madem soğumak istiyorsun neden barıştınki?soğumak istiyorsan uzak durman gerek sen aksine barışmışsın:umursamaz:
arkadaşlar geçen ay ayrıldığım sewgilimle barıştım ama halen çok acı çekiyorum çünkü min değilim sewgisinden oda sewdiğini söylemiyo..daha çok acı çekmemem için ondan soğumam lazım..ya beni bırakırsa..ozaman biterim bu düşünceler mahfediyo beni nolur ondan soğutun beni nolur nolur noluurrbide benim üst katımda oturuyor off oooff
arkadaşlar geçen ay ayrıldığım sewgilimle barıştım ama halen çok acı çekiyorum çünkü min değilim sewgisinden oda sewdiğini söylemiyo..daha çok acı çekmemem için ondan soğumam lazım..ya beni bırakırsa..ozaman biterim bu düşünceler mahfediyo beni nolur ondan soğutun beni nolur nolur noluurrbide benim üst katımda oturuyor off oooff
emin değilsen neden barıştınki?? :uhm: Ayrıca onunlamı geldin dünyayaki biterim diyorsunlmaz: ondan önceki hayatın nasıldı nasıl yapıyordun
ilk zamanlar onu ben bırakıodum hep en son o beni bıraktı ama 1ay sonra döndü...beni çok sewiyodu ama artık sewgisinden emin değilim..bu yüzden ondan soğumak istiyorum..
Anam sen de dereyi görmeden paçaları sıvamışsın
Ya terkederse diye soğuman gerek öyle mi,hey Allahım..
O zaman ya kocam beni boşarsa diye ben şimdiden soğuk tutayım arayı,kızımı da bana versin diye,ondan soğutayım olsun bitsin.
Olacağın önüne geçilmez,yaşa gör.
Aşk acısı da öldürmüyor hatırlatırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?