- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
Hahahahay ay çok güldüm çok haklısın ben de kendi halime hem ağlıyorum hem gülüyorum bide çok sadığım aptal gibiaman ayrılma. aman sakın. bi daha nerden bulcan böyle barzoyu.
Ama tatilden döndüm her sabah akşam arar rapor verir ilginç biri çok seven ilgili Kişiler bile bu kadar arayıp rapor vermez anlam veremiyorum. Şu an ortada bir kavga yokken ayrılsam sanki suçlu ben olacakmışım gibi hissediyorum kavga anında mı ayrılsam
Allah Allah. demek ki dunya algindan ibarwt degil. sen iy ki de gitmemissin sevgilinle tatile o zmn. masum masum gecirmeyecekmissin baksana:)))))
İyi de bu sevgili olmak bile değil ki! Ben 5 senelik evliyim. Eşimle pikniğe, yemeğe, sinemaya vs. Gideriz. Siz sevgili olduğunuz halde evde niye oturuyorsunuz? Dışarıda buluşmanıza engel bir durum mu var?Aslında istese görüşebilir ama kılıf buluyor. Kışın hiç bir şey yapmıyoruz ben işten çıkınca evde buluşuyoruz sadece verimsiz geçiyor zaman.
Evet çok ilginç her sorduğumda bir bahane buluyor istememesine. Asla aldatmayacağınu söylüyor o kadar araştırdım yakalayamadım ama telefonunu hiç karıştırmadım nefret ederBu durumda senin ikinci kadin olabilecegini bile düsünüyorum. Senden 10 yas büyük bir adam, cinsellik beklemiyor! Sarilip uyumuyor. Icgüdüsel bisey yahu bu, insanin sevdigi yaninda yatacak ama o adam ona sarilma ihtiyaci bile duymicak. Cok ilginc bana göre. Ben senin yerinde olsam dakika düsünmezdim, bir bes sene daha gecerse bu sekilde o zaman ne yapacaksin? Simdi icin acir, aglarsin, yipranirsin, ama bir sene bile sürmez. Sana gercekden deger veren insani bulunca, giden bes senene üzülürsün sadece.
Onlarda ilgisiz karışmıyorlar ve benimledir tanışmadılar hiç evlenince tanışırlarmış onlarda istiyor mu istemiyor mu bilmiyorum yani ben artık yaşadığı. Durumdan dolayı bütün ilişkiler böyle mi acaba diyorum.İyi de bu sevgili olmak bile değil ki! Ben 5 senelik evliyim. Eşimle pikniğe, yemeğe, sinemaya vs. Gideriz. Siz sevgili olduğunuz halde evde niye oturuyorsunuz? Dışarıda buluşmanıza engel bir durum mu var?
Sanki adamın ikinci bir hayatı var gibi geldi. 39 yaşındaki birinin, anne babası da evlenmesini istemez mi?
Evet çok ilginç her sorduğumda bir bahane buluyor istememesine. Asla aldatmayacağınu söylüyor o kadar araştırdım yakalayamadım ama telefonunu hiç karıştırmadım nefret eder
İstiyorum aslında ama o istemeyerek yıllardır beni çocuktan da soğuttu biraz daha vakit kaybedersem yaşında geçecekHayir sirala, su su su sebeblerden dolayi bu iliskiyi bitiriyorum. Anne olmak istemiyormusun mesela?
Eskiden ben çalışmazsan çıkardık biraz cafede oturup eve geçerdik şimdi kışın hava soğuk dışarda da oturmuyor tatilde kavga dışında iyi geçti arkadaşlarımız hep evli bazen imreniyorum bazen boşver diyorum kendime romantik bi anımız yok zaten ama bana artık bütün ilişkiler böyle gibi geliyor gerçekle bağım kopmuş durumdaHep mi evde otturuyorsunuz? Bi arkadas yukarda yazmis, esimle sinemaya piknige falan gideriz diye. Dogru, sevgililik döneminde insan firsat kollar, sinema yapsak, aksam disari ciksak diye. Evde basbasa kaldignizda bi cinsellikde yok diyosun. Gercekden cok garip.
Deger mi güzelim haftada bir kere bir kac saat kös kös otturdugun bi adam icin gencligini heba etmeye?
Bütün ilişkileri bilmiyorum ama sizinki tuhaf olduğu apaçık ortada. Belli bir yaşa gelmiş, işi gücü olan, 5 senelik beraberliği olan insanlar genelde evlilik düşünmeye başlar. Hafta da bir gün evde buluşmak yerine dışarıda buluşup birşeyler yaparlar. Birlikte uyuduklarinda, cinsellik olmasa bile sarılma koklaşma olur. Sen tatilden dönerken rahatsız olur seninle birlikte döner.Onlarda ilgisiz karışmıyorlar ve benimledir tanışmadılar hiç evlenince tanışırlarmış onlarda istiyor mu istemiyor mu bilmiyorum yani ben artık yaşadığı. Durumdan dolayı bütün ilişkiler böyle mi acaba diyorum.
İstiyorum aslında ama o istemeyerek yıllardır beni çocuktan da soğuttu biraz daha vakit kaybedersem yaşında geçecek
İlk çocuğum 29 ikincisi 30 yaşındayken oldu. Zaman kadınlar için çok acımasız maalesef. Biyolojik saat tıkır tıkır işliyor.Ben su anda 30 yasindayim, bir evladim var ama ikincisi bir bucuk senedir nasip olmuyor...... En büyük pismanligim pes pese evlat sahibi olmamam. Senin hic yok, ilerde icindeki en büyük yara bu olur eger elini cabuk tutmazsan. Ayrilikta yasayacagin aci, evlat hasretiyle yasayacagin aciyla kiyaslanamaz bile
Haklısın bir an önce ayrılmaya çalışacağım ilk fırsattaAcıyı erteliyorsun ama zaman kaybediyorsun. Her şey belli zaten ayrılacaksınız. Neden daha erkene alıp biran önce kurtulmak istemiyorsun? 2 sene sonra yaşasan ayrılık acısını daha mı iyi mesela? Bence değil, sence de olmamalı. Sonra giden zamanına acırsın.
Acaba ben mi anormalim abartıyor muyum diye konu açtım herkes aynı fikirde yalnızlık daha iyi belkide herkese normal bir ilişki yaşıyormuşum gibi rol yapıyorum birde çok yoruldum artık onun yanında konuşmaya bize korkar oldum her lafıma kızıyorSende biliyorsun aslında olmayacağını ama sırf acı çekmemek için erteliyorsun durumu. Olan sana oluyor. İnşallah çıkar karşına seni gerçekten seven, yanında olan biri. Evlenir anne olursun. Olmazsa da yalnız ve mutlu yaşarsın. Böyle yaşamaktan iyidir.
Maddi durumu iyi olmayabilir ama adam 39 yaşında yapacağını yapmış kazanacağını kazanmış olmalı. yani durumu bundan daha iyi olamaz eğer durumunu düzeltmesini bekliyorsanız. benzer durumu ben de yaşadım yaşım 24 olmasına rağmen önüme bakmalıyım diye düşündüm. sizin yaşınız 29,daha 5 sene mi vermek istiyorsunuz evlenmeyi düşünmüyorum diyen adama.. kendine güveniyorsan yanımda olcaksan varım ama bu şekilde devam edemem de bakalım. dediğiniz gibi seviyorsa zaten bir şeyler için çabalar. naptım ben diye bir affallar. dünden razıysa size değer vermeyen biri için değil 5 seneniz için üzülürsünüz. kaldı ki 2 ayda tanışıp evlenen insanlar dolu emin ol siz de onlardan olursunuz yuvanızı kurar anne olursunuz. hem pastam dursun hem karnım doysun olmaz ki bu adam size sadece engel !!Merhaba arkadaşlar. 5 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımla ilişkimizin ilk 2 yılı iyi geçti ama son iki yıldır baya zorlama gidiyoruz. Çok ilgisiz ve haftada 1 gün görüşüyoruz. Bana evlenme gibi bir niyeti olmadığını söyledi. Genel olarakta evlenmek istemiyor maddi durumu da pek iyi değil. Fazlasıyla sinirli ve kavga anında üstüme yürümeye kalkıyor kendini zor frenliyor. Birlikte tatile gitttik orda bir haftada 3 kere kavga ettik ben erken döndüm ama o tatiline devam ediyor. Ayrılmayı düşünüyorum ama emin değilim üzülmekten korkuyorum. Yaşım 29 ve evlenmekte istiyorum ama onunla evlensem yürümeyeceğini de biliyorum. Bıraksam 5 yıl daha bu şekilde devam edecek. Daha önce ayrılmıştık ve çok zor bir 3 ay geçirdim aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ne yapmalıyım sizce. Bana karşı kavga dışında iyi seviyor biliyorum birbirimize bağımlıyız bir taraftan da zor durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?