- 8 Aralık 2011
- 961
- 2.150
- 333
- Konu Sahibi onikisubat
-
Vardım, yani bana önceki gün açılmıştı ben biraz çekingen kalmıştım. Ama yine de sevgili gibiydik konuşmalarımız öyleydi. O arkadaşıyla o kızın muhabbetini yaparken, aynı zamanda diğer sohbet penceresinde benimle konuşuyormuş.. İlginç değil mi
Canım benim, bunları yapan bir erkek kültürlü biri olamaz. Eksi artıyı siler yani. Her erkeğin bir kızlara düşkünlük durumu vardır orası ayrı mesele. Ama bunu düşük bir biçimde dillendirmek ayrı bir olaydır. O kızın muhabbetini yaparken seninle konuşuyormuş aynı zamanda. Bu ayıp ve saygısızlıktır. Gözünde büyütme. Çizgisi var gibi gözüken ama özünde arkadaşlarından hiçbir farkı olmayan biriymiş demek ki. Böyle düşün.
ne ilacı kullanıyor?
Abartmıyorsun tabiki pişkinliğe bak ilk hatamda bırakıyormusun ne ya
Psikolojik bir ilaç. Ama o ilacı uzun süredir kullanıyor yan etkisinin abazan muhabbeti olduğunu sanmıyorum
Bir ilişkinin ilk günleri en heyecanlı en leyla günleri.O ggünlerde bile böyle davrandiysa ilerde nasip olur düşünebiliyor musun. Ki her ilişkide monotonlasan anlar oluyor. Hemen başka şeylere mi saracak. Yada sen bir daha o adama guvenebilecek misin. Zor bir durum.. En iyisi çok seçmeden bağlanmadan koparmak bagi. İlerde daha zor daha kapanmaz yaralar acmasi muhtemel çünkü..
Herhalde 'daha çok hatamı göreceksin, hemen nereye' demek istedi.
Bir ilişkinin ilk günleri en heyecanlı en leyla günleri.O ggünlerde bile böyle davrandiysa ilerde nasip olur düşünebiliyor musun. Ki her ilişkide monotonlasan anlar oluyor. Hemen başka şeylere mi saracak. Yada sen bir daha o adama guvenebilecek misin. Zor bir durum.. En iyisi çok seçmeden bağlanmadan koparmak bagi. İlerde daha zor daha kapanmaz yaralar acmasi muhtemel çünkü..
Yaptığı konuşma çok çirkin bence.Çok ağır gelmeyecekse ayrılmak daha iyi yol yakınken bırak gitsin.Sonuçta o kızı da gördükçe hep o konuşmayı hatırlayacaksın sinirlerin bozulacak boşver gitsin değmez.
merhaba sanırım liseye gidiyorsun karşı cinsin bu yaşlarda hormonları kontrol edilemez hale gelir .sen haksızsın demiyorum ama onlara normal +( eğer devam edersen onunla yalnız kalma kalırsanda çok dikkatli ol)
En sinir olduğum erkek tipi.
Bazı arkadaşlar çoğu erkek böyle vs demiş ama hayır, her erkek böyle değil.
Bu tarz bel altına vuran ve tek düşünebildiği karı kız olan erkekler bana boş ve kültürsüz geliyor.
"hatun çok fena" "bunun gideri var" "bu kesin yollu" "nefes alsın yeter" vs vs vs...
İğrenç buluyorum kadınlara bu ve bu tarz tüm yaklaşımları.
Zaten bir söz var;
'Bir erkeği tanımak istiyorsan kızlarla olan yazışmalarını değil, en yakın arkadaşıyla olan yazışmalarını oku' diye.
Çok katılıyorum bu söze.
Hepsini geçtim sen bu adamla en ufak bir yakınlaşma yaşarsan arkandan onikişubat'la şöyle yaptım, böyle yaptım diye cümle aileme anlatır seni. Açık ve net.
En sinir olduğum erkek tipi.
Bazı arkadaşlar çoğu erkek böyle vs demiş ama hayır, her erkek böyle değil.
Bu tarz bel altına vuran ve tek düşünebildiği karı kız olan erkekler bana boş ve kültürsüz geliyor.
"hatun çok fena" "bunun gideri var" "bu kesin yollu" "nefes alsın yeter" vs vs vs...
İğrenç buluyorum kadınlara bu ve bu tarz tüm yaklaşımları.
Zaten bir söz var;
'Bir erkeği tanımak istiyorsan kızlarla olan yazışmalarını değil, en yakın arkadaşıyla olan yazışmalarını oku' diye.
Çok katılıyorum bu söze.
Hepsini geçtim sen bu adamla en ufak bir yakınlaşma yaşarsan arkandan onikişubat'la şöyle yaptım, böyle yaptım diye cümle aileme anlatır seni. Açık ve net.
Yani evet benim gözümde gerçekten o arkadaşlardan daha düşük seviyede şu an.
Psikolojik bir ilaç. Ama o ilacı uzun süredir kullanıyor yan etkisinin abazan muhabbeti olduğunu sanmıyorum
Herhalde 'daha çok hatamı göreceksin, hemen nereye' demek istedi.
Gerçekten hislerimi dile getirdiniz. Ben de her erkeğin böyle olduğunu düşünmüyorum. Benim gördüğüm kadarıyla tek düşündüğü karı kız değildi ama benimle de o muhabbetleri yapacak değildi zaten. O söze de katılıyorum. Bambaşka birini gördüm konuşmalarda. Ben kız arkadaşımla olan konuşmalarıma bakıyorum, tek bir erkek muhabbeti yok. Bana da diyor ki 'kızlarla olan konuşmalarıma niye bakmadın, öyle biri olsam kızlarla konuşurdum.' Beni salak sanıyor herhalde
Madem daha başı ve ilk hatalar baştan ipleri kopar emin ol sen affettikçe ardı arkası kesılmıyor ve en sonunda her yaptıgını affedeceğini sanıyor ve yıllar geçtikçe ayrılması zor oluyor onca yılına acıyorsun
çok iğrenç geldi konuşmaları bana. iğrendim resmen. ben olsam ayrılırdım. o kızı o kadar beğeniyorsa gitsin onunla çıksın benim vaktimi çalmasın derdim...
Hayır yani madem konuştun bari sil.
Hem şifresini vermiş hemde silmeyi unutmuş
Bence ayrılmakla iyi yapmışsın;
Tiksinç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?