Sevgilimden ayrılmalı mıyım?

Niye ayrilsin ki, tatilini sen karsilamissin, beraber tatile gittiginize göre, herseyide yasamissiniz. Adamin keyfi yerinde.
yorum dikkatimi cekti. tatile gidilinen sevgiliyle herseyi yasamak sart mi sizin acinizdan? yani o olmadan olmaz mi? siz duramaz miydiniz herseyi yasamadan merak etim?

Niye ayrilsin ki, tatilini sen karsilamissin, beraber tatile gittiginize göre, herseyide yasamissiniz. Adamin keyfi yerinde.
Adam açıkça evlenmeyecegini söylemiş siz hala evlenmeyi bekliyorsunuz.
Aslında evlenmeyi beklemiyorum çünkü evlenirsek boşanırız biliyorum ve çok sinirli onunla evlilik yürütemem. İlk yıllarda istiyordu sonra oda konusunu açmadı. Benden 10 yaş büyük bir de. İlişkim iyi gitse isteyebilirdim. Bu şartlarda ben de İstemiyorum. Bana evlenmeden bu şekilde uzun süre birlikte olabileceğimizi ima ediyor

Evlenmek istemedigini açıkça belirtmiş. Ve siz onunla evlilik hayalleri kuruyorsunuz hala.
Yani bir evlilik olsa bile sizin zorlamanızla olacak gibi duruyor.
Zorlama evlilik nereye kadar peki?
Kavgalarınız ve şiddet eğilimi de cabası.
Sence oluru var mı ?

ya gunu kurtarip anlik mutlu olmak icin ayrilmayacaksin; ya da ömrünü kurtarip ayrilacaksin. karar senin.
Aslında özet söylediğiniz gibi göze alamıyorum onsuz yaşamayı ve acı çekmeyi. Bir yılımı acı çekerek geçirmeyi göze alıp ayrılmayı düşünüyorum

Saygı yok. Onunla bir gelecek de yok, belli.
Aslında yapılması gereken de belli. Bizim mi ayrıl dememizin bekliyorsun?
"Daha önce ayrıldım 3 ay mahvoldum" diyorsun da farkında mısın 5 yılın mahvolmuş. Daha kaç yılını çöpe atacaksın?
Herkes tercihlerini yaşar.
Ayrılsan en fazla 1 yıl acı çekersin o da alışkanlıklar yüzünden. Yeni hayatına alışınca o acı da biter.
Devam edersen pişmanlıklar girer işin içine ve ayrılık acısı değil de bu sefewr başka acılar yaşarsın. Karar senin.

Adam senin ayrılamayacağından emin zaten. Gerçekten evlenmek mı istemiyor yoksa seninle mı evlenmek istemiyor? İyice düşündün mü?

Genelde böyle konuların sonunda adam başkasını bulmuş, sosyal medya da boy boy nişan fotoğrafları oluyor. Sonra da arayıp ailem baskı yaptı mecbur kaldım hakkını helal et diye arıyorlar.

Sen tatilini yarıda bırakıp dönmüşsün adamın umrunda bile değil.

Giden 5 sene olsun. Yaşandı bitti de önüne bak.

yorum dikkatimi cekti. tatile gidilinen sevgiliyle herseyi yasamak sart mi sizin acinizdan? yani o

Normalde mantıklı biriyim ama mantıcımı kaybettim resmen. Tatilden kavga edip dönmedim baktın çok kavga ediyoruz evden sorun oluyor diye döndüm çünkü biliyorum ki yalnız tatil yapmak isteyecek her sene bunun kavgası olur zaten. Mantığımı kaybettiğim için sizden fikir almak istedim haftada bir gün buluşmak normal mi sizce hiçbir neden yokken

Çok haklısın o bir yılı göze almak istiyorum artık o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi haftada bir günvar sadece hayatımda. Benim için alışkanlık sadece ama tatilde de iyice alıştım ona korkuyorum çok sabahları çok kötü uyanıyorum ayrıldığımı düşününce

5 yılını vermişsin evlenmeyi düşünmüyor daha fazla zaman harcama bence

1 yıl bile sürmez acısı merak etme. Ayrılmak için bile biraraya gelme. Arama sorma, ararsa da konuşacak bir şey yok de bitsin gitsin.

İş güç durumunuza bağlı, görüşme zamanınız. Mesela haftada bir görüşünce ne yapıyorsunuz? Haftanın diğer günleri görüşmeye müsait misiniz?

yorum dikkatimi cekti. tatile gidilinen sevgiliyle herseyi yasamak sart mi sizin acinizdan? yani o olmadan olmaz mi? siz duramaz miydiniz herseyi yasamadan merak etim?
Aramızda cinsellik Yok son 3 yıldır sarılıp uyuma bile yok arkadaş emin konuşmuş ama. İlk yıllar oluyordu ama artık oda yok ben ilk zamanlar onu hep ittiğim için artık istemiyormuş. Buna rağmen neden ayrılmıyor anlamıyorum. Belki beni aldatıyordur onu bile bilmiyorum

İş güç durumunuza bağlı, görüşme zamanınız. Mesela haftada bir görüşünce ne yapıyorsunuz? Haftanın diğer günleri görüşmeye müsait misiniz?
Aslında istese görüşebilir ama kılıf buluyor. Kışın hiç bir şey yapmıyoruz ben işten çıkınca evde buluşuyoruz sadece verimsiz geçiyor zaman.

Ben olsam sevgilimle tatile cikmazdim bu bir.

Kimin neyi kimle yasadigi genel anlamda umrumda degil, yazma sebebim k0nu sahibini kinamak falan degil buda iki

Bu yasta bi kadinin, bu sürecte ki bi iliskide, beraber tatile gittigi erkek arkadasiyla kardes kardes uyuyacagini düsünmüyorum buda üc.

1 yıl bile sürmez acısı merak etme. Ayrılmak için bile biraraya gelme. Arama sorma, ararsa da konuşacak bir şey yok de bitsin gitsin.
Ama tatilden döndüm her sabah akşam arar rapor verir ilginç biri çok seven ilgili Kişiler bile bu kadar arayıp rapor vermez anlam veremiyorum. Şu an ortada bir kavga yokken ayrılsam sanki suçlu ben olacakmışım gibi hissediyorum kavga anında mı ayrılsam

Allah Allah. demek ki dunya algindan ibarwt degil. sen iy ki de gitmemissin sevgilinle tatile o zmn. masum masum gecirmeyecekmissin baksana:)))))

Bu durumda senin ikinci kadin olabilecegini bile düsünüyorum. Senden 10 yas büyük bir adam, cinsellik beklemiyor! Sarilip uyumuyor. Icgüdüsel bisey yahu bu, insanin sevdigi yaninda yatacak ama o adam ona sarilma ihtiyaci bile duymicak. Cok ilginc bana göre. Ben senin yerinde olsam dakika düsünmezdim, bir bes sene daha gecerse bu sekilde o zaman ne yapacaksin? Simdi icin acir, aglarsin, yipranirsin, ama bir sene bile sürmez. Sana gercekden deger veren insani bulunca, giden bes senene üzülürsün sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…