sevgilimden ayrlmal mym? ne olur akl verin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi gamsizhayat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İlk aklıma gelen bu adamın evli olabileceği...Dikkatli olmanı öneririm...40 kez düşün öyle hareket et..İnsanlar gerçek yüzlerini saklamakta:umursamaz:..

cıx...:umursamaz:

bu adam gelecek vaad edecek gibi durmuyor...

ne kadar aşırı duygusalsın :sinifsinif:
asıl senin limanından kendi tercihiyle ayrılıyor öyle davranarak :1closedeyes:
hakkaten kendini çok fazla kaptırmışsın.süprizzzzz
hayat senin,bu kadar kişi olmaz ve hayır diyorsa demekki bu ilişkideki samimiyetsizliği anlamışlar.sengözlerimebaksanab
senden taraf değil ondan taraf olan. :1ninca:

bence bu adam evli
evli olmasa bile benim şahsi görüşüm bu adamdan adam olmaz
ayrıl kesinlikle sonra çok başını döversin giden günlerine yanarsın..

insan sevdiğini çok yoğun da olsa yılda sadece 2 kez görür mü hiç mi özlemez? günlerce aramıyor da diosun bence bu adamda aşk falan yok canım seven insan ne yapar ne eder sevdiğini görmek ister ben de sevgilimle ayrı şehirlerdeyim ama en uzun iki haftada bir yanıma gelir çalıştığı halde günde defalarca arar sabah uyandığında işe giderken öğle tatilinde işten çıktığında yani bulduğu her boşlukta beni arar hem cinsellik yaşamadığımız için demişsin ee bizde yaşamıoruz aşk sadece cinsellik değildir .sadece cinsellik için gelen erkek hiç gelmesin zaten lmaz:

ılgısızlık degıl bu ...
kendını uzmekten ve beklemekten baska bırsey yapıcagını dusunmuyorum

evet belki de ciddi olarak ayrılık kararını veriyor da ben anlamıyorum...

işte bu!!!!! böyle olmalı. seven insan davranışı bu. Allah daim etsin canım...

ılgısızlık degıl bu ...
kendını uzmekten ve beklemekten baska bırsey yapıcagını dusunmuyorum

aynen elim elim üzerinde bütün gün oturup bekliyorum ve hindi gibi düşünüyorum acaba, belki, bilmem ne... kafayı yedim yaaa

amin canım inş allah herkese benim gibi bir ilişki yaşatsın 3 yıldır birlikteyiz hiç bir yanlışını ne gördüm ne işittim opuyorumnanaktan

bence devam etme yoksa kafanda sürekli soru işaretleriyle kalırsın...kusurabakma ama bana yalan söylüyor gibi geldi lmaz: ona arkanı dön ve kendi yoluna bak.seni daha fazla mutlu edecek birini sok hayatına...bu insanla geleceğin olmaz kanımca.ama hayat senin nasıl istersen öyle davran bunlar benim düşüncelerim...dilerim kendin için en doğru olanı yaparsın...

canım benim çok teşekkür ederim ve vakit ayırıp kafa yoran bütün arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim. hepiniz pırlantasınız... Allah hep çoooook mutlu etsin hepinizi :1hug:

adamın hiç dürüst davrandığını düşünmüyorum.bütün arkadaşlar gibi bencede başka bir bağı var bu adamın ve uzak durun...

Normal arkadaşlar bile 2-3 güne bir görüşüyo. Tam 9 gün kendisi için özel birine 1 dakika bile zaman ayıramıyor mu :bbo:
Çok yaş bu iş bence, ben olsam 2. 3. günü hırsımdan kendimi yerdim niye aramıyor diye..
Evli olmadığına eminim demişsin ama ummadık taş baş yararmış :umursamaz:

ben ortada ayrılınacak bi sevgili göremiyorum ki

adam evli annem dedigi kiside karisi olabilir CADIARZU

bir insanin o kadar gün cebi kapali olabilir mi be

valla su gunlerde herseyden suphe duyar oldum

sekreterleri ariyosun onlar seni karisi sanip adami baglayabilir

su sirketin bi adresini alda ziyaret et bakalim neymis isin asli astari sengözlerimebaksanab

bana adam evli gibi geldi valla..
internette başlayan ilişkiler sürekli görüşülür ve yüzyüze biribirilerini tanırlarsa bence bir geçerlik kazanır.
değilse çok üzülebilirsiniz çünkü ne açığını yakalayabilir ne de yalanından emin olabilirsiniz.
oturduğu yeri biliyorsan öncelikle türkcellden adna soyadına kayıtlı başka turkcell numarası var mı kontrol et.
feysbuk gibi yerlere üyeliği var mı kontrol et internette arat tarat.
aranızda pek sağlıklı bir ilişki yok bence ve bunu sakın cinselliğie bağlama... hiç alakası yok.. bir kpukluk var sizde sanki sevgilisi değilsin de idareten arada bir mesaj atıyor gibi..
insan 9 gün aramazsa meraktan çatlar yahu.
sevse böyle davranmaz gibime geliyor.. biraz araştır bu adamı.. sonra daha çok üzülme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…