İradene hakim olmayı başarırsan her konuda başarılı olursun canım yerimseniben
Anlattıklarını okuyunca ayrılman daha doğru geliyor.. Bu insan sadece etrafında, çok yakınında olduğun için bitirmiyor olabilir.
Daha yaşaman gereken o kadar çok şey var ki.. İnan bana bir süre sonra bunların önemsiz, basit olduğunun sende farkına varacaksın.
Şunu da unutma : Önce sen kendine değer vericeksin, Sonra etrafındakilere bunu yaptıracaksın.
Kimse senden daha değerli değil, herkesede hak ettiği değeri ver.
Aldığın kararlarla her zaman mutlu olman dileğiyle opuyorumnanaktan
al işte ben napiim bu sabah günaydın die msj attı..napmaya çalışıyo bu!! ben bundan nasıl kurtulcam:S
ve bana attığı son mesaj..
O-kusura bakma ama beni çok etkiliyosun çok seksisin..senle konuşupta bunları düşünmemek mümkün değil..rahatsız oluyorsan birdaha yazmam..
BEN-yazma
O-tamam
...insanlar,sewdiklerim beni üzmek hayatımı mahvetmet,hayatımı karartmak için neden bukadar çaba sarfediyolarki..eldende bişey gelmiyor..demekki bende bişeyler var haketmiyorum mutluluğu ve hiçbirzamnda şu yüzüm gülmücek..:mafoldumben:
ayy bırak şunu Allah aşkına ya,seni sevdiği falan yok,baksana çekici geliyorsun ona sadece o kadar.yoldan geçen bir kadına da bu duyguları besler 5 dk içinde.yani birçok kadın çekici gelir erkeklere.sen de onun için onlardan birisin.sevdiği aşık olduğu kişi değilsin.ayrıca bence çok karaktersiz bir erkek.ne istediğini bilmiyor.vaktini ömrünü tatlı canını ve güzelliğini bunun gibilerle harcama.çek restini bir an önce daha ciddi olarak
kendi kaliteni düşürmüşsün başka bırsey degıl
canım sürekli sevişmekten bahseden bırısı demedın ki hiçbir cümlende en azından ben görmedim.ama şu var hem barışıyorsun gıdıyorsun görüşüyorsun hemde başka bırısını sevdıgını söylüyorsun ne gerek varmışkı görüşmeye.o zaman şöyle söyliyim onun kalıtesıne ınerek kendı kaliteni keşke düşürmeseydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?