Sevgilimden ayrılmalı mıyım?

Bir ömür kafanı taşlara vurup acı çekeceğine 3 5 ay acı çek.

Daha evlenmeden üstüne yürüyor evlenseniz onun oldun diye dövecek heralde. Ve kavgalar çok bence.

Herkes kavga eder ama bunun sıklığı herşeyi belli ediyor. Sizi daha fazla oyalamasına izin vermeyin bence

Evet ayrılacağım ama şimdiden yüreğime bir sıkıntı çöktü nasıl atlatacağım bilmiyorum ama her şeyin hayırlısı

Sizden iyisini bulsa anında size kapı yollarını gösterecek tiyniyette bi adam için hala "acaba" mı diyorsunuz?? Evlilik matah birşey değil, bir kadın olarak evlat sahibi olmak istediğimiz için yaş anlamında 30'lu yaşları geçirmemeye çalışıyoruz yoksa evlilik nedir allah aşkına ya sanki tel duvak kapıda bekliyoruz. İnsan hayat arkadaşı istiyor, huzur olsun yeter diye; paşam evlilik düşünmüyormuş maddi durumundan dolayı... Ama tatillere gidilir hatta kız arkadaş sinirden yarım bırakır ama pişkin pişkin sabah kalkıp o denize girilir nasıl bir rahatlıksa erkek arkadaşınızda ki valla kusura bakmayın

Hayır henüzmsöylemedim zaten burda değil 15 gün sonra filan döner tatilden şaka gibi yalnız tatil yapıyor ama söyleyeceğim hazır hissedince

başka biri olabilir hayatında. ne diye tek takılacak ki.
inandırıcı değil.

size de zaten ayrılmanız için gerekenleri söylemiş.
ama ısrarla bırakmıyorsunuz.
alışkanlıkları bırakmak çok zor biliyorum da hiç çıkar yol yok bu ilişkide. olmayacak bir şey.

daha fazla vakit kaybetmeyin.
bir anda arkanıza bakmadan kaçın gidin.
onunla daha ne konuşacaksınız ki?
ayrılık kararını söyleyince bile eminim ki içten içten onun sizi geri döndürmesini bekleyeceksiniz.
o yüzden ben yüz yüze ayrılık konuşması yapmayı hiç sevmem.
her yerden engelleyip hayatından çıkmak lazım.
çekilecek adam değil gerçekten.
eski sayfaları kapatmadan yenisi açılmaz.
karşınıza çok hayırlı insanlar çıkabilir ama siz böyle birine zaman vererek şansınızı yok ediyorsunuz.

Evet ayrılacağım ama şimdiden yüreğime bir sıkıntı çöktü nasıl atlatacağım bilmiyorum ama her şeyin hayırlısı
Zaten böyle olur. 5 yılın verdiği bi alışkanlık bu. Ama kendiniz için en doğru kararı verin. Daha iyi insanlar çıkar karşınıza allah yar ve yardımcın olsun

Kızlar sevgilimden ayrıldım alışma sürecindeyim bu süreçte neler önerirsiniz bana zor bir dönem benim için atlatabilir miyim

Kızlar sevgilimden ayrıldım alışma sürecindeyim bu süreçte neler önerirsiniz bana zor bir dönem benim için atlatabilir miyim
Bende bir kere birini çok sevdim çok acı çektim bir yıl kadar ama unutuluyormus buna inandım gerçekten bu hayatta yok yapamam olmuyor demiceksin aslında cünkü yapabiliyorsun ha evet zor olu to r ilk başlarda ızdırap gibi ama sonra eskisi gibi oluyorsun olay ne biliyor musun tamamen kafada bitirmek kafada bitirince kalp de buna inanıyor ve alışıyor emin olaiblrsin birde yasın 29 belki de o ilerde senden ayrılacaktı yada devam etseniz bile ne zaman evleneceğiniz mechul üstelik eskisi kadarda size değer vermiyor anladığım kadarıyla hayırlısı olsun hakkınızda çalışıyormusunuz böyle durumlarda birşeylerle ugrasmak ilgilenmek süreci kolay atlatmaya yarıyor

Evet çalışıorum ama yıllık izindeyim. Kafamda bitirdim aslında yalnız başına tatil yapmalar ve benimle artık eskisi gibi ilgilenmemesi soğuttu. Ayrılmakla doğru mu yaptım acaba diyorum

Evet çalışıorum ama yıllık izindeyim. Kafamda bitirdim aslında yalnız başına tatil yapmalar ve benimle artık eskisi gibi ilgilenmemesi soğuttu. Ayrılmakla doğru mu yaptım acaba diyorum

en dogrusunu yaptin, biadha geri dönersen asla ama asla sana saygi duymaz. Git gez eglen arkadaslarinla takil olmadi tek tatile cik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…