• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime büyü yapılmış..

cok uzun mevzu bosverin :KK66: siz bunu bilin yeter .. ayrica buyu oldugundan emin misiniz diger arkadaslarin dedigi gibi birsey de olabilir.. yani net kanitiniz var mi muska gibi birseyy

Varmış.. tek bir hocada söylememiş büyü olduğunu emin olmak için bir çok hocaya gidilmiş.. Kızlar ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum.. Ne yapcağımı nasıl tepki verceğimide bilmiyorum

Tatlım sevgilin ne kullanıyorsa bize de tavsiye etsin! Böyle çok acayip yemiş seni. Aileye büyü yapılacak da masum çocuğa isabet edecek de onu da Allah korumayacak. Yok mu başka işi olan?

Varmış.. tek bir hocada söylememiş büyü olduğunu emin olmak için bir çok hocaya gidilmiş.. Kızlar ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum.. Ne yapcağımı nasıl tepki verceğimide bilmiyorum

yani o hocalar guvenilir mi onu da bilemeyiz ki... belki sirf para almak adina oyle dediler si guya onlarda buyu bozdurun diye

Back
X