- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Ay aynen yaaaaBenim kız arkadaşlarımla muhabbetimi okusa eşim boşayacak beni demek
Evlilik hazırlığında olan arkadaşa evlilikle ilgili komik-cinsellik de içerebilen bir video gonderilebilir.ama tam bizim evlenme muhabbeti var böyle video gönderiyor konu benmişim gibi hissettim
biz kızlar grubunda bile neler döndürüyoruz , böyle komik şeylere takılıp ayrıntı ararsanız ohooo hayat geçmezkankası cinsellikle ilgili bir video göndermiş instadan. belden aşağı espri yapan birşey. biz şuanda evlilik düşünüyoruz. videoda evli bir çift vardı. ne biliyim sinir oldum normalde böyle pis şeyler mi konuşuyorlar acaba?
aklıma bi caps geldi ama bulamadım.Benim kız arkadaşlarımla muhabbetimi okusa eşim boşayacak beni demek
Ben hep diyorum, bana bir şey olursa telefonumu yakın, sosyal medya hesaplarımı okumadan kapatınaklıma bi caps geldi ama bulamadım.
-ölmüşümdür
-aklıma telefonumdakiler gelir
-dirilir telefonu sıfırlarım
-tekrar ölürüm
bu tam ben skjfrsfn
Bizim kızlarla hatta kızlı erkekli gruplarla yazışmalarımızı görseniz insanlığa inancınızı yitirirsiniz demek ki
Keske biz ölünce telefonlarımız da ölse, benı en cok screenshotlar yakacakBen hep diyorum, bana bir şey olursa telefonumu yakın, sosyal medya hesaplarımı okumadan kapatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?