- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Konuşuyorlar ki göndermiş. Kırk yılın başında ay şöyle bir video yollayayım demez insanlar.kankası cinsellikle ilgili bir video göndermiş instadan. belden aşağı espri yapan birşey. biz şuanda evlilik düşünüyoruz. videoda evli bir çift vardı. ne biliyim sinir oldum normalde böyle pis şeyler mi konuşuyorlar acaba?
2 yıllık evliyim eşime deli gibi aşığım oda bana aşık sana şunu söyleyeyim o videolardan gırla geliyor erkek muhbbeti iş arkadaşı sevmese de maruz kalıyor ben hiç görmüyorum oda hemen temizliyor. Dert mi bu yapma lütfenkankası cinsellikle ilgili bir video göndermiş instadan. belden aşağı espri yapan birşey. biz şuanda evlilik düşünüyoruz. videoda evli bir çift vardı. ne biliyim sinir oldum normalde böyle pis şeyler mi konuşuyorlar acaba?
ama tam bizim evlenme muhabbeti var böyle video gönderiyor konu benmişim gibi hissettimAy bu adamların ıcığını cıcığını bu kadar incelerken yorulmuyor musunuz? Arkadaş muhabbetine neden müdahil oluyorsun? Özel yazışmalarını neden okuyorsun. Sevgilin diye bunlara hakkın mı var sanıyorsun?
Evet böyle muhabbetler ediyorlar hatta beterlerini de ediyorlar. O yüzden evlenme bence hemen ayrıl.
Kendini fazla önemsiyorsun. Konu her zaman sen olmazsın, olamazsın. Eğleniyorlar kendi aralarında. Erkek muhabbetine dahil olma, mesajları okuma. Çok ayıp. Sevgilinin yaptığından bile daha ayıp.ama tam bizim evlenme muhabbeti var böyle video gönderiyor konu benmişim gibi hissettim
ama tam bizim evlenme muhabbeti var böyle video gönderiyor konu benmişim gibi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?