ne kadar aşırı duygusalsın :sinifsinif:yok yoğun gerçekten şirketini de biliyorum, şirket nolarını da. ordan aradım zaten, sekreterleri bağladı.
ben de ona kızdığım zamanlar bazen 2-3 gün aramıyorum mesaj atmıyorum. onun aramalarına mesajlarına da cevap vermiyorum. o da sonra bana sitem dolu bir mail yazıyor. hiçbir şekilde sana ulaşamıyorum, demek ki istemeden de olsa bu limandan ayrılma vaktim gelmiş gibi şeyler yazıyor. ben tabi dayanamayıp hemen arıyorum. o da zaten gerçekten bitirmemiş oluyor.
ayyy kızlar şimdi yazarken bile bunalıyorum. nedir bunlar yaa... nasıl bir ilişki bu... ben nasıl kapıldım böyle. kopabilsem size sormadan resti çekicem zaten. ama içimden atamıyorum mesele buÇok üzgünüm çoook
ne kadar aşırı duygusalsın :sinifsinif:
asıl senin limanından kendi tercihiyle ayrılıyor öyle davranarak :1closedeyes:
hakkaten kendini çok fazla kaptırmışsın.süprizzzzz
hayat senin,bu kadar kişi olmaz ve hayır diyorsa demekki bu ilişkideki samimiyetsizliği anlamışlar.sengözlerimebaksanab
senden taraf değil ondan taraf olan. :1ninca:
insan sevdiğini çok yoğun da olsa yılda sadece 2 kez görür mü hiç mi özlemez? günlerce aramıyor da diosun bence bu adamda aşk falan yok canım seven insan ne yapar ne eder sevdiğini görmek ister ben de sevgilimle ayrı şehirlerdeyim ama en uzun iki haftada bir yanıma gelir çalıştığı halde günde defalarca arar sabah uyandığında işe giderken öğle tatilinde işten çıktığında yani bulduğu her boşlukta beni arar hem cinsellik yaşamadığımız için demişsin ee bizde yaşamıoruz aşk sadece cinsellik değildir .sadece cinsellik için gelen erkek hiç gelmesin zatenlmaz:
ılgısızlık degıl bu ...
kendını uzmekten ve beklemekten baska bırsey yapıcagını dusunmuyorum
bence devam etme yoksa kafanda sürekli soru işaretleriyle kalırsın...kusurabakma ama bana yalan söylüyor gibi geldilmaz: ona arkanı dön ve kendi yoluna bak.seni daha fazla mutlu edecek birini sok hayatına...bu insanla geleceğin olmaz kanımca.ama hayat senin nasıl istersen öyle davran bunlar benim düşüncelerim...dilerim kendin için en doğru olanı yaparsın...
hehehe demi yok gibi zaten vereliniortakben ortada ayrılınacak bi sevgili göremiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?