sevgilimden ayrılmam lazım ama nasıl

teşekkür ederim sağolun

teşekkür ediyorum varolun.
Neden o adamın üç senesini çaldın dediler, senin gibi eş olmaz olsun dediler, sen evli olsan hemen boşanırsın o zaman dediler, ondan ayrıl otekine git o da seni bıraksın felan dediler, bencilsin şımarıksın dediler dediler de dediler, sen hiç sevmemişsin diyen bile var ki artık hayrete düşmüyorum sadece gülüyorum o yorumlara. okuduğunu anlayıp mantıklı cevap veren bayanlar biraz sakinleşmemi ve doğru kararı almamı sağladılar. Ben hoşlanıyorum bi başkasından evet ama muhtemelen o olmayacak bişey o yüzden o kişiyle bi ilişkiye başlamayı düşünmüyorum hatta en kısa zamanda o ofisten de ayrılıcam. Şirketin diğer ofisine geçebiliyorsam oraya geçicem geçemezsem işi de bırakırım gerekirse.

Sen bilirsin sana kalmış ilk yorumla son yorumu kesip yazmam öyle oldu böyle oldu diyen sizsiniz arada yazdıklarımda bazı yerlerde fikrimin değişip size hak verdiğim
Siz bilirsiniz ama ilk yorumumla sonuncuyu kesip alarak bu konuyu yorumlamanız yanlış olmuş aradaki yorumlarda yanlış anladığım kısımlardan fikrimin değiştiği ve aynı kaldığı yerlerden bahsettim.. Her neyse ben sonucu hep birlikte görelim diye tavsiyede bulundum önemi yok siz güzel kk hanımlarıyla paylaşın ya da nasıl dilerseniz.. Bu arada bir konu acılmış baslığını kaybettiğim için belirtemiyorum bir bayan sevgilim beni sebepsiz terk etti sevgisi bitmiş diye konu acmış ve yorumlar buraya tam olarak ayna tutmuş.. İsterseniz incelersiniz.. Saglıcakla kalın mutluluklar dilerim..

Yani her ilişki gibi bizimkide artık monotonlaşmaya başlamıştı bizimki biraz iş güç meselesi yüzünden değişir gibi oldu. Sorun yaşamadık mı yaşadık ama ilişkiyi bitirecek cinsten sorunlar değildi zaten sorunsuz ilişki dememi sebebi buydu. yaşanan ufak sorunlar tuz biberdir benim sadakatimi baltalamaz ama bu defa başıma gelen çok ciddi bişeydi. İlk zamanlar bizde çok güzel başladık eski sevgilim beni çok uzmuş ve yıpratmıştı aradan 1,5 yıl geçince başladı bu 3 yıllık dediğim ilişkim. Sevdim karşılıklı fedakarlıklar felan yaptık zaten sevmesem bi başkasından etkilenmeyi de beklemezdim ama böyle bişey gelişti ve bunun donuşu olmayan bir yol olduğunu düşündüm aklıma başkasının düşmesi demek çok tehlikeli olduğu için ilişkiyi uzatıp onu ve kendimi harcamak istemedim.

bahsettiğiniz konuyu bulamadım link verebilir misiniz acaba ayrıca ayna tutmuş derken bana atıfta mı bulunulmuş hakkımda mı konuşulmuş?

bahsettiğiniz konuyu bulamadım link verebilir misiniz acaba ayrıca ayna tutmuş derken bana atıfta mı bulunulmuş hakkımda mı konuşulmuş?
Konuyu bulunca belirtirim yanlış anladınız sizle alakalı bir durum yok ayna tutmuş derken sizin eski sevgilinizin basına gelen olay bu bayanın basına gelmiş. O kadar hakkınızda konuşma tarzında bir durum yok.

Heralde ayrilacaksin yanii...bisey hissetmiyosan devam edecek degilsin yaa... her kendine gūvenen genc kız da böyle yapmali...evli degilsin sonucta...evli degilsen eger bırakma òzgurlugu her zaman vardır..hem kız icin hem de erkek icin...zamanini calmak degildir bu..beraber guzel zamanlar gecirdiniz bitti...her iliskinin sonu evlilikle bitmek zorunda degil ki ...duygular degisebilir..cok da normaldir...

Büyük konuşmayayım ama benim kişiliğim buna el vermez ben biriyle çıkarsam ölene kadar sadık kalırım,ölene kadar sadık kalmayacağım biri ile de çıkıp ne onu nede kendimi üzmem umutlar vermem yazık ...o senin için 3 yıl emek harcadı ...

Acı bir durum karşı taraf için inşaallah çabuk toplanır.
Aldatma duyduğumuzda hep demez miyiz " soyle ayrıl neden aldatıyorsun " işte tam da böyle bir durum.
İçinizdeki hislerle devam etmeniz zaten ihanet olurdu.
Siz doğrusunu yapmışsınız. Hayırlısı olsun .

hakkınızda hayırlısı olsun. bende sizin gibi bir durum yaşamıştım. 3 yıllık bir emek ama olmadı olamadı. özellikle 2. seneden sonra bir takım sorunlar baş gösterömeye başladı ara verelim dedim istemedi kafamı da toparlayamadım sakince düşünemedim. ama duygularımın bittiğine tam olarak emindim. sadece vicdan yaparmıyım diye 1 yıla yakın boşu boşuna devam ettrip hem onu hem kendimi daha çok üzdüm. sonunda verdiğim kararın arkasındayım çünkü sevmeden devam etmek haksızlık. sizi de bu yüzden çok iyi anlıyorum. tatil en iyi ilaç. döndüğünüzde bir süre sonra boşluk yaşayabilirsiniz. kendinizi buna hazırlayın. bu boşluk sevmeden biriyle devam etmek kadar kötü değil.

Konu sahibini kararlı duruşu ve açık sözlülüğü için tebrik ederim. Şimdi hoşlandığı kişi nedeniyle de ofisini değiştirmesi de bence çok mantıklı olmuş. Evet hayat süprizlerle dolu. Eğer bir etkileşim varsa bu şekilde de olur. Şimdi biraz kafayı dinlemek en doğrusu gerçekten.

15. sayfadaki guncellemenizi de okudum ve sorunuza cevap veriyorum..
Soyleyeyim mi soylemeyeyim mi demenizdeki amac nedir?
Tabiki soyleyecektiniz..
3 yillik yasadiginiz iliskiye saygi duyuyorsaniz tabi..
Siz ne demissiniz.."sogudum"..
Kendisi zannediyor ki tartismaniz yuzunden kirgin ve yorgunsunuz..
Onun kendini boyle sorgulamasini gorurken nasil icinizde saklayabildiniz...
Herseyi acik acik soyleyip uzulmeye degmeyecek bir insan oldugunuzu gostermeniz gerekiyordu ki saglikli bir sekilde sizsiz devam edebilsin..
Kacak dovusmussunuz..

Duygularım bitmiş olmasa bi başkası bana çekici gelmezdi. Bu mantığı kurmak bu kadar mı zor. Vicdanım rahat halimden memnunum. Hoşlandığım kişiyle ilişkiye başlama niyetinde olsaydım sevgilime bunu muhakkak söylerdim. Emin olun erkekler bu konuda kadınlardan daha farklı düşünüyor uzun sure beklemez hayatına başka birini alır bence o yoluna bakar onlar bizim kadar duygusal ve ince duşunceli değiller. Burada anlatmadığım şeyler var anlatsam ne demek istediğimi anlardınızda neyse girmeyelim gereksiz detaylara.
Halimden memnunum vicdanım rahat. Aldatmadım ve uzatmadım. Herkesçn hayatı kendine

Tamam sen sana emek harcayana öyle yaparsın o zaman ölene kadar devam edersin emek karşılıklı harcanan bişey erkekleri bu kadar yuceltmek gereksiz. Bende durumlar değişti böyle olması gerekti vicdanım çok rahat çok mutluyum
Senin için söylemiyorum ama bitmesi gereken ilişkiyi surekli uzatıp zorladıkları gerçekleri goremedikleri için aldatılan bir suru kadın var hep böyle emek verdik diye susup devam ediyorlar. Ben eskiden bir kere aldatıldım, başkasıyla da goruşmuş benimle birlikteyken, çok seviyordum onsuz yaşayamazmışım gibi hissediyordum ama öğrendiğim an ayrıldım. Böyle şey olur mu ya emek verildi diye biten sevgiyi neden uzatayım ben görüyorum kadınlar hep emek verdik felan diye yapışıyolar adamlara. İnsanda biraz gurur olur.

En güzelini yapmışsın ayrılmak en doğrusu daha açık sözlü olabilirdin karşı tarafın aklında soru işaretleri yaratmamak adına ama bu da senin kararındı

Yargılamak sana kalmadı. Ben ayrılayım mı diye sormuyorum zaten ayrılacağım nasıl bi konuşma yapayım
Yargılamak sana kalmadı. Ben ayrılayım mı diye sormuyorum zaten ayrılacağım nasıl bi konuşma yapayım
Zaten bencede ayrıl adama coktan boynuzu takmışsın düsünmekten aklından gecrmekte aldatmak zaten yazık günah.ilişkinize devam etmeyin direk ayrılın ama bari ayrılırken dürüst olun nasıl biri oldunuzu bilsinki acı çekmeye değecek biri olmadınızı bilsinki yoluna devam etsin

En güzelini yapmışsın ayrılmak en doğrusu daha açık sözlü olabilirdin karşı tarafın aklında soru işaretleri yaratmamak adına ama bu da senin kararındı
Bilmiyorum çok zeki bi adamdır anlamıştır belkide. Varsa soru işareti kesin arar sorar eğer dediğin gibiyse bende soylerim ne var. Dun daha da ısrar etseydi soyleyecektim zaten ama etmedi. Çok merak ediyorum burada kaç kişi çıkıp durustçe başkasından hoşlanıyorum der, demez çoğu kişi. Adam fevri davranıp hem bana hem iş yerindekine hem de kendine zarar vermeye kalksa ne olacak? Bazı şeyler değmez. Burada bana akıl verenler senin için söylemiyorum ama kaç tanesi aklına başkası girdiği an gider ayrılır ? Ayrılmazlar. Biri elde biri cepte yaşamaya devam ederler ve sağda solda ahkam keserler. Bir suru özel mesaj aldım saçma sapan hepsi hakkında gereken yapılacak. Buraya yorum yazmadan önce biraz enpati yapılsın bi zahmet.
Sağolasın

Tamam cnm hemen sen istedin diye telefon açıp soyluyorum oldu. Neyin kafası bu anlamıyorum çok boş vaktiniz var herhalde
Okuman yazman mı yok dun ayrıldık bitti çok mutluyum zaten ayrılayımmı diye sormamıştım biraz okuyup öyle yorum yapın

genellemek hata biri cepte biri elde demeyelim ayrılarak en doğrusunu yapmışsınız ama adama ben naptım diye düşündürmekte hatalı evet söylemek zor söylenemez belki de ama yazık karşı tarafa da sonuçta empati sizde kurun

Yaptığınızı da takdir ediyorum belli ki soğumuşsunuz uzatmayıp yol vermişsiniz burası ayrı ama yarın öbürgün sızlarmı kalbin ararmısın onu yeniden hayatında bunları da iyice düşündüysen kendinden eminsen sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…