• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden zorla ayırıyorlar

annen evlenırsen başına gelceklerı görüyoda karşı çıkıyo annenin sözünü dinle..

Kiskancliklari coktu hala da var gerçi de ben onemsememeye çalışıyorum. Bi de ben erkeğim triplerine girip yanlış şeyler yapabiliyor ara sıra. Ama bizim çok hayallerimiz vardı ayrı sehirlerdeyiz ama çok güzel anilarimiz var cocuklarimizin ismi bile hazirdi
gelecekteki çocuklarınız için seçtiginiz isimler neydi bnde bebege koyacak isim arıyorumda :KK53:

Merhaba.. Ben beş yıldır bi ilişki içindeyim yeri geldi agladik yeri geldi gulduk yeri geldi ayriliklar yaşadık ama yine de kopamadik birbirimizden çok seviyoruz çok asigiz. Şimdi evlilik zamani geldi diye dusunurken annem istemiyor. Biz on aylık bi ayrilik yaşadık iki yıl önce çok kötü oldum barismayi düşünmüyordum her şeyimi de anneme anlattim o zaman diliminde. Sevgilimin bana eğer beni aldatirsan seni öldürürüm demesini (ki ortada hiçbir şey yokken )türlü kiskancliklarini yaptığımız kavgalari hediyelerimi geri gondermesi vs sonra çok pisman oldu eve geldi ama annem onu evden bile kovdu hiç sevmez şimdi onu. O ayriligimizdan sonra baristigimizi bilmiyordu daha yeni söyledim ve çok karşı çıktı kesinlikle ondan ayrilacaksin zamaninda yaptıklarını unuttun mu diyor değişti anladı hatasını diyorum bi insan değişmez diyor çok seviyorum dedim ağladım yalvardim ama kesinlikle hayır diyor sen benim ciğerimi yaktın kızında sana yasatsin aynısını dedi. Eğer onu seçersen seni silerim dedi. Katil bile olurum seni ona yar etmem dedi. Sevgilim doğulu kültür farkımız da var tabi ve anlattığım uzre eski yaşadıklarım yüzünden de affetmiyor nefret ediyor ondan gelsin görüşün diyorum yüzünü görmek istemiyorum diyor eğer bi daha ki sordugumda ayrilmamis olursan cik git ona yanımda işin yok dedi. Çok ağır laflar etti ama ben deli gibi seviyorum o da beni seviyor.
Biliyorum uzun oldu ama lütfen yardım edin bi yol gösterin.. Çok ihtiyacim var
Benzer durumu bende yaşadım annem istemiyodu ama onu tanımıyodu. Ben annemi kırmadım ama vazgeçmedim de ama atlattık nişanlıyız şimdi. Size gelincede anneniz sizi üzdüğünü bile bile nasıl kabul etsin böyle bişeyi. Ki insanlar değişmez zaten annene hak veriyorum

Kiskancliklari coktu hala da var gerçi de ben onemsememeye çalışıyorum. Bi de ben erkeğim triplerine girip yanlış şeyler yapabiliyor ara sıra. Ama bizim çok hayallerimiz vardı ayrı sehirlerdeyiz ama çok güzel anilarimiz var cocuklarimizin ismi bile hazirdi
Ben şu "ben erkeğim triplerine girip yanlış şeyler yapabiliyor ara sıra" kısmına takıldım. Ne yapıyor mesela?

gelecekteki çocuklarınız için seçtiginiz isimler neydi bnde bebege koyacak isim arıyorumda :KK53:
:KK48::KK48::KK48:

ha bide seviyorsun diye bazı şeyleri görmemezlikten gelme o görmek istemediğin şeyler evlilikte sorun olacak. Değişir diye evlenme. Bak şimdi ben erkeğim triplerini yapıyosa ilerde dayak aldatma gibi şeylerle karşılaşma olasılığın çok yüksek çünkü o erkek

annen haklı
yaptığı hareketleri de zaten değişmediğini gayet de göstermiş

Merhaba.. Ben beş yıldır bi ilişki içindeyim yeri geldi agladik yeri geldi gulduk yeri geldi ayriliklar yaşadık ama yine de kopamadik birbirimizden çok seviyoruz çok asigiz. Şimdi evlilik zamani geldi diye dusunurken annem istemiyor. Biz on aylık bi ayrilik yaşadık iki yıl önce çok kötü oldum barismayi düşünmüyordum her şeyimi de anneme anlattim o zaman diliminde. Sevgilimin bana eğer beni aldatirsan seni öldürürüm demesini (ki ortada hiçbir şey yokken )türlü kiskancliklarini yaptığımız kavgalari hediyelerimi geri gondermesi vs sonra çok pisman oldu eve geldi ama annem onu evden bile kovdu hiç sevmez şimdi onu. O ayriligimizdan sonra baristigimizi bilmiyordu daha yeni söyledim ve çok karşı çıktı kesinlikle ondan ayrilacaksin zamaninda yaptıklarını unuttun mu diyor değişti anladı hatasını diyorum bi insan değişmez diyor çok seviyorum dedim ağladım yalvardim ama kesinlikle hayır diyor sen benim ciğerimi yaktın kızında sana yasatsin aynısını dedi. Eğer onu seçersen seni silerim dedi. Katil bile olurum seni ona yar etmem dedi. Sevgilim doğulu kültür farkımız da var tabi ve anlattığım uzre eski yaşadıklarım yüzünden de affetmiyor nefret ediyor ondan gelsin görüşün diyorum yüzünü görmek istemiyorum diyor eğer bi daha ki sordugumda ayrilmamis olursan cik git ona yanımda işin yok dedi. Çok ağır laflar etti ama ben deli gibi seviyorum o da beni seviyor.

Yaslariniz kac?

Anneniz haklı bence maalesef ki. Anneniz size yaşattıklarını göre göre, ilerde açılması muhtemel sorunları göre göre razı gelemez bu evliliğe. Ayrıca çocuğuma seni öldürürüm diyecek bir adamın nefes borusunu düğümlerdim nefes alamazdı seni bu kadar üzmüş biriyse annenin tepkisi normal. Bence tekrar düşün annen haklı olabilir.

Annen hakli birak simdi deli gibi sevmeleri filan eger anneni cigner oyle bi adama gidersen cok cekersin insan kolay kolay degismez...

Çevremde farklı farklı sorunlarla zilyon tane örneği var yaşadığının. Annenin söyledikleri kesinlikle doğru çıkıyor. Seviyorumlar, aman da biz çok mutlu olacazlar, hayallerimiz varlar falan yok olup gidiyor. Evlendikten sonra gözün açılıyor ve naptim ben diye kalakaliyorsun çünkü annenin dedikleri bir bir çıkıyor karşına. Gerçekten çıkıyor canım bizimkisi farklı birsey olmaz deme lütfen çok fazla tecrübesi var bunun. Kendini yakma anneni üzme. Emin ol senin her zaman yaninda olacak olan kişi annen. Yasin da küçükmüş, simdi biraz uzulursun ama emin ol geçer ve hayatini mahvetmemis olursun.

Büyükleri dinlemek insana sıkıcı ve aykırı gelebiliyor fakat bazen anne babanın sözünü cidden insanın dinlemesi gerekiyor. Anneniz haklı. İnsanlar değişmez bence.

İnsanların değişebileceğine inananlardanım
ancak bu umudu, olayları yakından takip eden anneniz göremediyse, kendisini dinlemenizi tavsiye ederim.

Ayrıca ne kadar da arabesk bir anlatımınız var
eğlenmeye çalıştığınızı düşünüyorum:KK64:

o şimdi anlayış göstermeye çalıştığınız "ben erkeğim tripleri" yarın öbürgün buraya "napıcam ben bu adamla" konusu olarak geri dönecek..
annen senin sevdiğini bile bile böyle konuştuğuna göre sağlam ayakkabı olmadığına emin.. niye senin üzülmeni sevdiğinden ayrılmanı istesin yoksa.. keyfinden ağır konuşmuyordur.. evledını bile bile ateşe atmak istemiyordur..
illa ben sana demiştim kızım beni dinlemedin i duymak mı lazım anneye inanmak için..
aile tepkisi alınca sevgililer de sevgiden çok "inadına sevgi"durumu oluyor bence sağlıklı düşünün..

Back
X