• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden dayak yedim:(

bu nedir ya resmen yargılamışsınız kalemini kırıp idamına mahkum etmişsiniz kızcağızı.. yaptığı doğru ya da değil vicdanıyla kendi arasında bir konu bu!!!

zaten aklıbası yerınde bırı olsa sağlıklı dusunen bırısı olsa o saatte pc yı kucagına alıp buraya konumu açar yoksa yakıp yıkıp o evden kendısını dısarımı atar..

Aklı başında tabi ki o kadar para yatırmış bu işe ee yiyecek saf bir erkekde bulmuş yada çok daha akıllı rolünü iyi yapmış adamı senin oldum diye keklemiş işte şimdi bundan ayrıl başka bi saf bul oyun oyna diktirmeye para yatır ooo bir ton iş.

En başta polisi ara arkadaşlarına haber ver demiştim ama şimdi fikrim değişti yağ gibi üste çık ağla sızla kendini yerlere vur oyununu bir kat daha yukarı çıkar pişman olacak hale gelsin bir şekilde ha bir daha yaparsa kriz geliyormuş gibi yap diyecem o olmaz iyice korkar nasıl bir kız bu diye aman o ince çizgiye dikkat et gerçi sen işini bilirsin.

Aklı başında tabi ki o kadar para yatırmış bu işe ee yiyecek saf bir erkekde bulmuş yada çok daha akıllı rolünü iyi yapmış adamı senin oldum diye keklemiş işte şimdi bundan ayrıl başka bi saf bul oyun oyna diktirmeye para yatır ooo bir ton iş.

En başta polisi ara arkadaşlarına haber ver demiştim ama şimdi fikrim değişti yağ gibi üste çık ağla sızla kendini yerlere vur oyununu bir kat daha yukarı çıkar pişman olacak hale gelsin bir şekilde ha bir daha yaparsa kriz geliyormuş gibi yap diyecem o olmaz iyice korkar nasıl bir kız bu diye aman o ince çizgiye dikkat et gerçi sen işini bilirsin.

dogru bızım aklımıza gelmez boyle şeytanlık zehır gıbı calıstırmıs kafası mubarek..

allaha yakın bızlere uzak olsun bırak

dogru bızım aklımıza gelmez boyle şeytanlık zehır gıbı calıstırmıs kafası mubarek..

allaha yakın bızlere uzak olsun bırak

Bende ruh halinden dolayı bize böyle tepki veriyor sanıyordum üzülüyordum da ama meğer geçerli sebepleri varmış evden çıkması en mantıklı olanıydı ki ona göre değil ama o kadar plan emek var ortada ne ise Allah sonunu hayır etsin inş. .

Konunun ic yuzu dahada bir enteresan artik erkekler salak durumuna dusmemek icin herhalde mikroskopla filan bakmalilar ki dikis ,dogalmi anlasinlar

Neyse

:27::27::37::37:Vuuuuuuu yargılamak haddim değil ama maşallah biz kadınlar şeytandan daha beteriz böyle konularda.Hoş biz deyip genelleme yaptım ama sanırım biz (ler)nesli tükenenlerdeniz.Hadi hata yaparsın anlarız hatalar insanlar için ama resmen bu iş karşındaki insanı kandırmaktan öteye değil yani.Ama en çokta o yapılan şeye insanın kendinin kanması ne kötü.Hayat hep inanılan yalanlarla geçmezki.
Çözemedim ben bu işi.
Yargılasak bize düşmez konuşmasak sussak gönül razı değil.İşte bu yüzden bazı şeyleri için zaman ve vakit deriz.Herşey tadında ve zamanı geldiğinde güzel derken bunları kastederiz.

Gerçek yaşamdan kaçan ve onunla bağıntısız konuları işleyen kimse, saman gibi anlamsızca yanmaya yargılıdır.

olurmu bole sey. sen buraya yazacagına polisi ara yada bi akrabana. simdi boyle yapan evlenince ne yapar. iste her kızın yapması geren spor... yani dövüs sporları...asla bi erkekten dayak yemem...

bu nedir ya resmen yargılamışsınız kalemini kırıp idamına mahkum etmişsiniz kızcağızı.. yaptığı doğru ya da değil vicdanıyla kendi arasında bir konu bu!!!

Valla benim yargıladığım şeyler çok farklı hanımefendi. Biriyle birlikte olmasında değilim, ben de oldum. Kimseye bok atacak durumda değilim o konuda. Ama zarını diktirip hem kendine hem karşısındaki adama yalan söylüyor. Şimdi de kendini ona yamadığı için dayağına göz yumuyor BENCE. Bakın hala bence diyorum. E ayrılmayacaksan, burda söylenenleri yapmayacaksan da gelip burda konu açmaya ne gerek var?

Hanımlar ben ortaya bir şey atmış gibi oldum sanırım ama konularına bakınca görmezden gelemedim. Konu sahibi de gelip aksini iddia etmediğine göre yanılmadım. Ben bir şeye açıklık getirmek istiyorum yine de.

Ben konu sahibini biriyle birlikte olması açısından eleştirmedim. Bi birlikteliğe başlarken yalanla başladığı için yargıladım. Sizi olduğunuz gibi kabul edemeyecek bi insanı yalanla elinizde tutmak ne kazandırır ki? Sonuçta o adam seni sevmiyor, kimseyle birlikte olmamış bir kızı seviyor. Onun tanıdığı kişiyle sen aynı değilsin. Böyle bi birlikteliğim olacağına ömür boyu yalnız kalırım daha iyi.

Hanımlar ben ortaya bir şey atmış gibi oldum sanırım ama konularına bakınca görmezden gelemedim. Konu sahibi de gelip aksini iddia etmediğine göre yanılmadım. Ben bir şeye açıklık getirmek istiyorum yine de.

Ben konu sahibini biriyle birlikte olması açısından eleştirmedim. Bi birlikteliğe başlarken yalanla başladığı için yargıladım. Sizi olduğunuz gibi kabul edemeyecek bi insanı yalanla elinizde tutmak ne kazandırır ki? Sonuçta o adam seni sevmiyor, kimseyle birlikte olmamış bir kızı seviyor. Onun tanıdığı kişiyle sen aynı değilsin. Böyle bi birlikteliğim olacağına ömür boyu yalnız kalırım daha iyi.

kınamak istemem kmseyi ama çok haklısın tatlım allah yanına bırakmadı işte yedi dayağı

Aaaa arar mı hiç kızlar polisi? yapmayın siz de.. O sevgilisini DÖVSE de seviyor!!

Benim saf hemcinsim TEKME TOKAT bırak babamı dışarıda sokakta bile saçımı çekemediler!!

Ki sonradan hayatıma giren sevgilim heee!! Hooşt ...

Sen varya 10 kere daha dayak yersin ama susarsın sonra evlenip çocuk doğurursun çocuklarım için katlanıyorum dersin !

kınamak istemem kmseyi ama çok haklısın tatlım allah yanına bırakmadı işte yedi dayağı

Yine zor durumda kalan o oldu.. Napacak, bu adamdan ayrılırsa bi kez daha diktirip başka birini mi kandıracak? Çok saçma ve üzülüyorum gerçekten böyle insanlara. Seven adam zar aramaz zaten. He ben de isterdim bu şartlarda olmasın ama hatalar da insanlar için. Gidip de diktirmem yani. Ben böyleyim, gelen de böyle gelsin. :)

Tabi bunlar benim varsayımımdı, eski konularına bakarak.. Günahını aldığımı zannetmiyorum, haklıyım diye düşünüyorum.

Aaaa arar mı hiç kızlar polisi? yapmayın siz de.. O sevgilisini DÖVSE de seviyor!!

Benim saf hemcinsim TEKME TOKAT bırak babamı dışarıda sokakta bile saçımı çekemediler!!

Ki sonradan hayatıma giren sevgilim heee!! Hooşt ...

Sen varya 10 kere daha dayak yersin ama susarsın sonra evlenip çocuk doğurursun çocuklarım için katlanıyorum dersin !

Yok kedicim dert başka sanırım. :) Bir iki mesaj önceye bak. Hafiye gibi hatunum, çözüyorum olayı anında. :9:

Yine zor durumda kalan o oldu.. Napacak, bu adamdan ayrılırsa bi kez daha diktirip başka birini mi kandıracak? Çok saçma ve üzülüyorum gerçekten böyle insanlara. Seven adam zar aramaz zaten. He ben de isterdim bu şartlarda olmasın ama hatalar da insanlar için. Gidip de diktirmem yani. Ben böyleyim, gelen de böyle gelsin. :)

Tabi bunlar benim varsayımımdı, eski konularına bakarak.. Günahını aldığımı zannetmiyorum, haklıyım diye düşünüyorum.

bencede yani gayet kanamam baya oldu falanlar sahsen bunu yapmamış biri neden yorum yapsın ki zaten girip açıklamada yapmıyo bu siteye bi daha aynı nickle geleceğinide sanmam

Şok şok şok! Başkasına bendimi kabul ettiremem dye mi bu ezziyet.. hadi canım gerçketen mi?

Eee kendine güvenin yoksa neden adamın üstüne çıktın?

Ay ayıp kendine demi saygın yok.. Çok çok affedersin ama 7 kocalı hürmüz bile 8.ciyi bulur..

Vazgeç bu saçmalıktan..
:20:

Malesef bunca uyarı boşa gidecek belli ki Ama bide şöyle düşün. Bekaretten
daha çok
. İnsana değer veren biri çıkardı karşınıza

selam arkadaşlar.sevgilimin yanındayım bi kaç günlüğüne.bugün kavga ettik evlenmicem seninle dedim dememle tekme tokat dayak yedim.akşam evi terketmiym diye kapıyı kilitledi gitti nöbete(çalışmaya).sabah gelcek.yardım edin lütfen şimdi ben napıcam:(

şimdi seni döven yarın kimbilir neler yapar,böyle biriyle ev-le-nil-mezzzzzzzzzzzzzzzzz

Back
X