sevgilime arkadaşının gönderdiği cinsellikle ilgili komedi videosu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
kankası cinsellikle ilgili bir video göndermiş instadan. belden aşağı espri yapan birşey. biz şuanda evlilik düşünüyoruz. videoda evli bir çift vardı. ne biliyim sinir oldum normalde böyle pis şeyler mi konuşuyorlar acaba?

Konuşuyorlar ki göndermiş. Kırk yılın başında ay şöyle bir video yollayayım demez insanlar.

Siz normalde sürekli mesajlarını karıştırır mısınız?

2 yıllık evliyim eşime deli gibi aşığım oda bana aşık sana şunu söyleyeyim o videolardan gırla geliyor erkek muhbbeti iş arkadaşı sevmese de maruz kalıyor ben hiç görmüyorum oda hemen temizliyor. Dert mi bu yapma lütfen

Ay bu adamların ıcığını cıcığını bu kadar incelerken yorulmuyor musunuz? Arkadaş muhabbetine neden müdahil oluyorsun? Özel yazışmalarını neden okuyorsun. Sevgilin diye bunlara hakkın mı var sanıyorsun?

Evet böyle muhabbetler ediyorlar hatta beterlerini de ediyorlar. O yüzden evlenme bence hemen ayrıl.

ama tam bizim evlenme muhabbeti var böyle video gönderiyor konu benmişim gibi hissettim

Erkekler bir araya gelince belaltı espriler yaparlar genelde yani sevgilim var evliyim falan ilgisi yok espri yani reelde bişey yok merak etmeyin konuşmuyorum diyen erkek yalan söyler bu kadar sorun yapmaya gerek yok biz bile arkasaşlarımıza fıkralar yolluyoruz falan da sevgilinizin arkadaşlarıyla konuşmalarını incelemeniz hoş değil benim eşim baksa bozulurdum o da sizinkilere baksın o zaman

Gün ışığı, huzur yok adamlara vallahi. Kankanla iki espri paylaşıyorsun ve sevgilin telefonunu karıştırıp okuyor, üzerine forumlarda "Acebağğ kendisi ivvrençliğinde sınır tanımaz mı?" diye sorguluyor... Biraz empati ya, bu kadar da didiklemeyin. Normal, hayatın içinden olan şeyler bunlar.

ama tam bizim evlenme muhabbeti var böyle video gönderiyor konu benmişim gibi hissettim
Kendini fazla önemsiyorsun. Konu her zaman sen olmazsın, olamazsın. Eğleniyorlar kendi aralarında. Erkek muhabbetine dahil olma, mesajları okuma. Çok ayıp. Sevgilinin yaptığından bile daha ayıp.

Bence video izlemesi sorun değil. Ama arkadaşlarıyla bu kadar laubali konuşmasından ben hoşlanmazdım,ben de konuşmam çünkü huyum değil. Ne o öyle birbirleriyle videolasmalar falan. Kurcalanmaması lazım bence bazen bilmemek daha iyidir

Bazı kadinlar hayattaki hersey evlilik ve o kocis sanıyor. Anne baba kardes vs rahatsız etmeyecek, arkadaşlar video vs yollamayacak, adamın tek yüce hayatı o kadının olacak. Rahat bırakın adamı. Sonra bosaninca 20 sene cinnet geçiriyor kadın. Çünkü başka hicbirsey yok.

bu sevgilinizle alakalı bir durum. o tarz muhabbetler geçilmiş demekki zamanında aksi takdirde kimse kimseye durup dururken böyle videolar göndermez. yani tabiki hoş birşey değil ama olayı da aşırı büyütmeyin derim. ben olsam bir ara bu tarz bir konu geçerse laf arasında bu durumdan pek hoşlanmadığımı, sürekli bu tarz muhabbetler edip etmediklerini sorardım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…