• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden zorla ayırıyorlar

Arada yanlis seyler yapiyor derken? Baska gül kokluyor heralde.... Dinleme anneni kizim, yasa ve gör...:ssz:

anneler ( %99 ) haklidir ..
simdi sana hersey gulluk gulistanlik geliyor ama ilerde annem haklismis diyeceksin evlenirsen
bi insan degismez degismismi gibi numara yapabilir ama o ayri konu

Annen haklı, kimse değişmez. Sadece belli bir zaman değişmiş gibi davranır. Hiçbirşey anlamazsın bakmışsın evlenmişsin eski haline dönmüş.

kızlarımız... neden bu kadar garipsiniz...

Neden ? Bende çok isterim sevdigimle mutlu bir birliktelik evlilik yasiyayim ama maalesef olmuyor sevgilim mükemmel biri degil biliyorum bende değilim. Ama gönlüm o bunları yapmaz diyor. Bazen öyle bir an geliyor ki bosanacagimi bilsem bile evlenirim diyorum çünkü gerçekten deli gibi seviyorum ama bi tarafta annem var biz her şeyi annemle beraber atlattik ne kadar sevsem de gelecegi belli olmayan bi adam için annemi ezip gecmem. Ben sadece o on aylık ayrilikta çok yiprandim on ay boyunca hep ağladım herkesi ona benzettim hep onu düşündüm takıntılı mıyım anlamadim unutamiyorum bir turlü. O yüzden öyle bir şey olursa ya hiç unutamazsam yıllar geçer sevgim yine aynı kalırsa veya o gidipte başkasıyla evlenirse ben mahvolurum

Neden ? Bende çok isterim sevdigimle mutlu bir birliktelik evlilik yasiyayim ama maalesef olmuyor sevgilim mükemmel biri degil biliyorum bende değilim. Ama gönlüm o bunları yapmaz diyor. Bazen öyle bir an geliyor ki bosanacagimi bilsem bile evlenirim diyorum çünkü gerçekten deli gibi seviyorum ama bi tarafta annem var biz her şeyi annemle beraber atlattik ne kadar sevsem de gelecegi belli olmayan bi adam için annemi ezip gecmem. Ben sadece o on aylık ayrilikta çok yiprandim on ay boyunca hep ağladım herkesi ona benzettim hep onu düşündüm takıntılı mıyım anlamadim unutamiyorum bir turlü. O yüzden öyle bir şey olursa ya hiç unutamazsam yıllar geçer sevgim yine aynı kalırsa veya o gidipte başkasıyla evlenirse ben mahvolurum

Düşünme işini beyne, sevme işini kalbe yaptırın.
Yapıp yapmayacağını zaten şimdiye kadarki hareketleri ve sözleri belli etmiş, annenizin veya sizin demesiyle bir şey değişecek değil. Şu arada bir yaptıklarına da açıklık getirseydiniz daha iyi olurdu.

hayatını mahvetmeye ne kadar da meraklısın böyle.. burdakilerin büyüüük bir çoğunlugu senden büyük.. ve herkesin annen gibi düşünmesi mi garip yoksa senin şu düşüncen mi..yeni üyesin ama burdaki konuları bir oku bakalım, çoluk çocuğuyla perişan boşanan kadınların halini.. gelmiş burda boşancağımı bilsem evlenirim diyorsun...mantık diye bir şey var, kullan onu arada..aşk karın doyurmuyor canım benim.. mutlu olmayı herkes istiyor ama kendini neden bile bile ateşe atıyorsun... hala ergenlikten çıkamamışsın.. seninki sadece alışkanlık.. bir psikolog tavsiye ediyorum.

Hata sende anlatmayacaktın annene şimdi arayı bulman imkansız gibi zaten bulmada

Korkularının seni bu adama mahkum etmesine izin mi vereceksin ??
Ya unutamazsam ya sevgim aynı kalırsa bunları geç
İsteyince ve mecbur kalınca öyle bir unutursun ki sen bile şaşıp kalırsın
Emin olmadığın bir adamla evlilik yoluna çıkmak çok saçma
En fazla birbirinize sahip olunca işin büyüsü kaçar
İyi düşün

iyikide anlatmışsın annene ..anlatmasaydın aşığım seviyorum diye tekrar geri dönerdin..sevgi aşk bir yere kadar..ben olsam kızımı böyle birine asla ve asla vermezdim..anneni dinle ve hayatını karartma..

hayatını mahvetmeye ne kadar da meraklısın böyle.. burdakilerin büyüüük bir çoğunlugu senden büyük.. ve herkesin annen gibi düşünmesi mi garip yoksa senin şu düşüncen mi..yeni üyesin ama burdaki konuları bir oku bakalım, çoluk çocuğuyla perişan boşanan kadınların halini.. gelmiş burda boşancağımı bilsem evlenirim diyorsun...mantık diye bir şey var, kullan onu arada..aşk karın doyurmuyor canım benim.. mutlu olmayı herkes istiyor ama kendini neden bile bile ateşe atıyorsun... hala ergenlikten çıkamamışsın.. seninki sadece alışkanlık.. bir psikolog tavsiye ediyorum.

Afedersiniz ama ailem daha bir ay önce boşandı bu süreçte ne yaşadığımızi ben bilirim hala da çok zor günler geçiriyoruz benimkisi sadece sevgimi anlatmak içindi onu ne kadar sevdiğimi ayrilirsam birde bu bosanmanin üstüne bir ayrılığı daha kaldiramayacagim içindi biz annemle her şeyi beraber başardık ama bu konuda yalnızım insanın en yakınının bi anda kendine düşman olması ve canından can koparması takdir edersiniz ki hiçte kolay degil

Ayyy anneler sıkılmadı mı şu ''senin çocuğunda sana yapsın'' lafından..

Bence koş annenin ellerini op söz ver birdaha sözünden cikmayacagina cçünkü kadin sonuna kadar hakli. Her konuda hem de. Kultur farki çok önemli aşktan sen gormezsin belki ama aşk bitince ben ne yapmisim dersin. O öldürürüm beylik laflarini da hhiç yabana atma bugün sakasini yapan yarin gerceginide yapar her sakanin altinda da bir gerçek vardır bunu asla unutma. Zor olacak biliyorum ama mutlu bir gelecek için anneni dinlemek zorundasin yoksa pismanlik kapida..

Merhaba.. Ben beş yıldır bi ilişki içindeyim yeri geldi agladik yeri geldi gulduk yeri geldi ayriliklar yaşadık ama yine de kopamadik birbirimizden çok seviyoruz çok asigiz. Şimdi evlilik zamani geldi diye dusunurken annem istemiyor. Biz on aylık bi ayrilik yaşadık iki yıl önce çok kötü oldum barismayi düşünmüyordum her şeyimi de anneme anlattim o zaman diliminde. Sevgilimin bana eğer beni aldatirsan seni öldürürüm demesini (ki ortada hiçbir şey yokken )türlü kiskancliklarini yaptığımız kavgalari hediyelerimi geri gondermesi vs sonra çok pisman oldu eve geldi ama annem onu evden bile kovdu hiç sevmez şimdi onu. O ayriligimizdan sonra baristigimizi bilmiyordu daha yeni söyledim ve çok karşı çıktı kesinlikle ondan ayrilacaksin zamaninda yaptıklarını unuttun mu diyor değişti anladı hatasını diyorum bi insan değişmez diyor çok seviyorum dedim ağladım yalvardim ama kesinlikle hayır diyor sen benim ciğerimi yaktın kızında sana yasatsin aynısını dedi. Eğer onu seçersen seni silerim dedi. Katil bile olurum seni ona yar etmem dedi. Sevgilim doğulu kültür farkımız da var tabi ve anlattığım uzre eski yaşadıklarım yüzünden de affetmiyor nefret ediyor ondan gelsin görüşün diyorum yüzünü görmek istemiyorum diyor eğer bi daha ki sordugumda ayrilmamis olursan cik git ona yanımda işin yok dedi. Çok ağır laflar etti ama ben deli gibi seviyorum o da beni seviyor.
Biliyorum uzun oldu ama lütfen yardım edin bi yol gösterin.. Çok ihtiyacim var

Bak bacım, annenin sözünü dinle. Yakma kendini. Kadın haklı. Sonra burda kocam manyak çıktı diyen kadınlardan olursun. Karartma hayatını. Yol ver gitsin. Seviyoruz ölüyoruz, bırak o lafları. Mantıklı ol. Eski sevgiliden yeni sevgili olmaz hem. Bir kere ayrılmışsan, ortada yanlış birşeyler vardır zaten. Hem sen kendin söylüyorsun, yok öldürürüm dedi yok kültür farkı var v.s diye. Aslında sen de biliyorsun olmaması gerektiğini. Annen yasak koyduğu için bu sana çekici geliyor belki de. Gel sen büyük sözünden çıkma.

Bak bacım, annenin sözünü dinle. Yakma kendini. Kadın haklı. Sonra burda kocam manyak çıktı diyen kadınlardan olursun. Karartma hayatını. Yol ver gitsin. Seviyoruz ölüyoruz, bırak o lafları. Mantıklı ol. Eski sevgiliden yeni sevgili olmaz hem. Bir kere ayrılmışsan, ortada yanlış birşeyler vardır zaten. Hem sen kendin söylüyorsun, yok öldürürüm dedi yok kültür farkı var v.s diye. Aslında sen de biliyorsun olmaması gerektiğini. Annen yasak koyduğu için bu sana çekici geliyor belki de. Gel sen büyük sözünden çıkma.

Eğer sevgilimle mantık evliligi yapacak olsam inanın ki yapmam çünkü her şeyimiz farklı siyasi goruslerimiz bile. Ama benim korkum ayrılıktan sonrası için bu süreç kolay atlatilmiyor hele de evlendiğini duyarsam mahvolurum ailesi evlenin diye baskı yapıyor ben olmasam illa başkasıyla evlendirirler

Bdv'yi aç sssayfa sayfa hayalleri yikilan kadinlarin yazdıklarını oku canim annelerin kehaneti çıkar kurtul o adamdan en kısa sürede

Back
X