Sevgilimden ayrılmalı mıyım?

Nutellali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
31
11
3
37
Merhaba arkadaşlar. 5 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımla ilişkimizin ilk 2 yılı iyi geçti ama son iki yıldır baya zorlama gidiyoruz. Çok ilgisiz ve haftada 1 gün görüşüyoruz. Bana evlenme gibi bir niyeti olmadığını söyledi. Genel olarakta evlenmek istemiyor maddi durumu da pek iyi değil. Fazlasıyla sinirli ve kavga anında üstüme yürümeye kalkıyor kendini zor frenliyor. Birlikte tatile gitttik orda bir haftada 3 kere kavga ettik ben erken döndüm ama o tatiline devam ediyor. Ayrılmayı düşünüyorum ama emin değilim üzülmekten korkuyorum. Yaşım 29 ve evlenmekte istiyorum ama onunla evlensem yürümeyeceğini de biliyorum. Bıraksam 5 yıl daha bu şekilde devam edecek. Daha önce ayrılmıştık ve çok zor bir 3 ay geçirdim aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ne yapmalıyım sizce. Bana karşı kavga dışında iyi seviyor biliyorum birbirimize bağımlıyız bir taraftan da zor durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum.

Her ilişki evlilik ile sonuçlanacak diye birşey Yok . Sevgili iken üzerine yürüyen adam evlendikten sonra yürümekle de kalmaz . Evlenip boşanmak tan sa ayrıl daha iyi . Biraz üzülür sonra hayatına devam edersin

zararın neresinden dönsen kar beş yılını hiç uğruna harcamışsın ayrıl koşarak kaç birde sen dönmüşsün o tatile devam edio bence sıkılmış o seni bırakmadan sen uzaklaş

ayrılın bence...spora yazılın, kurslara yazılın, yeni ortam olunca içinizdeki boşluk kalmaz....koşa koşa kurslara gidersiniz...evlenmeyi ,istiyorsunuz ama tehlikeye girmeyin ...

öfke problemi var, sinirlendiğinde üzerine yürüyor, evlenmek istemiyor, sürekli kavga ediyorsunuz ama size bağlı, sizi seviyor. Cümlenin başı ile sonu birbirine hiç uymuyor değil mi?

Evlensek bile sonumuz yok diyorsun. Amacın ne evlenmek yuva kurmak mı yoksa evlenmeden bu şekilde ilişkiye devam etmek mi?

29 yaşında birinin daha mantıklı düşünüp hareket etmesi gerekir. Bu ilişkiye devam etmek, vakit kaybı sadece.

Hayır bir de maddi durumu kötüyse o tatile nasıl gitti,hadi siz ödediniz nasıl devam ediyor siz olmadan?
Mantık aramıyorum konuda.
Evet ben karşıladım eskiden hep o karşılardı bu seferlik ben ödedim şimdi arkadaşının evinde kalıyor yeme içme veriyor sadece dışarda ama zaten benden ayrı tatil yapmasını hep saçma buldum çok kavga ettim ama yalnız tatil yapmaya ihtiyacı oluyormuş.

Evet haklısınız ne yaptığımı bilmiyorum 5 yılım çöp. Mantıklı düşünemiyorum. Onsuz yaşayamam gibi geliyor. Kavga yokken çok iyi benimle şefkatli ama bana aşık olduğunu düşünmüyorum oda koyamıyor sadece. Ayrılık konusu açılınca kendi ayırmaya korkuyor ama benim ayrılmamı istiyor gibi hatta diyor ki benden iyi insanlarla olabilirsin benim yüzümden evlenmiyor çocuk yapamıyorsun ama ayrılık ağır geliyor bana daha önce 3 ay ayrıldım ben barıştım yine

Ayranı yok içmeye tahterevanla gider tatile,
Tam bir salon erkeği

Niye ayrilsin ki, tatilini sen karsilamissin, beraber tatile gittiginize göre, herseyide yasamissiniz. Adamin keyfi yerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…