• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime kızdım..

Belki başka zaman olsa bu kadar takılmazdım ama bugün çok canım sıkıldı..Sevgilimle en son geçen cumartesi buluştuk..O zamandan beri konuşuyoruz yarınki buluşmamızı planlıyoruz hevesli hevesli..Bugün buluşamıcagımızı söyledi çok moralim bozuldu..yaklaşık üç hafta önce küçük bi operasyon geçirmişti onunla ilgili bi sıkıntı olmuş haftasonu dinlenmesi gerekiyomuş beni boşuna ümitlendirdi gibi bişey oldu yani oda sen bana destek olmuyosun diye sitem ediyo..Sabahtan beri soğuk konuşuyorum veya konuşmuyorum.Benimde bugünkü derdim bu oldu malesef..

yani adam hasta neyapsın ki bunun için neden üzülüyosunuz anlamadım .soğuk konuşmanızı gerektirecek bir durum yok ki sizden gelen morale ihtiyacı varken üstelik:KK14::KK14:

ameliyat olmuş ya hu, operasyonun küçüğü büyüğü olmaz. üstelik ürolojikmiş, yani öyle ufak tefek değil.
hafta içi çalışıyor dinlenemiyor, belki de dinlenmek için hafta sonunu bekledi. anlayışlı olun, ben sevgiliniz olsam trip yapıyorsunuz diye kızarım.

Yahu okumanız mı yok? Sahibe burada ameliyat oldu da ben zorla buluşmak istedim mi yazmış? Ayyhh insanı çok sıkıyorsunuz. Ameliyatlıysa 1 hafta boyunca buluşacağız diye konuşmasın o zaman. Ameliyat olsam, illa yatmam gerekse bir hafta buluşacağız demem. Boşu boşuna hayal kırıklığına uğratmış kızı. Boş ver kıs, erkekler pek düşünceli değiller.
sagol canım oda kendince haklı aslında buluşamadık ama surat yapsam ne geçicek elime hiçbişey..o yüzden tribi bıraktım bugün

yani adam hasta neyapsın ki bunun için neden üzülüyosunuz anlamadım .soğuk konuşmanızı gerektirecek bir durum yok ki sizden gelen morale ihtiyacı varken üstelik:KK14::KK14:

ameliyat olmuş ya hu, operasyonun küçüğü büyüğü olmaz. üstelik ürolojikmiş, yani öyle ufak tefek değil.
hafta içi çalışıyor dinlenemiyor, belki de dinlenmek için hafta sonunu bekledi. anlayışlı olun, ben sevgiliniz olsam trip yapıyorsunuz diye kızarım.
haklısınız çocukluk yaptıgımı farkettim bugün vazgeçtim soguk konuşmaktan oda böyle olsun istemezdi teşekkür ederim

o benim için ayrılık sebebi olabilirdi :KK48:
her zaman yaptığı bir şey değil. bir daha yaparsa affetmeyeceğimi belirttim . sert bir şekilde :KK53:
ondan sonra cesaret edemiyor böyle şeylere :KK45:
isterse yapsın :)

ayrılmak yerine tehditkar konuşabilirsin böyle durumlarda:KK48:

şaka bir yana her şey konuşularak halloluyor inan bana.

her zaman yaptığı bir şey değil. bir daha yaparsa affetmeyeceğimi belirttim . sert bir şekilde :KK53:
ondan sonra cesaret edemiyor böyle şeylere :KK45:
isterse yapsın :)

ayrılmak yerine tehditkar konuşabilirsin böyle durumlarda:KK48:

şaka bir yana her şey konuşularak halloluyor inan bana.
haklısın canım tehdit yönteminide sevdim :KK45:

Back
X