- 20 Mart 2008
- 5.917
- 8.445
- 723
- Konu Sahibi onikisubat
-
Arkana bakmadan kaç.İlaç kullanıyormuşmuş,sanki beynine çip taktılar.Usturuplu salla bari.Yaptığı muhabbet de zihniyetini ortaya koymuş zaten.Kız sınıfa girince ooooovvv yapmak nedir ya? Barzo
Her erkek boyle degil...
Ergen degil ki bu, universiteye giden biri...
Daha hala ooooo'lar, milete fotograf gonderip liseli hareketleri, kusura bakmayin bana cok itici geldi...
Bir de her erkek sunu yapar bunu yapara illet oluyorum...
Yahu erkekler her kadin erkek muhabbeti cevirir, her kadin aldatir, ya da butun erkekler benim karima sulaniyor pis erkekler aslan sevgilim der mi?!!
Demez...
Siz de demeyin, her seyin iyisini de kotusunu de yapan insan, erkek ya da kadin degil...
Edepsizse edepsizdir...
Zeki erkeklerle vakit gecirirseniz, bu sig muhabbetlerden cok uzaklarda olduklarini da gorursunuz...
Ben de olsam sogurdum, eminim...
Sanirim mantikli olan iliskiyi zorlamamak...
ay adamdaki rahatlığa bakar mısınn bi de pişkin pişkin ilk hatamda bırakıyor musun diyor ya ne yapacağıdı? daha ne hatalar yapmayı planlıyordu kimbilir. bi de şifreyi veriyorsun madem gir bi temizle pisliklerini bodoslama vermiş özgüvene bak yaaarkadaslarına senden de aynı sekilde bahsetmiştir eminim ilişkinin ilk zamanlarında. buu tipler en tehlikeli olanları resmen ergenlikten cıkamamıs koca koca adamlar. iki bacak popo görünce dibi düşenler, kadını direkt et olarak görüyo yani. sen simdi yolunu ayırmazsan senden daha güzeli yüzüne güldüğünde seni kapının önüne koyar demedi deme. daha 3 ay olmus cabuk atlatırsın, anlatıs tarzından da çok üzülecek gibi durmuyorsun güçlü bi kızsın anladığım kadarıyla. akıllı bi kızın zaten su durumda ayrılmayı düşünmekten baska alternatifi olamaz, dilediği kadar yalvarsın seni biraz önemsese zaten geçmiş sohbetleri temizlerdi önce. çok önemsiz olduğunu düşünmüş kızacağını bile kestirememiş yani.
Böyle erkeklerden hayır gelmez.İyi akşamlar hanımlar..
Başlıkta da belirttiğim gibi ayrılmak üzereyim. Yaklaşık üç aydır beraberiz. Yaşlar 22-24. Onun çok farklı biri olduğunu keşfettim. Geçen akşam facebook'unun şifresini verdi hesapları kapatacaktık kullanmayacaktık facebook'u. Neyse ben bir arkadaşıyla konuşmasına girdim. İlk şok orda başladı. Çıplak kadın fotoğrafları, kadınlar hakkında konuşmalar falan. Bildiğiniz abazan muhabbeti. Sonra ortak bir arkadaşımızla konuşmasına girdim girmez olaydım. Bizim çıkmaya başladığımız günlerde, bizim sınıftaki bir kız için 'çok fena hatun di mi' demiş. Arkadaş da bir şey yazmış, benimki de 'ağır ol yengen olur' demişBu konu hakkında ayrıca bir anekdot var. Benimki üst sınıfta. Bir gün bizim derse girmişti, o zamanlar biz çıkmıyorduk arkadaştık. Hatta yeni yeni takılmaya başlamıştık. Neyse o gün o kız derse geç kalmıştı, sınıfa girince arkadan 'ooo' diye bir ses geldi. Benimki arka sırada oturuyordu ortak erkek arkadaşlarımızla. Benim yanımdaki arkadaşım da dedi ki 'x'e bak, kız sınıfa girince ooo dedi hiç beklemezdim ondan.' Gerçekten ondan beklenmeyecek bir hareketti. Neyse biz çıkmaya başladık, konusu geldi ben bu olayı anlattım. Köpürdü bana ben öyle biri miyim falan filan. Ama kız hakkında dediği şeylere bakın. Hem de bu derste olan olayla facebook'taki konuşma arasında bir ay kadar vardır ve bizim ilk günlerimizdi. Neyse konuşmaları okudukça başımdan kaynar sular döküldü yani bu benim sevgilim olamazdı. Bildiğiniz karı kız muhabbeti, inanılmaz küfürlü konuşmalar, resimler, bilmem neler.. Bunları görmezden gelemeyeceğimi bu işin bittiğini söyledim. İlk blöf yaptığımı sandı kendini savundu. Ciddi olduğumu görünce kabul etti yalvarmaya başladı. Ama affedemiyorum. Böyle biri olduğunu bilsem zaten onunla başlamazdım. Çünkü bu konuda hassasım o da biliyordu. Ve görünüşte böyle biri değil. Altından ne çıktı ama :26:
Böyle erkeklerden hayır gelmez.
Yarın öbürgün sizi öpse, arkadaşlarına yatağa attım diye bahseder. Belliki bu mevzularda dedikodu yapmayı seviyor.
Ayrılmanız iyi olmuş bence. Hakkınızda hayırlısı olsun.
hayır arkadaşım hiç abartmıyorsun çok haklısın aynı tepkiyi bende verirdim. belki tüm erkekler küfürlüdür ama küfürün ölçüsü vardır ve sevgilisi varken başkasına bakmayan abazan muhabbeti yapmayan erkekler var. yol yakınken bitirmekle iyi etmişsin böyle adama sakın dönme. zaten 3 aylık bir mesele yani zor olmaz.
Yoksa siz o musunuz :) O da böyle diyor ama her şeyin bir sınırı olmalı. Bu resmen iğrençlik..
tüm erkekler sevgilisi varken başka bir hatun için arkadaşına ''yengen olur'' mu der? Ilişkilerinin başlarında olmuş bu olay. Ne rahatsınız.
olayı yönlendırmeyın lütfen!!!
Tüm erkekler böyle acık secık resımler gorunce dipleri düşüyo malesef...
İyi akşamlar hanımlar..
Başlıkta da belirttiğim gibi ayrılmak üzereyim. Yaklaşık üç aydır beraberiz. Yaşlar 22-24. Onun çok farklı biri olduğunu keşfettim. Geçen akşam facebook'unun şifresini verdi hesapları kapatacaktık kullanmayacaktık facebook'u. Neyse ben bir arkadaşıyla konuşmasına girdim. İlk şok orda başladı. Çıplak kadın fotoğrafları, kadınlar hakkında konuşmalar falan. Bildiğiniz abazan muhabbeti. Sonra ortak bir arkadaşımızla konuşmasına girdim girmez olaydım. Bizim çıkmaya başladığımız günlerde, bizim sınıftaki bir kız için 'çok fena hatun di mi' demiş. Arkadaş da bir şey yazmış, benimki de 'ağır ol yengen olur' demişBu konu hakkında ayrıca bir anekdot var. Benimki üst sınıfta. Bir gün bizim derse girmişti, o zamanlar biz çıkmıyorduk arkadaştık. Hatta yeni yeni takılmaya başlamıştık. Neyse o gün o kız derse geç kalmıştı, sınıfa girince arkadan 'ooo' diye bir ses geldi. Benimki arka sırada oturuyordu ortak erkek arkadaşlarımızla. Benim yanımdaki arkadaşım da dedi ki 'x'e bak, kız sınıfa girince ooo dedi hiç beklemezdim ondan.' Gerçekten ondan beklenmeyecek bir hareketti. Neyse biz çıkmaya başladık, konusu geldi ben bu olayı anlattım. Köpürdü bana ben öyle biri miyim falan filan. Ama kız hakkında dediği şeylere bakın. Hem de bu derste olan olayla facebook'taki konuşma arasında bir ay kadar vardır ve bizim ilk günlerimizdi. Neyse konuşmaları okudukça başımdan kaynar sular döküldü yani bu benim sevgilim olamazdı. Bildiğiniz karı kız muhabbeti, inanılmaz küfürlü konuşmalar, resimler, bilmem neler.. Bunları görmezden gelemeyeceğimi bu işin bittiğini söyledim. İlk blöf yaptığımı sandı kendini savundu. Ciddi olduğumu görünce kabul etti yalvarmaya başladı. Ama affedemiyorum. Böyle biri olduğunu bilsem zaten onunla başlamazdım. Çünkü bu konuda hassasım o da biliyordu. Ve görünüşte böyle biri değil. Altından ne çıktı ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?