Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten aklıbası yerınde bırı olsa sağlıklı dusunen bırısı olsa o saatte pc yı kucagına alıp buraya konumu açar yoksa yakıp yıkıp o evden kendısını dısarımı atar..
Aklı başında tabi ki o kadar para yatırmış bu işe ee yiyecek saf bir erkekde bulmuş yada çok daha akıllı rolünü iyi yapmış adamı senin oldum diye keklemiş işte şimdi bundan ayrıl başka bi saf bul oyun oyna diktirmeye para yatır ooo bir ton iş.
En başta polisi ara arkadaşlarına haber ver demiştim ama şimdi fikrim değişti yağ gibi üste çık ağla sızla kendini yerlere vur oyununu bir kat daha yukarı çıkar pişman olacak hale gelsin bir şekilde ha bir daha yaparsa kriz geliyormuş gibi yap diyecem o olmaz iyice korkar nasıl bir kız bu diye aman o ince çizgiye dikkat et gerçi sen işini bilirsin.
dogru bızım aklımıza gelmez boyle şeytanlık zehır gıbı calıstırmıs kafası mubarek..
allaha yakın bızlere uzak olsun bırak
bu nedir ya resmen yargılamışsınız kalemini kırıp idamına mahkum etmişsiniz kızcağızı.. yaptığı doğru ya da değil vicdanıyla kendi arasında bir konu bu!!!
Hanımlar ben ortaya bir şey atmış gibi oldum sanırım ama konularına bakınca görmezden gelemedim. Konu sahibi de gelip aksini iddia etmediğine göre yanılmadım. Ben bir şeye açıklık getirmek istiyorum yine de.
Ben konu sahibini biriyle birlikte olması açısından eleştirmedim. Bi birlikteliğe başlarken yalanla başladığı için yargıladım. Sizi olduğunuz gibi kabul edemeyecek bi insanı yalanla elinizde tutmak ne kazandırır ki? Sonuçta o adam seni sevmiyor, kimseyle birlikte olmamış bir kızı seviyor. Onun tanıdığı kişiyle sen aynı değilsin. Böyle bi birlikteliğim olacağına ömür boyu yalnız kalırım daha iyi.
kınamak istemem kmseyi ama çok haklısın tatlım allah yanına bırakmadı işte yedi dayağı
Aaaa arar mı hiç kızlar polisi? yapmayın siz de.. O sevgilisini DÖVSE de seviyor!!
Benim saf hemcinsim TEKME TOKAT bırak babamı dışarıda sokakta bile saçımı çekemediler!!
Ki sonradan hayatıma giren sevgilim heee!! Hooşt ...
Sen varya 10 kere daha dayak yersin ama susarsın sonra evlenip çocuk doğurursun çocuklarım için katlanıyorum dersin !
Yine zor durumda kalan o oldu.. Napacak, bu adamdan ayrılırsa bi kez daha diktirip başka birini mi kandıracak? Çok saçma ve üzülüyorum gerçekten böyle insanlara. Seven adam zar aramaz zaten. He ben de isterdim bu şartlarda olmasın ama hatalar da insanlar için. Gidip de diktirmem yani. Ben böyleyim, gelen de böyle gelsin. :)
Tabi bunlar benim varsayımımdı, eski konularına bakarak.. Günahını aldığımı zannetmiyorum, haklıyım diye düşünüyorum.
selam arkadaşlar.sevgilimin yanındayım bi kaç günlüğüne.bugün kavga ettik evlenmicem seninle dedim dememle tekme tokat dayak yedim.akşam evi terketmiym diye kapıyı kilitledi gitti nöbete(çalışmaya).sabah gelcek.yardım edin lütfen şimdi ben napıcam![]()