teşekkür ederim sağolunOkudum tesekkurler.Bence de dogru karar vermişsiniz. Kafanızı dinleyin.Tatil gerçekten netlestirecektir herşeyi.Bunu eski sevgiliniz için demiyorum. Ya da hoşlandığınız insan icin de demiyorum. Tatilden iyileşmiş olarak dönün. Monotonlasiyor hayat çoğu zaman.Tatilin iyi geleceğinden eminim. Hakkinizda hayırlısı olsun.
teşekkür ediyorum varolun.Burada olay çarpıtılmış. Başkası yüzünden ayrılmış değil konu sahibesi, içinde olduğu ilişkide, başkasından etkilendiğini görüp, sevmediğinin, ilişkiyi yürütmenin anlamsız ve karşı tarafa haksızlık olduğunun farkına varıp nokta koymuş. Doğru da yapmış.
Fii tarihte benim de başıma geldi. Durduk yere bir ilişkiyi bitirmek çok zor..Vicdan azabından günlerce kendime gelememiştim, neyin vicdanını yaptıysam o kadar.
Yani bir ara dua eder olmuştum, bana bişey yapsa da ayrılsam, bahanem olsa diye.
Bu anlamda seni takdir ediyorum.. herkes söyler "açık açık konuş" falan diye ama, bazen o kadar kolay olmuyor bu.
Karşınızdaki insanın acısına şahit oluyorsunuz çünkü.
Siz bilirsiniz ama ilk yorumumla sonuncuyu kesip alarak bu konuyu yorumlamanız yanlış olmuş aradaki yorumlarda yanlış anladığım kısımlardan fikrimin değiştiği ve aynı kaldığı yerlerden bahsettim.. Her neyse ben sonucu hep birlikte görelim diye tavsiyede bulundum önemi yok siz güzel kk hanımlarıyla paylaşın ya da nasıl dilerseniz.. Bu arada bir konu acılmış baslığını kaybettiğim için belirtemiyorum bir bayan sevgilim beni sebepsiz terk etti sevgisi bitmiş diye konu acmış ve yorumlar buraya tam olarak ayna tutmuş.. İsterseniz incelersiniz.. Saglıcakla kalın mutluluklar dilerim..Sen bilirsin sana kalmış ilk yorumla son yorumu kesip yazmam öyle oldu böyle oldu diyen sizsiniz arada yazdıklarımda bazı yerlerde fikrimin değişip size hak verdiğim
Yani her ilişki gibi bizimkide artık monotonlaşmaya başlamıştı bizimki biraz iş güç meselesi yüzünden değişir gibi oldu. Sorun yaşamadık mı yaşadık ama ilişkiyi bitirecek cinsten sorunlar değildi zaten sorunsuz ilişki dememi sebebi buydu. yaşanan ufak sorunlar tuz biberdir benim sadakatimi baltalamaz ama bu defa başıma gelen çok ciddi bişeydi. İlk zamanlar bizde çok güzel başladık eski sevgilim beni çok uzmuş ve yıpratmıştı aradan 1,5 yıl geçince başladı bu 3 yıllık dediğim ilişkim. Sevdim karşılıklı fedakarlıklar felan yaptık zaten sevmesem bi başkasından etkilenmeyi de beklemezdim ama böyle bişey gelişti ve bunun donuşu olmayan bir yol olduğunu düşündüm aklıma başkasının düşmesi demek çok tehlikeli olduğu için ilişkiyi uzatıp onu ve kendimi harcamak istemedim.Aslinda o da asik olmamis.
Yani basta ben de asik degildim. Insanca seviyordum, iyi bir insandi, yeni iliskiye baslama heyecani duyuyordum o kadar ama asik degildim.
Yazdiklarina bakilirsa konu sahibesi de asik olmamis, oldugunu sanmis (bence).
Ote yandan sik olduysa bile ask bitebiliyor cesitli sebeplerden , burda dogal yollardan bitmis. Konu sahibesi artik istemiyor, istemedigi bir iliski icin neden pismanlik duysun?
bahsettiğiniz konuyu bulamadım link verebilir misiniz acaba ayrıca ayna tutmuş derken bana atıfta mı bulunulmuş hakkımda mı konuşulmuş?Siz bilirsiniz ama ilk yorumumla sonuncuyu kesip alarak bu konuyu yorumlamanız yanlış olmuş aradaki yorumlarda yanlış anladığım kısımlardan fikrimin değiştiği ve aynı kaldığı yerlerden bahsettim.. Her neyse ben sonucu hep birlikte görelim diye tavsiyede bulundum önemi yok siz güzel kk hanımlarıyla paylaşın ya da nasıl dilerseniz.. Bu arada bir konu acılmış baslığını kaybettiğim için belirtemiyorum bir bayan sevgilim beni sebepsiz terk etti sevgisi bitmiş diye konu acmış ve yorumlar buraya tam olarak ayna tutmuş.. İsterseniz incelersiniz.. Saglıcakla kalın mutluluklar dilerim..
Konuyu bulunca belirtirim yanlış anladınız sizle alakalı bir durum yok ayna tutmuş derken sizin eski sevgilinizin basına gelen olay bu bayanın basına gelmiş. O kadar hakkınızda konuşma tarzında bir durum yok.bahsettiğiniz konuyu bulamadım link verebilir misiniz acaba ayrıca ayna tutmuş derken bana atıfta mı bulunulmuş hakkımda mı konuşulmuş?
bütün duygular insanlar içindir pişmanlıkta bu hayatın bi parçası ama ya pişman olursam diyerekten o ilişkiyi sürdürmek sevgilime yapacağım en ağır şerefsizlik olur siz olsanız yapabilir miydiniz kendine yediren öyle yapar ama ben yediremem.
pişman bile olsam buraya başlık açmam soruya cevap vermek yerine taşlamayı tercih ediyorsunuz çok boş vaktiniz varsa devam edin o zaman ne diyim
kendime saygım olduğu için ayrıldım zaten hanımefendi iş arkadaşımla şu an ilişkiye başlama niyetinde değilim elimde olmayan hisler gelişti yeterince yıprandım ben sevgilimi yeni bir ilişkiye başlamak için bırakmadım
şu iki yorum neyin kafası anlamıyorum ikinizi de kibledim aynı kafada değiliz kızlar zmanaınızı harcamayın benim konuma
hanımefendi ben sevgilimi aldatmadım aldatmam da. aniden gelişti hislerim ister aşk de ister hoşlantı umrumda değil. bi anlık duygu deyip geçsem ve sevgilimle ilişkime devam etsem şerefsizin önde gideni olurdum. ne yapsaydım aldatsa mıydım haberi olmasın üzülmesin diye. konuşmak ne kolay. sen olsan biri cebimde öbürü elimde olsun nasıl olsa bi anlık his 3 yılımı vermiş ayrılmayayım deyip ilişkiye devam etmeyi kendi şerefine sığdırabiliyorsan benden sana laf yok
3 yıl boyunca sevdim ama son zamanlarda başka birine ilgi duyuyorum bu üç yıl önce olan bişey dğeil bir hafta önce olan bişey. ben burda nasıl bi ayrılık konuşması yapayım diyorum sen nediyorsun. insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş umarım sende aynısını yaşarsın konuşmak kolay. sen aklına başka biri girmişken üç yıl boşa gitmesin diye o adamla devam etmeyi kendine yedirirsen o senin sorunun ben yediremem ve ayrıldım zaten bugün
evet onun ilgisi yok muhtemelen ama söz konusu benim kalbim ve hislerim karşı taraftan beklentim yok
sen empati kurdun mu peki 3 yıldır süren bi ilişkin var ama son anda tak diye karşına başka biri çıktı, elinde değil ne yaparsın? sevgilinden ayrılır mısın devam mı edersin ?
kendime saygım olduğu için ayrıldım zaten hanımefendi iş arkadaşımla şu an ilişkiye başlama niyetinde değilim elimde olmayan hisler gelişti yeterince yıprandım ben sevgilimi yeni bir ilişkiye başlamak için bırakmadım
/QUOTE]
İyi tamam o zaman, senin yazdığın konu hassas, her türlü yoruma açık ve elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Çatma kurban olayım hanımefendi!
Duygularım bitmiş olmasa bi başkası bana çekici gelmezdi. Bu mantığı kurmak bu kadar mı zor. Vicdanım rahat halimden memnunum. Hoşlandığım kişiyle ilişkiye başlama niyetinde olsaydım sevgilime bunu muhakkak söylerdim. Emin olun erkekler bu konuda kadınlardan daha farklı düşünüyor uzun sure beklemez hayatına başka birini alır bence o yoluna bakar onlar bizim kadar duygusal ve ince duşunceli değiller. Burada anlatmadığım şeyler var anlatsam ne demek istediğimi anlardınızda neyse girmeyelim gereksiz detaylara.15. sayfadaki guncellemenizi de okudum ve sorunuza cevap veriyorum..
Soyleyeyim mi soylemeyeyim mi demenizdeki amac nedir?
Tabiki soyleyecektiniz..
3 yillik yasadiginiz iliskiye saygi duyuyorsaniz tabi..
Siz ne demissiniz.."sogudum"..
Kendisi zannediyor ki tartismaniz yuzunden kirgin ve yorgunsunuz..
Onun kendini boyle sorgulamasini gorurken nasil icinizde saklayabildiniz...
Herseyi acik acik soyleyip uzulmeye degmeyecek bir insan oldugunuzu gostermeniz gerekiyordu ki saglikli bir sekilde sizsiz devam edebilsin..
Kacak dovusmussunuz..
Tamam sen sana emek harcayana öyle yaparsın o zaman ölene kadar devam edersin emek karşılıklı harcanan bişey erkekleri bu kadar yuceltmek gereksiz. Bende durumlar değişti böyle olması gerekti vicdanım çok rahat çok mutluyumBüyük konuşmayayım ama benim kişiliğim buna el vermez ben biriyle çıkarsam ölene kadar sadık kalırım,ölene kadar sadık kalmayacağım biri ile de çıkıp ne onu nede kendimi üzmem umutlar vermem yazık ...o senin için 3 yıl emek harcadı ...
Duygularım bitmiş olmasa bi başkası bana çekici gelmezdi. Bu mantığı kurmak bu kadar mı zor. Vicdanım rahat halimden memnunum. Hoşlandığım kişiyle ilişkiye başlama niyetinde olsaydım sevgilime bunu muhakkak söylerdim. Emin olun erkekler bu konuda kadınlardan daha farklı düşünüyor uzun sure beklemez hayatına başka birini alır bence o yoluna bakar onlar bizim kadar duygusal ve ince duşunceli değiller. Burada anlatmadığım şeyler var anlatsam ne demek istediğimi anlardınızda neyse girmeyelim gereksiz detaylara.
Halimden memnunum vicdanım rahat. Aldatmadım ve uzatmadım. Herkesçn hayatı kendine
Yargılamak sana kalmadı. Ben ayrılayım mı diye sormuyorum zaten ayrılacağım nasıl bi konuşma yapayım
Yargılamak sana kalmadı. Ben ayrılayım mı diye sormuyorum zaten ayrılacağım nasıl bi konuşma yapayım
Zaten bencede ayrıl adama coktan boynuzu takmışsın düsünmekten aklından gecrmekte aldatmak zaten yazık günah.ilişkinize devam etmeyin direk ayrılın ama bari ayrılırken dürüst olun nasıl biri oldunuzu bilsinki acı çekmeye değecek biri olmadınızı bilsinki yoluna devam etsinOrtdaki sorun şu an benim başka birinden etkilenmiş olmam. Bilmiyorum zaten kısa surede gelişti hiç böyle bişi hissetmemiştim. Aklıma başkası girmişken isterse on sene olsun aklımda başkası varken ötekiyle devam edemem
Etkilendiğim kişiyle birlikte olma peşinde değilim ki bu bir his ve nerden baksan bir hafta oldu tanıyalı ve şu an tamda bugün kendimden emin oldum e bu durumda bi an önce ayrılmak en iyisi. Aklımda başkası varken sevgilimle devam etmek daha çok mutsuz eder beni tam bugün anladım ki başkası var o halde ilişkim bitmeli. Ciddi derken aileleri çok karıştırmadık söz felan yok
Konuyu anlamamışsın bile ben bi ahlaksızlık yapmıyorum tam bugün emin oldum hislerimden ve yarın ya da oburgun ilişkimi bitiricem devam edemem. O kişiyle birlikte olmasam da olur bu bir his ve beni esir aldı resmen uç sene emek verdim diye aklımda başkasıyla devam edemem
Siz o konuyu yanlış anlamışsınız o arkadaşım erkek değildi bilmeden yorum yapmayın yuh yani o bir kız arkadaştı sadece ne alaka yani
Tam bugün emin oldum hislerimden ve kalbime bir başkası girmişken ilişkime devam edemem ayrılmak en doğrusu ama nasıl bi konuşma yapıcam zaten ben ayrılayımmı diye sormuyorum
Tam bugün emin oldum artık aniden gelişti elimde değil yani sevgilimden ayrılmaktan başka ne yapabilirim aklımda başkası varken emek verildi diye ilişkiye devam edemem zaten ben nasıl bi konuşma yapayım diye soruyorum burda
Ne yapayım peki aklımda başkası varken ilişkiye devam mk edeyim oylesi daha mı iyi olur yada daha mı vicdanlı olur sizce
Tam bugün emin oldum ve bi an önce bitirmem lazım gerçeği mi söyleyeyim yoksa ne diyeyim yani
Bilmiyorum çok zeki bi adamdır anlamıştır belkide. Varsa soru işareti kesin arar sorar eğer dediğin gibiyse bende soylerim ne var. Dun daha da ısrar etseydi soyleyecektim zaten ama etmedi. Çok merak ediyorum burada kaç kişi çıkıp durustçe başkasından hoşlanıyorum der, demez çoğu kişi. Adam fevri davranıp hem bana hem iş yerindekine hem de kendine zarar vermeye kalksa ne olacak? Bazı şeyler değmez. Burada bana akıl verenler senin için söylemiyorum ama kaç tanesi aklına başkası girdiği an gider ayrılır ? Ayrılmazlar. Biri elde biri cepte yaşamaya devam ederler ve sağda solda ahkam keserler. Bir suru özel mesaj aldım saçma sapan hepsi hakkında gereken yapılacak. Buraya yorum yazmadan önce biraz enpati yapılsın bi zahmet.En güzelini yapmışsın ayrılmak en doğrusu daha açık sözlü olabilirdin karşı tarafın aklında soru işaretleri yaratmamak adına ama bu da senin kararındı
Tamam cnm hemen sen istedin diye telefon açıp soyluyorum oldu. Neyin kafası bu anlamıyorum çok boş vaktiniz var herhaldeZaten bencede ayrıl adama coktan boynuzu takmışsın düsünmekten aklından gecrmekte aldatmak zaten yazık günah.ilişkinize devam etmeyin direk ayrılın ama bari ayrılırken dürüst olun nasıl biri oldunuzu bilsinki acı çekmeye değecek biri olmadınızı bilsinki yoluna devam etsin
Bilmiyorum çok zeki bi adamdır anlamıştır belkide. Varsa soru işareti kesin arar sorar eğer dediğin gibiyse bende soylerim ne var. Dun daha da ısrar etseydi soyleyecektim zaten ama etmedi. Çok merak ediyorum burada kaç kişi çıkıp durustçe başkasından hoşlanıyorum der, demez çoğu kişi. Adam fevri davranıp hem bana hem iş yerindekine hem de kendine zarar vermeye kalksa ne olacak? Bazı şeyler değmez. Burada bana akıl verenler senin için söylemiyorum ama kaç tanesi aklına başkası girdiği an gider ayrılır ? Ayrılmazlar. Biri elde biri cepte yaşamaya devam ederler ve sağda solda ahkam keserler. Bir suru özel mesaj aldım saçma sapan hepsi hakkında gereken yapılacak. Buraya yorum yazmadan önce biraz enpati yapılsın bi zahmet.
Sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?