İlk çocuğum 29 ikincisi 30 yaşındayken oldu. Zaman kadınlar için çok acımasız maalesef. Biyolojik saat tıkır tıkır işliyor.
Neden ayrilamiyorsun once onu dusun. Yalniz kalmak korkusu mu? Hayatina bu adam cok mu sey katiyor? seni goklere mi cikariyor? Her ihtiyacin oldugunda yaninda oldugu icin mi? yoksa saygisizligi ve sana deger vermemesi seni ona daha da hastalikli bagimli yaptigi icin mi? Ozguven eksikligini onun yaninda hissetmedigin icin mi?....bundan ayrilirsam baskasini bulamam korkusu mu? Hic kimse beni sevmedi bir tek o farkima vardi aman bunu da kacirmayim mi? ..... Bir suru sey olabilir ama gercek cevap sende. Neden ayrilamadigini bulursan daha kolay ayrilirsin.Çok haklısın o bir yılı göze almak istiyorum artık o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi haftada bir günvar sadece hayatımda. Benim için alışkanlık sadece ama tatilde de iyice alıştım ona korkuyorum çok sabahları çok kötü uyanıyorum ayrıldığımı düşününce
AyrılmalısınMerhaba arkadaşlar. 5 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımla ilişkimizin ilk 2 yılı iyi geçti ama son iki yıldır baya zorlama gidiyoruz. Çok ilgisiz ve haftada 1 gün görüşüyoruz. Bana evlenme gibi bir niyeti olmadığını söyledi. Genel olarakta evlenmek istemiyor maddi durumu da pek iyi değil. Fazlasıyla sinirli ve kavga anında üstüme yürümeye kalkıyor kendini zor frenliyor. Birlikte tatile gitttik orda bir haftada 3 kere kavga ettik ben erken döndüm ama o tatiline devam ediyor. Ayrılmayı düşünüyorum ama emin değilim üzülmekten korkuyorum. Yaşım 29 ve evlenmekte istiyorum ama onunla evlensem yürümeyeceğini de biliyorum. Bıraksam 5 yıl daha bu şekilde devam edecek. Daha önce ayrılmıştık ve çok zor bir 3 ay geçirdim aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ne yapmalıyım sizce. Bana karşı kavga dışında iyi seviyor biliyorum birbirimize bağımlıyız bir taraftan da zor durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum.
Evet karar ferdim ayrılacağım genel olarak kötü özelliklerini yazdım ama özeti şu ki ilk yıllarımızla şuna geldiğimiz nokta arasında dağlar kadar fark var daha önce ayrıldığımızda üç ay ölü gibi yaşadım ama o zaman ilişki daha iyiydi şuna daha rahat atlatacağımı düşünüyorum olayların içinde objektif olamıyorum ama çok haksızlığa uğruyorumKendini seviyorsan gercekten , ayrıl ve koşa koşa uzaklaş o heriften...
Hayirli olsun, en mantikli ve akilli karar bu. Biraz aglarsin yikilirsin bi kac aya toparlanirsin emin ol.Evet karar ferdim ayrılacağım genel olarak kötü özelliklerini yazdım ama özeti şu ki ilk yıllarımızla şuna geldiğimiz nokta arasında dağlar kadar fark var daha önce ayrıldığımızda üç ay ölü gibi yaşadım ama o zaman ilişki daha iyiydi şuna daha rahat atlatacağımı düşünüyorum olayların içinde objektif olamıyorum ama çok haksızlığa uğruyorum
Hayır henüzmsöylemedim zaten burda değil 15 gün sonra filan döner tatilden şaka gibi yalnız tatil yapıyor ama söyleyeceğim hazır hissedinceHayirli olsun, en mantikli ve akilli karar bu. Biraz aglarsin yikilirsin bi kac aya toparlanirsin emin ol.
Söyledin mi peki kendisine?
Bana da öyle geliyor. Elimde kanıt yok ama başkangirileriyle takılmışta olabilir. Sıkılsada ayrılmıyor hatta seneye tatilde şöyle yaparız gibi bir şey konuştu laf arasındaSıkılmis olabilir iliskiden sanki oda bitmesini istiyor sizsiz bir tatile devam ediyor hic bisey olmamis gibi..
Sizi sevse bunu yapmaz ikincisi hayatinda baska biri olabilir hani olmasa bile sanki biseyler olmus
Hayır henüzmsöylemedim zaten burda değil 15 gün sonra filan döner tatilden şaka gibi yalnız tatil yapıyor ama söyleyeceğim hazır hissedince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?