampir gibidir. Ilk gözünü boyar tuzağına düşürmek için, sonra tüm hayat sevincini emerek bitirir. Kendini sorgulamaya başlarsın "acaba sevgisine neden layık olamadım" diye,çünkü böyle düşünceleri yavaş yavaş empoze ederler. Ilk "senden başkası olamaz" dan "ohoo elimi sallasam.ellisi".sen bunların hepsini yaşadın. Konduramiyorsun henüz, ama sana instagramda "narcissist survivor" gibi sayfalara göz atmanı öneririm. Bir cok kadın benzer "ilişkilerden" kurtulmuş durumda şükür. Sende kurtuldun.illerde bu olaylardan uzaklaşırsan ve zamanla daha net bakabilirsen şükredersin

Ne kadar güzel yazmışsınız,inanın bana çevremdeki herkes aynı şeyleri söylüyor. Ama hisler var ya o hisler insanı yerden yere vuruyor. Ailem dünyanın en iyi insanları, ama düşünce yapılarımız farklı ondan karşıma aldım ama o bunu farklı yorumladı. Evet ona bir çok defa sensiz yapamam dedim o da bana dedi ama 3 haftadır yapılabiliuormuş. Yaşınıza, tecrübelerinize saygım sonsuz. Ama hisler bir anda bitmiyor maalesef onun için biraz zaman. Onca şey hemen silinemiyor maalesef ne kadar acıtırsa acıtsın. Daha ayrılığın sabahı kamp bileti yollamıştı bana normalde hemen alır ona sürpriz yapardım o günğ yapmadım allahın işi... umarım o da benim için aynı güzel şeyleri söyleyebilecek kadar insancıl davranıyordur. Ben sadece yaşattıklarını anlattım ona kötü bir şeyi hala yakıştıramıyorum. Bunu bana nasıl yapabildi diyorum sadece

Yani kaç yıllık ilişki bilmiyorum.
Mesela ben 4 yıldır tanıdığım 1 yıl sevgilim 1 yılda nişanlı olduğum adamı 1 günde fırlatıp attım.
İyiki de kalbime yenilip kendi kendime acıtasyon yapmamışım.
Aman be bana aşk mı yok bu daha şimdiden böyleyse ohooo diyip fırlattım yüzüğü oh iyi yaptım.
Yoksa bugün nasıl bir hayatım olurdu bilmiyorum.

Sizi sizin duygularınızla süründüren biri var karşınızda.
Aman dikkatli olun.
Salın gitsin.

2 yıl ama dolu dolu... keşke siizn gibi hemen atabilsem onca şeye rağmen... onu gözümde öyle bir yere koymuşum ki sanki onca şeyi yapan o değilmiş gibi yakıştıramadığımdan sanırım..

2 yıl ama dolu dolu... keşke siizn gibi hemen atabilsem onca şeye rağmen... onu gözümde öyle bir yere koymuşum ki sanki onca şeyi yapan o değilmiş gibi yakıştıramadığımdan sanırım..
Ben 1 yıl acısını çektim ağladım ama geri dönmedim.
Ne kadar çok uğraştığını şimdi burda yazmak istemiyorum.
Ben evlenene kadar yalvarmayı bırakmadı öyle söyleyeyim.
Ama bana yaşattı yakıştırıp yakıştırmamak kendimi kandırmak olur.
Yaşattı,bitirdim. Bu kadar.
Gezin keyfinize bakın.
Öyle kolay değil elin adamının laflarını küfürlerini yiyip oturmak.
Hele evlenince bu tipler daha fena oluyor.
İşte o zaman tutunacak hiçbişey bulamazsınız.
Keşke’den başka.

Yaşadıklarıma benzer şeyler mi yaşadınız? O asla ama asla yapmaz o dediklerinizi! Evet kapıya kadar geldi ama ayrılık konuşması yapmak içinmiş! Bana yakışmazmış böylece bırakıp gitmek ondan kapıma gelmiş! Ama bir yere otursna kadar ellerimi tuttu öptü özledim özledim diyip durdu... şimdi bunları yapmayacağına neden eminim sosyal medya hesaplarının hepsinden ailesini çıkardım. Ailesi hassas noktası bunu yapmak benim kendime geldiğimin göstergesi... ve ablasına olmadık bir küfür etmişti bunu da yüzüne vurunca kendisini içerden vurduğumu ve mertçe olmadığını söyledi... evet kötü bir şey uaptım ama bana yaşattıklarının yanında şimdi düşününce hiçbir şey değil... kendi ablasına o iğrenç küfrü yakıştıran birinin bana bunları sayması... ama bunları söylüyorum ya ona hala nasıl yakışır diye de aklımın bir köşesinde ne yazık ki

Çün
beynin sana oyun oynuyor hep iyi şeyleri hatırlatıyor çünkü onu istiyorsun ama İnan hakaretler büyüyor da azalmıyor bak başıma geldi beş sene çektim böyle bi adamı ve evlilik yolunda bitirdim değişmiyorlar ve o iyi biri değil

Birde yengeç burcumusun seni kendime benzettim o saf gerizeka hallerime hatta nickim lotus olmasaydı şu perisi yapardım o derece

Aynı eski eşim ya tipkisinin aynısı ucuz kurtulmuş Sun kardeşim bak ben bir çocukla boşandım cok şükür inşallah karşına iyi birisi çıkar at şu iğrenç herifi aklindan

Bende 1 senedir bekliyorum değişir diye dahada kötü oldu benim bile ona saygım bitti... hep bir bahane yurtdışına çıksın düzelir, işe girsin düzelir vs.. sonuç aynı kişi

Bende 1 senedir bekliyorum değişir diye dahada kötü oldu benim bile ona saygım bitti... hep bir bahane yurtdışına çıksın düzelir, işe girsin düzelir vs.. sonuç aynı kişi
bakın ben ikinci yılımda ayrılmıştım sonra yalvar yakar barıştım vallahi daha beter oldu düzelmiyor bırak desem de bırakman zor biliyorum çünkü yaşadım aynılarını ama düzelmiyor yani ne bilim gerçekten zaman kaybı

Bende çevremde herkees düzelmeyeceğini söylüyor... bir kere güvende yok beni aldattan kendisi ama benim aldattığımı iddia edecek kadar gözü dönüyor... ben erkek arkadaşım yokken bile çevreme bakan bir insan değildim.. beni ilk gördüğünde yan bulunduğum cafenin tam karşısında durduğunu söylüyprdu mesafede yok denecek kadar az yani çevreme azıcık bakmam, bakanı görsem bile yüzümü çeviririm ki sevgilim olduktan sonra bakacak adiliği kendime yakıştırmam. Beni bu şekilde de itham etti... güven ilişkinin yapı taşı o yıkuldı en başta bizde

aldatma zaten bir ilişkinin bitmesinde en büyük etken bence otur iyi düşün ben bu kadar devam ettiğim için inan pişmanım en iyi kararı yine de sen verirsin

aldatma zaten bir ilişkinin bitmesinde en büyük etken bence otur iyi düşün ben bu kadar devam ettiğim için inan pişmanım en iyi kararı yine de sen verirsin
Aldattığını da kabul etmiyor eski görüştüğü birine yazmıştı ben görünce saklamıyorum dedi kızı önümde aradı neyi ispatlamaya çalıştığını da anlamadım sonra koza dediklerine pişman oldu benden izin alıp kıza kusura bakma dedi... öyle hakaret küfürde yoktu halbuki dediği tek şey kız arkadaşım yanımda mesajları gördü aramızda bir şey olduğunu düşünmesin diye aradım seni gibisinden bir şey söyledi.. bende hemcinsim diyip aramasına müsade ettim aptal gibi

Önemli olan bir insanın özünde nasıl olduğu değil.

1- O insan size nasıl davranıyor?

2- Siz o insanın kendinize böyle davranmasına bu şekilde köleleştirilmeye niye izin veriyorsunuz?

Zorlarsak Hitler’in bile kendince haklı sebepleri çıkar, ona bile özünde iyi insandı diyen olur. Küfür hakaret diyorsunuz, köle gibi çalıştırmış sizi. Gerçekleri fark edin lütfen.

Herkes özünde iyidir hanımefendi. Kimse anasının karnından cadı dogmuyor. Özünü bırakın davranışlar nasıl önemli olan o. Bana göstermediği iyiliği ben ne yapayım.
Ayrıca ne münasebet siz annesinin evini temizliyorsunuz kusura bakmayın bu fedakarlık değil kendini kullandırmak. Daha sevgiliyken ailesiyle bu kadar yüz göz olmak niye ? Daha kısa süredir tanıdığınız biri için ailenizi de karşınıza alma düşüncesi nasıl bu kadar kolay aklınızdan geçebiliyor? Biraz mantıklı olun lütfen

Hakaret var, küfür var, ailesine kullandırmak var, saygı yok.
Ama özünde iyi...
Öz?

Bittiği iyi olmuş. Bir süre sonra aklınız kalbinizi bastırır, anlarsınız bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…