Son 3 yıl kötü demek istedim. İlk iki yıldan sonra 3 ay ayrı kaldık barışıncada bir daha düzelmedi hiçbir şey5 yıllık ilişki.
2 yılı iyi geçti ama son 2 yılı kötü.
Araya 1 sene reklam mı girdi
Evet ben karşıladım eskiden hep o karşılardı bu seferlik ben ödedim şimdi arkadaşının evinde kalıyor yeme içme veriyor sadece dışarda ama zaten benden ayrı tatil yapmasını hep saçma buldum çok kavga ettim ama yalnız tatil yapmaya ihtiyacı oluyormuş.Hayır bir de maddi durumu kötüyse o tatile nasıl gitti,hadi siz ödediniz nasıl devam ediyor siz olmadan?
Mantık aramıyorum konuda.
Evet haklısınız ne yaptığımı bilmiyorum 5 yılım çöp. Mantıklı düşünemiyorum. Onsuz yaşayamam gibi geliyor. Kavga yokken çok iyi benimle şefkatli ama bana aşık olduğunu düşünmüyorum oda koyamıyor sadece. Ayrılık konusu açılınca kendi ayırmaya korkuyor ama benim ayrılmamı istiyor gibi hatta diyor ki benden iyi insanlarla olabilirsin benim yüzümden evlenmiyor çocuk yapamıyorsun ama ayrılık ağır geliyor bana daha önce 3 ay ayrıldım ben barıştım yineöfke problemi var, sinirlendiğinde üzerine yürüyor, evlenmek istemiyor, sürekli kavga ediyorsunuz ama size bağlı, sizi seviyor. Cümlenin başı ile sonu birbirine hiç uymuyor değil mi?
Evlensek bile sonumuz yok diyorsun. Amacın ne evlenmek yuva kurmak mı yoksa evlenmeden bu şekilde ilişkiye devam etmek mi?
29 yaşında birinin daha mantıklı düşünüp hareket etmesi gerekir. Bu ilişkiye devam etmek, vakit kaybı sadece.
Ayranı yok içmeye tahterevanla gider tatile,Evet ben karşıladım eskiden hep o karşılardı bu seferlik ben ödedim şimdi arkadaşının evinde kalıyor yeme içme veriyor sadece dışarda ama zaten benden ayrı tatil yapmasını hep saçma buldum çok kavga ettim ama yalnız tatil yapmaya ihtiyacı oluyormuş.
Evet haklısınız ne yaptığımı bilmiyorum 5 yılım çöp. Mantıklı düşünemiyorum. Onsuz yaşayamam gibi geliyor. Kavga yokken çok iyi benimle şefkatli ama bana aşık olduğunu düşünmüyorum oda koyamıyor sadece. Ayrılık konusu açılınca kendi ayırmaya korkuyor ama benim ayrılmamı istiyor gibi hatta diyor ki benden iyi insanlarla olabilirsin benim yüzümden evlenmiyor çocuk yapamıyorsun ama ayrılık ağır geliyor bana daha önce 3 ay ayrıldım ben barıştım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?