Sevgilimden ayrılmalı mıyım?

Evlenmek için evleneceksiniz evlenmeyi düşünmeyen bir insanla.
Nasıl olacak o iş?
Hemde şiddete meyli var iken...

Kendini mutlu et. Ezik bir insan devamlı kavga eder ve karşı tarafın üzerine yürür. Bu ezik insana ayıracagin vakti kendine ayır yeni insanlar tani önceki gibi hayvan olmamasına dikkat et. Her bekar evlenmek istiyor ama acele etme derim ben evliliğimde çok mutluyum ama bazen kendimi daha çok şımartsaymışım diyorum. Böyle bi insanın daha çok vaktini almasına musade etme. Sensiz tatiline devam edebilen bi insan yeni biriyle flörtte ediyordur..

İlk çocuğum 29 ikincisi 30 yaşındayken oldu. Zaman kadınlar için çok acımasız maalesef. Biyolojik saat tıkır tıkır işliyor.

Hic sorma, yas geciyor, gectikcede hem daha zor oluyor, hemde Allah korusun bebege zarar verebiliyor. Simdiki aklim olsa en azindan bi kardes daha yapardim evladima. Simdi ya olmazsa ya bende babasida öldügünde yapa yanliz kalirsa diyorum.

Neden ayrilamiyorsun once onu dusun. Yalniz kalmak korkusu mu? Hayatina bu adam cok mu sey katiyor? seni goklere mi cikariyor? Her ihtiyacin oldugunda yaninda oldugu icin mi? yoksa saygisizligi ve sana deger vermemesi seni ona daha da hastalikli bagimli yaptigi icin mi? Ozguven eksikligini onun yaninda hissetmedigin icin mi?....bundan ayrilirsam baskasini bulamam korkusu mu? Hic kimse beni sevmedi bir tek o farkima vardi aman bunu da kacirmayim mi? ..... Bir suru sey olabilir ama gercek cevap sende. Neden ayrilamadigini bulursan daha kolay ayrilirsin.

İnan şimdiki kadar üzülmezsin ! Yaşın 29 seninle evlenmeyi düşünmeyen 5 yıllık sevgilin var. Yahu bir erkek evlenmeyi düşünmüyorsa niye birlikte senle ? Hayatınızda cinsellik var mı ? Yol yakınken vazgeç derim .

Ayrılmayı hala düşünmüyorsun yani ?
Adam zaten evlenmek istemiyorum demiş,daha ne kadar dürüst olsun ?
Lütfen bırakın,şu hanzoların egolarını tatmin etmeyin ya..

Ayrılmalısın

Kendini seviyorsan gercekten , ayrıl ve koşa koşa uzaklaş o heriften...
Evet karar ferdim ayrılacağım genel olarak kötü özelliklerini yazdım ama özeti şu ki ilk yıllarımızla şuna geldiğimiz nokta arasında dağlar kadar fark var daha önce ayrıldığımızda üç ay ölü gibi yaşadım ama o zaman ilişki daha iyiydi şuna daha rahat atlatacağımı düşünüyorum olayların içinde objektif olamıyorum ama çok haksızlığa uğruyorum

Hayirli olsun, en mantikli ve akilli karar bu. Biraz aglarsin yikilirsin bi kac aya toparlanirsin emin ol.

Söyledin mi peki kendisine?

Sıkılmis olabilir iliskiden sanki oda bitmesini istiyor sizsiz bir tatile devam ediyor hic bisey olmamis gibi..
Sizi sevse bunu yapmaz ikincisi hayatinda baska biri olabilir hani olmasa bile sanki biseyler olmus

Hayirli olsun, en mantikli ve akilli karar bu. Biraz aglarsin yikilirsin bi kac aya toparlanirsin emin ol.

Söyledin mi peki kendisine?
Hayır henüzmsöylemedim zaten burda değil 15 gün sonra filan döner tatilden şaka gibi yalnız tatil yapıyor ama söyleyeceğim hazır hissedince

Sıkılmis olabilir iliskiden sanki oda bitmesini istiyor sizsiz bir tatile devam ediyor hic bisey olmamis gibi..
Sizi sevse bunu yapmaz ikincisi hayatinda baska biri olabilir hani olmasa bile sanki biseyler olmus
Bana da öyle geliyor. Elimde kanıt yok ama başkangirileriyle takılmışta olabilir. Sıkılsada ayrılmıyor hatta seneye tatilde şöyle yaparız gibi bir şey konuştu laf arasında

Hayır henüzmsöylemedim zaten burda değil 15 gün sonra filan döner tatilden şaka gibi yalnız tatil yapıyor ama söyleyeceğim hazır hissedince

Söylemeyecekmissin gibi geliyor bana.
Yoksa nasil olacak, her gün aradiginda falan normal bisey yokmus gibi konusacakmisin? Aman tatilini rahat rahat bitirsin diye mi bekliceksin? Zaten adam yaninda yok ki. Zaten seni cok büyük bir tutkuyla sevmiyor ki. Neye hazir olacaksin? Tik tak tik tak, zaman geciyor güzelim. Bi bes seneni daha heba etmek degil, bir bes dakikani bile harcamak sacma.

Başlığa cevabım evet ayrılmalısın.
Bizim kızlarımızda uzun ilişkileri ölümüne nikaha götürme arzusu var. Şu kadar senemi verdim, nikahı görmeden olmaz diye ite kaka evleniyorlar. Sonra gelsin acı gerçekler.
Sen şimdi allem eder kallem eder evlenirsin. Sonra yaşım geçiyor diye hemen çocuk yaparsın. Bir süre de çocuğum var diye oyalanıp sonra canına tak edince boşanmayı düşünürsün. Yapma, gerek yok, hayat 1 tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…