Sevgilimden ayrılmak üzereyim.. Nedenleri..

ay adamdaki rahatlığa bakar mısınn bi de pişkin pişkin ilk hatamda bırakıyor musun diyor ya ne yapacağıdı? daha ne hatalar yapmayı planlıyordu kimbilir. bi de şifreyi veriyorsun madem gir bi temizle pisliklerini bodoslama vermiş özgüvene bak yaa arkadaslarına senden de aynı sekilde bahsetmiştir eminim ilişkinin ilk zamanlarında. buu tipler en tehlikeli olanları resmen ergenlikten cıkamamıs koca koca adamlar. iki bacak popo görünce dibi düşenler, kadını direkt et olarak görüyo yani. sen simdi yolunu ayırmazsan senden daha güzeli yüzüne güldüğünde seni kapının önüne koyar demedi deme. daha 3 ay olmus cabuk atlatırsın, anlatıs tarzından da çok üzülecek gibi durmuyorsun güçlü bi kızsın anladığım kadarıyla. akıllı bi kızın zaten su durumda ayrılmayı düşünmekten baska alternatifi olamaz, dilediği kadar yalvarsın seni biraz önemsese zaten geçmiş sohbetleri temizlerdi önce. çok önemsiz olduğunu düşünmüş kızacağını bile kestirememiş yani.

Arkana bakmadan kaç.İlaç kullanıyormuşmuş,sanki beynine çip taktılar.Usturuplu salla bari.Yaptığı muhabbet de zihniyetini ortaya koymuş zaten.Kız sınıfa girince ooooovvv yapmak nedir ya? Barzo

O barzo kelimesini ben de kullandım çok alındı

İçinde resmen bir ergen varmış. O da her erkek yapar diyor ama edepli olan erkek, erkeği de geçtim insan böyle yapmaz. Bize gösterdiği profil gayet zeki, kültürlü bir profildi. Arkadaşımla da bu konuyu paylaştığımda 'benim tanıdığım x, bu x olamaz' dedi. İyi tanıyamamışız ne yapalım..

İlk söylediği şey; erkek arkadaşlarıyla olan konuşmalarına bakmayacağımı düşünmüş. Sonra da bilerek bıraktım, böyle değerlendirebileceğini düşündüm dedi. Önce kendini savundu, sonra yalvar yakar affet demeler, sonra tekrar kendini savunmaya bana çamur atmaya başladı, sonra tekrar yalvardı, en son 'ayrılırsan ayrıl, ben de bu kadar sözü kaldıramam' moduna girdi Bu olaydan bir gün önce eski sevgilim pişman olduğunu falan söylemişti. Bu da şimdi diyor ki 'Bak ne güzel tam da ona denk geldi, ona dönersin artık, o benden daha iyidir' vs vs.. Anladığım kadarıyla her erkek böyle yapar derken beni sindirmeye, yaptıklarını normalleştirmeye çalışıyor. Zaten kör kütük aşık olarak başlamamıştım, gün geçtikçe daha çok sevmeye başlamıştım onu. Üzüleceğim, ona göre pişman da olacağım ama böyle bir şey yüzünden bittiği için çok da değmez üzülmeye..

Böyle erkeklerden hayır gelmez.
Yarın öbürgün sizi öpse, arkadaşlarına yatağa attım diye bahseder. Belliki bu mevzularda dedikodu yapmayı seviyor.
Ayrılmanız iyi olmuş bence. Hakkınızda hayırlısı olsun.

hayır arkadaşım hiç abartmıyorsun çok haklısın aynı tepkiyi bende verirdim. belki tüm erkekler küfürlüdür ama küfürün ölçüsü vardır ve sevgilisi varken başkasına bakmayan abazan muhabbeti yapmayan erkekler var. yol yakınken bitirmekle iyi etmişsin böyle adama sakın dönme. zaten 3 aylık bir mesele yani zor olmaz.

Teşekkür ederim sağolun..

Gerçekten bir ara öyle bir üzerime geldi ki, ben abarttığımı düşünmeye başlamıştım. Ama sizler de aynı şekilde düşününce doğru kararı aldığımı anladım. Gerçekten herkes küfür eder ama bu kadarını beklemezdim ve o abazan muhabbetler, aman Allah'ım..

Yoksa siz o musunuz :) O da böyle diyor ama her şeyin bir sınırı olmalı. Bu resmen iğrençlik..

sana katılıyorum aslında canım ama bu kabullensekte kabullenmesekte her erkegın bır ıgrenc yonu vardır cok nadır öyle erkekler vardır ben ınanmıyorum kı bı erkek boyle seyler yapmasın...
bak belkı cıplak kadın fotograf gondermesı bırazcıkta olsa hazmedılebılır ama yok sınıf arkadasını övmesı anlatması tabıkıde hoş degıl ama sana benden bır uyarı bunu bır kere yaparsaa hep yapar unutmaa ben böyle bır seye göz yumdum malesef artık görmuyorum ama benımkı meraktan bakıyo açlıktan bakmıyo dıyee göz yumuyorum amaa yok şu kızı begenmıs yok şu kıza yengen demıs bende hıc hoslanmam dırek tepkımı koyarım...
senın söyle bır sorununda olabılır sevgılın face sıfresını verınce emınımkı bılıyodurkı böyle yazısmalar oldugunu bırazcıkta seni kıskandrmak ıcın yanı egosunun yükselmesı ıcın yaptıgını tahmın edıyorum ,bence böyle bır tepkı verıcegıne ınanmıyodu

SAKIN GÖZ YUMMA CANIM SONRASI FENA OLUR:)

olayı yönlendırmeyın lütfen!!!
Tüm erkekler böyle acık secık resımler gorunce dipleri düşüyo malesef...

Olayı yönlendirmek derken pardon?
Siz kendiniz konu sahibesine abartıyorsunuz dediniz.
Açık seçik fotoğraflara her erkeğin dibi düşer doğru ama her erkek bu şekilde bir dillendirme yapmaz.
Her erkek sınıfa giren kıza tezahüratta yapmaz. Bir sevgilisi varken de başkası hakkında ''yengeniz olur'' demez.
Yanlış anlaşılmayalım lütfen.

Abartıyosun, normal erkek milleti konuşacak diyenlere saygı duyuyorum ama bence hiçte ABARTMIYORSUN..

Seninle birlikteyken (ilişkinin başı ya da sonu ya da hazırlığı hiç farketmez) nasıl olurda sapık sapık muhabbetlere girer hadi onu geçtim sınıfındaki başka bir kız için böyle yazışır.

Bende böyle sapık görüşmelerini yakaladım diye kaç yıllık ilişkimi bitirdim. Sapık, abazalarla işim olmaz, Allah uzak tutsun öylelerini benden. Hiçte pişman değilim iyikide bitirmişim....

He sen bitrirsin, bitirmezsin oda senin görüşün onada saygı duyarım. Ama ben olsam bitirirdim ki bitirdimde..

ben olsam koşarak kaçardım neyse ki çok fazla da olmamış zaten

Kaç erkek vardır erkek ortamında böyle konuşmayan Erkek erkeğe hepsi böyle Önemli olan bi bayana karşı abes bi hateketinin olmaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…