Sevgilimden ayrılmak üzereyim.. Nedenleri..

onikisubat

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
14
0
6
35
İstanbul
İyi akşamlar hanımlar..
Başlıkta da belirttiğim gibi ayrılmak üzereyim. Yaklaşık üç aydır beraberiz. Yaşlar 22-24. Onun çok farklı biri olduğunu keşfettim. Geçen akşam facebook'unun şifresini verdi hesapları kapatacaktık kullanmayacaktık facebook'u. Neyse ben bir arkadaşıyla konuşmasına girdim. İlk şok orda başladı. Çıplak kadın fotoğrafları, kadınlar hakkında konuşmalar falan. Bildiğiniz abazan muhabbeti. Sonra ortak bir arkadaşımızla konuşmasına girdim girmez olaydım. Bizim çıkmaya başladığımız günlerde, bizim sınıftaki bir kız için 'çok fena hatun di mi' demiş. Arkadaş da bir şey yazmış, benimki de 'ağır ol yengen olur' demiş Bu konu hakkında ayrıca bir anekdot var. Benimki üst sınıfta. Bir gün bizim derse girmişti, o zamanlar biz çıkmıyorduk arkadaştık. Hatta yeni yeni takılmaya başlamıştık. Neyse o gün o kız derse geç kalmıştı, sınıfa girince arkadan 'ooo' diye bir ses geldi. Benimki arka sırada oturuyordu ortak erkek arkadaşlarımızla. Benim yanımdaki arkadaşım da dedi ki 'x'e bak, kız sınıfa girince ooo dedi hiç beklemezdim ondan.' Gerçekten ondan beklenmeyecek bir hareketti. Neyse biz çıkmaya başladık, konusu geldi ben bu olayı anlattım. Köpürdü bana ben öyle biri miyim falan filan. Ama kız hakkında dediği şeylere bakın. Hem de bu derste olan olayla facebook'taki konuşma arasında bir ay kadar vardır ve bizim ilk günlerimizdi. Neyse konuşmaları okudukça başımdan kaynar sular döküldü yani bu benim sevgilim olamazdı. Bildiğiniz karı kız muhabbeti, inanılmaz küfürlü konuşmalar, resimler, bilmem neler.. Bunları görmezden gelemeyeceğimi bu işin bittiğini söyledim. İlk blöf yaptığımı sandı kendini savundu. Ciddi olduğumu görünce kabul etti yalvarmaya başladı. Ama affedemiyorum. Böyle biri olduğunu bilsem zaten onunla başlamazdım. Çünkü bu konuda hassasım o da biliyordu. Ve görünüşte böyle biri değil. Altından ne çıktı ama :26:

Son düzenleme:
Bu tip erkeklerden hiç haz etmem
Hem yalancı hem çapkın :/
Henüz çok yeniymiş ilişkiniz mantıklı olan yol yakınken bitirmek .

Yani ben abartmıyorum değil mi ? Bana vicdan yaptırmaya çalışıyor, ilk hatamda bırakıyor musun vs vs

İnsanlar neyse odur kolay kolay değişmezler.
Benim düşüncem böyle . Arada büyük sevgi vs yok sanırım bu oluştuğu zaman asıl insan bırakamıyor ve canı çok acıyor

Erkeklerin bu karı kız muhabbeti bol olan kısmı benim gözümde kültür seviyesi düşük, boş işler müdürü takımıdır. Bu tarz insanların seks, futbol, para ve küfür dışında anladıkları başka bir konu olmadığı gibi bir de kendilerini dünyanın en harika kişisi zannederler. Size ne mutlu ki gördünüz gerçek yüzünü. Kaçın arkanıza bakmadan... Pisliğinde boğulsun.

ıyyyyy böğğ geldi resmen bana canım yarın birgün bu adam senide böle anlatır arkadaşlarına
hiç sevmem haz almam böle muhabbetlerden o yüzden yok yakınken bunları görüp ayrılam kararı alman
çok iyi olmuşş hep abazan hem yüzsüz peeeesss
yalancı mahluk kusura bakma ama bölelerine bu sözler yakışır
prim verme asla böle birine ve ayrıl en kısa sürede okumuş aklı başında bı kızsın doğru karar vermişsin

Çok doğru bir karar vermişsin, kesinlikle hiçbirşey seni bu yoldan döndermesin... Aksi taktirde hayatın boyunca bu tür işlere tanık olmak zorunda kalırsın.

Yani ben abartmıyorum değil mi ? Bana vicdan yaptırmaya çalışıyor, ilk hatamda bırakıyor musun vs vs

Yorum yaptım ama bu yazını yeni gördüm. Mantıklı düşün gerçekten sinirlendim. Kendi kendini sorgulama böyle birşeyin neyi abartmış olabilirsin yani.
Adam yeni bir ilişkiye başlamış ama hayalinde farklı biri var yengen diyebiliyor. Bunu hangi mantık açıklayabilir...

Eğer sen varken bu muhabbet dönmüşse üzülme bile. Sansi da güveni de haketmiyor. Ve maalesef var böyle adam gibi görünen insanciklar.

Aslında kültürsüz biri değil, birçok insandan daha kültürlü.. O nedenle çok şaşırdım zaten..

Aynılarını yüzüne söyledim onun

genelde ilk hatayı affettiğinizde dahası gelir.

Gelir di mi.. Sürekli kafamda düşüncelerle dolaşıp, bir insanı kontrol altında tutmak istemiyorum.

Çok doğru bir karar vermişsin, kesinlikle hiçbirşey seni bu yoldan döndermesin... Aksi taktirde hayatın boyunca bu tür işlere tanık olmak zorunda kalırsın.

Her erkek böyle muhabbet yaparmış. Yani diğer arkadaşlarımızdan beklerdim böyle muhabbet çünkü belliler nasıl oldukları. Ama onun bir çizgisi vardı. Bu konuda kullandığı ilacı öne sürüyor. İlaçtan dolayı sıkıntısını atmak için, böyle yapmış ama hep pişman olmuş, son zamanlarda da çok konuşmamış böyle. -Mış diyorum çünkü konuşmaların hepsini okuyamadım. Ağır bir ilaç kullansa çokkk az da olsa hak verirdim ama aldığı 20mg bir şey. Bahane gibi geliyor.

Eğer sen varken bu muhabbet dönmüşse üzülme bile. Sansi da güveni de haketmiyor. Ve maalesef var böyle adam gibi görünen insanciklar.

Vardım, yani bana önceki gün açılmıştı ben biraz çekingen kalmıştım. Ama yine de sevgili gibiydik konuşmalarımız öyleydi. O arkadaşıyla o kızın muhabbetini yaparken, aynı zamanda diğer sohbet penceresinde benimle konuşuyormuş.. İlginç değil mi

Kusura bakma ama böyle saçmalık olurmu. Kendi çapında ayar çekiyor size(argo oldu ama k.bakma) çıplak fotolara birşey diyemem pek çok erkek yapıyor hoş olmasada, hadi buna neyse diyelim. Peki yenge muhabbeti. Başlarken doğru başlamamışki..

Canım benim, bunları yapan bir erkek kültürlü biri olamaz. Eksi artıyı siler yani. Her erkeğin bir kızlara düşkünlük durumu vardır orası ayrı mesele. Ama bunu düşük bir biçimde dillendirmek ayrı bir olaydır. O kızın muhabbetini yaparken seninle konuşuyormuş aynı zamanda. Bu ayıp ve saygısızlıktır. Gözünde büyütme. Çizgisi var gibi gözüken ama özünde arkadaşlarından hiçbir farkı olmayan biriymiş demek ki. Böyle düşün.

ne ilacı kullanıyor?

Evet sürekli başka bir moda giriyor. Onun gerçeklik payı yokmuş da blabla.. Ya gerçeklik payı yoksa durup dururken neden söylüyorsun.. Ve o kıza taa o zamanlar 'ooo' dediğini inkar edip, ama yaptığı muhabbeti gördüğümde de 'o sadece öylesine konuşmaydı' diyebiliyor.. Dediğine göre o gün kızı okulda görmüşler o yüzden arkadaşına böyle demiş. Bu yaptığı açıklama daha berbat aslında.. Beni sevdiğini söylerken başka birinden de etkilenebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…