Sevgilimden ayrılmak üzereyim.. Nedenleri..

Bir ilişkinin ilk günleri en heyecanlı en leyla günleri.O ggünlerde bile böyle davrandiysa ilerde nasip olur düşünebiliyor musun. Ki her ilişkide monotonlasan anlar oluyor. Hemen başka şeylere mi saracak. Yada sen bir daha o adama guvenebilecek misin. Zor bir durum.. En iyisi çok seçmeden bağlanmadan koparmak bagi. İlerde daha zor daha kapanmaz yaralar acmasi muhtemel çünkü..

Yani evet benim gözümde gerçekten o arkadaşlardan daha düşük seviyede şu an.

ne ilacı kullanıyor?

Psikolojik bir ilaç. Ama o ilacı uzun süredir kullanıyor yan etkisinin abazan muhabbeti olduğunu sanmıyorum

Abartmıyorsun tabiki pişkinliğe bak ilk hatamda bırakıyormusun ne ya

Herhalde 'daha çok hatamı göreceksin, hemen nereye' demek istedi.

Değil mi.. Sürekli onu mu takip edeceğim diken üstünde.. Zaten zor güvenen biriyim.. Seviyorum onu ama ayrılmak en doğrusu sanırım

Yaptığı konuşma çok çirkin bence.Çok ağır gelmeyecekse ayrılmak daha iyi yol yakınken bırak gitsin.Sonuçta o kızı da gördükçe hep o konuşmayı hatırlayacaksın sinirlerin bozulacak boşver gitsin değmez.

Değil mi.. Sürekli onu mu takip edeceğim diken üstünde.. Zaten zor güvenen biriyim.. Seviyorum onu ama ayrılmak en doğrusu sanırım

merhaba sanırım liseye gidiyorsun karşı cinsin bu yaşlarda hormonları kontrol edilemez hale gelir .sen haksızsın demiyorum ama onlara normal +( eğer devam edersen onunla yalnız kalma kalırsanda çok dikkatli ol)

Bu konuşmayı görmesem ayrılığa kadar gitmezdi belki. Çok kızardım, ona da cezasını verirdim. Ama gerçekten o kızı her gün göreceğim bizim sınıfta çünkü. Ayrılmasak beraberken de göreceğiz okulda ve her görüşümde sinirlerim bozulacak.

merhaba sanırım liseye gidiyorsun karşı cinsin bu yaşlarda hormonları kontrol edilemez hale gelir .sen haksızsın demiyorum ama onlara normal +( eğer devam edersen onunla yalnız kalma kalırsanda çok dikkatli ol)

Hayır yaşlarımızı yazdım, üniversiteye gidiyoruz aynı bölümdeyiz.

En sinir olduğum erkek tipi.
Bazı arkadaşlar çoğu erkek böyle vs demiş ama hayır, her erkek böyle değil.
Bu tarz bel altına vuran ve tek düşünebildiği karı kız olan erkekler bana boş ve kültürsüz geliyor.
"hatun çok fena" "bunun gideri var" "bu kesin yollu" "nefes alsın yeter" vs vs vs...
İğrenç buluyorum kadınlara bu ve bu tarz tüm yaklaşımları.
Zaten bir söz var;
'Bir erkeği tanımak istiyorsan kızlarla olan yazışmalarını değil, en yakın arkadaşıyla olan yazışmalarını oku' diye.
Çok katılıyorum bu söze.

Hepsini geçtim sen bu adamla en ufak bir yakınlaşma yaşarsan arkandan onikişubat'la şöyle yaptım, böyle yaptım diye cümle aileme anlatır seni. Açık ve net.

Gerçekten hislerimi dile getirdiniz. Ben de her erkeğin böyle olduğunu düşünmüyorum. Benim gördüğüm kadarıyla tek düşündüğü karı kız değildi ama benimle de o muhabbetleri yapacak değildi zaten. O söze de katılıyorum. Bambaşka birini gördüm konuşmalarda. Ben kız arkadaşımla olan konuşmalarıma bakıyorum, tek bir erkek muhabbeti yok. Bana da diyor ki 'kızlarla olan konuşmalarıma niye bakmadın, öyle biri olsam kızlarla konuşurdum.' Beni salak sanıyor herhalde

Madem daha başı ve ilk hatalar baştan ipleri kopar emin ol sen affettikçe ardı arkası kesılmıyor ve en sonunda her yaptıgını affedeceğini sanıyor ve yıllar geçtikçe ayrılması zor oluyor onca yılına acıyorsun

Bi halt olmaz böylelerinden tiksindim resmen okurken sil engelle heryerden mümkünse telefon no nuda değiştir bi daha ulaşamasın sana... terbiyesiz ya...

çok iğrenç geldi konuşmaları bana. iğrendim resmen. ben olsam ayrılırdım. o kızı o kadar beğeniyorsa gitsin onunla çıksın benim vaktimi çalmasın derdim...

aynen katılıyorum kelimesi kelimesine... ne güzel yazmışsınız.

yok arkadaşım o ilaçlar aksine bastırır biraz cinsel içgüdüleri yani nasıl diyeyim bilemedim :) neyse... sizin aranızdaki sorunla o ilacın hiç bir alakası yok...

Hayır yani madem konuştun bari sil.
Hem şifresini vermiş hemde silmeyi unutmuş
Bence ayrılmakla iyi yapmışsın;
Tiksinç.

Yani hatalar yapma hakkı mı var bunu da anlamıyorum

çok iğrenç geldi konuşmaları bana. iğrendim resmen. ben olsam ayrılırdım. o kızı o kadar beğeniyorsa gitsin onunla çıksın benim vaktimi çalmasın derdim...

Dedim dedim. Makarasınaymış o.. peh..

Hayır yani madem konuştun bari sil.
Hem şifresini vermiş hemde silmeyi unutmuş
Bence ayrılmakla iyi yapmışsın;
Tiksinç.

Bu konuda birbirinden farklı açıklamaları var

Arkana bakmadan kaç.İlaç kullanıyormuşmuş,sanki beynine çip taktılar.Usturuplu salla bari.Yaptığı muhabbet de zihniyetini ortaya koymuş zaten.Kız sınıfa girince ooooovvv yapmak nedir ya? Barzo

Her erkek boyle degil...
Ergen degil ki bu, universiteye giden biri...
Daha hala ooooo'lar, milete fotograf gonderip liseli hareketleri, kusura bakmayin bana cok itici geldi...
Bir de her erkek sunu yapar bunu yapara illet oluyorum...
Yahu erkekler her kadin erkek muhabbeti cevirir, her kadin aldatir, ya da butun erkekler benim karima sulaniyor pis erkekler aslan sevgilim der mi?!!
Demez...
Siz de demeyin, her seyin iyisini de kotusunu de yapan insan, erkek ya da kadin degil...
Edepsizse edepsizdir...
Zeki erkeklerle vakit gecirirseniz, bu sig muhabbetlerden cok uzaklarda olduklarini da gorursunuz...
Ben de olsam sogurdum, eminim...
Sanirim mantikli olan iliskiyi zorlamamak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…